Gitarist Peter van Elswijk ‘into’ Sacksioni

Gitarist Peter van Elswijk heeft zijn eerste repetitie met het blazers kwintet Hi-Five achter de rug. Later dit jaar zal hij een dubbel CD uitbrengen onder de titel ‘DUBBEL GLAS’ waarop hij samen met Hi-Five composities uit Harry Sacksioni’s oevre speelt in geheel nieuwe arrangementen. Een kleine greep uit deze ode aan de muziek van Sacksioni: 1984, Vensters, Meta Sequoia en Jessa.

Op 13 september a.s. is reeds een voorproefje te zien en te horen want dan treedt Peter op in De Naald te Naaldwijk en zal hij live – samen met het blaaskwintet – een aantal stukken van deze cd spelen. Op die avond zal ook flamenco gitarist Eric Vaarzon Morel samen met Peter optreden.

Bericht geplaatst op: 08 september 2012

Nieuwste berichten:

Tourneelijst Harry Sacksioni seizoen 2018-2019
Sacksioni Methode Weekend 2018
Harry voor 8e achtereenvolgende jaar beste akoestische gitarist Benelux
Sacksioni Methode Weekend 2017
Release Once Upon a Time…

This entry was posted in Nieuwsarchief. Bookmark the permalink.

Comments are closed.