Harry voor 8e achtereenvolgende jaar beste akoestische gitarist Benelux

Unicum voor Harry Sacksioni

Harry is voor het achtste achtereenvolgende jaar verkozen tot beste akoestische gitarist van de Benelux van het afgelopen jaar. Sinds de start van de poll van het tijdschrift GITARIST acht jaar geleden, is Harry door de lezers van dat blad dus ieder jaar verkozen tot de beste akoestische gitarist.

16681551_1233327120114535_7853055487346108073_n

Hier de uitslag van de bovenste drie:

Akoestische gitarist Benelux
1. (1) Harry Sacksioni
2. (2) Tim Knol
3. (3) Stochelo Rosenberg

Harry Sacksioni zei vorig jaar over zijn uitverkiezing: ‘Het is een enorme blijk van waardering voor mijn spel op zowel mijn CD’s als tijdens de live optredens! Zeker omdat de keuze niet door een jury gedaan wordt maar door het publiek en de lezers van het blad Gitarist. Dat zegt veel!
Uiteraard weet ik als geen ander dat er onder muzikanten zelf geen wedstrijd kan bestaan. De kracht zit hem nu juist in de verscheidenheid van al die gitaristen. Die verschillende karakters en de daaruit voortvloeiende uiteenlopende technieken vormen een schitterend landschap voor de liefhebber.‘

Bericht geplaatst op: 03 maart 2018

Nieuwste berichten:

Harry voor 10de (!) achtereenvolgende jaarbeste akoestische gitarist Benelux
Stem op Harry!
Live CD Stones vs Beatles Battle nu in de webshop!
Jaaroverzicht 2019
Release partituren van 25 nummers

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

Comments are closed.