Harry op tournee in 2017!

Hier de trailer van mijn nieuwe programma Once Upon a Time… waarin ik deels filmmuziek -, nieuwe en oude eigen composities – en een aantal composities van mijn favoriete artiesten speel. Deze toer speel ik tot en met mei, klik hier voor de speeldata, en zal voortgang vinden in het nieuwe seizoen vanaf september 2017 tot en met mei 2018.
Tevens ga ik iets bijzonders doen in de tweede en derde maand van 2018 maar daarover later meer!
Ik wens iedereen een grandioos nieuwjaar toe en hoop dat muziek een krachtig tegenwicht weet te bieden voor de alom razende gekte.

Harry Sacksioni

Bericht geplaatst op: 03 januari 2017

Nieuwste berichten:

Tourneelijst Harry Sacksioni seizoen 2018-2019
Sacksioni Methode Weekend 2018
Harry voor 8e achtereenvolgende jaar beste akoestische gitarist Benelux
Sacksioni Methode Weekend 2017
Release Once Upon a Time…

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

Comments are closed.