Muzikanten


Digmon Roovers

Digmon begeleidt Harry bij de optredens ‘Harry Sacksioni & Consorten – City!’ en werkt met hem samen bij de ‘Five Great Guitars’ en ‘The Five Great Guitars – 1001 snaren’.
www.digmonroovers.com


Zou Diarra

Harry werkte bij de ‘Five Great Guitars’ en ‘The Five Great Guitars – 1001 snaren’ met gitarist en cora-bespeler Zou Diarra samen. Tevens inspireerde hij Harry tot het schrijven van de compositie Zoumana. Op 28 juli 2020 is Zou Diarra overleden.
www.zoumanadiarra.nl


Eric Vaarzon Morel

Harry werkt bij de ‘Five Great Guitars’ en ‘The Five Great Guitars – 1001 snaren’ samen met gitarist Eric Vaarzon Morel.
www.vaarzonmorel.com


Raymond van het Groenewoud

Raymond van het Groenewoud zong en speelde een aantal keer met Harry waaronder op de lp ‘Nachtjournaal’. Samen met Harry en Frank Boeijen deed hij een tournee onder de titel ‘Boeijen, Sacksioni & van ‘t Groenewoud’.
www.raymondvanhetgroenewoud.be


Frank Boeijen

Frank Boeijen werkte met Harry op zijn cd ‘Wilde Bloemen’. Samen met Harry en Raymond van ‘t Groenewoud deed hij een tournee onder de titel Boeijen, Sacksioni & van ‘t Groenewoud.
www.frankboeijen.nl


Rob Chrispijn

Harry heeft in zijn tijd bij Herman van Veen de muziek geschreven bij een aantal teksten van Rob Chrispijn. Later heeft Rob Chrispijn een aantal teksten geschreven voor de voorstelling ‘Schaduwen’.
www.robchrispijn.nl


Herman van Veen

Harry speelde bijna tien jaar bij Herman van Veen.
www.hermanvanveen.com


Enny Lacet

Samen met Harry Sacksioni bracht zij het SOS-lied ten gehore op 3 december 2007 in het Koninklijk Theater Carré tijdens het KidsRights-gala rond de nominaties voor de Internationale Kindervredesprijs.


Lucy Steymel

Harry Sacksioni produceerde in 1977 de eerste elpee van Lucy Steymel ‘Gift From A Stranger’. Op 27 februari 2006 is Lucy Steymel overleden.
www.lucysteymel.com


Laurens van Rooyen

Laurens speelde na een periode samen bij Herman van Veen een tournee met Harry en Liselore Gerritsen onder de titel ‘Een Klein Concert’.
www.laurensvanrooyen.com


Liselore Gerritsen

Liselore Gerritsen trad samen met Harry en Laurens van Rooyen op tijdens de tournee ‘Een Klein Concert’.

Comments are closed.