Gastenboek Archief 2 (2010-2011)

Gerard schreef op 09-05-2011 21:12

Genoten in Tiel van je mooie spel en na afloop van het rustig signeren van de CD’s en Boxen.

De DVD is echt gaaf. Ik heb je vroeger al bij Herman zien spelen en was ook in Carré bij je 60e verjaardag. Groet Gerard van Dort


Ellen Brakel schreef op 08-05-2011 20:48

Hallo Harry, Genoten van je optreden in Singer. Was zo enthousiast dat ik niet uit mijn woorden kwam en deze verkeerd gebruikte. Daarom bij deze nog mijn oprechte verontschuldigingen voor mijn stupide vraag wie er eerder was: Harry of Tommy. Ik bedoelde er natuurlijk mee dat het evengoed kon zijn dat Tommy E. van jou had leren spelen want ik was stunned door jouw virtuoze spel waarin de verschillende partijen tegelijkertijd op één gitaar gespeeld werden. Bedankt voor de prachtige avond !!


utineency schreef op 08-05-2011 15:41

veel geleerd


Jeroen schreef op 08-05-2011 11:05

Laatst Harry Sacksioni zien optreden in Schiedam. Ik heb er een stukje over geschreven: http://jeroenlouis.nl/?p=104


Ingrid schreef op 07-05-2011 23:58

Beste Harry,

Net terug van een magische avond in de Agnietenhof in Tiel! Het was geweldig, we hebben genoten, heel erg bedankt!

groeten, Ingrid.


Karen Gemke schreef op 07-05-2011 00:50

Lieve Harry Sacksioni, wat een fantastisch concert heeft u vanavond gegeven in Singer Laren! Zat de hele avond op de punt van mijn stoel en had misschien daarom het geluk de bloemen te vangen. Ik was alleen gekomen omdat mijn man die mee zou gaan ziek was geworden. Maar ik fietste zingend(Beatles!) naar Blaric** terug. Bedankt voor een super avond!

Groetjes, Karen.


De Echo schreef op 04-05-2011 20:57

Hoe muzikaal bekend de Sacksioni’s al niet zijn…

“(…)Op het feestje kreeg hij een heel bijzonder cadeau waarmee zijn grote droom werd waargemaakt: een 50 jaar oude saxofoon van Weltklang in een 130 jaar oude kist uit Amerika. Alle leden van het Rivierenkoor en Johanna Eijmael hadden geld gedoneerd en via de bekende saxofonist Harry Sacksioni kon Nita aan deze antieke saxofoon komen (…)”

http://www.echo.nl/ec-rb/buurt/redactie/ 1167913/feest.met.een.lach.en.een.traan/


Peter Dijkhuis schreef op 23-04-2011 14:43

Ik heb U gezien in Winschoten op 15 april 2011. Fenomenaal.

Peter


Jan Kees schreef op 22-04-2011 17:57

Beste Harry,

Het was warm, gisteravond in Enschede, maar de kwaliteit van Adrenaline won het. Met name in jouw (opnieuw vernieuwde?) Anji-vertolking – een héle sterke, Guitarman! En dat allemaal ondanks een lege stoel. Na twee toegiften (die voor drie telden), en een kofferverkoop is de A1 voor jou misschien niet langer maar juist korter geweest….

Dank en vooral ook, respect.

PS: Onthou Vak P, de club die onder het motto Proud to be a Tukker, tekent voor de grootste en meest creatieve spandoeken. Kan straks nog van pas komen.

JK.


cees de smit schreef op 13-04-2011 19:44

HARRY,

weer bedankt,zelfs mijn vrouw heeft genoten

van je optreden laatst in Dongen en ik ga binnenkort toch de groeten doen aan je vakmaat Jan Akkerman in Tilburg en je weet waarom,je bent de BESTE,

een liefhebber.


Peter schreef op 13-04-2011 12:55

Heee Harry,

ook na een keer of 30 blijft een concert van jou iets unieks en hoor en ervaar ik iedere keer weer iets nieuws, en ga dus verrijkt naar huis. Ik vond het jammer dat ik na afloop (Malden) direct weg moest, maar Simon van 9, die zijn zieke zus van 12 verving als bezoeker, moest echt naar zijn bed. Anders had hij je zeker de vraag gesteld of de koningin nou echt die swingende beweging maakte. Mijn gok is een “ja”.

Alweer bedankt voor de muziek en de betrokkenheid bij je publiek ! Tot een volgende keer !

Groeten, Peter


Betsy Berden schreef op 12-04-2011 22:36

Beste Harry,

Ik speel gitaar sinds anderhalf jaar, en les bij Peter van Elswijk, waar ik erg veel plezier beleef met gitaar spelen. Had nooit gedacht dat je op oudere leeftijd (ben nu 49) nog je oude dromen waar kan maken. Heb al veel geleerd van Peter. Ben nu bezig in jouw boek 1 ( de Harry Sacksioni methode) Vind het een onwijs goede boeken en de dvd die er bij zit is ook geweldig. Alles wordt goed uitgelegd ook voor een beginner. Vind je gitaarspel overweldigend. Je bent een groot voorbeeld voor mij, ik hoop dat ik het fingerstyle gitaarspel goed onder de knie krijg.

Hoop je ooit nog eens live te zien en te horen.

Vriendelijke groeten,

Betsy Berden


Heleen Sonnenberg schreef op 11-04-2011 16:17

Zaterdagavond op Landgoed Lauswolt niet alleen genoten van jouw masterclass, maar ook van alle gezelligheid daarom heen! Weer een mooie herinnering erbij! Dank daarvoor…en tot 8 mei in A’dam! Friese groet, Heleen S.


Hans en Judith schreef op 09-04-2011 10:00

Gister 8-4-11 in Malden geweest, wat een avond we wisten niet wat we hoorden wat een ongeloofelijk geluid er uit de handen van 1 man kan komen.

Ons heb je om Harry als je in de buurt van Nijmegen speelt zijn wij zeker weer van de partij of wellicht zien we je deze zomer in het prachtige Italie.

bedankt voor een onvergetelijke avond.

gr Hans & Judith


Pim Visser schreef op 07-04-2011 12:08

Ik ben al jaren een trouwe fan die veel concerten en ledendagen in Culemborg heeft bezocht, maar even een tijdje los van de gitaar geweest. Waar kan ik een speellijst van 2011 vinden, want ik zou graag weer eens een concert bezoeken.

Pim Visser


Peter schreef op 06-04-2011 19:11

Beste Harry,

Ik ben zó benieuwd naar de nieuw uit te geven tabs, hopelijk inclusief Lenno.

Wat is de status hiervan?

Kunnen wij binnenkort….?

Groet,

Peter Heijnen.


marie-jose emmen schreef op 06-04-2011 11:18

ja, het was een heel mooie avond in dongen, ik vergat de tijd en schrok… je bloemen waren erg besteed aan degene die mij op kwam halen, en mijn plezier in je muziek ook!


Ineke schreef op 02-04-2011 11:25

Gisteravond 1 april 2011, zomaar een kaartje gekregen omdat mijn zwager verhinderd was. Wat was ik blij dat hij niet kon gaan. GENOTEN!!! Echt met hoofdletters. Voor mijn kleinzoon ga ik de CD kopen. Hij is 12 jaar en heeft inmiddels ongeveer een jaar gitaarles. Zodra dit mogelijk is zullen we hem meenenem naar een optreden. Geweldig bedankt.


Joyce schreef op 28-03-2011 21:45

Fenomenaal was je optreden in het Muziek Gebouw in Eindhoven. De reis van dik 110 kilometer van huis meer dan waard. Mooie foto’s die ik kon maken bewaar ik als een gouden herinnering aan een indrukwekkende avond.


Caro ten Brundel schreef op 17-03-2011 21:10

Hi Harry, very long time no see! zag je wel onlangs op tv bij DWDD, mooi! Of jij mij nog herinnert is de vraag, wij hebben weleens samen gebiljard toen we in hetzelfde dorp woonden. ben sinds kort naar de achterhoek verhuisd en vind de rust en stilte en de luxe van een mooi eigen atelier! Als je wilt kijk maar even op mijn site www.careau.nl .

Voor nu harte groet Caro.


Ap schreef op 13-03-2011 13:18

Door onoplettendheid is in mijn eerdere bericht een verkeerd mail-adres geslopen. Dat is vooral vervelend voor de eigenaar van dat adres (excuus!) maar maakt het uiteraard ook onmogelijk op mijn eerdere bericht te reageren – een recht dat ik niemand wil ontzeggen.


Ekke Plasschaert schreef op 11-03-2011 00:15

Beste Harry, We zijn net terug uit capelle. We hebben een geweldige avond gehad. Ik hoop dat je weer snel terug komt in Capelle. En de CD zullen we met plezier gaan luisteren


Arnold van der Ent schreef op 08-03-2011 20:42

Harry,

Deze versie van Bohemian Rhapsody op een Ukulele (Jake Shimabukuro) is ook knap

http://www.youtube.com/watch?v=3diSiwLBSOE


Santino schreef op 07-03-2011 18:19

Je bent echt geniaal. Ik was bij je voorstelling in Alphen aan den Rijn. Ik ben meteen zelf gaan proberen je na te doen met Elixer, maar da is best moeilijk. Nu heb ik het wel onder de knie, maar het heeft aardig wat uurtjes gekocht. Ik hoop dat je met je volgende tournee (want die MOET komen) weer in Alphen aan den Rijn komt, want dan ben ik er ook zeker weer bij!!!

Groetjes Santino


Con Schliszka schreef op 13-02-2011 07:24

Wat hebben we gisteravond genoten in Roden. Heb gefascineerd zitten luisteren en kijken. Het was van het begin tot het einde prachtig.

Con Schliszka


Paul en Jack’lien schreef op 13-02-2011 00:12

Op dinsdagavond 8/2 waren we weer van de partij, je was zo druk bezig op het eind dat we maar zijn vertrokken zonder je gedag te zeggen.

We hebben weer erg genoten van je virtuoze gitaarmuziek.

Jack’lien vond ook vooral die verhaaltjes tussendoor zo mooi. Het deed haar denken aan haar eerste kennismaking met je, lang geleden in Utrecht achter de coulissen toen je zoals je vertelde meer applaus kreeg dan Herman. Ze herinnert zich nog hoe je een opname van Paul en Hans terug wilde horen, niet hoe je gespeeld had, maar om te shecken hoe lang het applaus had geduurd.

Hartelijke groeten van Jack’lien en Paul uit IJsselstein.


Ankie schreef op 11-02-2011 09:56

Hoi Harry,

Het was weer een Virtuoos!! optreden in Goes.Ik krijg er dan ook altijd weer energie van.Het nr. zonder naam gaf mij een voorjaars

gevoel.(misschien een leuke titel?maar dan op z’n Italiaans? hahaha klinkt wat gevoeliger)

Kijk al weer uit naar de “Beatles” tot dan

lekker nagenieten van ‘Tijdgeest’

Groetjes Ankie


Ralph van Manen schreef op 05-02-2011 12:09

hey harry!

jaren geleden heb ik je eens ontmoet toen we voor de ncrv speelden (volgens mij het programma nachtlicht) Ik weet niet of je je dat nog kunt herrineren 🙂 (wij maakten destijds crowded house achtige muziek …

Genoten van je concert gisteren in Barneveld!

Ondanks het te hoge gehalte aan (sub) laag heb je het geheel toch erg goed neergezet en ook de proza tussendoor was erg vermakelijk!

!Knap want….Ik kan me voorstellen dat het uiterst irritant is om zo de hele avond te moeten spelen!

het ga je goed!Succes met alles!

Ralph


Dick Haanappel schreef op 29-01-2011 00:08

Dag Harry,

Ik wil mij helemaal bij de woorden van mijn zoon (Sander) aansluiten. Eigenlijk ben ik een piano liefhebber (met name Louis van Dijk), maar door het enthousiasme van mijn zoon ben ik de akoestische gitaar steeds meer gaan waarderen. Jouw geweldige techniek, maar bovenal jouw harmonieuze composities hebben daar zeker toe bijgedragen.

Nummers als ‘Borgo Migliorini’ en ’Geland’ hebben mij emotioneel geraakt. Ik ben ervan overtuigd dat dit optreden een belangrijke bijdrage zal leveren aan de ontwikkeling van mijn zoon’s muzikaliteit. Er zijn immers twee soorten muziek: slechte en goede, maar dit was subliem !!

Volgend jaar zijn we weer van de partij als je komt optreden met het Beatles-programma.

Veel succes toegewenst met je geweldige soloprogramma ‘Adrenaline’ !!

Groeten, Dick Haanappel


Leo Visser schreef op 23-01-2011 11:48

Beste Harry,

Onvoorstelbaar hoe begenadigd jij bent met jouw talent!! Ik vond de voorstelling op 22 januari 2011 in Zevenaar van topklasse!! Ondanks het feit dat ik op jouw vraag aan het publiek of ze jouw nieuwe compositie mooi vonden wat ontkennend met mijn hoofd schudde. (Ja, dat was ik!). Je vroeg erna, toch…? Natuurlijk was ik n.a.v. deze opmerking voor de rest van de avond jouw “aanspreekpunt”. Moet je maar niet op de eerst rij gaan zitten, denk ik dan maar.

Ik vroeg gisterenavond in de auto op weg naar huis wel aan mijn vrouw: “En wie gaat er met de bloemen van Harry Sacksioni naar huis?”. Ha, ha.., ze staan al op de vaas. Leuke herinnering aan een geweldige voostelling!

“Mijn” toppers van de avond waren het stuk dat je componeerde n.a.v. een ervaring die je opdeed in Italie en het stuk n.a.v. de geboorte van jouw zoon. Ik ontdek dat ik mij aangetrokken voel door het melancholieke geluid van de akoestische gitaar en daarbij horende muzikale lijntjes. Dat vond ik vooral terug in deze twee nummers.

P.s. ik ben nu 56 en speel sinds kort gitaar. Ik kom uit een muzikaal gezin en mijn vader, broer waren beroepsmusikanten en al mijn zussen speelde een instrument. Ik was de jongste en mijn moeder dacht mij te beschermen door mij te onthouden een instrument te bespelen, waar je dansmuziek mee kon spelen. Dan was ik in ieder geval – als ik groot was en getrouwd – wel gewoon ‘s-avonds thuis bij mijn vrouw en niet altijd op pad? Haar mening kwam voort vanuit haar moedergevoel en daarom toch goed!

Ik heb het niet muzikaal kunnen uiten van mijn gevoel wel altijd als een gemis ervaren. Vandaar dat ik er nu alsnog met muziek ben begonnen. En ja, het geeft mij inderdaad het gevoel dat ik dacht te missen. Het maakt dan volgens mij niet uit hoe goed je speelt, maar welk plezier je eraan beleefd.

Nog veel succes met jouw voorstelling en carrierre.

Gr. Leo


mirjam büssing-lörcks schreef op 23-01-2011 00:00

vanavond een prachtig concert beleefd in Zevenaar. Ik ben nog helemaal onder de indruk van deze mooie avond. Wat een mooie muziek is dit.

Ga zo door!


Eduard schreef op 22-01-2011 22:43

genoten in schiedam, ik was ook 1 van de jeugd, 38 jaar. en 1 van de mensen die zijn hand opstak toen je vroeg of er gitaristen in de zaal zaten.

ik heb ooit bijna elixer en huiswaarts kunnen spelen uit me hoofd ( met een paar foutjes erin uiteraard) , maar ben het helaas weer helemaal vergeten, heb al je muziek boeken, toch maar weer eens oefenen.

kijk al uit naar je volgende show

Eduard van stee.


Mark schreef op 21-01-2011 11:17

Hallo Harry,

heb je een aantal keren (laatste keer 15-01-2010) gezien in schouwburg de Kring te Roosendaal.

Geweldig concert, heb genoten.

Groet, Mark – http://members.home.nl/mark.schrauwen/


Agnes schreef op 29-12-2010 18:51

Harry,

ook voor jou en jouw familie een fantastisch en gezond 2011 met veel muzikaal plezier. En veel succes met jouw ambassadeurschap; een mooi doel waar je je voor inzet. Alle goeds. Met hartelijke groet Agnes


Meindert schreef op 27-12-2010 16:38

Beste Harry,

Bestaat er een uitgeschreven versie van de begeleiding van Susanne van Herman? (Leuk voor leerlingen)

Met vriendelijke groet,

Meindert


gert melse schreef op 24-12-2010 23:30

beste harrie de lp vensters wanneer komt die op cd uit? mvg gert


wietze bijlsma schreef op 23-12-2010 12:46

Beste Harry Sacksioni,

Zo juist zou ik even de plaat ”Paddentrek”draaien.Maar,wat blijkt nou,die plaat staat volgens mij hélemaal niet op you tupe.Mijn vraag is: Harry waarom staat ”Paddentrek”niet op you tupe?.Ik vindt dat héél jammer!!.Harry,zou het mogelijk zijn,dat jij dat op zeer korte termijn kunnen regelen?.Dan kan ik dat op korte termijn eens even beluisteren!.Verder wens ik jou héel véél susses met jou gitaar carriëre.Ik ben al vele jaren een fan van jou.Succes.

Met vr.gr.

Wietze.Bijlsma,Leek-Groningen


John schreef op 22-12-2010 08:51

Hallo Harry, Ik heb je studeerboeken gekocht en ben inmiddels op pagina 100 (boek 1.) Ik moet zeggen, eindelijk snap ik waar het om gaat in fingerpickworld, als het zo doorgaat denk ik dat jij het veld moet ruimen in de toekomst.. Nee echt waar ik heb er jaren naar gezocht en het is me gewoon aan komen waaien. Bedankt!


Geoffrey Hormann schreef op 14-12-2010 11:14

Beste Sacksioni, Naar aanleiding van de uitzending bij omroep max wilde ik u graagvragen of u ook uw gitaren zelf bouwd of dat u alleen gitaren van de bekende merken gebruikt. Of dat u meschien bij de bekende Patrick Koopman uit het gelderse Weurt uw gitaren laat bouwen. Ik ben zelf 33 en groot fan van uw gitaarspel!!! Hele fijne feestdagen en een musicaal 2011.


Leo Erkelens schreef op 11-12-2010 21:16

Hoi Harri, ben al sinds ik je ken(album Harri Sacksioni “gitaar”)

ik ben op zoek naar jouw gitaar stuk: Lenno.

Weet je een mogelijkheid om aan de gegevens te komen???

Je zou me zooooon plezier doen.

uw fan,

Leo Erkelens


Tof schreef op 09-12-2010 08:34

Beste Harry, alsnog gefeliciteerd met je jubileum.

We hadden er graag bij willen zijn,maar door Els’ voortschrijdende ziekte kan dat niet meer. Ze ligt nu goed verzorgd in een hospice en ik draai iedere dag nog wat van jouw muziek voor haar. Ik merk dat ze dat erg prettig vindt.

Groet

Tof (roermond)


Ankie schreef op 24-11-2010 12:10

Ankie schreef op 20-10-2010 ongeveer

Het was een uniek gebeuren gister in Carre.

Voor een Unieke ! Gitarist! Het was Leuk,Grappig en Ontroerend.Een welverdiende! ode aan Harry Sacksioni

Alvast Gefeliciteerd met je 60ste Verjaardag

Groetjes Ankie en Linda


Roel Michels schreef op 17-10-2010 21:09

Hallo Harry,

Ik ben een oud-klasgenoot van je van de lagere school. Je kunt je mij waarschijnlijk niet meer herinneren, maar ik jou wel. Als we voetbal speelden op het gravel terrein achter onze lagere school werd jij altijd als eerste voor een partij gekozen, ik meestal als laatste. Ik had altijd veel bewondering voor je gitaar-spel, vooral je electrische gitaren, dat was heel byzonder in die tijd.

Mijn broer Bert Jan stuurde me een e-mail en vertelde me dat je volgende week zestig jaar wordt. Ik woon tegenwoordig in Nieuw Zeeland, dus ik heb je carriere niet echt op de voet gevolgd, maar heb wel wat van je werk gezien en gehoord. Het is leuk om je op dit website te zien en horen spelen. Fantasticsh! Je ziet er echt niet veel ouder uit. Goed, dat je nog wat aan het voetballen doet, want anders is de muziek-wereld wel funest voor de gezondheid. Ik hou mezelf ook gezond met sport.

En morgen is er dus een concert in Carre ter ere van jou! Gefeliciteerd en ik hoop, dat je het nog vele jaren vol kunt houden.

Roel Michels, New Zealand


Bart Mertens schreef op 17-10-2010 21:42

Hallo, kan iemand mij vertellen wanneer Harry Sachsioni voor de laaste keer optrad in de Maaspoort in Venlo.


Ton de Bloois schreef op 20-10-2010 11:01

Heel erg genoten van een Carre vol met fans en gitaarspel liefhebbers, Harry is uniek en dat al heel lang, geweldig om hem weer eens met Herman op het podium te zien, oude tijden herleven.Hoop dat we nog heel lang kunnen genieten van je spel, ook dank aan alle medewerkers van deze prachtige avond.

Ton de Bloois.


Ed Deijkers schreef op 24-10-2010 13:55

Dag Harry,

Gefeliciteerd met 60 Oktober.

Ik zat 19 okt. helaas in Duitsland voor werk, maar merk aan de reacties dat de hommage prachtig was.

Groet,

Ed


Julio schreef op 27-10-2010 11:12

hoi Harry,

alsnog gefeliciteerd

ik zie je volgend jaar in Goes weer

heb er al zin in

groetjes

Julio


Agnes Arkesteijn schreef op 20-10-2010 02:31

Hallo Harry,

Fantastisch dat deze avond in Carré zo veel voor je betekend heeft; van harte verdiend, jongen! Het was een indrukwekkend mooi beeld van een belangrijk stuk van je leven, zoals je zelf zei. Ik ben blij dat je zo genoten hebt. Je hebt ongelooflijk veel bereikt met jouw passie voor de gitaar. En dan als slot een stukje Ramses (die ontbrak voelbaar) en jouw prachtige gitaarstuk, waar het allemaal mee begon. Heel ontroerend en een prachtig einde van de avond. Ik hoop nog lang van jouw spel en jouw persoonlijkheid te mogen genieten. Je bent een prachtig mens en een fantastische musicus. Hartelijke groeten Agnes


John & Anneke schreef op 20-10-2010 19:48

Wat hebben we genoten gisteravond in Carre, wat een bijzonder mooie locatie voor dit speciale verjaardagsfeest!! Dat alleen was al genieten (voor het eerst in Carre) en dan in zo’n speciale sfeer met allemaal bijzondere gasten wat ook zo geweldig was om te horen en zien.

Harry, van harte gefeliciteerd met je verjaardag. In familie&vriendenkring heb je vast ook een hele leuke dag!

In Carre zullen wij je niet gauw weer zien(ietwat te ver voor een doordeweeks avondje uit), maar waarschijnlijk snel weer in De Oosterpoort in Groningen!! Tot dan!


Helma schreef op 20-10-2010 10:51

Nog nooit eerder waren we in Carré.

Nu is dit voor ons Roosendalers ook net iets te ver weg voor een doordeweekse avond.

Een collega ging ook….we konden meerijden…Doen! Boffen!

We hadden het echt niet willen missen.

Wat een mooi, sfeervol en indrukwekkend theater.

Net zo indrukwekkend als het homage concert waarvoor we kwamen.

Harry we hebben net als jij ontzettend genoten!

Hier mijn haiku:

Carré verzamelt

zestig jaar Sacksioni

Leven van muziek

Alvast van harte gefeliciteerd met je verjaardag en tot in januari.

Hartelijke groeten, ook van Peter


Agnes Arkesteijn schreef op 20-10-2010 02:31

Hallo Harry,

Fantastisch dat deze avond in Carré zo veel voor je betekend heeft; van harte verdiend, jongen! Het was een indrukwekkend mooi beeld van een belangrijk stuk van je leven, zoals je zelf zei. Ik ben blij dat je zo genoten hebt. Je hebt ongelooflijk veel bereikt met jouw passie voor de gitaar. En dan als slot een stukje Ramses (die ontbrak voelbaar) en jouw prachtige gitaarstuk, waar het allemaal mee begon. Heel ontroerend en een prachtig einde van de avond. Ik hoop nog lang van jouw spel en jouw persoonlijkheid te mogen genieten. Je bent een prachtig mens en een fantastische musicus. Hartelijke groeten Agnes


Agnes Arkesteijn schreef op 20-10-2010 02:31

Hallo Harry,

Fantastisch dat deze avond in Carré zo veel voor je betekend heeft; van harte verdiend, jongen! Het was een indrukwekkend mooi beeld van een belangrijk stuk van je leven, zoals je zelf zei. Ik ben blij dat je zo genoten hebt. Je hebt ongelooflijk veel bereikt met jouw passie voor de gitaar. En dan als slot een stukje Ramses (die ontbrak voelbaar) en jouw prachtige gitaarstuk, waar het allemaal mee begon. Heel ontroerend en een prachtig einde van de avond. Ik hoop nog lang van jouw spel en jouw persoonlijkheid te mogen genieten. Je bent een prachtig mens en een fantastische musicus. Hartelijke groeten Agnes


Julio Melio schreef op 04-09-2010 21:50

Hoi Harry,

Eerst wil ik u bedanken voor het fantastische optreden en de workshop in Asten. Het was heel leuk. En leerzaam natuurlijk. Bedankt voor het complimentje! Ik was ook bij uw optreden in Papendrecht en in Nieuw en Sint Joosland. Daar mocht ik een stukje op uw gitaar spelen! U had als tip dat ik met meer gevoel een eigen nummer zou moeten schrijven. Dat heb ik gedaan en ik wil u bedanken dat u mij verder heeft geholpen. Tot volgend jaar in Goes (leuk dat u weer naar Zeeland komt) Ik zit dan op de eerste rij!

Groetjes

Julio Melio


Kees Groot schreef op 13-09-2010 17:38

Wij hebben de uitzending gezien waarin Harry een behinderte jongen gitaarles gaf, en ook later met hem samen optrad.

Zijn vriendelijke aard, hoe hij dit deed, heeft ons zeer beindrukt.

Als beloning hiervoor veraden wij hem een groot geheim.

Het geheim is,DAT VRIENDELIJKE MENSEN LANGER LEVEN.

Groetjes van Kees en Tini uit Duitsland


Agnes Arkesteijn schreef op 20-10-2010 02:31

Hallo Harry,

Fantastisch dat deze avond in Carré zo veel voor je betekend heeft; van harte verdiend, jongen! Het was een indrukwekkend mooi beeld van een belangrijk stuk van je leven, zoals je zelf zei. Ik ben blij dat je zo genoten hebt. Je hebt ongelooflijk veel bereikt met jouw passie voor de gitaar. En dan als slot een stukje Ramses (die ontbrak voelbaar) en jouw prachtige gitaarstuk, waar het allemaal mee begon. Heel ontroerend en een prachtig einde van de avond. Ik hoop nog lang van jouw spel en jouw persoonlijkheid te mogen genieten. Je bent een prachtig mens en een fantastische musicus. Hartelijke groeten Agnes


Ton de Bloois schreef op 20-10-2010 11:01

Heel erg genoten van een Carre vol met fans en gitaarspel liefhebbers, Harry is uniek en dat al heel lang, geweldig om hem weer eens met Herman op het podium te zien, oude tijden herleven.Hoop dat we nog heel lang kunnen genieten van je spel, ook dank aan alle medewerkers van deze prachtige avond.

Ton de Bloois.


Agnes Arkesteijn schreef op 20-10-2010 02:31

Hallo Harry,

Fantastisch dat deze avond in Carré zo veel voor je betekend heeft; van harte verdiend, jongen! Het was een indrukwekkend mooi beeld van een belangrijk stuk van je leven, zoals je zelf zei. Ik ben blij dat je zo genoten hebt. Je hebt ongelooflijk veel bereikt met jouw passie voor de gitaar. En dan als slot een stukje Ramses (die ontbrak voelbaar) en jouw prachtige gitaarstuk, waar het allemaal mee begon. Heel ontroerend en een prachtig einde van de avond. Ik hoop nog lang van jouw spel en jouw persoonlijkheid te mogen genieten. Je bent een prachtig mens en een fantastische musicus. Hartelijke groeten Agnes


Ed Deijkers schreef op 24-10-2010 13:55

Dag Harry,

Gefeliciteerd met 60 Oktober.

Ik zat 19 okt. helaas in Duitsland voor werk, maar merk aan de reacties dat de hommage prachtig was.

Groet,

Ed


Esther schreef op 20-10-2010 01:54

Geachte heer Sacksioni,

vanavond was ik bij het Hommageconcert in Carré aanwezig. Ik heb geweldig genoten. Ook heb ik me zitten verbazen, wat ik eigenlijk al kende, maar niet wist dat u het was. Leuk om op deze manier een nadere kennismaking met uw muziek te krijgen. Hartelijk dank daarvoor!

Ook leuk om een oude bekende te horen en zien spelen (Wim den Herder). Zeer bijzonder om hem uw oeuvre te horen, zien en uiten.

Vriendelijke groet en ga zo door!


Ed Deijkers schreef op 24-10-2010 13:55

Dag Harry,

Gefeliciteerd met 60 Oktober.

Ik zat 19 okt. helaas in Duitsland voor werk, maar merk aan de reacties dat de hommage prachtig was.

Groet,

Ed


Julio schreef op 27-10-2010 11:12

hoi Harry,

alsnog gefeliciteerd

ik zie je volgend jaar in Goes weer

heb er al zin in

groetjes

Julio


Helma schreef op 20-10-2010 10:51

Nog nooit eerder waren we in Carré.

Nu is dit voor ons Roosendalers ook net iets te ver weg voor een doordeweekse avond.

Een collega ging ook….we konden meerijden…Doen! Boffen!

We hadden het echt niet willen missen.

Wat een mooi, sfeervol en indrukwekkend theater.

Net zo indrukwekkend als het homage concert waarvoor we kwamen.

Harry we hebben net als jij ontzettend genoten!

Hier mijn haiku:

Carré verzamelt

zestig jaar Sacksioni

Leven van muziek

Alvast van harte gefeliciteerd met je verjaardag en tot in januari.

Hartelijke groeten, ook van Peter


Julio schreef op 27-10-2010 11:12

hoi Harry,

alsnog gefeliciteerd

ik zie je volgend jaar in Goes weer

heb er al zin in

groetjes

Julio


José schreef op 20-10-2010 15:35

Het was geweldig gisteravond in Carré.

Ik hoop, Harry, dat je net zo genoten hebt als ik, maar daar twijfel ik eigenlijk niet aan, gezien je reakties aan het einde.

Kippevel toen je samen speelde met Herman. Oude tijden herleefden weer even en ik moest toch echt wel een paar traantjes wegvegen…

Alvast van harte gefeliciteerd met je 60ste verjaardag. Wel grappig: jij 23/10 60 jaar en ik een dag later 50 jaar.

Ik hoop dat we nog heel lang van je muziek mogen genieten en nog heeeel vaak je optredens kunnen bezoeken.

Tot gauw.

Liefs en groetjes, José


Arjan van den Berg & Marloes de Groot schreef op 18-10-2010 22:59

Harry,

60 jaar en nog springlevend!!! Hartelijk gefeliciteerd en een heel fijne dag gewenst morgen. Jij bent super en ik geniet vaak op de woensdagavond van jou voetbalspel. Hoe jij toch altijd die jonge gasten in Lienden weet te dollen! RESPECT!!!


Helma schreef op 20-10-2010 10:51

Nog nooit eerder waren we in Carré.

Nu is dit voor ons Roosendalers ook net iets te ver weg voor een doordeweekse avond.

Een collega ging ook….we konden meerijden…Doen! Boffen!

We hadden het echt niet willen missen.

Wat een mooi, sfeervol en indrukwekkend theater.

Net zo indrukwekkend als het homage concert waarvoor we kwamen.

Harry we hebben net als jij ontzettend genoten!

Hier mijn haiku:

Carré verzamelt

zestig jaar Sacksioni

Leven van muziek

Alvast van harte gefeliciteerd met je verjaardag en tot in januari.

Hartelijke groeten, ook van Peter


Agnes Arkesteijn schreef op 20-10-2010 02:31

Hallo Harry,

Fantastisch dat deze avond in Carré zo veel voor je betekend heeft; van harte verdiend, jongen! Het was een indrukwekkend mooi beeld van een belangrijk stuk van je leven, zoals je zelf zei. Ik ben blij dat je zo genoten hebt. Je hebt ongelooflijk veel bereikt met jouw passie voor de gitaar. En dan als slot een stukje Ramses (die ontbrak voelbaar) en jouw prachtige gitaarstuk, waar het allemaal mee begon. Heel ontroerend en een prachtig einde van de avond. Ik hoop nog lang van jouw spel en jouw persoonlijkheid te mogen genieten. Je bent een prachtig mens en een fantastische musicus. Hartelijke groeten Agnes


Arjan van den Berg & Marloes de Groot schreef op 18-10-2010 22:59

Harry,

60 jaar en nog springlevend!!! Hartelijk gefeliciteerd en een heel fijne dag gewenst morgen. Jij bent super en ik geniet vaak op de woensdagavond van jou voetbalspel. Hoe jij toch altijd die jonge gasten in Lienden weet te dollen! RESPECT!!!


Julio schreef op 27-10-2010 11:12

hoi Harry,

alsnog gefeliciteerd

ik zie je volgend jaar in Goes weer

heb er al zin in

groetjes

Julio


marcel le blanc schreef op 15-10-2010 02:54

Soms luister ik Harry’s eerste elpees, uit nostalgie maar als ik het dan weer hoor besef ik dat het geen nostalgie is, maar gewoon prettig, goed, mooi en tijdloos.Net dat extra wat je alleen van de beste componisten zou verwachten.


Agnes Arkesteijn schreef op 20-10-2010 02:31

Hallo Harry,

Fantastisch dat deze avond in Carré zo veel voor je betekend heeft; van harte verdiend, jongen! Het was een indrukwekkend mooi beeld van een belangrijk stuk van je leven, zoals je zelf zei. Ik ben blij dat je zo genoten hebt. Je hebt ongelooflijk veel bereikt met jouw passie voor de gitaar. En dan als slot een stukje Ramses (die ontbrak voelbaar) en jouw prachtige gitaarstuk, waar het allemaal mee begon. Heel ontroerend en een prachtig einde van de avond. Ik hoop nog lang van jouw spel en jouw persoonlijkheid te mogen genieten. Je bent een prachtig mens en een fantastische musicus. Hartelijke groeten Agnes


Arie Ras schreef op 20-10-2010 17:23

Beste Harry,

Ook ik wil je feliciteren met de geweldige Ode van gisterenavond. Je moet er wel wat voor over hebben (2,5 uur heen, 2,5 uur terug, twee maal door de stromende regen vanaf de Stopra naar Carre) maar dan heb je ook wat. Er hing een warmte in de zaal die tastbaar was. Bij je optreden met Herman raakte ik behoorlijk ontroert. Zelfs onze zonen (17 en 15) waren hiervan onder de indruk. Nogmaal dank voor alle muziek.

Tot gauw

Arie en Margriet Ras


Tjitske Dost schreef op 20-10-2010 21:33

Hallo Harry

Voor ons een hele onderneming, een avondje Carré vanuit Leeuwarden. Maar eens in de 25 jaar moet toch kunnen ( 25 jaar geleden was het Cats).

Nou het was de moeite waard! Heel bijzonder om dit allemaal mee te mogen maken. Ook wij waren er in 1972 een keer bij, toen we voor het eerst jouw gitaarspel hoorden bij Herman.

Ondanks dat we op de heenweg bijna door Ajax-supporters de metro werden uitgedrukt, lukte het ons toch om op tijd Carré te bereiken, mede dankzij een behulpzame mevrouw, die ook die richting uit moest. Zij had destijds een muziekwinkel, waar jij je snaren kocht. Heel apart om je weer met Herman te zien optreden. En een ontroerend afsluiten van de avond, ook met dat kleine stukje Ramses, die er toch ook bij hoorde.

Gelukkig hoefden we niet helemaal weer terug naar Friesland, maar kwam onze zoon ons in Zaandam van de trein halen om vanmorgen de 5e verjaardag van onze kleindochter mee te vieren.

Harry en familie, een heel fijne verjaardag zaterdag en we zien elkaar wel weer in Franeker.

Ad en Tjitske Dost.


Julio Melio schreef op 04-09-2010 21:50

Hoi Harry,

Eerst wil ik u bedanken voor het fantastische optreden en de workshop in Asten. Het was heel leuk. En leerzaam natuurlijk. Bedankt voor het complimentje! Ik was ook bij uw optreden in Papendrecht en in Nieuw en Sint Joosland. Daar mocht ik een stukje op uw gitaar spelen! U had als tip dat ik met meer gevoel een eigen nummer zou moeten schrijven. Dat heb ik gedaan en ik wil u bedanken dat u mij verder heeft geholpen. Tot volgend jaar in Goes (leuk dat u weer naar Zeeland komt) Ik zit dan op de eerste rij!

Groetjes

Julio Melio


John & Anneke schreef op 20-10-2010 19:48

Wat hebben we genoten gisteravond in Carre, wat een bijzonder mooie locatie voor dit speciale verjaardagsfeest!! Dat alleen was al genieten (voor het eerst in Carre) en dan in zo’n speciale sfeer met allemaal bijzondere gasten wat ook zo geweldig was om te horen en zien.

Harry, van harte gefeliciteerd met je verjaardag. In familie&vriendenkring heb je vast ook een hele leuke dag!

In Carre zullen wij je niet gauw weer zien(ietwat te ver voor een doordeweeks avondje uit), maar waarschijnlijk snel weer in De Oosterpoort in Groningen!! Tot dan!


José schreef op 20-10-2010 15:35

Het was geweldig gisteravond in Carré.

Ik hoop, Harry, dat je net zo genoten hebt als ik, maar daar twijfel ik eigenlijk niet aan, gezien je reakties aan het einde.

Kippevel toen je samen speelde met Herman. Oude tijden herleefden weer even en ik moest toch echt wel een paar traantjes wegvegen…

Alvast van harte gefeliciteerd met je 60ste verjaardag. Wel grappig: jij 23/10 60 jaar en ik een dag later 50 jaar.

Ik hoop dat we nog heel lang van je muziek mogen genieten en nog heeeel vaak je optredens kunnen bezoeken.

Tot gauw.

Liefs en groetjes, José


Piet van der Leer schreef op 03-09-2010 20:28

Beste Harry, een vraag van je “oudste” cursist aan de clinic in Frankrijk.

Kun je de Sacksioni methode CD ook langzaam afspelen of A-B-repeat gebruiken. Sommige maten worden dan wellicht gemakkelijker om na te spelen.

Hartelijke groeten,

Piet van der Leer


John & Anneke schreef op 20-10-2010 19:48

Wat hebben we genoten gisteravond in Carre, wat een bijzonder mooie locatie voor dit speciale verjaardagsfeest!! Dat alleen was al genieten (voor het eerst in Carre) en dan in zo’n speciale sfeer met allemaal bijzondere gasten wat ook zo geweldig was om te horen en zien.

Harry, van harte gefeliciteerd met je verjaardag. In familie&vriendenkring heb je vast ook een hele leuke dag!

In Carre zullen wij je niet gauw weer zien(ietwat te ver voor een doordeweeks avondje uit), maar waarschijnlijk snel weer in De Oosterpoort in Groningen!! Tot dan!


Martijn van Boven schreef op 23-10-2010 20:51

Hoi Harry,

Gefeliciteerd met je verjaardag.

Ik heb genoten van je jubileumavond afgelopen dinsdag!

Groeten,

Martijn van Boven


Martijn van Boven schreef op 23-10-2010 20:51

Hoi Harry,

Gefeliciteerd met je verjaardag.

Ik heb genoten van je jubileumavond afgelopen dinsdag!

Groeten,

Martijn van Boven


Julio Melio schreef op 04-09-2010 21:50

Hoi Harry,

Eerst wil ik u bedanken voor het fantastische optreden en de workshop in Asten. Het was heel leuk. En leerzaam natuurlijk. Bedankt voor het complimentje! Ik was ook bij uw optreden in Papendrecht en in Nieuw en Sint Joosland. Daar mocht ik een stukje op uw gitaar spelen! U had als tip dat ik met meer gevoel een eigen nummer zou moeten schrijven. Dat heb ik gedaan en ik wil u bedanken dat u mij verder heeft geholpen. Tot volgend jaar in Goes (leuk dat u weer naar Zeeland komt) Ik zit dan op de eerste rij!

Groetjes

Julio Melio


Arjan van den Berg & Marloes de Groot schreef op 18-10-2010 22:59

Harry,

60 jaar en nog springlevend!!! Hartelijk gefeliciteerd en een heel fijne dag gewenst morgen. Jij bent super en ik geniet vaak op de woensdagavond van jou voetbalspel. Hoe jij toch altijd die jonge gasten in Lienden weet te dollen! RESPECT!!!


Helma schreef op 20-10-2010 10:51

Nog nooit eerder waren we in Carré.

Nu is dit voor ons Roosendalers ook net iets te ver weg voor een doordeweekse avond.

Een collega ging ook….we konden meerijden…Doen! Boffen!

We hadden het echt niet willen missen.

Wat een mooi, sfeervol en indrukwekkend theater.

Net zo indrukwekkend als het homage concert waarvoor we kwamen.

Harry we hebben net als jij ontzettend genoten!

Hier mijn haiku:

Carré verzamelt

zestig jaar Sacksioni

Leven van muziek

Alvast van harte gefeliciteerd met je verjaardag en tot in januari.

Hartelijke groeten, ook van Peter


Esther schreef op 20-10-2010 01:54

Geachte heer Sacksioni,

vanavond was ik bij het Hommageconcert in Carré aanwezig. Ik heb geweldig genoten. Ook heb ik me zitten verbazen, wat ik eigenlijk al kende, maar niet wist dat u het was. Leuk om op deze manier een nadere kennismaking met uw muziek te krijgen. Hartelijk dank daarvoor!

Ook leuk om een oude bekende te horen en zien spelen (Wim den Herder). Zeer bijzonder om hem uw oeuvre te horen, zien en uiten.

Vriendelijke groet en ga zo door!


Ankie schreef op 20-10-2010 15:18

Het was een Uniek gebeuren gister in Carre

voor een Unieke Gitarist Leuk ,Grappig en

Ontroerend.Een verdiende!!! Ode aan

Harry Sacksioni.

Alvast Gefeliciteerd met je 60 ste Verjaardag

Groetjes Ankie en Linda.


Arie Ras schreef op 20-10-2010 17:23

Beste Harry,

Ook ik wil je feliciteren met de geweldige Ode van gisterenavond. Je moet er wel wat voor over hebben (2,5 uur heen, 2,5 uur terug, twee maal door de stromende regen vanaf de Stopra naar Carre) maar dan heb je ook wat. Er hing een warmte in de zaal die tastbaar was. Bij je optreden met Herman raakte ik behoorlijk ontroert. Zelfs onze zonen (17 en 15) waren hiervan onder de indruk. Nogmaal dank voor alle muziek.

Tot gauw

Arie en Margriet Ras


Robin Vooijs schreef op 17-10-2010 10:44

Beste harry,

Ik kon gisteren niet meer even jouw hand schudden maar het was een grote eer om jouw techniek te mogen verzorgen in Camuz. Ik weet zeker dat jouw muziek nog vele jaren een grote inspiratiebron zal zijn voor velen.

Ik zie er graag nog 60 jaar bij!


José schreef op 20-10-2010 15:35

Het was geweldig gisteravond in Carré.

Ik hoop, Harry, dat je net zo genoten hebt als ik, maar daar twijfel ik eigenlijk niet aan, gezien je reakties aan het einde.

Kippevel toen je samen speelde met Herman. Oude tijden herleefden weer even en ik moest toch echt wel een paar traantjes wegvegen…

Alvast van harte gefeliciteerd met je 60ste verjaardag. Wel grappig: jij 23/10 60 jaar en ik een dag later 50 jaar.

Ik hoop dat we nog heel lang van je muziek mogen genieten en nog heeeel vaak je optredens kunnen bezoeken.

Tot gauw.

Liefs en groetjes, José


ine nieboer schreef op 07-09-2010 12:34

Geweldig wat kan je spelen! Ik schaam mij nu voor de vraag af je nog optreed…(jeugdherrinnering).Zelfs zoonlief is enthousiast! groeten, ine.


Esther schreef op 20-10-2010 01:54

Geachte heer Sacksioni,

vanavond was ik bij het Hommageconcert in Carré aanwezig. Ik heb geweldig genoten. Ook heb ik me zitten verbazen, wat ik eigenlijk al kende, maar niet wist dat u het was. Leuk om op deze manier een nadere kennismaking met uw muziek te krijgen. Hartelijk dank daarvoor!

Ook leuk om een oude bekende te horen en zien spelen (Wim den Herder). Zeer bijzonder om hem uw oeuvre te horen, zien en uiten.

Vriendelijke groet en ga zo door!


Esther schreef op 20-10-2010 01:54

Geachte heer Sacksioni,

vanavond was ik bij het Hommageconcert in Carré aanwezig. Ik heb geweldig genoten. Ook heb ik me zitten verbazen, wat ik eigenlijk al kende, maar niet wist dat u het was. Leuk om op deze manier een nadere kennismaking met uw muziek te krijgen. Hartelijk dank daarvoor!

Ook leuk om een oude bekende te horen en zien spelen (Wim den Herder). Zeer bijzonder om hem uw oeuvre te horen, zien en uiten.

Vriendelijke groet en ga zo door!


Agnes Arkesteijn schreef op 20-10-2010 02:31

Hallo Harry,

Fantastisch dat deze avond in Carré zo veel voor je betekend heeft; van harte verdiend, jongen! Het was een indrukwekkend mooi beeld van een belangrijk stuk van je leven, zoals je zelf zei. Ik ben blij dat je zo genoten hebt. Je hebt ongelooflijk veel bereikt met jouw passie voor de gitaar. En dan als slot een stukje Ramses (die ontbrak voelbaar) en jouw prachtige gitaarstuk, waar het allemaal mee begon. Heel ontroerend en een prachtig einde van de avond. Ik hoop nog lang van jouw spel en jouw persoonlijkheid te mogen genieten. Je bent een prachtig mens en een fantastische musicus. Hartelijke groeten Agnes


Miiciel Cleijne schreef op 07-10-2010 23:01

Leuke anekdote en zegt veel over Hrry als persoon.

Vanaf mijn jeugd is Harry mijn gitaar held. heb ooit met hem samen mogen spelen in een schouwburg in Cuijk na een korte repetitie bij hem thuis.

Werd door de directuer van de schouwurg van Cuijk bedanderd of ik iets samen met Harry Sacsioni wilde spelen. Dacht eers dat het een grap was. Maar ik kreeg werkelijk zijn telefoon nummer en kon een afspraak maken. Harry haalde me persoonlijk op van het station. Na zijn gitaen bewonderd te hebben repeteerde we een Beatle medly. Dit mocjt ik samen met hem spelen in de Schouwburg van Cuijk

Dit is DE beste jeugd herinnering van mijn leven.


Julio Melio schreef op 04-09-2010 21:50

Hoi Harry,

Eerst wil ik u bedanken voor het fantastische optreden en de workshop in Asten. Het was heel leuk. En leerzaam natuurlijk. Bedankt voor het complimentje! Ik was ook bij uw optreden in Papendrecht en in Nieuw en Sint Joosland. Daar mocht ik een stukje op uw gitaar spelen! U had als tip dat ik met meer gevoel een eigen nummer zou moeten schrijven. Dat heb ik gedaan en ik wil u bedanken dat u mij verder heeft geholpen. Tot volgend jaar in Goes (leuk dat u weer naar Zeeland komt) Ik zit dan op de eerste rij!

Groetjes

Julio Melio


Arjan van den Berg & Marloes de Groot schreef op 18-10-2010 22:59

Harry,

60 jaar en nog springlevend!!! Hartelijk gefeliciteerd en een heel fijne dag gewenst morgen. Jij bent super en ik geniet vaak op de woensdagavond van jou voetbalspel. Hoe jij toch altijd die jonge gasten in Lienden weet te dollen! RESPECT!!!


Esther schreef op 20-10-2010 01:54

Geachte heer Sacksioni,

vanavond was ik bij het Hommageconcert in Carré aanwezig. Ik heb geweldig genoten. Ook heb ik me zitten verbazen, wat ik eigenlijk al kende, maar niet wist dat u het was. Leuk om op deze manier een nadere kennismaking met uw muziek te krijgen. Hartelijk dank daarvoor!

Ook leuk om een oude bekende te horen en zien spelen (Wim den Herder). Zeer bijzonder om hem uw oeuvre te horen, zien en uiten.

Vriendelijke groet en ga zo door!


Bart Mertens schreef op 17-10-2010 21:42

Hallo, kan iemand mij vertellen wanneer Harry Sachsioni voor de laaste keer optrad in de Maaspoort in Venlo.


John & Anneke schreef op 20-10-2010 19:48

Wat hebben we genoten gisteravond in Carre, wat een bijzonder mooie locatie voor dit speciale verjaardagsfeest!! Dat alleen was al genieten (voor het eerst in Carre) en dan in zo’n speciale sfeer met allemaal bijzondere gasten wat ook zo geweldig was om te horen en zien.

Harry, van harte gefeliciteerd met je verjaardag. In familie&vriendenkring heb je vast ook een hele leuke dag!

In Carre zullen wij je niet gauw weer zien(ietwat te ver voor een doordeweeks avondje uit), maar waarschijnlijk snel weer in De Oosterpoort in Groningen!! Tot dan!


Ankie schreef op 20-10-2010 15:18

Het was een Uniek gebeuren gister in Carre

voor een Unieke Gitarist Leuk ,Grappig en

Ontroerend.Een verdiende!!! Ode aan

Harry Sacksioni.

Alvast Gefeliciteerd met je 60 ste Verjaardag

Groetjes Ankie en Linda.


Marjon de Goede schreef op 23-10-2010 18:10

Ha Harry,

Van harte gefeliciteerd met je ..tigste verjaardag! What’s in a number? Alleen aan de overweldigende hoeveelheid leuke verhalen en lieve woorden van zoveel mensen merk je dat je al een tijdje meeloopt op deze aardkloot, toch? Want wat was het leuk dinsdag en wat moet het je een rijk gevoel geven om in een vol Carré toegesproken, gezongen en gespeeld te worden. Wij hebben genoten en voelen ons vereerd dat Lars, ditmaal indirect via jou, hiervan deel mocht uitmaken! Een fijne dag/avond gewenst met je familie en hopelijk tot gauw. Groeten van Marjon en Gerard (ouders Lars)Comments are closed.