Radio 1 – Radiodagboek


Deze week in het Radiodagboek: Gitarist, Harry Sacksioni.

Maandag
Zijn manier van spelen waarbij hij meerder partijen tegelijk op de gitaar laat horen wordt over de hele wereld bewonderd. Vorig jaar vierde hij zijn 40-jarig jubileum en deze week begint zijn nieuwe tour. Als tegenwicht voor de drukte heeft hij een rustig plekje gevonden om te wonen, vertelt hij in het eerste deel van zijn Radiodagboek.
Beluister hier het radiodagboek van maandag

Dinsdag

De keus voor de gitaar in plaats van voetbal nam Sacksioni tijdens een belangrijke voetbalwedstrijd, vertelt hij in zijn Radiodagboek vandaag. Geen slechte keus want morgenavond begint er weer een nieuwe theatertour van Sacksioni. In zijn huiskamer worden nog heel wat puntjes op de i gezet.
Beluister hier het radiodagboek van dinsdag

Woensdag
Vandaag een lesje techniek en werkwijze van Harry Sacksioni. Doordat hij de baspartij, de akkoorden en de melodie tegelijk speelt wordt hij wel een éénmansband genoemd. In het derde deel van zijn Radiodagboek laat hij horen hoe dat klinkt.
Beluister hier het radiodagboek van woensdag

Donderdag
Gisteravond had gitarist Harry Sacksioni de première van zijn programma ‘Adrenaline’, in Wageningen. Al eerder was in zijn Dagboek te horen dat hij veel werk heeft gehad om het geluid goed te krijgen en daar lijkt Sacksioni nu de rekening voor te betalen. Maar eerst is er nog even overleg met de dame die in de pauze de cd’s gaat verkopen.
Beluister hier het radiodagboek van donderdag


Tagged with:
Bron: Radio 1, februari 2010

Gerelateerde berichten:


This entry was posted in Nieuwsarchief and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.