Skip to content

Contact

1 januari 1900

Harry Sacksioni

Katowee Holland B.V. / Cutaway
Groenestraat 24
4033 CR Lienden
Nederland
tel.: 0344-601748
info@harrysacksioni.nl
www.harrysacksioni.nl

Katowee Holland B.V.

  • Verkoop solovoorstellingen, workshops, gastoptredens, cd- en muziekboekbestellingen.
  • Productie band- en solovoorstellingen en gehele management.
  • Public Relations (PR)

Cutaway

  • Label van de CD-uitgaven
  • Uitgeverij van de boeken

Senf Theaterpartners
Korte Geer 1G
2611 CA Delft
The Netherlands
Tel: 010 592 31 55
info@senf.nl
www.senf.nl

Senf impresariaat

  • Verkoop van de voorstellingen van Harry Sacksioni aan de grote theaters

Gitaarwinkel Amsterdam

Harry Sacksioni heeft geen banden met gitaarwinkel ‘Sacksioni’ in Amsterdam. Lees hier het bericht van Harry voor meer informatie.


Website

Ontwerp: Dolf de Meijer (i.s.m. Harry Sacksioni, Martijn van Boven)
Foto’s website: © Set Vexy (Header); © Jan Swinkels (Achtergrond)
Copyright: © Katowee Holland, 2022


Disclaimer:

De Harry Sacksioni-website is gerealiseerd i.o.v. Katowee Holland en heeft als doel liefhebbers, fans, muziekstudenten en overige geïnteresseerden van Harry Sacksioni’s composities en uitvoeringen in breedste zin, te voorzien van nieuws, informatie en achtergronden over het spel, de muziek, de optredens, de muziekuitgaven en andere aan hem gerelateerde activiteiten op nationaal en internationaal niveau.

Het is beperkt toegestaan om van delen van de inhoud van de website een reproductie te maken onder de voorwaarde dat deze delen niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan (strikt niet-commerciëel) persoonlijk gebruik, studie en/of onderzoek, met uitsluiting van gebruik voor herpublicatie in welke vorm ook (waaronder, maar niet uitsluitend, het internet). Voor ieder gebruik buiten het bovenstaande “eerlijk gebruik” verzoeken wij u eerst voor toestemming contact op te nemen met Katowee Holland en/of de webmaster. Alle audio-visuele fragmenten worden als stream aangeboden en zijn uitdrukkelijk (zonder uitzondering) niet bedoeld voor download, gebruik of verspreiding in welke vorm ook, buiten de Harry Sacksioni-website zonder uitdrukkelijke toestemming vooraf.

De op de website ‘Harry Sacksioni’ beschikbaar gestelde informatie is (voor zover bekend en functioneel) voorzien van een specifieke of algemene bronvermelding. Indien enig persoon van mening is dat zijn of haar (auteurs)rechten of anderszins worden geschaad door enig deel van deze website verzoeken wij hem of haar dit zo spoedig mogelijk te melden aan Katowee Holland en/of de webmaster zodat in bepaalde situaties die informatie zo spoedig mogelijk kan worden aangepast of verwijderd van de pagina’s.

Aankomende optredens:
 • 01 mrt
DEN HELDER
 • 09 mrt
EINDHOVEN
 • 14 mrt
HUIZEN
 • 21 mrt
CAPELLE AAN DEN IJSSEL
 • 05 apr
OOSTBURG