Skip to content

Harry schrijft – ‘Een misverstand uit de wereld…’

2 maart 2012

Harry Sacksioni heeft géén gitaarzaak.

Bijna iedere dag als ik mensen tegenkom hoor ik: ‘En hoe gaat het met je gitaarzaak in Amsterdam?’. Zelfs toen ik onlangs in Oostenrijk op vakantie was werd me die vraag gesteld… En een weekblad maakte het laatst nog bonter: ‘Harry Sacksioni heeft een druk bestaan, overdag staat hij in zijn gitaarzaak in Amsterdam en ’s avonds treedt hij overal in Nederland op’. Ik voel zeer de behoefte om enige duidelijkheid te verschaffen en zet dit bericht op mijn site in de hoop daarmee een misverstand uit de wereld te helpen.

Ik heb namelijk helemaal geen gitaarzaak! Ook nooit gehad, en ook niet de behoefte er een te bezitten. Die gitaarzaak in Amsterdam héét wel Sacksioni maar die naam is gekocht van een achterneef van mij die heel lang geleden inderdaad eigenaar was van die zaak. Toen hij failliet ging heeft hij de zaak met naam en al verkocht. Het toeval wil dat die nieuwe eigenaar van zijn voornaam Harry heet. Als u dus die zaak belt en hoort ‘met Harry’, dan ben ik dat dus niet! Ik heb ook geen enkele binding met – of belang bij die winkel. Wanneer u daar iets koopt, weet dan dat ik niet de persoon ben die u helpt of ook maar iets te maken heb met het product dat u aanschaft. En ook zit ik niet in die winkel te spelen als u iets koopt, zoals ik gisteren nog op Twitter las…

Aankomende optredens:
 • 25 mei
WIJK BIJ DUURSTEDE
 • 01 jun
HEERENVEEN
 • 08 jun
GROOTSCHERMER
 • 11 aug
ROOSENDAAL
 • 24 okt
EMMELOORD