While my guitar gently weeps… – Succes Reprise (2012-2013)

While my guitar gently weepsDe meer dan grote belangstelling in het afgelopen seizoen (op een aantal voorstellingen na waren alle optredens uitverkocht) voor Harry Sacksioni’s ode aan George Harrison, The Beatles en zijn overige favoriete nummers uit de jaren ’60, ’70 en ’80, heeft hem doen besluiten dit programma een volledig seizoen te continueren. (Inclusief een aantal extra pop klassiekers in vergelijking met afgelopen seizoen!)

In dit soloprogramma While my guitar gently weeps… speelt Sacksioni een reeks schitterende bewerkingen van legendarische Harrison en Lennon/McCartney composities. Tevens plaatst hij dit deel van zijn programma in het muzikale tijdsbeeld vanaf het moment dat bij de jonge Harry het Beatles virus toesloeg. En dat blijken uitersten te zijn: van Frank Sinatra(!) en Mungo Jerry tot The Lovin’ Spoonfull en Jefferson Airplane, om er maar een paar te noemen…

Door deze beroemde composities op één gitaar en op de ‘Sacksioni manier’ te spelen, ontstaat een transparant beeld van de popmuziek uit die periode. Maar ook worden de vroege contouren zichtbaar van de gitarist die Sacksioni uiteindelijk zélf is geworden.

Harry ging in maart 2012 de studio in om alle nummers uit zijn programma op te nemen. Deze dubbel cd While my guitar gently weeps (mei 2012) bevat één cd met alle Beatles nummers uit het programma en één cd met al zijn overige favorieten uit de jaren ’60, ’70 en ’80.

Klik hier voor de complete tourlijst.

Warning: Use of undefined constant Link - assumed 'Link' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/harrysacksioni.nl/httpdocs/wp-content/themes/sacksioni/functions_sacksioni.php on line 36 Warning: Use of undefined constant mediapresent - assumed 'mediapresent' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/harrysacksioni.nl/httpdocs/wp-content/themes/sacksioni/functions_sacksioni.php on line 37
Bericht geplaatst op: 09 mei 2012

Nieuwste berichten:

Harry Sacksioni bij Matthijs gaat door
Harry Sacksioni bij Podium Witteman
Anekdotenboek: Dat kunnen ze allemáál wel zeggen…
Wachtlijst Harry Sacksioni Masterclass
With or Without You

This entry was posted in Nieuwsarchief. Bookmark the permalink.

Comments are closed.