Geranium Sessies

Geranium SessiesHarry deed onlangs met veelplezier mee aan het kunstproject genaamd Geranium Sessies in Arnhem. Geranium Sessies is een mooi en tevens simpel idee: de kunstenaars vragen muzikanten om een liedje te spelen dat voor hun bijzonder is.

Dat liedje wordt gespeeld en opgenomen in een leegstaande locatie. Hiermee worden de lege plekken in de stad op een inspirerende, creatieve manier benut. Tevens wordt duidelijk wat er gebeurt op muzikaal gebied in Arnhem.
Harry speelde zijn lievelingsnummer Lenno dat hij schreef vlak na de geboorte van zijn zoon. Hij deed dat in het voormalig ABN gebouw aan de Ing. JP v. Muijlwijkstraat.

Geranium Sessies is een initiatief van William van Giessen & Jeroen Schoonderbeek. In het dagelijks leven hebben ze beiden een grafisch ontwerpburo (respectievelijk O.K. PARKING en Jeroen Schoonderbeek Grafisch Ontwerp) maar zijn ook actief als muzikanten (respectievelijk Esk-esque en Lada).


Bericht geplaatst op: 13 november 2012

Nieuwste berichten:

Tourneelijst Harry Sacksioni seizoen 2018-2019
Sacksioni Methode Weekend 2018
Harry voor 8e achtereenvolgende jaar beste akoestische gitarist Benelux
Sacksioni Methode Weekend 2017
Release Once Upon a Time…

This entry was posted in Nieuwsarchief. Bookmark the permalink.

Comments are closed.