UNLOCKED!

UNLOCKED!
Speciaal soloprogramma
gitarist Harry Sacksioni

Unlocked!, de titel geeft het al aan: dit speciale soloprogramma van gitaarvirtuoos Harry Sacksioni voelt voor hem als een bevrijding! Eindelijk, na maandenlang door het rondwarend virus aan huis gekluisterd te zijn geweest, mag het weer: optreden in het openbaar! Vanwege de door de overheid beperkte zaalcapaciteit zal Harry op 1 avond twee optredens verzorgen van 1 uur, voor twee keer 100 mensen. Hij maakt hiervoor een keuze uit zijn beste en mooiste nummers. Eigen nummers, Beatles, U2, Queen, alles haalt hij uit de (klank)kast. Sacksioni’s vuur en passie zullen, nu hij herenigd is met zijn publiek, ongetwijfeld nog groter zijn dan ze al waren!
Speeldata worden, zodra deze bekend zijn, hier geplaatst.

Foto: John de Jong


Bericht geplaatst op: 21 mei 2020

Nieuwste berichten:

Uitgespeeld en Statement
Cultuur in Actie!
UNLOCKED!
Update Sacksioni Methode Weekend 2020
Tijdelijke ‘quarantaine korting’ op bladmuziek

This entry was posted in Geen categorie, Persberichten Katowee Holland. Bookmark the permalink.

Comments are closed.