Vierde druk ‘De Sacksioni Methode’ is uit!

Een paar maanden geleden hebben we al bekend gemaakt dat De Sacksioni Methode, Harry’s fingerstyle gitaarmethode, de meest geleerde – en dus best verkochte – complete gitaarmethode ‘aller tijden’ in Nederland en België is. Niet verwonderlijk dus dat woensdag 22 november 2010 alweer de vierde druk van De Sacksioni Methode van de persen rolde.
Harry is natuurlijk trots op het grote succes van zijn methode en het meest nog omdat deze geleerd wordt door mensen van alle leeftijden: van 11 – tot 60 jarigen, en alles daar tussen in. En met groot resultaat. Want inmiddels hebben zich al velen gemeld bij Harry en Katowee Holland in de vorm van mails maar ook met filmpjes, waarop hun vorderingen te zien zijn. Ook de vele muziekscholen en privé leraren die de Sacksioni Methode als standaardwerk voeren, komen met zeer mooie resultaten en lovende woorden over de opzet van de methode. De Sacksioni Methode vierde druk, is te bestellen via de webshop.

Warning: Use of undefined constant Link - assumed 'Link' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/harrysacksioni.nl/httpdocs/wp-content/themes/sacksioni/functions_sacksioni.php on line 36 Warning: Use of undefined constant mediapresent - assumed 'mediapresent' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/harrysacksioni.nl/httpdocs/wp-content/themes/sacksioni/functions_sacksioni.php on line 37
Tagged with:
Bron: Persbericht, 25 november 2010

Gerelateerde berichten:


This entry was posted in Discografie, Nieuwsarchief, Persberichten Katowee Holland and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.