Harry te gast in het NTR-radioprogramma ‘Een Leven Lang’

Op 17 mei a.s. is Harry te gast in het radioprogramma ‘Een Leven Lang’ dat zal worden uitgezonden op zaterdag 25 mei op Radio 5 van 18.15 tot 19.00 uur, maar ook te beluisteren en te bekijken is op de website www.ntr.nl/eenlevenlang. In dit programma wordt teruggeblikt op Harry’s leven. Wat waren beslissende momenten of ontwikkelingen, voor welke dilemma’s stond hij, welke ervaringen, kennis en inzichten vindt hij belangrijk?

Omdat de radio uitzending ‘Een leven lang’ met Harry Sacksioni van 25 mei bij de NTR tevens op camera’s is opgenomen is deze nu al op het internet te zien op www.geschiedenis24.nl/een-leven-lang/afleveringen/harry-sacksioni.html.

Bericht geplaatst op: 11 mei 2013

Nieuwste berichten:

Anekdotenboek: Dat kunnen ze allemáál wel zeggen…
Wachtlijst Harry Sacksioni Masterclass
With or Without You
Harry Sacksioni in De Noot
UNLOCKED! (Solo) en SACKSIONI & REEKERS

This entry was posted in Radio. Bookmark the permalink.

Comments are closed.