Stem op Harry!

Harry Sacksioni is de afgelopen jaren 9x op rij verkozen tot de Beste Akoestische Gitarist Benelux. Een bijzonder resultaat en een grote waardering van het publiek, want zij zijn de kiezers. Ongetwijfeld is deze waardering mede ontstaan omdat Harry ook als componist van honderden gitaarstukken, hoge ogen gooit bij het gitaar-minnend publiek. Wij van Katowee Holland zouden het mooi vinden als hij de 10de ook gaat halen, juist in het jaar dat hij 50 jaar als prof optreedt! Dit jaar is hij genomineerd voor:

Beste Akoestische Gitarist Benelux
en
Beste Gitarist Benelux

Er kan vanaf nu gestemd worden! Wil je ook dat Harry die bijzondere 10 vol maakt doe dan het volgende:
Klik op deze link: https://www.gitarist.nl/poll/
Je moet bij minimaal 10 categorieën een naam aanklikken en bij ‘Beste Akoestische Gitarist Benelux’ en Beste Gitarist Benelux kun je Harry’s naam aanklikken. Als je daarna op ‘versturen’ klikt komt het helemaal in orde!

Smoky Strings

Smoky Strings

Warning: Use of undefined constant Link - assumed 'Link' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/harrysacksioni.nl/httpdocs/wp-content/themes/sacksioni/functions_sacksioni.php on line 36 Warning: Use of undefined constant mediapresent - assumed 'mediapresent' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/harrysacksioni.nl/httpdocs/wp-content/themes/sacksioni/functions_sacksioni.php on line 37
Bericht geplaatst op: 07 januari 2020

Nieuwste berichten:

Harry Sacksioni bij Matthijs gaat door
Harry Sacksioni bij Podium Witteman
Anekdotenboek: Dat kunnen ze allemáál wel zeggen…
Wachtlijst Harry Sacksioni Masterclass
With or Without You

This entry was posted in Geen categorie, Persberichten Katowee Holland. Bookmark the permalink.

Comments are closed.