Harry Sacksioni in De wereld draait door

dwddOp dinsdag 23 september is Harry Sacksioni te gast aan de tafel bij Mathijs van Nieuwkerk in het televisieprogramma De Wereld Draait Door naar aanleiding van het verschijnen van De Sacksioni Methode.

In De Wereld Draait Door wordt de actualiteit op eigenzinnige, toegankelijke en humoristische wijze besproken. De Wereld Draait Door kijkt ook met een scherp oog naar de media, in het bijzonder televisie.

Afspelen uitzending
Alleen het item bekijken

Gasten dinsdag 23 september: Matthijs van Nieuwkerk ontvangt als tafelheer Cornald Maas en als gasten onder anderen Robert Jan Westdijk, Sallie Harmsen, Harry Sacksioni, Lisa Wade, Maurice Hermans en Willem Nijholt.

  • De tweede kamer gaat een spoeddebat houden over de onrust in de Goudse probleemwijk Oosterwei. Vanavond reageert de burgemeester van Gouda Wim Cornelis op deze ontwikkeling in DWDD.
  • Het Nederlands Film Festival gaat op 24 september van start met depremière van ‘Het Echte Leven’ van regisseur Robert Jan Westdijk. De film gaat over een jonge regisseur die een speelfilm maakt waarin zijn vriendin de hoofdrol speelt. De rol van vriendin wordt gespeeld door Sallie Harmsen, die naast Robert vanavond ook aan tafel zit.
  • Gitarist Harry Sacksioni staat al 40 jaar op het podium. In dit jubileumjaar geeft hij een lesboek uit onder de naam ‘De Sacksioni Methode’. In dit boek beschrijft hij hoe je in je eentje, met enkel een gitaar, een hele band kan vormen.
  • Op de nieuwe CD ‘Kolderliedjes’ staan 28 ‘flauwekulliedjes’ geschreven door Toon Hermans. Maar liefst 12 hiervan zijn nog nooit eerde ruitgebracht. Willem Nijholt, Lisa Wade en Maurice Hermans vertellen aan tafel het geheim van deze liedjes.

Voor meer informatie over het programma www.dwdd.nl

Vara

Warning: Use of undefined constant Link - assumed 'Link' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/harrysacksioni.nl/httpdocs/wp-content/themes/sacksioni/functions_sacksioni.php on line 36 Warning: Use of undefined constant mediapresent - assumed 'mediapresent' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/harrysacksioni.nl/httpdocs/wp-content/themes/sacksioni/functions_sacksioni.php on line 37
Tagged with:
Bron: DWDD, 23 september 2008

Gerelateerde berichten:


This entry was posted in Nieuwsarchief and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.