Harry Sacksioni gekozen tot Beste Akoestische gitarist van de Benelux

In het oktobernummer van het muzikanten magazine ‘Gitarist’ staan de uitslagen van de Gitarist Poll die een paar afleveringen terug in het blad stond. In de rubriek Akoestische Gitarist Benelux werd Harry door de lezers van het magazine met een overweldigende meerderheid tot nummer 1 gekozen!

Maar liefst 73% – het hoogste percentage van de verschillende rubrieken – vindt Harry de beste akoestische gitarist, vóór Stochelo Rosenberg (14%) en Eric Vaarzon Morel (4%). In de rubriek Pop/Rockgitarist Benelux werd collega gitarist Jan Akkerman de nummer 1 (23%). Verderop in het blad maakt Gitarist middels een foto en een korte tekst ook nog gewag van het a.s. Hommage concert voor Harry op dinsdag 19 oktober in het Koninklijk theater Carré.

Bericht geplaatst op: 06 oktober 2010

Nieuwste berichten:

Uitgespeeld en Statement
Cultuur in Actie!
UNLOCKED!
Update Sacksioni Methode Weekend 2020
Quarantaine sessies

This entry was posted in Nieuwsarchief. Bookmark the permalink.

Comments are closed.