Skip to content

Benefiet: Stichting Stroomdal Express / Magic schoolbus (2004)

13 februari 2004

Uit de vele aanvragen om een goed doel te steunen kiest Harry ieder jaar vier doelen die hem aanspreken. Een ervan is het onderstaande waar Harry belangeloos zal spelen: De Stichting Stroomdal Express/Magicschoolbus in Anderen/Gasteren (Drenthe) organiseert op vrijdag 13 februari, het galadiner.

Het doel van deze avond is het verwerven van extra inkomsten om het georganiseerd schoolvervoer tussen de plattelandsdorpen Anderen, Gasteren en Anloo te kunnen continueren. Het schoolbusproject drijft geheel op vrijwilligers (hoofdzakelijk ouders) en is, naast de bijdrage van ouders, volledig afhankelijk van inkomsten uit bijzondere activiteiten als het galadiner. Dit galadiner zal zijn in het plaatselijke restaurant Auberge St. Hubert te Anderen, waarbij het de nieuwe eigenaren Roel Oostra en Peter ter Braak in korte tijd is gelukt het restaurant te exploiteren en een naam op te bouwen waaruit blijkt dat eten in de Auberge iedere keer weer een verrassing is van gastronomisch hoog niveau. De stichting is er trots op te kunnen aankondigen dat gedurende deze avond de muzikale intermezzi – geheel belangeloos – zullen worden verzorgd door niemand minder dan gitarist Harry Sacksioni.

Harry Sacksioni heeft in zijn lange carriere vele malen laten horen en zien dat zijn manier van muziek maken van absolute wereldklasse is. De opbrengst van deze avond komt geheel ten goede aan de kas van de Stichting Stroomdal Express/Magicschoolbus.

Wij nodigen u bij deze van harte uit deel te nemen aan deze zeer bijzondere gelegenheid. U kunt daarbij op de volgende manier deelnemen aan het diner. Het is mogelijk om een aantal stoelen/plaatsen of zelfs een tafel te reserveren voor u en uw gasten. Per stoel bedragen de kosten € 50,-. Hiervoor trakteren wij u op een fantastische avond, waaronder een geweldig diner gecombineerd met muziek van wereldklasse. Op uw beurt ondersteunt U, door uw deelname, de Stichting Stroomdal Express en helpt u dit bijzondere particulier initiatief een stukje verder op weg.

Aanmelden/reserveren kan bij Hans Onstein telefonisch of via email: info@magicschoolbus.nl. Na reservering ontvang je een ontvangstbevestiging welke tevens dient als toegangsbewijs.
Reserveren voor maandag 9 februari.
Galakleding is niet vereist.
http://www.magicschoolbus.nl

Aankomende optredens:
 • 06 dec
WAGENINGEN
 • 07 dec
DRACHTEN
 • 04 jan
VENLO
 • 05 jan
MEPPEL
 • 06 jan
NIJMEGEN