Extra voorstelling op 22 januari in Gouda!

Omdat Harry’s optreden in pop podium SoWhat te Gouda op vrijdag 23 januari aanstaande vrijwel direct was uitverkocht, is er besloten dat hij daar een extra voorstelling zal spelen. Dit vindt de dag ervoor plaats: op donderdag 22 januari aanstaande.

Kaarten voor dit extra optreden zijn vanaf heden te bestellen op deze pagina

Warning: Use of undefined constant Link - assumed 'Link' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/harrysacksioni.nl/httpdocs/wp-content/themes/sacksioni/functions_sacksioni.php on line 36 Warning: Use of undefined constant mediapresent - assumed 'mediapresent' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/harrysacksioni.nl/httpdocs/wp-content/themes/sacksioni/functions_sacksioni.php on line 37
Bericht geplaatst op: 15 januari 2015

Nieuwste berichten:

Harry Sacksioni bij Matthijs gaat door
Harry Sacksioni bij Podium Witteman
Anekdotenboek: Dat kunnen ze allemáál wel zeggen…
Wachtlijst Harry Sacksioni Masterclass
With or Without You

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

Comments are closed.