Gastenboek Archief 1 (2011)

Frank Wijers wrote on 18-12-2011 10:26


Hallo Harry

Geweldig,een happening van goede muziek en vliegende vinger nagels.Het besef dat jij een grote invloed hebt in mijn leven,

mijn kinderen zijn letterlijk verwekt op de maat van jouw muziek. naast Julian Bream en John Williams,waren jouw platen daar meer geschikt voor.

Je had het over een muziek/jeugd trauma,

nou ik had een beroeps musicus als vader ,ik wilde graag gitaar leren spelen en hij had wel een leraar.En goedbedoelende maar dodelijk saaie man die het standpunt huldigde dat het vooral niet leuk mocht worden.!!! Totaal op afgeknapt….nu 58 probeer ik weer gitaar te leren spelen,verrotte moeilijk als je disnotelie blijkt te hebben maar gelukkig gaat tabalatuur prima en zoals al die gitaristen zeggen, blijven oefenen!!Maar toen ik jou zo mooi het nummer BLOS hoorde spelen ,sloeg dat in als een bom ,direkt opgezocht tab voor G.P.

ben nu druk bezig met dit prachtige liedje en ben dubbel gemotiveerd om te oefenen.en prijs mij een nog gelukkiger mens dan ik al was!!!!!!!

Harry bedankt

Groetjes

Frank.


Reginald wrote on 15-12-2011 11:08

Hallo Harry,

Wat een leuke mix van liedjes speelde je gisteravond! En wat fantastisch uitgevoerd. Ik heb bijzonder genoten. Ik werd bijv. erg blij van ‘The Clap’ van Steve Howe!

(‘Clap’ eigenlijk alleen; Jon Anderson maakte er ‘The Clap’ van, tot ergernis van Steve Howe!) Ik ben dan (pas) van 1973, maar de muziek uit de jaren ’60 en met name ’70 spreken mij erg aan! Ik heb Steve Howe overigens in 2005 in de BosUil in Weert gezien. Dat was ook érg goed en heel intiem, bijna net zo goed als gisteravond. 😉

Dat gedoe met die nagels is voor het publiek leuker dan voor jou (ongetwijfeld)!

Speel je weleens Jeff Martin? The Badger?

Ik hoop dat ik nog een keer kaartjes kan bemachtigen!

Hartelijke groet,

Reginald


Paul Licht wrote on 15-12-2011 07:24

Hallo Harry,

Het was gisteravond top in Lelystad! Ondanks of misschien wel dankzij twee gebroken nagels. Man, wat heb ik weer genoten van je weegaloze spel, maar vooral van je plezier en de energie die er afspat! En gelukkig voor een volle zaal. Dat was wel anders toen ik begin jaren negentig (ik woonde toen net in Lelystad) met slechts 15 andere toehoorders in de grote zaal van Lelystad bij je concert was… Sinds ik op mijn 16e verjaardag het eerste gitaarboek van je kreeg, speel ik nummers als Blos en Meta Sequioa. Die nummers zijn inmiddels verweven met mijn leven. Ik speel ze thuis en ‘s zomers op de boot. M’n zoon en dochter (13 en 18) waren er gisteren voor het eerst bij, maar voor hun was het feest van herkenning.

Je toegift met Anji (sorry dat ik het verkeerd uitsprak…) was de kers op de slagroomtaart en je intieme uitvoering van Meta Sequioa prachtig!

Dank en ga zo door. Ik zie uit naar je nieuwe CD.

Groet, Paul.


Johan Gorissen wrote on 12-12-2011 10:10

Hoi Harry,

Je hebt me al zó vaak weten te raken met je muziek, maar afgelopen zaterdag in Doetinchem had ik na het nummer Old and Wise van Alan Parson echt het kippenvel op mijn armen staan. Zooooo mooi!! Ik hoop echt dat je binnenkort zin en tijd hebt om de studio in te gaan om “While my guitar gently weeps” op te nemen, want daar ga je mij en ik weet zeker heel veel andere fans een heel groot plezier mee doen! Dank je voor alweer een grandioze avond! Toen ik ‘s avond het theater uitliep wist ik zeker dat ik volgend jaar nog een keer kom!

Alvast hele fijne feestdagen en een super goed en muzikaal nieuwjaar toegewenst voor jou en je gezin!

Johan


jorrit wrote on 11-12-2011 18:49

hallo harry,

ik was bij je optreden in Den Helder, en het was echt super!

en je speelde daar een nummer waar ik echt oprecht kippenvel van kreeg, ik vond hem zo super mooi!

nou speel ik ook gitaar en ik zou dat nummer ook heel graag leren, maar ik weet echt niet hoe die heet en van welke artiest het is. dus mijn vraag is heb jij toevallig een overzicht van de nummers die je hebt gespeeld die avond? ik weet alleen dat het, het laatste nummer voor de pauze is.

ik hoop een e-mailtje van je te krijgen!


Johan Dienaar wrote on 04-12-2011 17:58

Bedankt voor de voorstelling in Den Helder, hopelijk ooit weer een keer in Den Helder, samen met mijn zoon genoten van het optreden.


V. Boer wrote on 02-12-2011 12:39

Helemaal mee eens Ed, maar dan moet je wel consequent zijn en je niet zo gaan zitten uitsloven bij The Battle van DeWereldDraaitDoor!


ed deijkers wrote on 02-12-2011 00:47

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, goed gezegd Harry, muziek is nooit een wedstrijd, punt.


Bart wrote on 30-11-2011 12:35

Hallo Harry,

Dank voor het prachtige concert dat je gisterenavond gaf in de Leidse Aalmarktzaal. Het blijft ontzettend knap dat één man met gitaar een HELE avond kan boeien. Ik meende zelfs om me heen af en toe wat licht gesnif te horen, zo ontroerend was het bij sommige nummers. De twee maal staande ovatie die je kreeg was meer dan terecht!

Ik begeef me nu even op glad ijs: hoewel je al jaren geleden gekozen hebt voor de fingerpicking style blijf ik me toch afvragen hoe je “elektrisch” klinkt. De effectapparatuur die nu op de markt is, is zo duizelingwekkend veelzijdig dat ik denk dat juist jij daar ook iets prachtigs uit zou weten te toveren zonder aan effectbejag te doen. En in mijn verdere fantasie zie ik dan in een later stadium je omringd door het beste van het beste dat Nederland ooit op gitaargebied heeft voortgebracht: Jan Akkerman, Edward van Halen, Ad van den Berg, Eef Albers. Niet echt de stilste jongens, maar jij kunt ze wel stil krijgen… Het is maar een fantasie, maar wel een hele mooie en hopelijk komt het er ooit eens van.

Anyway: heel veel succes verder op je tour en dat je nog maar lang voor ons een wandelend orkest mag zijn.


jaap wrote on 30-11-2011 09:21

Hoi Harry, ben de man met de motor in Leiden. Heb ontzettend genoten van de avond, kippevel muziek. Wilde je hartstikke bedanken. Sterkte met het verwerken van de dood van je moeder. Nog veel succes op je tour. Vriendelijke groeten, Jaap Motormuis.


Johan Gorissen wrote on 29-11-2011 18:56

Hoi Harry,

Wat zie ik nou,,,,, een nieuwe gitaar? Ruikt ie lekker? 😉 Tot 10 december in Doetinchem, heb er nu al zin in!!

Johan


Berend Sietze wrote on 29-11-2011 12:21

Afgelopen vrijdag met mijn broer genoten van het concert van Harry Sacksioni in Purmerend. Subliem einde van deel 1 voor de pauze en een mooi eerbetoon aan je moeder aan het einde van het concert. Jouw tranen kwamen flink binnen bij ons.

Vooral dank.

Berend Sietze


Herman van der Ham wrote on 28-11-2011 15:33

Goedendag mijnheer Sacksioni,

Blij te vernemen dat u artritis onder controle lijkt.

Ik zag op youtube een filmpje waarbij u direct in mijn gedachten kwam. Kijk zelf maar dan begrijpt u wel waarom.

http://www.youtube.com/watch?v=Va8qD41Z1GU&feature=related

Hopelijk komt uw uitvoering tzt ook op youtube. Kan niet wachten. Veel succes!

MVG

Herman van der Ham


Peter Heijnen wrote on 27-11-2011 00:33

Beste Harry,

Vorig jaar te gast geweest in Rotterdam in De Larenkamp bij Adrenaline – we mochten toen ook bij de soundcheck aanwezig zijn en toen was ons al duidelijk dat jij een wereldgitarist bent en een pracht mens.

Vanavond in Den Briel (De Bres) naar de Ode aan George Harrison geweest (zonder soundcheck). We zaten op de eerste rij en konden volop van je genieten, want we hadden hier als referentiekader de originele nummers.

Man wat heb je die fantastisch weergegeven en toch weer je eigen handtekening meegegeven !

Ook je eigen composities waren weer om van te smullen, niet in de laatste plaats vanwege je nieuwe gitaar.

Het wachten is nu op de nieuwe CD.

Oh, ja en volgens ons had je niet bepaald last van je duim – het gaat goed geloven wij.

Peter en Dave.


Esther wrote on 18-11-2011 11:43

Fantastisch en onvoorstelbaar wat jij met 1 gitaar en 10 vingers ten gehore weet te brengen. Ik heb genoten van je muziek en humor!

……de shuffle walk waar ik met je over sprak was toch iets anders, maar nog steeds leuk. Ik heb gegoogled zie: http://www.elitefeet.com/the-legend-of-c liff-young


madelon wrote on 17-11-2011 23:16

Vanavond in Meppel helemaal super.

Genoten bedankt. b.t.w je boek allang in huis….toch wel een meppelse die werk van je bezit.


Cor wrote on 09-11-2011 19:39

Ik heb op 3 november “Ode aan George Harrison” bezocht in Delfzijl. Het was een geweldig concert en op de dag (3 november 1991) af 20 jaar na mijn eerst bezochte concert van Harry, ook in Delfzijl. Voor mij op dat moment echt onvoorstelbaar hoe iemand zoiets uit een ‘eenvoudige’ akoestische gitaar kon halen.


Yvonne wrote on 09-11-2011 19:13

Ik heb op 5 november een voorstelling van Harry Sacksioni bezocht. Dit was geweldig, wij zaten op de eerste rij en konden zijn verrichtingen goed bekijken.

Het was geweldig, wat kan hij goed spelen en met zoveel plezier.

Op 6 januari 2012 gaan wij weer naar hem toe want wij willen graag een gesingeerde DVD van hem hebben, maar ook omdat wij hem zo goed vinden


Krijn wrote on 06-11-2011 00:03

Net thuis van het concert in Vlaardingen. Fijne avond gehad, optreden was heel natuurlijk en spontaan. Naast muzikaal genieten (ogen dicht en het leek vaak of er drie gitaristen op het podium stonden in plaats van eentje) was er gelukkig ook ruimte voor humor en contact met het publiek. Voor mij was het nummer van Steve Howe erg verrassend: staat op een van mijn lievelingsalbums..complimenten!


Margriet wrote on 05-11-2011 14:26

Gisteravond ontzettend genoten van je fantastische concert in Nieuwegein; nooit gedacht dat een avond gitaarmuziek zo prachtig kon zijn! Geweldige sfeer in de zaal ook en geweldige interactie tussen Harry en publiek – puur genieten.


MIke A. van der weg wrote on 05-11-2011 01:48

Vanavond in Nieuwegein weer een geweldig optreden. Vorige week woensdag al de Five Great Guitars met behalve de vaste setting ook Habib Koité en Erwin Java. Kortom, in krap aan anderhalve week heel wat grootmeesters aan het werk gezien. En vorige week zelfs privéles gehad van Jan en Digmon omdat de twee workshops waarvoor ik me had opgegeven helaas niet doorgingen. Fijn dat ze me toch tegemoet wilden komen en wat heb ik in dat ruime uur veel geleerd (en wat kan ik in verhouding nog weinig). Maar wat ik vanavond meermaals bij je zag was die heerlijke muzikale trans waar je in kwam, helemaal één met de muziek. Okee, ik speel wat eenvoudiger (ook een stuk minder qua tijd) maar dat gevoel ken ik ook. Ik zie of hoor dan ook niets meer om me heen. Blijf gewoon heerlijk zo doorgaan en kom nog vaak naar New Yoke City ! Volgens mij ligt de humor hier je ook wel, zul je nog wel gewend zijn van Herman van Veen. Bij je Adrenaline-optreden hier moest je ook al eens stoppen omdat je niet kon stoppen met lachen.

Jammer dat je nieuwe gitaar het begaf. Was het een Taylor ? Niet een van de goedkoopste in ieder geval. Habib speelde vorige week op een Godin -gitaar en daar zat ook een waanzinnig geluid in !

Nogmaals dank en je hebt me weer heerlijk geïnspireerd. Dat “kost” me weer wat uren oefenwerk !

Mike


Hilde Slot wrote on 04-11-2011 22:50

genoten gisteren,….(was een van de drie dames die na afloop nog kwamen voor de handtekening op de grote poster) Vanochtend een stukje op youtube laten zien en zoonlief van 4 brulde enthousiast “dat kan ik ook!”

viel toch tegen,…. liefde voor de gitaar is er nu wel,.. heerlijk. tot volgend jaar.


Emma wrote on 03-11-2011 23:37

Beste Harry,

Muzikaal gezien een prachtige avond meegemaakt.

We hebben genoten. Je speelt in je eentje moeiteloos vier beatles.

Met de manier waarop je de bloemen na afloop in ontvangst nam had ik erg veel moeite.Gaf me een katergevoel na die prachtige avond. Ik begreep het ook niet….


madeleine wrote on 31-10-2011 11:55

Het sfeervolle Theater Pepijn ging plat tijdens deze geweldige avond. Harry is nog lang niet ‘uitgespeeld’; gelukkig maar!

‘Iwans moeder’ (27-10-2011)heeft er idd.ook erg van genoten. Sukses en

groetjes, Madeleine


Lauw Klaassen wrote on 29-10-2011 18:32

Beste Harry, geef je ook wel eens een middagconcert? Ik zou zo graag eens met mijn zoontje, die fanatiek gitaar speelt, naar een concert komen, maar een avondconcert is gewoon te laat. Hij luistert graag naar je CD.


Frans en Ingrid wrote on 29-10-2011 16:38

Harry, gisteren genoten van je spel, je nummerkeuze en van je enthousiasme en ongedwongenheid bij je optreden in Junushof

dank daarvoor


Joke Meerburg wrote on 27-10-2011 00:25

Harry, super avond gehad in Pepijn. Je bent echt topklasse. Geweldig tribute to George Harrison!

Joke


Gwendolyn wrote on 26-10-2011 23:42

Wat was dat genieten vanavond in Pepijn!!! Een uitermate sympathiek vent, die heel bescheiden staat te doen en dan vervolgens zoiets afgrijselijk moois laat horen. Heb een topavond gehad. Hartstikke bedankt!!!!!!!


theo van der linden wrote on 25-10-2011 23:48

beste Harry,

mooi optreden in Pepijn vanavond. Ging uit mijn dak bij ‘the clap’. Bij de re-release van the Yes Album is overigens ook de studioversie van The Clap opgenomen.

Als je wilt kan ik je die versie wel mailen.

Nogmaals, superavond!

vrgr Theo

PS hetb nummer heet piggies en niet little piggies


Inge v. Engeland wrote on 23-10-2011 20:38

Hoi Harry!

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Groetjes,

Inge


Peter wrote on 23-10-2011 17:01

Harry, van harte gelukgewenst met je 61e verjaardag – alweer 1 jaar voorbij na het grote feest !

Ga zo door en hou vol, tenslotte gaan de Stones ook nog gewoon door.

Ik zie je in Brielle.

Groet,

Peter.


Peter en Helma wrote on 23-10-2011 14:36

Hoi Harry,

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Een fijne dag gewenst vanuit Roosendaal.


Gerda de Wit wrote on 23-10-2011 13:47

Hoi Harry,

Van harte gefeliciteerd met je pas 61e verjaardag!Als je je ouders achterna gaat gaan er nog vele jaren volgen! Mooi weer heb je al op je verjaardag, rest mij nog om je een hele fijne dag te wensen!

Groetjes aan Nancy en de kids

Gerda.


Jenny van Lith wrote on 23-10-2011 13:33

Hoi Harry, van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Ik wens je nog heel veel gezonde en muzikale jaren toe.

Als er nog kaartjes zijn kom ik naar je optreden in Sneek.

Fijne dag en groeten aan Nancy.

Oants sjén!

Jenny


Lia Vogel wrote on 23-10-2011 12:16

Beste Harry,

Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag!

Groeten van Peter, Lia, Daniel en Lucas Vogel uit Leersum


Loes Halberstadt wrote on 23-10-2011 01:55

Hoi Harry,

Van harte gefeliciteerd met je 61e verjaardag.

Gelukkig mag je die in redelijke gezondheid vieren, is veel waard toch? Zover ik heb begrepen heb je artrose, is op zich vervelend en pijnlijk. Ik heb het zelf ook, vooral aan handen en voeten, maar voor jou is het natuurlijk een extra handycap.Zonder je gitaarspel zou je verloren zijn!

Ik wens je van harte nog heel veel gezonde jaren toe en dat je nog heel erg lang gitaar kan spelen, zodat we daar met zijn allen nog lang van mogen genieten. Je muziek betekent zoveel voor veel mensen, ook voor mij.

Harry, denk je nog wel eens aan vroeger? Dat we naar de Boogaloo gingen ieder weekend? Dat was een leuke tijd he? Ik moest daar meteen aan denken toen ik hoorde van je tour “While my guitar gently weeps” in die tijd luisterde we veel naar “Abbey Road” en was je helemaal ondersteboven van het nummer “Something” van Harrison.

Ik wens je een heel fijne dag toe en misschien ooit nog eens tot ziensen bijkletsen, dat zou leuk zijn.

Groetjes van je “oude stapmaatje”.

Liefs van Loes


Mart van der Vorst wrote on 07-10-2011 13:25

Beste Harry,

Ik had vandaag een gesprek met een collega over gitaar bouwen. Ik kende vroeger Pieter de gitaarbouwer uit de stoofstraat in Den bosch. Hij had een kleine werkplaats en werkte ook voor Harry Sacksioni aan een gitaar. Later was die gitaar door een ongeluk zwaar beschadigd en had pieter de gitaar gerestaureerd. Mijn vraag kent u pieter nog? Hij is helaas al lang geleden overleden.


Dick W.A. Maes Broekema wrote on 04-10-2011 23:11

Geachte heer Sacksioni, beste Harry. Dank voor je openhartige en indrukwekkende verhaal op ‘twee dingen’. Voor het laatst zag ik je in Harderwijk met drie andere topgitaristen. Het was een mooie voorstelling zonder merkbare problemen. Je was al een voorbeeld voor me als gitarist. Nu ook als mens.

Dick W.A. Maes Broekema


Hans M wrote on 04-10-2011 20:25

Beste Harry,

Je bent nu op de radio bij 2-dingen. Ik kende dit verhaal van jou niet.

Ik heb je in mijn pubertijd als pubergitarist geadoreerd. Je stukken van je eerste 3 lp’s na gespeeld. Je platen uitgeleend en niet teruggekregen. Uiteraard een aantal optredens van jouw begintijd bijgewoond. Ben niet de muziek in beland, maar de gitaar is een trouwe vriendin gebleven, die mij niet stalkt.

Bedankt voor je inspiratie. Succes met je tournee. Misschien tot ziens.

Hans M


gré van veenendaal wrote on 02-10-2011 20:52

Dag Harry, vrijdagavond was ik samen met mijn zoon bij jouw optreden in Zutphen; we zaten op de tweede rij en in de pauze vroeg je nog of het wel overkwam; ik was onder de indruk van je optreden, temeer omdat het niet ging zoals je hoopte; ik vond het zo mooi en overweldigend en onvoorstelbaar dat je zo kunt spelen en zoveel verschillende soorten muziek uit 1 instrument kunt halen, ontroerend, kippenvel vooral je kwetsbaarheid en eerlijke menszijn dat je laat zien waar je twijfels zitten, ik vind dat zo knap dat je dat aan durft op een podium, diep respect!!!! Wat je de vorige keer ook deed in Apeldoorn en nu weer en wat ik zo mooi en “breekbaar ” vind is dat je als toegift op de rand van het podium gaat zitten, zo dicht bij het publiek en zo spelen zonder versterkers; compliment, ik wil wel iedere week naar je luisteren, en wij hopen van ganser harte jou nog heel vaak live te kunnen zien en horen spelen!!! heel veel succes, gré van veenendaal


jan wrote on 01-10-2011 22:25

Dag Harry, ik zag je optreden in Echt in een soort padvindershonk, dat wel zorgde voor een intiem optreden. Ik heb enorm genoten.

Dacht met weemoed weer terug aan vroeger:

John Renbourn, Bert Jansch, Incredible Stringband nummers spelen met mijn maatje Dave Allen. Met Lucey Steymel (Bennie), e.a.

Ik wens je veel succes met je nieuwe tour en ga je zeker zien in Sittard.

Een muzikale groet, Jan (lang geleden)


Ineke Bijl wrote on 01-10-2011 18:23

beste Harrie

Ik zeg maar Harrie want we zijn op 4 maanden na even oud we zijn gisteravond na je consert geweest en we hebben genoten !!

Ik vind het vreselijk dat er artrose bij je is gekonstateerd (ik heb het zelf in de handen en knieen)

Het moet vreselijk zijn dat je niet meer kunt doen wat je graag doet maar we hebben gisteravond toch een heel goede avond gehad en heb ik erg bewondering voor je doorzetting om toch te spelen want het is erg pijnlijk denk ik

Beste Harrie we hebben een heel goede avond gehad en veel mmoie bewerkingen van oude bekende gehoord bedankt hier voor

Een Cliff and the Shadows bewoneraar (63)

Al het beste voor de toekomst

Groeten en sterkte Ineke


Gerrit & Will wrote on 26-09-2011 18:56

Sluiten ons bij Berend aan,waarom niet in Assen of Groningen ?

Hebben Leeuwarden overwogen maar zitten in het transport,onmogelijk om door de week iets te plannen.

Jammer hadden graag gekomen om naar de muziek van onze tieneridolen te luisteren en om je te zien spelen.


Nelly wrote on 25-09-2011 09:30

hallo Harry en mevrouw Rie Martens,

even over dat “foute”bovengebit: ik loop hier dan ook al jaren fout te zijn, het gaat me prima af en voor de rest ben ik gelukkig gezond. Harry: prima zo ! groetjes van Marit (bolus) en Nelly


Ron wrote on 24-09-2011 13:09

@D. Maarse-ten Brink

Ja, de heer Wiegmans die Harry de eerste beginselen van het gitaarspelen bijbracht, is de dezelfde die een mandolineorkest dirigeerde.

Groet,

Ron


rie.martens wrote on 22-09-2011 19:27

fantastische gitarist

heeft schuin tegeover mij in de rijnstraat gewoond leuke vent alleen jammer dat hij een fout boven gebit heeft past niet bij het ondergebit Harry doe er wat aan dit valt te veel op.


joncooperst wrote on 22-09-2011 07:44

Ik was op zoek naar dit prachtige forum , en vond het . Nu ben ik uw reguliere gebruiker.rnBedankt voor de toediening van dit forum.


D. Maarse wrote on 21-09-2011 17:15

Ik heb tijdens de uitzending koffie Max u de naam Wiegmans horen noemen. Ik heb altijd vroeger in een mandolineorkest gespeeld o.l.v. een heer Wiegmans.

Zou dat dezelfde kunnen zijn?

Ik ben benieuwd.

Groetjes,

D. Maarse-ten Brink


Jannieck wrote on 21-09-2011 15:27

Hallo Harry,

Ik had meer dan 10 jaar geleden een prachtige affiche van jou aan mijn muur hangen. Erop afgebeeld stond een ballerina(?) op de rug gezien met een korstet dat kruiselings gestrikt was. Helaas is de affiche in rook opgegaan en ben ik sindsdien op zoek naar een ‘nieuw’ exemplaar. Tot nog toe ben ik hierin niet geslaagd; kun je mij verder helpen.

Veel dank en groetjes en o, ja; te gekke muziek!

Jannieck


berend wrote on 21-09-2011 11:35

Wanneer kom je in Groningen of Assen of in Hoogeveen bv?


rene te kolstee wrote on 20-09-2011 20:54

hallo harry ook ik heb last van arthrose en heb je horen vertellen over een middeltje dat bij jou goed geholpen heeft kan en wil je mij vertellen wat dit middeltje is

groet rene


Marianne Knoren wrote on 11-09-2011 14:15

Ook ik heb artrose in mijn nek met alle er bij behorende klachten. Ik zou erg blij zijn met de naam van het door U gebruikte middel. Bij voorbaat hartelijk dank.

Met vriendelijke groet,

Marianne


Annemui wrote on 11-09-2011 09:58

Dag Harry,

Graag zou ik willen weten wat voor homeopathische zalf je gebruikt tegen de artrose. Mijn man heeft erg veel pijn. Tot nu toe heeft niets geholpen.

met dank


ramon de bakker wrote on 10-09-2011 12:20

Beste Harry,

Goed te horen dat je weer gaat touren met je tour” when my guitar gently weeps”.

Daarin ga je verschillende muziekstukken spelen van de meest uiteelopende bands cq gitaristen en er is 1 muziekstuk wat ik erg graag van je zou willen horen tenminste gespeeld op jouw manier.

Dat stuk heet ”Andalusia” van Joe Satriani( wij, mijn zoon en ik zijn een zeer groot fan van hem en zijn muziek)Het begint acoustisch en hij gaat dan over op electrisch en het is 1 van onze favourite muziekstukken.

Op you tube kan je hem vinden, bv onder ”andalusia satriani” in de HMH 2010.

wij gaan zeker naar het concert in Doetinchem, hopelijk tot dan.

Ramon en Daniel de Bakker


Kees Dingjan wrote on 06-09-2011 23:49

Beste Harry,

Goed om te weten dat je weer met een nagenoeg pijnloze rechterhand je meesterlijke gitaarwerk kunt hervatten.

Ik heb je hele gitarencollectie nog eens bekeken en dat zijn er nogal wat, en niet “zomaar” gitaren: Jammer dat ooit je Gretsch gestolen is, dat is ook een bijzonder instrument zeg: afgelopen 27 augustus heb ik – in Ellecom – “Gretsch-king” Arthur Ebeling live zien optreden, samen met Fay Lovsky (waar ik feitelijk veel méér fan van ben!).

Maar goed, ik ben met mijn vrouw ook regelmatig bij concerten van jou hier in Amersfoort geweest: Altijd TOP!

Véél succes vast met je toernee, we zien je wel in Nieuwegein of Wijk bij Duurstede zijn als we daar van een volgend optreden van je komen genieten…!


Greetje Volmer wrote on 30-08-2011 17:02

Dag Harry, graag zou ik willen weten wat voor medicijn jij gebruikt tegen artrose, bij zit het in mijn linker pink, ik speel piano en dat is zeer lastig. Dank, Greetje.


Sabine wrote on 29-08-2011 13:56

Hallo Harry,

Ik ben me een hoedje geschrokken van het feit dat je de diagnose artrose hebt gekregen, dat moet voor jouzelf ook een flinke opdoffer zijn geweest.

Ik hoop dat je er niet alteveel last van hebt, en dat je nog een aantal jaren kunt blijven spelen.

Groetjes

Sabine


john wrote on 28-08-2011 16:21

Hoi Harry,

-bedankt voor je inspiratie door de jaren heen-

Op youtube heb ik mijn variant van Blos gezet,

deze is te vinden onder; joannesphwolfs.

muzikale grtjs van een thuisgitarist.

John


Ian wrote on 22-08-2011 17:58

Ik ben blij voor je dat je weer kan spelen. Nou kan ik toch naar je concert!


Marianne wrote on 19-08-2011 23:30

H@i,

Volgens mijn huisarts heb ik artrose door mijn hele lichaam. Daar heb ik vooral veel last van in de wervelkolom. Maar op dit moment ook in een duimgewricht. Ben dus erg benieuwd naar wat je geslikt en ingewreven hebt. Mag ik vragen om merk en type medicijn? Dan probeer ik dan ook even.

Ben overigens onwijs blij met de insteek op Harrison. Ik ken er maar vijf met een eigen touch: gitarist van de eagles, clapton, akkerman, knöppfler en sacksioni. Ben benieuwd hoe jouw Harrison wordt. Zou je me de namen van de wondermiddelen willen mailen? m4@dsv.nl. heel veel dank, fijn weekend & groet, Marianne.


t van der plas wrote on 17-08-2011 17:25

beste harry

zou je mij kunnen vertellen wat jou heeft geholpen bij de pijn in je hand,ik zou dit ook graag willen proberen. hartelijke groetjes van trudy


Quinta Zandvliet wrote on 13-08-2011 15:55

Beste Harry,

Op de begravenis van mijn oom, Joop Zandvliet, werd uw nummer gedraaid, geland. Kent u mijn oom toevallig, want zijn dochters zeiden iets over het ophalen van een cd en suggesties enzo.

Met vriendelijke groet, Quinta Zandvliet


Johan wrote on 13-08-2011 12:39

Hoi Harry,

Ik ben ontzettend blij om te horen dat het weer beter met je gaat en dat je straks weer kunt optreden! Dat zal ongetwijfeld voor jou ook een enorme opluchting zijn! Ik hoop dat het herstel zich voortzet en dat ik in december in Doetinchem weer van je nieuwe programma kan genieten. Ik kijk er naar uit! Sterkte!!

Groeten Johan


André Kronenburg wrote on 13-08-2011 10:51

Zo goed om te lezen dat je weer kunt optreden. Ik was zo geschrokken van het bericht over je artrose. Veel plezier en sterkte en hopelijk blijf je verder verlost van deze akelige ziekte.


AnneDamm wrote on 12-08-2011 22:51

Hoi iedereen,

Ook ik ben Kersvers op www.harrysacksioni.nl!

Ik wil een plaatje posten in een bericht. Hoe doe ik dat?

Liefs vanuit A’dam

Anne


Gerda de Wit wrote on 12-08-2011 11:23

Hey Harry,

Ik las vandaag pas in de krant van je hand. Op het moment dat het hier blijkbaar in de kranten en bij omroep Gelderland was waren wij op vakantie vandaar dat ik het nu pas zag.

Dat was wel zwaar kl*te zeg toen je de uitslag te horen kreeg.

Hoe gaat het op dit moment met je?

Ik ben in ieder geval blij voor je dat je tour zo te zien toch door kan gaan. Ook hoop ik voor je dat je de artrose onder controle kunt houden zodat je nog lang door zal kunnen spelen!

Groetjes aan Nancy, Jessa en Lenno!

Gerda


Sytske wrote on 10-08-2011 19:55

HI Harry

Ik ben oma en speel al jaren in een salsa band . Deze band gaat stoppen want onze dirigent gaat met pensioen . Ik heb een gitaar staan maar oma heeft last van artrose en wil zo graag met je methode aan de gang . Vandaag hoorde ik een intervieuw met je op de radio zou je a. u.b het middel willen noemen dat je gebruikt hebt want het schijnt te helpen Ben een grote fan van je en hoop nog lang van je muziek te genieten.

Groeten Sytske


Helen wrote on 31-07-2011 22:13

Lieve Harry

Rust lekker lang uit om je gouden handen de rust te gunnen!!! Lekker in de zomerzon ermee!!!!

Wij (6 personen) kijken al uit naar 26 okt. als je weer in Den Haag speelt!!!!!!!! We verheugen ons er echt op!!!!!

xxx Helen


zaandammer wrote on 29-07-2011 21:48

Alle bijzondere dingen in de zaanstreek


Jaco wrote on 29-07-2011 09:22

Beste Harry,

Heel veel beterschap. Hopen dat je snel weer kan gaan spelen.

groeten,

Jaco en Gabriëlle (Rotterdam)


George, Anneke, Fred wrote on 28-07-2011 20:05

Beste Harry,

In de krant gelezen van de artrose, pijnlijk en vervelend van harte Beterschap van je drie vrienden uit Leidschendam ( Camus)


Laura Solleveld wrote on 10-07-2011 16:18

Hee Harry!

Heel veel beterschap! Hopelijk gaat het snel weer beter. Ik ga dit jaar in ieder geval weer een gitaarclinic volgen in Frankrijk, maar die zal natuurlijk nooit kunnen tippen aan de clinic van jou van Peter van Elswijk in La Roque sur Cèze!

Groetjes Laura


Edith Leerkes wrote on 09-07-2011 19:41

Dag Harry,

Hoorde van de malaise met je rechterduim.

Hopelijk valt het mee en kun je na behandeling of rust weer verder want gitaarminnend Nederland wil nog lang van je genieten!

hartelijke groet,

Edith Leerkes


Elly wrote on 09-07-2011 16:29

Beste Harry,

ik geniet van jou gitaarspel als ik je op t.v. zie,

ook straal je rust uit.

Ik vind het erg dat je nu niet kunt spelen, maar ik hoop dat het tijdelijk is.

Van harte beterschap.

Elly


J.B. Vos wrote on 08-07-2011 16:42

Meneer Sacksioni,

Vandaag las ik in de Gelderlander dat u pijn heeft in uw hand, met name uw duim. Er bestaat een manier van genezen, Reiki genaamd, die pijn weg kan nemen en het genezend vermogen van uw lichaam herstelt. Mocht u meer informatie willen, dan kunt u mij een e-mail zenden.

Met vriendelijke groeten en beterschap.


Arie Ras wrote on 08-07-2011 10:28

Beste Harry,

Ik hoorde gisteren van Inge van Engeland over de artrose die bij je duim is geconstateerd. Heel veel beterschap en sterkte.


John wrote on 06-07-2011 20:52

Hallo Harry

Ik heb net op jou site en TV Gelderland het bericht over je hand vernomen.Dit moet een nachtmerrie voor je zijn.Ik hoop dat gedachten krachten kunnen zijn en dat we je kunnen ondersteunen naar een goed herstel.

Het allerbeste toegewenst en we spreken elkaar.

Groet John


marjan louwaard wrote on 06-07-2011 11:58

ik als echte in het westen wonenede Ernhemse kijk nog altijd naar TV Gelderland. Er is nog hoop voor je duim. Ikzelf ben al 2x geopereerd en de gewrichten zijn weggehaald en er is iets nieuws gemaakt van pezen. Ga eens naar de Hand Clinic in Amsterdam Z.O. ( tegenover IKEA) Zij kunnen je daar goed helpen. Ik kan weer alles met mijn duimen. Veel succes en sterkte.


Emiel Pieters wrote on 06-07-2011 09:28

Hoi Harry,

Ik wens je heel sterkte toe en hoop dat de rust die je nu moet nemen wonderen zal verrichten. Groetjes Emiel Pieters


Mariëtte Gigengack wrote on 06-07-2011 01:46

Harry jij was er 8 oktober 2008 ook voor ons, toen kreeg mijn man een hersenoperatie.

Die middag trad je op in een radioprogramma,

ik stuurde ik je een mail en bracht je hiervan op de hoogte. Jouw intervieuw en je mooie gitaarspel kwam op een bijzonder moment en op een voor ons zo belangrijke en spannende dag.

Wat gebeurde, jij schreef ons terug en hoopte, dat alles goed zou verlopen, dat konden wij zeer waarderen!

Het wachten tijdens het verloop van de operatie werd hierdoor zeker minder onaangenaam.

Harry, nu wensen wij jou het allerbeste,

en hopen dat je spoedig hersteld en dat de volgende diagnose positief voor jou mag zijn.

We leven met je mee.

Van harte beterschap ,

Alfons en Mariëtte Gigengack, Deventer.

Fans van het eerste uur!


Rob van der Lee wrote on 05-07-2011 21:29

Beste Harry, zat net lekker gitaar te spelen ( ieder zijn niveau ) dat ik in eens aan jouw moest denken. Had n.l. Vandaag gehoord van je ( hopelijk tijdelijke ) probleem. Moet een emorm debakel voor je zijn als je niet kunt doen wat je het liefste doet. En dan de druk van een komend concert. Wens je werkelijk al het goede toe om tot een goed herstel te komen. Als bonus zal ik, bij door gaan van de tour, een kaartje kopen en komen genieten van je spel. Houd het hoofd koel en goed herstel toegewenst.


Ingrid van den Hof-van den Berg wrote on 05-07-2011 20:54

Beste Harry, vandaag las ik het nare nieuws over artrose en dat je voorlopig niet kunt optreden. Daar schrik ik eventjes van! Je zult het je waarschijnlijk niet meer kunnen herinneren, maar heel wat jaartjes terug heb je ooit in De Kom in Nieuwegein opgetreden. Na het optreden heb ik nog een best wel uitgebreid babbeltje met je mogen maken. Heel sympathiek dat je echt de tijd nam. Ik heb het gesigneerde toegangskaartje nog altijd (ingelijst!!) bewaard! Je schreef toen “Tot op het podium”. Dat laatste heb ik wel waargemaakt 😉 Weliswaar niet met gitaar, maar…wel als zangeres (www.afterthesilence.nl). In ieder geval wil ik je bij deze oprecht zeer veel sterkte toewensen en heel erg veel beterschap!!

Vriendelijke groet, Ingrid van den Hof-van den Berg, Nieuwegein


Trees Megens wrote on 05-07-2011 19:41


Ik hoorde over uw arthrose op R. Gelderland. Misschien kan ik u helpen.Ik oefen al vanaf mijn elfde jaar een paar uur per dag verdienstelijk piano, ik ben nu 66 jaar. Een jaar of 15 geleden kreeg ik veel pijn, een cm of 6 onder de duim in de hand. In het CZ in Nijmegen hebben ze via foto’s ontdekt dat het kraakbeen weg was op deze plek, De pijn werd minder na een paar weken niet spelen.

Maar….. op advies van een buurvrouw ben ik meteen begonnen met het slikken van alchemilla, een homeopatisch middel. Na 6 weken was de pijn zo goed als weg, en ik ben weer begonnen met pianospelen. Nu, na 15 jaar speel ik nog steeds twee uur per dag, ik oefen dan heel veel en aan een stuk door, het is op conservatoriumniveau. Toen ik ontdekte dat ik geen pijn meer had, ook niet na veel en langdurig oefenen, heb ik de Dr. Vogel-lijn gebeld, zo blij was ik. De juffrouw van Dr. Vogel vertelde me dat alchemilla, samen met echinaforce, hun paradepaardjes waren. Ze beaamde dat alchemilla een inwerkperiode van een aantal weken nodig had, voordat het werkzaam werd. En ze legde me het geheim van het geneesmiddel uit: door alchemilla in te nemen worden de gewrichten gesmeerd.

Bij mij was de inwerkperiode dus 6 weken. En ik speel nog steeds piano!!!!!!! Net zoals vroeger!!!!

Je hebt alchemilla in tabletvorm en in druppelvorm, verkrijgbaar zonder recept bij de drogist en de apotheek.

Wat je moet slikken, staat in de bijsluiter. Probeer dit maar eens. Alleen in druppelvorm is het geneesmiddel geregistreerd, dwz. dat je het dan vergoed krijgt van de zorgverzekeraar.

Je moet dan wel een recept vragen van de dokter, dit is nodig voor de zorgverzekeraar. De tabletten zijn niet geregistreerd.

Als een homeopatisch geneesmiddel geregistreerd staat, wil dat zeggen dat het geneesmiddel heeft bewezen dat het een goed geneesmiddel is.

Dit is mijn relaas,

ik ben een fan van u, ik hoop dat ik u heb geholpen, echt, probeer het.

En als het na zes weken ook helpt, dan hoor ik het graag. Ik wil geen reclame maken voor Dr. Vogel, maar dit even doorgeven vind ik zeer belangrijk.

Groetjes,

Trees Megens


Hans Blok wrote on 05-07-2011 18:37

Beste Harry.

Via omroep Gelderland vernam ik de ernst van jou probleem, ik kan je niet helpen maar misschien kan mijn handen-dokter iets voor jou doen, dit is geen reclame, mij heeft het geholpen.

Er zijn maar twee groot meesters zoals jij: 1: Harry Sacksioni

2: Eric Clapton.

Veel sterkte en moed houden, een bijna buurman en bewonderaar van goede muziek.

Hans Blok uit Kesteren.


Ed Deijkers wrote on 03-07-2011 16:29

Hallo Harry,

Van harte beterschap, meestal kom je sterker uit de strijd, laten we daar van uitgaan.

Groet,

Ed


Helma wrote on 01-07-2011 17:42

Harry,

van harte beterschap!

Hartelijke groeten vanuit Roosendaal


Johan Gorissen wrote on 30-06-2011 13:01

Hoi Harry,

Ik las zojuist dat je (hopelijk maar even) niet in staat bent om te spelen! Niet te kunnen doen wat je het allerliefste doet, dat moet heel erg frustrerend zijn! Ik wens je heel veel sterkte en beterschap. Ik hoop dat je heel snel weer op het podium kunt staan.

Groeten Johan


Ron Baggerman wrote on 19-06-2011 21:19

Ha Harry, Alles ok?

Ik heb afgelopen donderdag als gast op de maandelijkse gitaaravond van Wim de Herder als gast meegespeeld met m’n Ziggy (soort Chapman Stick maar dan van 1 van de concurrenten), was een te gekke avond. Ben je in je drukke agenda nog toegekomen aan ‘t beluisteren van mn 2 CDs die ik je een tijdje geleden gestuurd heb?

Alvast bedankt, Hartelijke groeten, Ron


Antphaa wrote on 05-06-2011 10:16

Bonjour à tous,

En premier lieu , permettez-moi de vous montrer ma gratitude pour chacune des très pertinentes infos que j’ai trouvées sur cet cool phorum .

Je ne suis pas assuree d’être au meilleur endroit mais je n’en ai pas vu de meilleur.

Je vis à Saint thomas, ca . J’ai 32 années et j’ai 6 très gentils enfants qui sont tous âgés entre six et 15 ans (1 est adopté). J’aime beaucoup les animaux domestiques et j’essaie de leur offrir les accessoires qui leur rendent la vie plus diversifiée .

Je vous remercie à l’avance pour toutes les très intéressantes débats dans le futur et je vous remercie surtout de votre compassion pour mon français moins qu’idéal : ma langue maternelle est l’anglais et j’essaie d’apprendre mais c’est très ardu !

Bye bye

Arthru


Funs wrote on 01-06-2011 19:27

Dag Harry!

Man dat vind ik wel tof van je dat je mijn boek heb gesigneerd!! Thanks.

Ik heb er erg naar uitgekeken en nu zijn ze hier (en ik blij).

Nogmaals bedankt en de groeten uit het zonnige zuiden (Heerlen),

Funs


Jan Willems wrote on 31-05-2011 00:58

Dag Harry,

Ik ben al lang een fan van je gitaarspel en heb dan ook al heel wat optredens van je bijgewoond. Tijdens elk optreden vertel je wel een paar keer over een andere gitarist, meestal omdat je zo’n waardering hebt voor de specifieke eigen stijl die ze hebben ontwikkeld. Nou, dan moet je even naar dit filmpje kijken! http://www.videobash.com/video_show/well-thats-one-way-to-play-guitar-11397.

Ik denk dat zij geen behoefte heeft aan de Sacksioni methode!

mvg,

Jan Willems


lucas vogel wrote on 30-05-2011 11:52

ik hou mijn werkstuk over u.

het word heel mooi


lucas wrote on 30-05-2011 11:48

hoi


Funs wrote on 27-05-2011 16:29

Hoi Harry,

eerst mijn complimenten aan jou, man wat speel jij toch mooi gitaar!

Gitaren zijn ook mijn leven en ik speel al heel wat jaartjes alleen ik kan dus geen noot lezen. Ik heb het geprobeerd maar het kwartje wil maar niet vallen.Akkoorden en met muziek mee spelen is totaal geen probleem voor mij maar ja ik wil toch een stapje verder! Dat noten leren heb ik aan zij gezet want die tijd wat ik daar in steek is voormij weggegooide tijd (dat kwartje)! Nu komt mijn vraag. Ik zou zeer graag De Sacksioni Methode willen bestellen maar is dat wel geschikt voor mij omdat ik natuurlijk niets aan noten en noten schrift heb?

Alvast bedankt voor het antwoord en natuurlijk hoop ik dat ik het kan bestellen om zo bij te leren!

Ik wens je een fijne dag (als je dit leest) en tot ziens,

Funs Goffin


Harry Sacksioni wrote on 13-05-2011 10:09

Hallo Maarten,

Het klopt dat Zoumana ook al op mijn cd CITY! staat, want toen had ik het net geschreven. Maar op Adrenaline speel ik het samen met de man naar wie ik het nummer genoemd heb: Zou Diarra! Hij bespeelt hierop zijn zelfgemaakte Kora (soort Malinese harp).

Het intro van deze laatste versier hebben we terplekke geïmproviseerd.

Groet!

Harry Sacksioni


Harry Sacksioni wrote on 12-05-2011 16:06

Hoi Peter,

Op alle staalsnarigen gebruik ik

D’Addario Phosphor Bronze EJ16 Dikte: 012

Groet!

Harry


Peter wrote on 12-05-2011 15:48

Beste Harry,

Welke snaren gebruik jij nu eigenlijk?

Merk, Brons, Fosfor Brons, dikte?

Verschilt dit ook nog per gitaar (Takamine, Martin)?

Kun je ook aangeven waarop je keuze gebaseerd is?

Groet,

Peter.


Marlies wrote on 10-05-2011 09:54

Beste Harry,

Als u nog eens een keer op een heel warme dag in de Kleine Komedie staat, zou u dan wellicht iets meer sympathie met uw publiek willen tonen? Ik snap best dat tocht op het toneel niet fijn is, maar op het balkon was het 38 graden en er was amper zuurstof en daarmee was het echt niet leuk meer. Veel mensen zijn hierdoor in de pauze weggegaan. Dat kan toch ook niet te bedoeling zijn. Ik weet niet eens of het eigenlijk wel een goede voorstelling was want ik kon alleen maar denken aan de hitte.


Comments are closed.