Skip to content

And now for something completely different!

10 september 2022

Mensen die mij een beetje volgen of mijn anekdotenboek DAT KUNNEN ZE ALLEMÁÁL WEL ZEGGEN… hebben gelezen, weten ongetwijfeld iets over mijn (Ajax) voetbalverleden. Mijn liefde voor het voetbalspel is altijd gebleven, en wel zo sterk, dat ik nu nog steeds voetbal…

Na mijn Ajax-periode ben ik verhuisd naar een dorpje in het midden van het land, genaamd Lienden, alwaar ik 12 jaar lang in het eerste team heb gespeeld van de plaatselijke voetbalclub: FC Lienden.

Daarna nog vele jaren in het tweede elftal. Ik werd natuurlijk steeds ouder en mensen vroegen daarom wel eens aan mij: is het niet iets voor jou, trainer zijn? ‘Oh nee’, zei ik dan, ‘ik vind zelf voetballen veel leuker!’.

Maar het kan verkeren: Vandaag heb ik een contract getekend als… voetbaltrainer! Vanaf vandaag ben ik officieel techniek-trainer van het zaterdag 1 voetbalteam van FC Lienden als assistent van trainer Marcel Muhlack, en ben ik hoofdtrainer van JO19, het hoogste jeugdelftal. Op de foto links Dick van Ingen (namens het bestuur) en rechts Dick van Kleef (hoofd jeugdopleiding).

Wees niet bevreesd: in samenspraak met de club zullen mijn tournees en optredens te allen tijde prioriteit hebben ten opzichte van mijn trainersschema!

Foto: Wim Brouwers

Harry tekent als voetbaltrainer bij FC Lienden

Aankomende optredens:
 • 01 mrt
DEN HELDER
 • 09 mrt
EINDHOVEN
 • 14 mrt
HUIZEN
 • 21 mrt
CAPELLE AAN DEN IJSSEL
 • 05 apr
OOSTBURG