Guitar Experience: Harry Sacksioni in Beeld en Geluid

De Sacksioni Methode is een groot succes. De wijze fingerstyle gitaarlessen van Harry gaan momenteel de hele wereld rond. Op vele continenten wordt al gespeeld volgens Sacksioni’s vingers!

Guitar Experience: Picture & Sound of Harry Sacksioni

The Sacksioni method is an enormous success. At the moment you can find the clever finger style guitar lessons of Harry all over the world. On many continents they play the guitar the Sacksioni way already.

Zaterdag 31 oktober presenteerde Harry zijn unieke gitaarmethode in de prachtige ambiance van het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid op het Media Park Hilversum tijdens de Guitar Experience. Het nationale gitaarevenement kende die dag de tiende editie. Een klein jubileumfeestje dus, waar Harry Sacksioni met zijn Sacksioni Methode een mooi muzikaal nootje aan bijdraagt! Ook signeerde Harry de Sacksioni Methode en het onlangs verschenen Tijdgeest.

Programma
De presentatie maakte deel uit van een fraai muzikaal programma met top gitaristen; zoals de formatie Three Of A Kind met Jan Kuiper, Stochelo Rosenberg en Zoumana Diarra. Plus Johan Jansen, René van Barneveld en Patrick van Gerven, met de band Cash On Delivery. Tevens werd de voorronde gehouden van de Dutch Guitar Awards, een gitaarcompetitie voor jeugdige talenten t/m 21 jaar.

Tagged with:
Bron: Guitar Experience, 31 oktober 2009

Gerelateerde berichten:


This entry was posted in Nieuwsarchief, Persberichten Katowee Holland and tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.