When Harry Met The Beatles

Muziekjournalist, samensteller en producer Imme Schade van Westrum over Harry´s nieuwe cd While my guitar gently weeps:

Je moet anno 2012 van goede huizen komen voor een nieuw Beatle-songboek. Dat komt Harry natuurlijk, al lijkt het wel dat alles is uitgeprobeerd met dit stalen repertoire, tot op het gênante af. Maar dit keer niet, ik heb de afgelopen 30 jaar niet zo’n treffende instrumentale Beatle collectie gehoord als deze weloverwogen ode aan Harrison, Lennon & McCartney. De teksten zingen stilletjes mee in de vlijmscherpe en stuk voor stuk gepassioneerde en verrassende interpretaties. Opeens hoor je weer waarom die overbekende songs in den beginne gitaar-songs zijn. Wat een heerlijke en fascinerende weg terug naar de ‘Naked Beatles’.

Imme Schade van Westrum

Bericht geplaatst op: 07 juni 2012

Nieuwste berichten:

Tourneelijst Harry Sacksioni seizoen 2018-2019
Sacksioni Methode Weekend 2018
Harry voor 8e achtereenvolgende jaar beste akoestische gitarist Benelux
Sacksioni Methode Weekend 2017
Release Once Upon a Time…

This entry was posted in Internet, Nieuwsarchief. Bookmark the permalink.

Comments are closed.