Nieuwe tourneelijst Harry Sacksioni seizoen 2014 – 2015


Jubileum tournee in 2015 samen met zijn band!

In het komende seizoen 2014/2015 zal Harry Sacksioni twee verschillende programma’s spelen. Van september tot en met december 2014 speelt hij het laatste deel van zijn in januari reeds gestarte tournee STRINGDANCE! En… vanaf februari tot en met eind april 2015 gaat Harry na lange tijd weer optreden met zijn band! Daar heeft hij een goede reden voor, want in het jaar dat hij 65 jaar zal worden heeft hij er voor gekozen om dit jubileum te vieren met een overzicht van alle hoogtepunten uit zijn 45 jarige carrière! Van De Paddentrek tot de volledige 21 minuten durende versie van Vensters en van Thee bij tante Joséphine tot De tweeling. Alles komt voorbij!

Klik hier voor de speellijst

Bericht geplaatst op: 25 mei 2014

Nieuwste berichten:

Anekdotenboek: Dat kunnen ze allemáál wel zeggen…
Wachtlijst Harry Sacksioni Masterclass
With or Without You
Harry Sacksioni in De Noot
UNLOCKED! (Solo) en SACKSIONI & REEKERS

This entry was posted in Frontpage (sticky), Geen categorie, Persberichten Katowee Holland. Bookmark the permalink.

Comments are closed.