MAX Maakt Mogelijk Kerstspecial

Max Maakt Mogelijk Logo logo

Maandag 23 december was Harry te gast bij de MAX Maakt Mogelijk Kerstspecial. In dit tv-programma werden wensen vervuld. Harry speelde voor iemand die 16 jaar geleden een herseninfarct kreeg en daardoor eenzijdig verlamd raakte en niet meer kan praten. Deze meneer speelde vroeger zelf gitaar en luistert nu graag naar gitaarmuziek. Omdat hij onder andere ook van The Shadows houdt, speelde Harry zijn arrangement van Nivram.

De uitzending is hier terug te zien. Het item met Harry begint na zo’n 4 minuten.


De MAX Maakt Mogelijk Kerstspecials 2013 werden in twee delen uitgezonden:

MAX Maakt Mogelijk Kerstspecial 1:
Maandag 23 december – 17:35 uur – NED2
Herhaling – 1e kerstdag woensdag 25 december – 14:10 uur – NED2

MAX Maakt Mogelijk Kerstspecial 2:
Dinsdag 24 december – 17:35 uur – NED2
Herhaling – 2e kerstdag donderdag 26 december – 13:10 uur – NED2

Warning: Use of undefined constant Link - assumed 'Link' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/harrysacksioni.nl/httpdocs/wp-content/themes/sacksioni/functions_sacksioni.php on line 36 Warning: Use of undefined constant mediapresent - assumed 'mediapresent' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/harrysacksioni.nl/httpdocs/wp-content/themes/sacksioni/functions_sacksioni.php on line 37
Bericht geplaatst op: 19 december 2013

Nieuwste berichten:

Harry Sacksioni bij Matthijs gaat door
Harry Sacksioni bij Podium Witteman
Anekdotenboek: Dat kunnen ze allemáál wel zeggen…
Wachtlijst Harry Sacksioni Masterclass
With or Without You

This entry was posted in Geen categorie, Persberichten Katowee Holland, TV. Bookmark the permalink.

Comments are closed.