Harry voor 7e achtereenvolgende jaar beste akoestische gitarist Benelux

Unicum voor Harry Sacksioni

Harry is voor het zevende achtereenvolgende jaar verkozen tot beste akoestische gitarist van de Benelux van het afgelopen jaar. Dit is een unicum, zo laat het blad Gitarist weten, want niet eerder werd dezelfde gitarist 7 jaar achtereen als beste verkozen!

16681551_1233327120114535_7853055487346108073_n

Akoestische gitarist Benelux
1. (1) Harry Sacksioni
2. (-) Tim Knol
3. (2) Stochelo Rosenberg

Harry Sacksioni: ‘Nu dus al voor het 7de jaar op rij! Het is een enorme blijk van waardering voor mijn spel op zowel mijn CD’s als tijdens de live optredens! Zeker omdat de keuze niet door een jury gedaan wordt maar door het publiek en de lezers van het blad Gitarist. Dat zegt veel!

Bij zijn verkiezing vorig jaar voegde Harry dit nog toe:
Uiteraard weet ik als geen ander dat er onder muzikanten zelf geen wedstrijd kan bestaan. De kracht zit hem nu juist in de verscheidenheid van al die gitaristen. Die verschillende karakters en de daaruit voortvloeiende uiteenlopende technieken vormen een schitterend landschap voor de liefhebber.

In het aankomende nummer staat een interview met Harry en geeft hij een workshop met verschillende niveaus uit de Sacksioni Methode.

Bericht geplaatst op: 21 februari 2017

Nieuwste berichten:

Sacksioni Methode Weekend 2019
Harry voor 9e achtereenvolgende jaar beste akoestische gitarist Benelux
Harry te gast op NPO Radio 1
Tourneelijst Harry Sacksioni seizoen 2018-2019
Sacksioni Methode Weekend 2018

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

Comments are closed.