Harry Sacksioni – Killer Queen (live)

Bij het feest dat bij het fantastische buffet bij Da Claudio hoorde was een optreden van gitarist Harry Sacksioni. Deze artiest is een virtuoos op dit snaarinstrument en hij vertelde tussen de nummers door enkele leuke anekdotes, daarnaast legde hij aan het publiek uit wat de ‘Sacksioni’- methode inhoud. En dat valt dus niet mee, hij speelt dan onder andere met z’n duim een bassloopje en met de rest van z’n vingers de andere melodieën die in het nummer zitten. Harry speelde onder meer met Herman van Veen samen en geldt als één van de beste gitaristen van Nederland.

Dennis Vloedmans

Warning: Use of undefined constant Link - assumed 'Link' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/harrysacksioni.nl/httpdocs/wp-content/themes/sacksioni/functions_sacksioni.php on line 36 Warning: Use of undefined constant mediapresent - assumed 'mediapresent' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/harrysacksioni.nl/httpdocs/wp-content/themes/sacksioni/functions_sacksioni.php on line 37
Tagged with:
Bericht geplaatst op: 01 november 2010

This entry was posted in Youtube and tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.