Skip to content

EO Radio 1 – Dit Is De Dag

25 september 2008

Dit is de Dag brengt elke dag om half twaalf een reportage uit binnen- of buitenland met mooie meemaak-radio met een menselijk gezicht. Het is een sfeervol journalistiek programma dat past bij dit moment van de dag. De gesprekken zijn live, de toon is pittig, met vaart en met flair. Presentatie: Tijs van den Brink, Arie Boomsma, Elsbeth Gruteke en Andries Knevel.

[audio:/20080926_radio1.mp3]

vrijdag 26 september 2008 om 10:30
Talkshow met Bas Blokker over de Nederlandse identiteit, Harry Sacksioni staat 40 jaar op het podium en Bertjan ter Braak bespreekt de ontwikkelingen in de VS en Pakistan. Presentatie: Elsbeth Gruteke en Embert Messelink.
10.30 uur – Talkshow met Bas Blokker, Harry Sacksioni en Bertjan ter Braak Moord De Witt
* Bas Blokker schreef met zijn vader Jan en broer Jan jr. het boek ‘De geschiedenis van Nederland in twaalf moorden’. Een verhaal over de Nederlandse identiteit. Waren we altijd wel zo tolerant, nuchter en gastvrij als we onszelf maar al te graag voorhouden?
* Gitaarvirtuoos Harry Sacksioni staat 40 jaar op het podium. Hij viert dat met een tournee, een dubbel-CD en twee lesboeken. Eerst komt hij vertellen over de Sacksioni Methode.
* Buitenlandcommentator Bertjan ter Braak (De Telegraaf) bespreekt in de rubriek Wereldweek de ontwikkelingen in de VS en Pakistan.

EO

Aankomende optredens:
 • 11 aug
ROOSENDAAL
 • 24 okt
EMMELOORD
 • 26 okt
IJSSELSTEIN
 • 29 okt
DELFT
 • 01 nov
SCHIEDAM