Harry Sacksioni voor de 6de keer op rij verkozen tot Beste Akoestische Gitarist van de Benelux!

HSgitaristbeneluxIn de poll van het maandmagazine Gitarist is Harry Sacksioni voor het 6de jaar op rij verkozen tot De Beste Akoestische Gitarist van de Benelux! Wederom hebben de lezers dus hun stem op Harry laten vallen.

Harry: ‘Nu dus al voor het 6de jaar op rij! Ik ervaar het als een enorme blijk van waardering voor mijn spel op zowel mijn CD’s als tijdens mijn optredens. Uiteraard weet ik als geen ander dat er onder muzikanten zelf geen wedstrijd kan bestaan. De kracht zit hem nu juist in de verscheidenheid van al die gitaristen. Die verschillende karakters en de daaruit voortvloeiende uiteenlopende technieken vormen een schitterend landschap voor de liefhebber. Maar ik zie deze uitslag zeker ook als grote waardering voor de ontwikkeling van mijn spel. Want ondanks dat ik al zo lang bezig ben houdt die nieuwsgierigheid naar ‘nieuwe noten’ nooit op, en ik denk dat het grote publiek dat bewust als onbewust ervaart.’

Gitarist.nl

Bericht geplaatst op: 25 februari 2016

Nieuwste berichten:

Harry Sacksioni in De Noot
UNLOCKED! (Solo) en SACKSIONI & REEKERS
Uitgespeeld en Statement
Cultuur in Actie!
Quarantaine sessies

This entry was posted in Kranten & Tijdschriften. Bookmark the permalink.

Comments are closed.