Skip to content

Five Great Guitars – Live (2003)

1 januari 2003

01. Aan De Voet Van De Regenboog
02. Eternal
03. Sambito
04. Torredembarra
05. Blue Moon Song
06. Loose The Blues
07. Don Paco
08. I Wish
09. Kora Intro / Kinderliedje
10. Mas Guapa
11. Brasilian Affair
12. High Life

“…een puur liveverslag van de sfeer tijdens onze optredens”

Er zijn momenten in je leven waarop je een keuze maakt en er zeker van bent dat het een juiste is. Mijn keuze om mee te doen met de 5 Great Guitars is er zo een. Het leek me een enorme uitdaging om met vier andere gitaristen een avontuur aan te gaan. Mijn enige voorwaarde was dat ik vond dat de vijf die mee zouden doen allemaal uit een verschillende culturele hoek moesten komen. Dat leek mij het mooiste muzikale rendement op te leveren. En zo geschiedde…
Een vermenging van Flamenco, Afrikaanse High Life, Jazz, Folk en Funk is het – naar mijn idee – zeer bijzondere resultaat. Vanaf de eerste repetitie was het zowel op muzikaal als op menselijk vlak een feest en dat is het gebleven tot en met het laatste optreden! Met vijf ‘ego’s’ op tournee gaan en aan het eind als vrienden – ‘broertjes’ – uit elkaar gaan; kom er maar eens om!
Deze cd is een puur liveverslag van de sfeer tijdens onze optredens, waarin zowel de beleving op het podium als in de zaal te voelen is. Ik weet zeker dat de mensen die al geweest zijn, tijdens het beluisteren weer helemaal terug zijn in de zaal.
Harry Sacksioni

Aankomende optredens:
 • 21 apr
DRIEL
 • 10 mei
UTRECHT
 • 11 mei
VOORBURG
 • 16 mei
VEENENDAAL
 • 25 mei
WIJK BIJ DUURSTEDE