Skip to content

Gastenboek

1 januari 1900

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
461 berichten.
Jacky Bastek heeft geschreven op 2 februari 2023
Hoi Harry

We hoorden gisteren tijdens een blue grass bash de jonge en zeer getalenteerd Jacky Bastek. Ongelooflijk wat zij met een gitaar doet.
We moesten meteen aan jou denken en daarom delen we haar naam ff met je.

Groetjes
Jeanny en Caspar
Erik, Dordrecht heeft geschreven op 29 januari 2023
Gisteravond genoten van je optreden in Breda, van je energie - ondanks dat je aangaf moe te zijn en je prachtige spel. Muziek heelt en verbindt. Dank Harry!
Zack Kumru (Den Haag) heeft geschreven op 24 januari 2023
Welke Slikkerveerveerpondmakelaar heeft dat nou weer bedacht. Schrootmatroos! Puischuimer! Sultanabeffer! Vloerkleedproleet! Zwitsalkaaskoppensneller!
Wim Karsten heeft geschreven op 22 januari 2023
Harry,afgelopen donderdag avond 19 januari heb ik heel erg genoten van jullie optreden in de parkschouwburg in Hoorn.The Stones v The Beatles
Vooral het nummer while my guitar gently weeps maakte op mij veel indruk en werd door jou op sublieme wijze neergezet.
Ik ben geboren in Blokker en je voelt hem al aan komen:vervent Beatle-fan .
Op 8 jarige leeftijd heb ik een optreden van the fab-four bijgewoond bij ons in de veiling.
Dat vergeet ik nooit meer!!
In mijn schuur hangt een aankondiging van hun toenmalige optreden.
The stones heb ik nooit live gezien,wel een eenmalig optreden in het park te Hoorn van Bill Wymann en zijn rhythm kings met oa Alvin Lee en Georgië Fame.,ook zeer de moeite waard.
Ga nog een tijd zo door,Harry dan kan je nog een hoop mensen laten genieten.
Ik hoop dat je op Vaderdag dit jaar van de partij bent
Op het gitarenfestival in het Zuiderzee museum te
Enkhuizen.
Groet Wim Karsten uit Hem
Kees Prins heeft geschreven op 12 januari 2023
Beste Harry,
Gisteren in Lelystad enorm genoten van het spetterende optreden en zeker ook van jouw briljante spel. Ik ben groot fan van de akoestische gitaar en speel graag op mijn 12-snarige Taylor. De 12-snarige wordt erg weinig gebruikt bij optredens, gisteren bijv. alleen in As Tears Go By. Wat zou de reden kunnen zijn dat de 12-snarige relatief zo weinig aan bod komt? Welke 6-snarige en 12-snarige akoestische gitaren bespeelde jij in Lelystad?
Huib van Wijngaarden. heeft geschreven op 8 januari 2023
Beste Harry,
Zo 's-avonds laat met mijn borreltje heb ik vaak op de televisie 192TV zachtjes aanstaan als bewegende schemerlamp. Veel ''muziek'' uit de jaren 50/60 en 70 herken ik. Vrijwel altijd bestaat de begeleiding uit ''gitaar-spel'' Ik denk dan altijd aan jou. Ik zit me dan vaak te ergeren, maar dat geldt voor jou natuurlijk helemaal. Er wordt maar een beetje geramd en dikwijls wordt er niet eens geluid voort gebracht, Het gaat dan om ''gitaar-spel'' wat er achteraf bij ingeprogrammeerd is. Kom je gauw weer eens beluisteren. Groeten van Huib.
Hans heeft geschreven op 5 januari 2023
Beste Harry,
Hadden uitgekeken naar vanavond, 5 januari, in de Purmaryn. Echter beiden, mijn vrouw en ik,kunnen vanwege een positieve corona uitslag niet gaan. Een hele fijne en mooie avond gewenst.
Vriendelijke groet
Hans Vlieger
Bert heeft geschreven op 30 december 2022
Ik hoop zo dat iemand mij kan helpen! Het nummer hagelslag is een muziekstuk maar ik dacht te weten dat er binnenin de LP een tekst hierover stond; iets van 2 boterhammen per dag of zo en de overige 23 uur moet je aan me denken.

Zou iemand mij de volledige tekst kunnen sturen? Zoveel dank hiervoor.
Harry Sacksioni
Beste Bert,

De tekst is als volgt:

Drie boterhammen met hagelslag
en echte boter
acht koppen thee
twee chocoprinsen
een fles seven up
een appel en een paar
suskes & wiskes
maken het mogelijk
om 4 maal
een kwartier per dag
niet aan jou te denken
voor de overige 23 uur
moet je maar weer terugkomen

Ik heb een foto van de binnenkant van de plaat toegevoegd op deze pagina: https://www.harrysacksioni.nl/harry-sacksioni-gitaar/

De tekst is ook terug te vinden in Harry's anekdotenboek "Dat kunnen ze allemáál wel zeggen….".

Groeten,
Dolf
Bert en Marja heeft geschreven op 9 december 2022
Helaas weinig publiek in Stadskanaal, maar een prachtige intieme en persoonlijke show! Meer dan genoten en op de terugweg naar Groningen de net aangekochte CD beluisterd. Wat een avond! Dank Harry.
Gerda Mesman heeft geschreven op 8 december 2022
Vanavond in Stadskanaal naar de show geweest! Genoten, misschien juist wel door de weinige bezoekers. Mooie avond!
Roland heeft geschreven op 10 augustus 2022
Hallo Harry,

Zojuist tijdens mijn vakantie in Denemarken jouw boek in één adem uitgelezen. Een prachtig boek! Wat me opviel is dat je helemaal niets zegt over de samenwerking in de five great guitars. Is dat bewust?

Vriendelijke groet,

Roland
Dennis van Heusden heeft geschreven op 6 augustus 2022
Hoi Harry,

Bedankt voor je inspiratie. Na lang twijfelen of ik het wel zou kunnen, uiteindelijk toch jouw Sacksioni methode aangeschaft. Perfecte corona bezigheidstherapie.

Complimenten voor de uitwerking. Je kunt inderdaad op een laag niveau instappen. De oefeningen bouwen zich langzaam op en met de DVD erbij zie/hoor je ook nog eens hoe je de oefeningen en stukken precies speelt.

De eerste hoofstukken van boek 1 waren behoorlijk zweten. Van pijnlijke vingers tot aan vlekken in je ogen van het constant focussen op de tablatuur. Tot en met de compositie ''Eclips'' was ik wel even zoet. Echter daarna ging het in een sneltreinvaart. Inmiddels heb ik boek 1 uit en heb ik vandaag voor het eerst het gevoel dat ik het hoofstuk ''De Kattendans'' lekker in de vingers heb. Het is fantastisch om te ervaren dat je spel en techniek per hoofdstuk blijft groeien en dat je met veel oefenen (en geduld) oprecht komt waar je wilt komen. Ik kijk uit naar het laatste hoofdstuk (I Wish).

Bedankt voor mooie en interessante lessen van afstand!

Met vriendelijke groet,

Dennis
Jan Gerritsen heeft geschreven op 5 augustus 2022
Kia Ora Harry
Op een knusse winteravond In Taupo New Zealand heb ik jouw album vensters opgezet die ik in de jaren zeventig heb gekocht. Mijn Nieuw Zeelandse partner Kerryn en ik genieten via een Bluetooth platenspeler van je titelsong. Bedankt voor deze mooie herinneringen aan mijn jeugd.
Ed Deijkers heeft geschreven op 20 juni 2022
In de aanvang van de jaren 2000 waren we bij een optreden van Harry in Wijk bij Duurstede, het was een “fan” optreden. Harry had in die tijd voor de fans een jaarlijks optreden georganiseerd, gratis en voor niets. Hier traden artiesten, naast Harry, op die zowel gevestigd als beginnend waren. Klein theater, ruwweg 100 man/vrouw en kinderen. Harry, vrouw en kinderen scharrelden tussen de fans door, is een echte familieband, Jessa, Lenno, allebei twintigers nu, scharrelden ook tussen de fans door. Fijn moment. Als er dan muziek met de naam Jessa en Lenno wordt gespeeld, smelten…….
Peter heeft geschreven op 12 juni 2022
Hoi Harry,

Ik ben al lang de tel kwijt geraakt van het aantal keren dat ik bij je concert mocht zijn. Het is een cliché maar waar; geen twee optredens zijn ooit hetzelfde en zelfs geen twee titels klinken ooit hetzelfde. Wat wel steeds hetzelfde is: je geeft alles en bent constant samen met het publiek in het moment. En ineens zijn we dan zo'n 3 uur en een fantastische avond (Wijk bij Duurstede) verder. "Uitgespeeld" was een pareltje en "1984" een aangename verrassing. Ik heb genoten, maar dat was vast al duidelijk.

Super bedankt, blijf gezond,

Hartelijke groet,

Peter
Joke heeft geschreven op 12 juni 2022
11 juni 2022
Toen ik zag dat je in Wijk in ons schattige theatertje kwam optreden, aarzelde ik geen moment. En terecht. Ik heb genoten van jou en je muziek. Als aimabel mens viel je me op bij Matthijs vN en je muziek heb ik nu pas goed leren kennen. In 1 woord geweldig, je hebt er een fan bij! Veel dank voor deze prachtige avond en uiteraard heb ik je boek besteld, online! Niks koffertje en voor lul op t trapje haha.....
John heeft geschreven op 11 juni 2022
Weer een geweldige avond gehad in Calypso WbD, bedankt
Maarrten heeft geschreven op 8 juni 2022
Hoi Harry,

Zaterdag as kom ik in Wijk BD naar je luisteren. Ik ben fan sinds klas 6 (1979-1980) van je en vroeg me af of het je zou lukken die oude tv-tune te spelen van de zesde klas. Voor mij echt jeugedsentiment en de reden waarom ik gitaar ben gaan spelen. Groetjes,

Maarten M uit B
Rob van Toledo heeft geschreven op 21 mei 2022
Hallo Harry,
Ik heb weer geweldig genoten van je optreden in Voorburg.
Het nummer 1984 was echt weer een verrassing om te horen. Was het niet nog dramatischer geweest als je het op je dubbelhals Gibson SG had gespeeld? Met bijvoorbeeld een zwaar phaser effect wat van links naar rechts swiped tijdens de apocalyps van het nummer? Om daarna de overgang naar paddentrek wat minder heftig te maken had je aansluitend op diezelfde gitaar ook “de lifter” kunnen spelen, de gitaar staat toch al in de open D mineur.
Waarom gebruik je ook geen loopstation? Lijkt mij ook een uitbreiding van je one man band 😉
Succes verder met je shows, ik hoop dat je heeeel gezond oud wordt.
R.H.U. Niklewicz heeft geschreven op 19 mei 2022
voorstel voor een kleine tekstcorrectie, niet zozeer iets voor het gastenboek.
L toevoegen in:
Mededeling m.b.t. de tourijst voor seizoen 2022-2023
Harry Sacksioni
Hartelijk dank. Het is aangepast!

Aankomende optredens:
 • 04 feb
DRONTEN
 • 08 feb
GOUDA
 • 10 feb
ZALTBOMMEL
 • 11 feb
RODEN
 • 17 feb
AMSTELVEEN