Harry Sacksioni in het Thalia Theater IJmuiden

IJmuiden – Harry Sacksioni is niet meer weg te denken uit de Velsense muziekwereld. Op woensdag 18 april komt de gitaarvirtuoos naar het Thalia Theater met een ode aan George Harrison.

In ‘While my guitar gently weeps’ plaatst Sacksioni de klassiekers van deze bijzondere Beatle in de schijnwerpers. Door Harrisons’ composities op één gitaar en op de ‘Sacksioni-manier’ te spelen, ontstaat een wonderschoon beeld van de componist die Harrison was.

De gitarist die zijn publiek kan betoveren

In het virtuoze theaterconcert ‘While my guitar gently weeps’ wemelt het van de klassiekers.Van ‘Something’ tot ‘Here comes the sun’. En dat allemaal met de bijzondere ‘Sacksioni- touch’ natuurlijk: met eigen arrangementen, opmerkelijke bewerkingen en fijnbesnaarde gevoeligheid. Er klinken composities van The Beatles, maar ook van andere artiesten door wie Harry Sacksioni in zijn Beatle-tijd werd geraakt: o.a. Frank Sinatra, Mungo Jerry en The Lovin’ Spoonful. Om uiteindelijk uit te komen bij een aantal gloednieuwe eigen composities. Zo leidt hij zijn publiek langs de weg die hij zelf heeft afgelegd om de muzikant te worden die hij nu is. De man die zijn publiek kan betoveren. Terwijl zijn gitaar zachtjes weent.

Prijs: vanaf € 21,50 inclusief pauzedrankje en garderobe
Tijd: woensdag 18 april, 20.30 uur
Locatie: Thalia Theater, Breesaapstraat 52, IJmuiden
Info: www.stadsschouwburgvelsen.nl of tel. 0255-515789
Datum: zondag 01 april 2012

Bron: ABradio, 01 april 2012

Nieuwste berichten:

Tourneelijst Harry Sacksioni seizoen 2018-2019
Sacksioni Methode Weekend 2018
Harry voor 8e achtereenvolgende jaar beste akoestische gitarist Benelux
Sacksioni Methode Weekend 2017
Release Once Upon a Time…

This entry was posted in Internet. Bookmark the permalink.

Comments are closed.