Harry Sacksioni Nieuwsbrief – April 2012

Beste Sacksioni-fans,

Het is bijna zover! Na wat technische problemen met de hoes wordt op dit moment de laatste hand gelegd aan de nieuwe dubbel-cd van Harry Sacksioni: While My Guitar Gently Weeps…! Daarna kan de cd geperst worden. Dat betekent dat de cd vanaf mei via de webshop zal zijn te bestellen! De eerste cd bevat composities van George Harrison en de Beatles, de tweede cd van tijdgenoten. Uiteraard allemaal volledig bewerkt in Sacksioni-stijl. Om alvast een idee te krijgen is de tracklist te zien op de website.

WMGGWDe nieuwe cd zal verkrijgbaar zijn in een geheel vernieuwde webshop! Hierin is het mogelijk om producten in het winkelwagentje met iDeal af te rekenen, maar natuurlijk blijft ook de mogelijkheid bestaan om de betaling over te maken. Voor leden van de Pulling the Strings-site geldt een speciale korting: zij krijgen 10% korting op hun bestelling. Zodra de cd uit is, zal hiervoor op de Pulling the Strings-site een speciale actiecode te vinden zijn.

Hoewel de cd nog niet te bestellen is, hebben we speciaal voor de leden van Pulling the Strings de eerste fragmenten van de nieuwe cd al online gezet! Als je inlogt op de Pulling the Strings-site kun je nu een voorproefje horen van 15 van de in totaal 30 opnames. Eerder verschenen hierop al een PtS-column van Harry over de opnames van de cd en een aantal ‘behind the scenes’-foto’s. Uiteraard zijn we heel benieuwd naar je reactie: deze kun je plaatsen onderaan het bericht op de Pulling the Strings-site.

DWDDVelen hebben ongetwijfeld afgelopen maandag naar De Wereld Draait Door gekeken waarin Harry sprak over George Harrison, zijn gitaren en de muziek van de Beatles. Als bijzonder extraatje speelde hij voor de uitzending begon een improvisatie-duet met klavecimbel-expert Ton Koopman! Deze improvisatie werd zo gewaardeerd door de redactie van DWDD dat ze deze vrijdag gebruikten als basis voor de samenvatting van de DWDD-week in ‘Soundbites’. De beelden zijn op de site van Harry terug te kijken.

Naast de nieuwe CD trekt het programma ‘While My Guitar Gently Weeps…’ steeds vollere zalen. Veel optredens zijn uitverkocht, maar in een klein aantal steden zijn nog plaatsen beschikbaar. Voor degenen die dit seizoen niet de mogelijkheid hebben, is er volgend seizoen weer een nieuwe kans! Wegens het grote succes heeft Harry besloten om ook volgend seizoen met dit programma op te treden! Uiteraard met enkele nieuwe stukken. Deze nieuwe speeldata zullen binnenkort op www.harrysacksioni.nl te zien zijn.

Wanneer je wilt reageren op een optreden van Harry, of iets anders aan Harry kwijt wilt, horen we graag in het gastenboek. Ook is Harry sinds kort te volgen op Twitter via @harrysacksioni.

Hartelijke groeten,
Het Harry Sacksioni team
www.harrysacksioni.nl

Tagged with:
Bron: Harry Sacksioni Nieuwsbrief, April 2012

Gerelateerde berichten:


This entry was posted in Nieuwsarchief, TV and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.