Gastenboek

Gastenboek archief: 2010/2011, 2011

450 Responses to Gastenboek

 1. Ed Deijkers says:

  Hallo Harry,
  Ik hoop dat je qua gezondheid, nog steeds on the run bent. Overigens geldt dat vanzelfsprekend ook voor je familie en diegenen waar je van houdt en op gesteld bent. Uiteraard, ik ben er zeker van, blijf je met muziek bezig en zult naar mijn overtuiging nog dagelijks je instrumenten bespelen. De waan van de dag is natuurlijk de pandemie die wereldwijd rondgaat, het onmogelijk maken van spelen voor publiek door de overheid, zonder oordeel, maakt het niet eenvoudig om als muzikant en ondernemer een bestaan te continueren. Ik hoop dat je toch gelukkig bent. Hoe is het overigens met Jessa en Lenno? Ik kan ze me nog herinneren rond het jaar 2000 of een paar jaar later… Doen ze het goed? Met zo’n vader en moeder kan dat qua opvoeding bijna niet anders. Veel geluk voor jullie allen en wellicht woon ik nog eens een optreden bij en hebben we persoonlijk contact. Groet, Ed

 2. Monique Taillie says:

  Harry Sacksioni is de meest sympathieke, meesterlijke, guitarman on earth. Dat de jubileumconcerten toch alsjeblieft door mogen gaan in 2022, volgend jaar dus, zeker die in het Vestzaktheater in het zuiden des lands.

 3. Pieter de Weerd says:

  Gewoon een dankjewel voor wat U doet!

 4. Conrad Dufour says:

  Hallo Harry,
  we willen je nog bedanken voor het mooie optreden op Ameland en de leuke gesprekken in het café en in het hotel. Het boek hebben we inmiddels besteld en we kunnen niet wachten om het te lezen. Wellicht tot ziens bij een volgend optreden. Groeten, Conrad en Marije (de boekhouder en de glazenier)

 5. Henk Janssen says:

  Hallo Harry,
  Ik ben helemaal weg van jouw nummer ELIXER en zou het graag zelf willen spelen. Ik speel helaas geen gitaar, maar piano. Mijn vraag is daarom: is er ook een pianopartituur van? Ik ben bezig geweest om te kijken of ik zelf de gitaarpartituur om kan zetten naar een pianopartituur, maar kom niet verder dan de eerste negen maten (de intro). Daarna gaat het tempo omhoog en raak ik het spoor bijster… Ik heb Mike Boddé al aangeschreven, maar die kon mij niet helpen. Hij antwoordde mij dat hij ‘ook maar iets deed’ , verwijzend naar het optreden met jou bij Paul Witteman destijds (wat hij als , ervaren. pianist makkelijk kan).
  Ik hoop dat je mij kunt helpen. Groet, Henk Janssen

 6. Ronald van Hoove says:

  Beste Harry,

  Dat je fantastisch gitaar speelt en dat je muziek leeft en ademt, dat mag natuurlijk vaak gezegd. Maar des te meer bewonder ik je om je hart voor mensen. Je zet je in voor de kwetsbaren onder ons, maakt de wereld en hun wereld een beetje beter.

  Zag op je website dat je o.a. verbonden bent met de stichting Stoute Schoenen en zo “autisme onder de aandacht brengt bij een breder publiek”.

  In mijn eigen omgeving kom ik soms mensen met een vorm van autisme tegen. Ook mijn vriendin heeft een lichte vorm. Ik wilde er meer van begrijpen en zij raadde me o.a. aan een (fictief) boek te lezen over een jongen met Asperger.

  Het is zeker geen wetenschappelijk of medisch boek, maar het verhaal laat je de wereld zien vanuit het perspectief van een autistische jongen. Dat het in dit geval om een savant gaat, iemand met bijzondere gaven, is niet het belangrijkste. De tragiek van “het anders zijn” en daardoor niet begrepen worden met alle pijnlijke gevolgen van dien, wordt voelbaar door dit verhaal. Het is ook met humor geschreven, een mooie combinatie, tragiek en humor..

  Ik heb geen belangen bij dit boek, maar dacht dat het je misschien zou interesseren.

  De titel is “The Curious Incident of the Dog in the Night-Time” door Mark Haddon.

  Misschien ken je het al? Beter is het de Engelse versie te lezen, de oorspronkelijke taal.

  Succes met alles en hartelijke groet!

 7. Elly van Wissen says:

  Hallo Harry, voor mijn verjaardag in juli jouw boek gevraagd en gekregen. Fantastisch wat jij allemaal gedaan hebt. Toen jij op 25 oktober in Noordwijk optrad zat ik ook in de zaal. Zo mooi dat je André Kuiper even in het zonnetje zette! In 2019 had ik kaarten voor de “ Five Guitars” met jou erbij. Dit is toen verzet naar 2020, waar jij niet bij aanwezig zou zijn. Nu staat het gepland voor maart 2022. Ik hoop dat jij hierbij bent. Succes met TIMELINE.

 8. Frans says:

  Ken je dat, iemand uit het oog verliezen.
  In de jaren 70 – 80 heel vaak naar optredens geweest van Harry en Herman van Veen.
  Daarna Harry uit het oog verloren.
  Vanavond Harry gezien met Hans Dorrestijn.
  Gelijk zijn muziek opgezocht en weer gedraaid.
  Nog nooit meegemaakt maar nog nooit zo gehuild omdat ik mij weer herinnerde hoe mooi jij kan spelen.
  Prachtig. Ook gelijk de dubbel cd ‘Vijfenzestig’ besteld.
  Bedankt.

 9. Lisette says:

  Vorige week het boek (gesigneerd!) ontvangen en in één adem uitgelezen. Fantastisch! Kleine anekdote van mijn kant. Het moet 1983 zijn geweest dat ik je toevallig tegen het lijf liep op Tenerife. Ik was daar een tijdje en zat er op het vliegveld te wachten op de broer van mijn vriendin die mijn gitaar uit Nederland mee had genomen. Toen ik de gitaar van hem in ontvangst had genomen liep je net voorbij. Toeval bestaat niet:) Ik had je platen grijs gedraaid en kon mijn bewondering wel uitschreeuwen, maar ik durfde niets te zeggen. Gelukkig groette je me vriendelijk toen je mijn gitaar zag. Mijn vriendin spoorde me aan je om een handtekening te vragen. Die handtekening zette je welwillend op mijn gitaarhoes. Je nodigde ons uit om je optreden te komen bekijken in TenBel meen ik, maar dat lukte me niet. De handtekening op mijn gitaarhoes is inmiddels vervaagd, maar de herinnering niet. Ik hoop je ooit live te zien spelen, want dat is er nog niet van gekomen. Niet alleen een meestergitarist, ook een buitengewoon aardig mens!

 10. Ed Nederlof says:

  Goede middag,
  Gisteren je boek besteld en vandaag, gesigneerd en wel al in de brievenbus mogen ontvangen. Hartelijk dank voor de snelle verzending – Lekker de paasdagen lezen. Daarnaast heb ik vandaag enkele partituren besteld bij je, van onder andere Lappenballerina en Hagelslag. Vroeger heb ik les gehad van Gerard Boontjes die later gestart is met de Rockacademie in Tilburg, en Fingerstyle was hetgeen altijd mijn basis is geweest voor mijn eigen gitaarspel. Gerard was degene die mij jouw muziek toonde en als basis er bij mij inschopte 🙂 Zodra ik de partituren binnen heb, ga ik weer met volle zin en energie mijn gitaar oppakken en oefenen. Dank je wel voor je mooie muziek en hopelijk mag je dit nog heel veel jaren blijven doen. Fijne paasdagen en heel veel geluk en gezondheid voor jou en je familie.

  • Ed Nederlof says:

   Boek is na 1 middag al uit! Wat een geweldig boek om gelezen te hebben, en jammer dat het nu al uit is. Leuk om dit soort anekdotes te kunnen lezen. Nogmaals dank en fijne Paasdagen.

 11. Rinus van Schaik says:

  Hallo Harry,

  Wat een mooi maar ook aangrijpend gesprek met Matthijs. Uit het oog maar zeker niet uit het (voetbal)hart. Ik ga zeker je boek lezen.

  Groet
  Rinus

 12. Mike says:

  In mijn leven heb ik 2 helden: de eerste is Paul McCartney en de tweede is Harry.

 13. Willie says:

  Harry forever young . Wat een prachtige uitzending
  gisteren bij Mathijs .Een ontroerend emotioneel
  verhaal.

 14. Han Rutgers says:

  Wat een geweldig optreden op 6 maart 2021 bij Matthijs. En wat een fantastisch en menselijk gesprek. Ontroerend.

 15. Andries says:

  Beste Harry,
  Sinds gisteravond ben ik fan van je geworden Harry. In de eerste plaats als mens, maar nog meer vanwege je muzikale kwaliteiten! Wat een top optreden gisteravond bij Mathijs. kippenvel!

 16. AJH Muhren says:

  Hi Harry,
  Wat een geweldig optreden gisteravond bij Matthijs van Nieuwkerk. Ik heb er erg van genoten. Je speelt nog steeds met 20 i.p.v. 10 vingers. Je hebt toch gelijk gehad om van het gitaar spelen je beroep te maken. Maar met voetballen had je ook je brood kunnen verdienen hoor[ha-ha] Arnold Muhren [ex-voetballer]

  • Ed Deijkers says:

   Wat een leuke reactie, ik denk dat als Harry zijn teennagels op tijd knipt, hij in staat is hier ook nog iets mee te doen, echter, om het netjes te houden, 20 vingers is meer dan zat, meer houd ik niet bij:)

 17. Hannie says:

  Hoi, gisteren enorm genoten van je aanwezigheid bij Matthijs, evenals enige tijd geleden toen je bij Podium Witteman was. Ik was geroerd door de manier waarop je vertelde over de vrouw die je stalkte. De openheid, je emotie, het authentieke van je persoon. En dat je ondanks alles de tragedie kan blijven zien. Het boek zojuist besteld en ik verheug me op de verhalen. Ook wij wonen buitenaf maar we zouden je best als buurman willen hebben. Hartelijke groeten, Hannie

 18. Marc says:

  Je bent een bijzondere man. Heb vanavond genoten van je optreden van Matthijs en van je ontroerende persoonlijke verhaal. Gelijk net je boek besteld. Ik hoop je ooit nog eens live te zien optreden. Na die corona die we ondertussen allemaal wel zat zijn.

 19. Inge Lepelaar says:

  Hoi Harry, we kennen elkaar van vroeger. Long time ago. Ooit etage in de Quellijnstraat gehuurd van je zus Loes. Ook bij je thuis geweest in de van Rijnstraat nog. Dus lang geleden. Ik zag en hoorde je spelen met Mike Bodé. Fantastisch weer. Je nummer over die mammoet boom, daarover wil ik je een tip geven. Als het je tenminste interesseert. Ik heb net her boek door Richard Powers ‘Tot in de hemel’ aan Wim en Paulien Mellink uit Wageningen gegeven, de ouders van Joost, die vroeger bevriend is geweest met 1 van je zoons. Hoe klein is de wereld. Ik vind her een waanzinnig mooi boek over bomen en dus ook jouw Sequoya(weet niet of ik het goed schrijf). Fijn om je weer op tv gehoord te hebben. Het gaat je goed. Groetjes, Inge Lepelaar uit Maarssen.

 20. Peter de Rijk says:

  Beste Harry,
  De publiciteit rond je 70-project bracht me weer terug naar mijn tienerjaren en jouw concerten met Herman en daarna solo. Je was voor mij als jonge gitarist een vulkaan van inspiratie, ik heb je stukken verslonden tot het eelt op mijn vingertoppen begon los te laten. Dankzij jouw werk is mijn klassieke gitaar een belangrijke levenspartner geworden. Nu dik 40 jaar verder speel ik voornamelijk samen met zangers. Prachtige klassieke sopraan-gitaar aria’s, Zuid-Amerikaanse liederen en ander moois. Ik besef dat muziek en gitaarspelen zo’n waardevol deel is in mijn leven en dat ik zonder het instuderen van jouw werk destijds die route waarschijnlijk niet gevonden zou hebben. Ik wilde je graag laten weten wat je voor me hebt betekend en daarvoor ben ik je erg dankbaar. Ik hoop post-corona weer eens naar een concert van je te komen. Gitaristische groeten, Peter

  • Harry Sacksioni says:

   Dat is erg mooi om te horen Peter. Het doet mij altijd deugt als iemand iets in het leven vindt dat hem of haar veel plezier geeft. En als dat dan ook nog eens het maken van muziek betreft, dan is dat helemáál prachtig. Goed om te lezen dat ik daar in jouw leven een aanzetje voor kon zijn.
   Groet! Harry

 21. Ed says:

  Tja, Harry, 70 alweer. Wat een getal! Denkend aan dit getal….het lijkt een gewichtig getal.
  Zelf voel ik dat niet zo, jij wel?
  Ik zat afgelopen zondag met mijn schoonouders aan tafel bij ons thuis, in de veranda met de houtkachel aan. We aten mosselen met alle sausjes en stokbrood en andere verboden dingen. Witte Elsace Riesling erbij, kortom top! Er ontspon zich een gesprek tussen mijn vrouw, haar ouders en mij. Het was een heerlijk potje “ouwehoeren”, lachen, grappen en wederzijds respect en beetje uitdagen. Heerlijke zondagmiddag!
  Zo is zeventig een getal, mijn schoonouders zijn 72 jaar getrouwd en zijn respectievelijk 90 en 92 jaar oud, wonen zelfstandig in een eensgezinswoning. (Wij doen dan wel de zware klusjes) Schoonpa heeft net een nieuwe ipad en doet de financien netjes op zijn laptop, dan valt zeventig toch erg mee, vind je niet?

 22. wil says:

  Hoi,

  ben op zoek naar bladmuziek van het nummer “Menuet voor een drenkeling”.
  Vermoedelijk is daar geen bladmuziek van, want ik zie het nummer niet in de aangeboden gitaarboeken/partituren.Maar ik lanceer de vraag maar in de hoop dat iemand (of Harry zelf)
  daar een antwoord op kan geven. Vind het een mooi gitaarnummer.

  Groet
  Wil

  • Henk Mosseveld says:

   Naar mijn beste weten is dit geen gitaarnummer, maar wordt dit op een luit gespeeld.

 23. Martien Visser says:

  Beste Harry,
  Het was mijn idee om mijn zoon van 21 jaar, die inmiddels al een aardig stukje gitaar speelt, eens in aanraking te brengen met één van mijn guitarhero’s vanuit m’n jeugd. Dus trakteerde ik hem op een concert van jou, gisteravond in een klein zaaltje in De Bilt. Ondanks de problemen op technisch gebied en een zeer droog klimaat in de zaal, was het werkelijk een fantastische belevenis om je weer eens live te mogen bewonderen. De oude nummers als Elixer, Meta Sequoia (dat ik vooral kende als Harry-stuk) en Goofy zorgden ervoor dat ik me weer de jongen van 17 jaar voelde, die ademloos jouw eerste lp grijsdraaide. Maar ook het nieuwere werk als Stoute Schoenen, Amsterdam, je vertolkingen van diverse film- en televisieseriemuziek en je interpretaties van groten der aarde als JJ Cale en Stevie Wonder deden mijn hart sneller kloppen. Mijn zoon was uiteraard even enthousiast als ik en vond het prachtig om z’n oude vader zo te zien genieten. Vanzelfsprekend hebben we de ceedees Once Upon A Time en 65 gesigneerd meegenomen. Mijn zoon stelde voor om deze op de terugweg maar meteen te gaan beluisteren. Daar was ik natuurlijk niet op tegen!
  Heel hartelijk dank voor deze onvergetelijke avond. We genieten nu thuis samen na van de prachtige cd’s!
  Martien

 24. Aad Schrama says:

  Gisteravond weer (voor de ik weet niet hoeveelste keer) geweldig genoten van jouw muziek in de kleine zaal in Gouda.
  Harry, bedankt voor al die geweldige muziek die je ons brengt!

  En je hebt me wel heel nieuwsgierig gemaakt naar Timeline.

 25. John Wijnhoven says:

  genoten gisteravond in onze 2 hondjes theater …. Bedankt voor de fijne avond !! en tot snel
  …..

 26. Hilda says:

  Het was fantastisch om vanmiddag met mijn dochter van 7 aanwezig te zijn in Druten. Ze heeft enorm genoten en de hele weg naar huis (3 kwartier!) nagestuiterd over alles wat haar opgevallen was. Doet me denken aan vroeger toen ik met mijn vader naar je show kwam. Helaas is hij al overleden, maar voortaan kom ik gewoon met mijn dochter.

 27. Bill Teunis says:

  Geniet nog regelmatig van (gesigneerde) CD “Once Upon A Time”.
  1 nummer welke ik nog steeds fantastisch vindt is “Vincent”, echter…
  Ik vond deze qua geluid altijd afwijken van de rest op de CD.
  Wat blijkt nu, de fase van 1 kant is omgekeerd (inverted) 8-|
  Voor mij zelf deze (1 kant) omgekeerd en nu past het bij de rest (master foutje?), of mankeert er iets aan mijn oren?
  Verder niets anders dan lof. 🙂

 28. Roel Huurdeman says:

  Geweldige avond gehad gisteren in Sittard bij de Stones vs The Beatles Battle! Absoluut geweldige uitvoeringen van alle nummers, met alle muzikanten -inclusief jijzelf!- in topvorm! En geweldig hoe alles bij elkaar paste, en hoe jouw akoestische spel werd afgewisseld met elektrisch/band, of er naadloos in overging – While My Guitar Gently Weeps was schitterend! Met als afsluiting een geweldige gitaar battle, inclusief knipoog naar The Eagles 😉
  Dank je wel voor een topavond, we hebben genoten en genieten nu nog na! We kijken uit naar het volgende concert!
  Roel en Cas

 29. Peter Onstenk says:

  Hallo Harry, ik heb een vraagje. Ik was vrijdag jl in Dronten en jij ook. Jij bent van 1950 en al 50 jaar aan het werk, ik van 1951 en na 40 jaar werk maar eens gestopt met werken en een beetje gitaar gaan spelen. Ik ging maar eens mee met een vriend naar iets wat leuk zou worden met Beatles en Stones muziek en verrek sta jij daar ineens, althans voor mij ineens. Wereldberoemd en zo maar in Dronten te beluisteren. En vooral ook… te bezichtigen: wat een ongelofelijk plezier in werken straal jij uit op toneel vanaf rij 13. Het maakt jou gewoon niks uit of je wat majeur akkoordjes staat te spelen of even kunststukjes neerzet als Blackbird en Lady Madonna. Jij hebt op je …. ste jaar gewoon plezier om samen met anderen leuke muziek te maken. Jaloersmakend. Eén groot feest. Nou ja op één ding na dan. Toen ik de volgende dag zelf Blackbird als amateurgitarist maar eens oppakte, klonk dat in mijn oren op zich niet slecht, maar mijn hersenen zaten nog vol van jouw versie… Dat liep dus vast. Einde oefening.
  Vraagje: wanneer is een optreden van jou weer een beetje vervaagd waardoor ik mijn Blackbird oefeningen weer kan oppakken? PS Beide nummers wel graag op de CD waar ik ‘blind’ op heb ingeschreven in Dronten.
  Groet en dank voor de kennismaking.
  Peter

 30. Henk says:

  Eind mei samen met Cam, onze schoonzoon uit Canada (die over was, samen met onze dochter Mirjam) naar jouw concert geweest in Wijk bij Duurstede. Naast dat we genoten hebben van je spel is het toch echt van toegevoegde waarde dat je over een aantal nummers ook iets verteld. Het verhaal om het nummer heen maakt het nóg weer leuker om naar te luisteren. Al met al een zeer mooie avond beleeft. Dank je wel.

 31. Huib Verheijden says:

  Hallo Harry,
  Zorg je er aub voor dat jou versie van while my Guitar gently weeps bij de komende theater-tour van TSvTBb wordt gespeeld!
  Ben benieuwd naar jou satisfaction-versie!

 32. Luc Koning says:

  Gisteren was ik in Nijverdal bij je concert en je zei nog dat je hield van interactie met het publiek en dat het in Nijverdal -anders- was. Ik heb hiervoor 33 jaar in Rotterdam gewoond en het is hier anders. De mensen zijn meer -kat-uit-de-boomkijkerig- en roepen niet gauw wat, maar geloof maar dat ze genoten hebben gisteren. Ik heb je meeste programma’s gezien en gehoord en heb net zoals die andere wat afwachtende Tukkers genoten van je muziek en je inleidende praatjes. Een paar weken daarvoor was Stef Bos in dat theater en die kan dat niet, die verbindende praatje. Die heeft een praatstijl die snel irritaties oplevert, maar jij bent een fantastische muzikant en kunt ook nog voor een leuke avond zorgen met veel humor. Wat Tukkers ook belangrijk vinden is waar voor hun geld. Nou dat hebben ze zeker gekregen. Je hebt heel veel nummers gespeeld en nogmaals: niets aantrekken van dat afwachtende, maar ga er maar vanuit dat ze genoten hebben. Heel jammer voor de mensen die er niet waren. Tot een volgende keer.

 33. Mieke Buis says:

  Zojuist thuis van je prachtige concert in Nijverdal. Genoten van bijna 3 uur “het is maar instrumentaal” 😉
  Als niet-Tukkers maar randstedelingen hebben mijn dochter en ik ook erg gelachen om je grappen en verhalen!
  Dank voor een bijzonder mooie avond!!

 34. Peter says:

  Het was gisteren in Tiel weer geweldig. Je concerten zijn altijd speciaal en ook deze keer kreeg ik waar ik op hoopte en meer! Dat zat hem zeker ook in de uitvoering van en het verhaal bij “Omdat Victor Jara Zong”. Vorig jaar in Druten vroeg ik hem als toegift. Voor het eerst in mijn leven (!) werd een aanvraag van mij ingewilligd, maar je kwam er toen niet helemaal uit en zei dat je het nummer wel weer zou opfrissen. Je snapt dat het een extra kadootje was gisteren, helemaal raak.

  In het algemeen geldt dat je concerten altijd warm zijn, je geeft alles en dat stel ik meer dan op prijs. Je betrokkenheid met wat er in de wereld gebeurt, ver weg en dichtbij geven een extra lading aan je muziek, die op zich al een warm bad is. Veel lof Harry! Ik heb echt de hele avond ontzettend zitten genieten.

  Hartstikke bedankt en ik hoop nog vaak te kunnen komen.

  Blijf gezond, hartelijke groet,

  Peter

 35. margret says:

  Dank je wel Harry voor je prachtige muziek in Purmerend. Het was op 2 manieren onvergetelijk. Mijn moeder gaat het gelukkig weer beter, en ik ben weer thuis in Zwitserland met je prachtige CD 65 als kado voor mijn man. Dank je voor alles. Het heeft veel voor me betekend.

 36. Hans Koper says:

  Heel erg bedankt voor het geweldige concert in het Trefpunt in Warmond. Ik heb ademloos geluisterd en genoten..
  Ik ben niet in de rij gaan staan voor de cd maar ving wel hier en daar een gesprekje op over herkenning. Persoonlijk vind ik jouw composities het allermooist. Ook degene die nieuw voor mij zijn. Bewerkingen van bestaande nummers zijn virtuoos maar naar jouw eigen muziek steekt er wat mij betreft bovenuit en raakt mij keer op keer.

 37. Franko says:

  Vandaag mijn steelstring weereens uit de koffer gehaald en jouw lesmethode op de standaard gezet.
  Geïnspireerd door je nieuwe show!

  • Jos Tonino says:

   Warmond zaterdagavond 16 februari. Het Trefpunt. Beste Harry Sacksioni mijn zoon en ik hebben genoten. De zaal was misschien niet erg interactief, maar dat kwam omdat we ademloos zaten te luisteren. Top! Nog heel veel succes met al uw plannen en hopelijk tot ziens en horens.

 38. Franko says:

  Harry, het was een geweldige avond gisteren in Eindhoven.
  De nummers Screaming Pine en Ode to JJ Cale waren voor mij de topstukken!
  Je muziek en je enthousiasme maakte de avond tot een succes.

  Ik hoop er de volgende tour weer bij te zijn.

 39. Frank says:

  beste Harry,
  gisteren hoorde ik je spelen in Austerlitz. Geweldig. Ademloos. Hoe kan ik gemist hebben dat jij al decennia toert met deze prachtige muziek? Dank!

 40. Sabine says:

  Dank voor de fijne avond gisteren, erg leuk om een aantal oudere nummers weer eens te horen (Anji, Bello etc).

  Veel succes met de rest van de tour!

 41. Michiel says:

  Gisteren, 21 december 2018 van je mogen genieten met “once upon a time…”. verbazingwekkend hoe jij met je vaste schare fans omgaat. Vandaag toch maar de cd besteld. Ik zal met gesloten ogen blijven luisteren en het beeld van jou in de spotlight aan de binnenkant van mijn ogen zien.
  Dank voor een waanzinnige avond!!

  • Frank en Jozina says:

   Hoi Harry,
   Voor de eerste keer jou (op 22-12-2018) live zien en horen spelen. Wat ben jij een grote en eerlijke muzikant, ongelooflijk !! Een verademing en verrijking voor ons. Wij kwamen van Brabant naar Hoogeveen voor jou. See you next time. Frank en Jozina

 42. Hannelore & Johannes Kleihauer says:

  Lieber Harry,

  zu Deinem Geburtstag senden wir Dir herzliche Grüße und wünschen Dir alles Gute. Wir freuen uns auf Dein Konzert in Stadskanaal am 14.03.2019.

 43. Gilbert Rattink says:

  Wie kan me vertellen in welke stemming “Geland” wordt gespeeld?

 44. marcel kooger says:

  Dank je voor jouw mooie muziek Harry

 45. Frederik says:

  Op zoek naar “Vermiste Terecht” en “de Kraanvogels”, prachtige nummers die ik graag zelf zou willen (leren) spelen!
  Waar kan ik de muziek hiervan vinden?

 46. Wim van de Meerendonk says:

  gecondoleerd Harry!

 47. joris rogier says:

  hallo,
  kan iemand mij vertellen in welke stemming ‘Het dubbel leven van holle vijnman’ gespeeld word ?
  Aangezien ik er geen partij van vind, ben ik genoodzaakt het zelf uit te zoeken.
  Alvast bedankt.

  • Harry Sacksioni says:

   Joris, dit nummer heeft alleen een drop ~D (Lage ~E wordt een D)
   Groet! Harry

 48. Michel Couzijn says:

  Ik zou graag iemand de bladmuziek van de LP “Om de hoek” cadeau geven. Die is uitgegeven in de Harlekijn Muziekreeks (deel 4) maar blijkt niet meer via deze website te bestellen. Al een tijdje niet, trouwens. Is dit deel ooit weer beschikbaar? Ik geef toch echt liever het originele boek dan een paar kopietjes met een nietje er doorheen… 🙂

  • Katowee Holland says:

   Hallo Michel, helaas wordt de bladmuziek van Om de hoek niet meer uitgegeven door Harlekijn. De reden is ons niet bekend. Wel is het zo dat Harry met de voorbereidingen van een nieuw boek bezig is en daar zal ook een aantal nummers van Om de hoek in komen te staan. Het is nog niet duidelijk wanneer dit boek zal verschijnen.

 49. Jean-Paul says:

  Dag allemaal!

  Kan iemand mij misschien helpen aan de partituur van Hagelslag?
  Ik wil graag weten of ik het eigenlijk wel goed doe

  Ik hoor het graag!

  • van Toledo says:

   Hallo Jean Paul,
   Hagelslag speel je in een open G stemming.
   Van laag naar hoog wordt dit:
   DGDgbd
   Het is makkelijker dan je denkt. Harry gebruikt standaardgrepen die veel in deze stemming gebruikt worden. Veel barre’s met 1 vinger waardoor je al gauw het C en het D akkoord krijgt.
   Als je op internet zoekt naar akkoorden binnen de G stemming dan kun je daarna hagelslag al voor 90 % ontleden. Er bestaat zover ik weet geen partituur van. Misschien tabs………..succes!

 50. Tommy Furrier says:

  Dear Harry,

  One of the greatest inspirations you have become. All the best,
  Tommy Furrier

 51. Roel Bouwhuis says:

  Hi Harry,
  Wat een geweldig optreden gisteravond in Vroomshoop. Ondanks of misschien wel door de technische problemen ontstond een spontaan en uniek concert wat ik niet graag had willen missen. Ook mooi om te zien hoe je op een oprechte manier je emoties toonde toen je over je vader sprak..de mens achter de artiest. Werk zelf als vrijwilliger met dementerenden dus begrijp je gevoelens.
  Groeten, Roel

 52. Hans Maas says:

  Je optreden in Wijk bij Duurstede, gisterenavond 20 januari 2018, was als vanouds: in één woord geweldig. Je wist weer eens op onnavolgbare wijze het publiek op je hand te krijgen en ook je oproep dat het applaus wel wat uitbundiger mocht bleef door het Wijkse (?) publiek niet onbeantwoord. Het resultaat was dat je direct daarna een minutenlang applaus kreeg. Terecht overigens!. Hartelijk dank, ook voor de inkijkjes in je persoonlijke en muzikale leven.

 53. Dick Haanappel says:

  Na een super-optreden in Doesburg halverwege dit jaar hebben we wederom een geweldige avond beleefd in Zevenaar met onze nationale trots Harry Sacksioni. Waarvoor dank!. Wat een weergaloze virtuositeit en energie heeft die man. Gelukkig kan ik nog héél lang nagenieten van de 3 aangeschafte cd’s ☺
  Harry Sacksioni, UITZONDERLIJKE KLASSE !!!

 54. Rob, Linda en Tom Wehkamp says:

  Beste Harry, hartelijk dank voor een bijzonder leuke avond afgelopen woensdag in Laren. Prachtige muziek, onnavolgbaar mooi gitaarspel en een vette dosis humor. Kan het niet beter bedenken. Even heel kort uit je evenwicht door de gedachte aan je vader (sorry daarvoor) maar bedacht me later, dichter bij een bijzondere artiest kom je niet. Thuis wilde ik op Spotifi nog even nagenieten…. Maar ga je vijfenzestig dubbel life toch maar gewoon ouderwets bestellen.

 55. Michel Couzijn says:

  Zevenenzestig, Harry! Hartelijk gefeliciteerd natuurlijk, maar Wat Drommel! En Paul McCartney ook al, en Mick Jagger, en Steve Howe, de inmiddels 70-jarige Jan Akkerman, en noem maar op.

  We hebben eigenlijk geen modus bedacht voor onze opwindende jeugdhelden die hun levensavond bereiken. Moeten ze ‘jong’ blijven? Mogen ze ouder worden, en ‘oud’ zijn, en hoe dan? Hoe speelde Beethoven tegen zijn 60e zijn ‘Pianosonate no. 1’? Strawinsky werd 90, en gaf ze nog van jetje. Hoe spelen The Stones ‘ Not Fade Away’ anno 2017? Maar ook: hoe wist Leonard Cohen het Amsterdamse Stadionpubliek te beroeren?

  Jij zou het woord ‘bejaard’ nooit op jezelf toepassen, dat weet ik zeker, en dat siert je. En ik over 12 jaar ook niet, al is de beurt dan aan mij. Ook onze kinderen houden ons jong, en die verdienen ook ‘jong gebleven’ ouders.

  Alsjeblieft Harry, blijf gewoon doen wat je gevoel je ingeeft, ook al blijven de jaren klimmen. Dat gevoel heeft je veel goeds gebracht; en ons, jouw publiek, ook. Onze mazzel is dat we niet meer ‘verplicht oud’ moeten wezen, zoals onze oma’s dat waren, met hun oma-jurken en hun verplicht thuiszitten achter de geraniums. We kunnen blijven doen wat we willen. Wat een luxe! Ik leer op mijn 53e in mijn school-band nu ‘Brown Sugar’ van de RS en ‘The Chain’ van FM, en kan die vonk nog makkelijk vinden.

  Laten we niet bang zijn voor de Tijd. Laten we genieten van die Tijd, zolang die ons herbergen wil. Zet ‘m op, he!

  Liefs van een Heule Ouwe Fan.

 56. Johannes Kleihauer says:

  Lieber Harry,

  zu Deinem Geburtstag sende ich Dir die besten Wünsche. Alles Gute für die Zukunft – mit noch viel Musik.

  Herzliche Grüße
  Johannes

 57. Ronald van Loon says:

  Beste Harry, mijn zoon van 9 wil electrische gitaar leren spelen. Toen zei ik: je moet eerst eens mee naar Harry Sacksioni. Zelf heb ikje al te lang niet meer live gehoord – ik was altijd een trouwe Aegtenkapel/Flint ganger in Amersfoort. De speellijst laat alleen weinig optredens zien in het zuiden des lands. Ik woon in Genk, Belgie (in de buurt van Maastricht en Heerlen). Verder: wanneer komt de discografie box? (Met natuurlijk 10 open plaatsen voor alle toekomstige albums!)

  • Harry Sacksioni says:

   Hallo Ronald,
   Deze tournee inderdaad wat weinig optredens in het zuiden van het land. Aan de andere kant, afgelopen werk stond ik in Roosendaal en daar zaten ook erg veel Belgen in de zaal…
   En wat cd’s betreft: ik hoop er nog veel te maken want gelukkig laat de inspiratie me niet in de steek!

 58. Dennis says:

  Hoi Harry,

  Bedankt voor je mooie muziek. Ben een groot liefhebber en heb de collectie zo goed als compleet op cd en lp. Ik mis alleen nog de “tijdgeest” jubileum cd/dvd. Heb er stad en land voor afgezocht maar tot op heden heb ik hem nog niet kunnen vinden. Nu hoop ik via deze weg nog adresjes van goede cd winkels te krijgen of een andere tip.

  Met vriendelijke groet

  Dennis

  • Harry Sacksioni says:

   Dennis, dank voor je bericht. De CD/DVD en boek box Tijdgeest is geheel uitverkocht en wordt niet meer bijgemaakt. Misschien een schrale troost: De muziek is wel te downloaden op Spotify en ITunes.

 59. Simone Goudriaan says:

  Wat een geweldige en gezellige avond hebben wij gehad in de Speeldoos in Baarn gisteravond. Mijn man is al jaren fan en eerlijk gezegd wist ik zelf niet goed wat ik moest verwachten van de avond. Wij hebben allebei enorm genoten van een avond vol prachtige muziek, waarbij je soms even vergeet dat Harry het allemaal alleen speelt. Met mooie verhalen met een dosis humor. Bedankt voor de mooie avond! Wij kijken uit naar een nieuwe concertreeks in het nieuwe seizoen. Maar ook sterkte met het steeds weer een stukje meer afscheid moeten nemen van je vader.

 60. ies weeda says:

  Gisteravond geweldig concert in Druten. Je hield je aanbevolen voor een naam van jouw nieuwe nummer. Wat meteen in mij opkwam was Esperanza. Gezien jouw maatschappelijke betrokkenheid een titel die bij je past. Groet en nogmaals dank voor het inspireren de concert. ies

 61. Joost Smits says:

  Gisteravond een geweldige avond gehad in Druten. Naast het feit dat je een virtuoos bent op gitaar, laat je ook zien dat je mens bent. Je bent dus een GROOT man. Bedankt voor deze geweldige avond en ik wacht weer op je volgende avond in Druten.

 62. Marten Dorenbos says:

  We waren zaterdag in Drachten bij jou concert en hebben genoten. Ik moest daar even denken aan de eerste show die we van jou hebben bezocht. Een jaartje daarvoor zijn we naar Al Stuwart geweest, en die stond ook in zijn eentje op het podium. Na een helft vonden we het echter steeds saaier worden. Niet dat z’n spel minder werd, maar hij stond daar maar alleen te wezen. Toen we dus voor het eerst naar jou gingen zeiden we tegen elkaar: “We hopen dat hij met een band komt, dan is er wat meer te zien”. Je was alleen, en we hebben het totaal niet saai gevonden. De 2de show die we bezocht hebben was in Iduna (Drachten) daar werd je vergezeld door een bassist. Daar kwamen we tot de conclusie dat dat voor ons niet had gehoeven. Dus als jij alleen komt is het niet saai maar geweldig.

  Bedankt, en tot de volgende keer.
  Marten

 63. Karen Meyer says:

  Veel dank voor een ongeLOVElijke mooie avond in de Lawei met kers op de taart Tribute to JJ Cale!
  Spijtig dat ik geen contact geld bij me had, maar hoop dat je de cd online ook wilt signeren…

 64. Johan says:

  Dank je wel Harry voor het geweldige optreden van gisteren in de Lawei te Drachten. ik heb erg genoten van alle nummers en speciaal van de uitvoering van “bright eyes” ..geweldig! , en ga nu nog even nagenieten van de cd’s.

 65. Roel Huurdeman says:

  Hallo Harry,
  Dank je wel voor je geweldige optreden van gisteravond in Eindhoven! Als toegift “Jessa” met onze eigen dochter Jessa (inderdaad genoemd naar het nummer!) in de zaal was slechts één van de hoogtepunten. Mrs. Robinson, Bright Eyes – kan niet wachten tot alles op CD uitkomt. En je Tribute to J.J. Cale was fantastisch! Geweldig ook dat je na elk optreden uitgebreid de tijd neemt om met iedereen te kletsen en foto’s te nemen, met als hoogtepunt je handtekening op de gitaar van onze zoon Cas en de lieve tekst in het boekje van Jessa.
  Dank je wel voor een geweldige avond!

 66. Hannelore & Johannes Kleihauer says:

  Lieber Harry,

  wieder mal Musik zum Genießen. Dein Konzert am 9. März in Delfzijl hat uns erneut sehr gefallen. Es ist aber auch Deine Nähe zum Publikum, die Deine Auftritte so besonders macht. Es war sicher nicht das letzte Mal, daß wir ein Konzert von Dir besucht haben.

  Bis bald.
  Hannelore & Johannes

 67. Willem Krul says:

  Het was weer een geweldig muziekoptreden in Agora in Lelystad. Prachtig gitaarspel! Super! En bedankt nog voor het spelen van de Paddentrek op mijn verzoek. Het blijft een heerlijk vrolijk nummer!

 68. Sylvia broos says:

  Wat een avond afgelopen vrijdag in de meerse! Ik heb enig traantje daar achter gelaten.
  Bij het noggeentitelhebbende nummer, kwam de associatie ” mist” bij mij naar boven: de rookmachine ging aan bij het begin van je nummer en tijdens de versnelling trok de mist weg om je heen. Dit was een prachtig effect, alsof je vurige spel alles deed oplossen.

 69. Ronald Lulofs says:

  Ronald Lulofs

  13/01/2017 at 17:33

  Beste Harry,

  Dank voor het fantastische concert donderdagavond in de Philharmonie in Haarlem, heerlijke avond. Tijdens je concert moest ik aan Johan Cruijff denken om diverse redenen. Ten eerste omdat jij de virtuositeit die Cruijff ten toon spreidde op het veld aan ons laat horen via je gitaar., ten tweede omdat je een generatiegenoot bent van Johan, ten derde omdat je een Amsterdammer bent, ten vierde omdat je ook in Ajax hebt gespeeld.
  Di roept om een nummer van jouw hand over Nummer Veertien.
  Naar mijn weten zijn er (nog) geen muziekstukken gemaakt over Johan Cruijff, laat jij de eerste zijn. ” Dat is toch logisch” zou de meestervoetballer zeggen tegen de meestergitarist.
  Harry, ik reken op je.

  Met vriendelijke groet,

  Ronald Lulofs

 70. Hans. & Ingrid says:

  Gisteravond mooi concert in het Theater schouwburg Amstelveen 07 -01-2017
  Je kon een speld horen vallen.
  En een top cd van 65 jubileum zeker een aanrader om te bestellen top .

  Vriendelijke Groeten Hans & Ingrid

 71. La Vallee Verte clubje says:

  Hallo Harry a.s. zondag komen we met 6 man (Paul/Lilian Fred/Anneke Rick/Mariska) naar Austerlitz. Omdat we hoogst waarschijnlijk dit jaar niet naar La Vallee komen en we echt niet een heel jaar zonder je kunnen, is dit een perfect alternatief. We hebben er veel zin in!!

  • Harry Sacksioni says:

   Jammer dat we elkaar na afloop niet hebben gesproken. Nu moet ik het een jaar zonder jullie doen…

 72. René Keizer says:

  Harry, Bedankt voor een fantastische avond in de Junushof. We hebben weer genoten!
  Volgend jaar weer hoop ik, en dan samen met Luuk 😉

  • Harry Sacksioni says:

   Jammer dat we elkaar na afloop niet hebben gesproken. Nu moet ik het een jaar zonder jullie doen…

 73. Saskia van Poelgeest says:

  Geachte heer Sacksioni,

  Mijn moeder & ik hebben genoten van uw concert in De Boomberg.
  Uw naam werd diverse malen genoemd in Het Oog Op Morgen, in verband met Paul Simon. Uw virtuositeit werd terecht met hem vergeleken met hem.
  Vriendelijke groet,
  Saskia van Poelgeest

 74. Johannes Kleihauer says:

  Lieber Harry,

  nachträglich herzlichen Glückwunsch zu Deinem gestrigen Geburtstag. Damit hast Du mich “eingeholt”. Handele nach dem Text aus einem Lied von Udo Jürgens: “Mit 66 Jahren, da fängt das Leben an … usw.”.

  Ich freue mich auf Dein Konzert am 09.03.2017 in Delfzijl.

  Alles Gute und herzliche Grüße
  Johannes Kleihauer aus Wilhelmshaven

 75. Ziegel says:

  Beste Harry,

  kun je aanstaand weekend svp Killer Queen spelen? Ik leg je ter plekke wel uit waarom ;).

  Op voorhand grote dank.

 76. Sjoerd says:

  Kan iemand mij vertellen wat voor gitaar je moet hebben om aan de Sacksioni Methode te beginnen? Voor dat melodieuze getokkel moet je een gitaar met brede hals hebben, als bij een klassieke gitaar. Maar voor dit soort muziek ook eentje met metalen snaren. Maar die combinatie bestaat helemaal niet! Is het een idee om een klassieke gitaar aan te schaffen en vervolgens de nylon snaren te vervangen door metalen?

  • Harry Sacksioni says:

   Beste Sjoerd, je kunt mijn methode zowel op een nylonsnarige- als een staalsnarige leren. Wel erg belangrijk is, dat je al een beetje gewend bent met je rechterhandvingers de snaren aan te slaan. De methode is niet bedoeld voor plectrum spelers. Groet! Harry Sacksioni

  • Michel Couzijn says:

   Dag Sjoerd, zulke gitaren bestaan wel hoor, maar je moet ze met een lampje zoeken. Omdat ook ik best grote jatten heb en daarom liever op een klassieke hals speel maar toch ook graag staalsnarig, heb ik het volgende bedacht. Eerst kocht ik van mijn zakgeld, na een paar weken dahlia’s rooien, een 12-snarige gitaar. Daar zette ik afwisselend 12 en 6 snaren op, en zo kon ik op mijn favoriete hals toch een hele berg Sacksioni-muziek spelen. Ik had de mazzel dat die gitaar ook met 6 snaren hartstikke goed klonk. Jaren later, toen ik Harry eerst in De Kleine Komedie had zien klooien met de zaalversterking (rondom de opnamen van Optima Forma) en later zijn Ei van Columbus zag in de vorm van een Takamine mét brede hals én goede versterking, ben ik op zoek gegaan naar die gitaar: een Takamine EN-30C (hij bestaat ook als EAN-30c). Supergitaar voor iemand met kolenschoppen. Ik moet ‘m via Ebay tweedehands uit de VS laten komen, maar dat ging probleemloos. Ook de in Amsterdam gevestigde, Russische, populaire YouTubegitarist Igor Presnyakov speelt er op; kijk & luister er maar eens naar. Succes met de speurtocht!

 77. Rene Uffelie says:

  Harry, jij bent voor mij DE leidraad geweest voor mijn hobby! Heb redelijk wat bladmuziek van jou- al kan ik geen noot lezen- en speel op mijn gehoor en heb het noten-schrift min of meer, me zelf eigen gemaakt. Ben nog nooit bij een concert geweest van jou. Maar ondanks dat . . . . . . . jij bent mijn leermeester geweest en dat al 38 jaar lang en dat alles nog steeds, op mijn spat zuivere gitaar. Mijn GROTE wens? Ooit eens ergens samen chillen over deze waanzinnig mooie en leuke hobby. Groet, Rene

 78. chris v/d Linde says:

  Hoi Harry ! kreeg gisteren – vanwege vaderdag – je dubbelcd 65 ! echt gaaf om weer es al die good-old nummers te horen ! ben al fan sinds 80’er jaren dat we eerste Herman zagen in de Stadsgehoorzaal en later jouw optreden idem in Leiden maar dan solo ! dus nu 30-35 jaar later opnieuw draaien de nummers hier van jou !
  en ECHT super voor in de auto ook bovendien …dank je wel want zo leven de deunen voor in mn grijze muzicellen daar de meeste LP’s al meer-dan-grijs gedraaid zijn 😉
  hopelijk tot z.s.m weer es een optreden bijwonen [hopen we] Chapeau 65>>>>>

 79. Laurens Hoitsema says:

  Hallo,
  Wat een geweldig optreden gisteravond (06-06-2016) in de kleine komedie. Ook leuke interactie tussen jouw Digmon Roovers en de echt heel goede celliste uit Rusland. Dit alles ondanks de airco zoals je zelf aangaf . Mijn vrouw en ik hebben genoten van dit optreden.

  Je vertelde 65 te zijn geworden net als ik. Moest ik toch nog even terugdenken aan de Rijnstraat in Amsterdam waar ik als jongetje van 6 of 7 met pa de voetbaluitslagen ging bekijken. Die rookwarenzaak Sacksioni elke zondag op een zwart bord met krijt voor de winkel zette.

  Wij wensen je nog veel succes in je verdere carriere.

  Nogmaals bedankt voor een fijne avond.
  Laurens en Petra

 80. Joan van Hout says:

  was in Lelystad er bij
  Welcome to the Club.
  vond de atmosfeer heel gezellig
  en het was weer genieten naar Harry te luisteren
  ook zijn Verhalen 🙂
  https://www.youtube.com/watch?v=Qm9fLad51cg

  HARRY SACKSIONI GEEFT TWEEDAAGSE CLINIC
  hoop dat ik er volgend jaar bij kan zijn !

  Dank je voor die mooie avond !

  Joan

 81. Joan van Hout says:

  HARRY SACKSIONI GEEFT TWEEDAAGSE CLINIC!

  Hallo en Goeden avond
  jammer genoeg ben ik te laat om mij aan te melden
  ik verheug mij op 14 mei , dan kom ik heel even naar Nederland om bij een concert te zijn van Harry Sacksioni
  kan veel zeggen , maar Harry Sacksioni was in mijn jeugd altijd zo een voorbeeld , en deels door zijn muziek ben ik ook instrumentaal gaan spelen !!
  Joan

  Joan

 82. Erik says:

  Hoi Harry, jammer genoeg heb je het verzoek van mijn dochter Sacha niet op tijd gelezen. We waren erbij ij het Zaantheater.. We hebben genoten van je mooie muziek. Ik ben heel blij dat je, in je toegift toch nog Screaming Pines hebt gespeeld, nadat dat verzoek nogmaals door mijn dochter is geroepen, geschreeuwd bijna.. Super om dat eens live van je te horen.
  Ik hoop nog vaak naar je concerten te komen.

 83. Sacha says:

  Hoi Harry. Morgen avond komen mijn vader, vriend en ik jouw gitaarkunsten bewonderen in het Zaantheater. Jaren geleden toen ik ook met mijn vader naar je kwam kijken heb ik via deze weg gevraagd of je Meta Sequoia wilde spelen; dat deed je toen ook! Helemaal te gek. Daarom bij deze nog een verzoek voor morgen avond. Mijn vader is helemaal gek van Screaming Pines en ik weet dat hij het te gek zou vinden als je het morgen avond zou spelen. Fingers crossed. We hebben er zin in! Tot morgen. Gr. Sacha

 84. Willem Krul says:

  Beste Harry,
  Je optreden in Kampen op 18 maart 2016 noemde je “bijzonder”. 🙂 En dat was het ook, want voor mij was het een onvergetelijke mooie muziekavond! Man, wat heb ik genoten van je fantastische optreden. Je nieuwste CD komt mijn CD-speler voorlopig niet uit! Blijf zo doorgaan!

 85. Jens says:

  Helaas helaas ziek dus niet naar Apeldoorn kunnen komen maar wel van vrienden die wel konden een cd gekregen Met handtekening !! en met “voor Jens”

 86. Evelien says:

  Voor de eerste keer naar je optreden geweest, in Apeldoorn, vanavond 6-02-2016,in 1 woord geweldig.
  We gingen er heen met een gevoel van:het zal vast een leuke avond worden maar het werd geweldig!
  Daarna de cd gekocht, wijn, bier en bitterbal 🙂 en bij thuiskomst de Harry S. Methode aangeschaft (althans mijn man) Bedankt voor een geweldige avond, wat een topgitarist en wat een topgozer ben je!
  Groeten, Evelien en Leo

 87. Ed Hamelink says:

  Ooit had ik de LP ‘Vensters’ met de mooie lange uitvoering van het stuk ‘Vensters’. De LP is waarschijnlijk met een verhuizing verdwenen. Laatst zocht ik op Youtube naar ‘Vensters’ en kwam daar de mooie korte versie van 3’43” min. tegen. Ik wil deze spelen, maar kan nergens de bladmuziek vinden. Deze is ook niet te koop via de webshop. Wie kan me daaraan helpen (noten of tabs).

  • Hugo says:

   De korte versie (3’43”) van Vensters van YouTube speel ik.
   Ik kwam deze uitvoering ook een keer tegen en werd er zwaar door getroffen. Bedankt, Harry! Nu móest ik het zelf kunnen spelen. Uitgezocht op de old-school manier: pielen op de gitaar. Want ik lees alleen borrelnoten. En heel goed luisteren en kijken naar Harry op YouTube. Hij zit lekker in het nummer, zal ik maar zeggen. Een mini epos. Heerlijk om te spelen, al zitten er wel wat verdraaide “Harry”-dingetjes in.

   • Wim says:

    Beste Hugo, heb je dat onnoemelijk prachtig stuk al neergetabt. Ik zoek dit al 1000 jaar

 88. Cor Kuiper says:

  Deze week overleed mijn schoonzus na een kort ziekbed. Past een gitaaroptreden dan wel? Ja, zonder meer. Jouw gitaarspel was voor mij vanavond een grote steun. Dank, Harry voor je mooie optreden in Zwolle. Here comes the sun…

 89. Bert de Boer says:

  Geweldige avond gisterenavond in het spant.
  De muziek is zo allesomvattend het neemt je mee naar Ierland, Zuid Afrika wat zo mooi is, je ziet de zon opkomen, de lifter brengt je naar Zuid Frankrijk, naar zee, en ga zo maar door. Je eigen fantasie wordt door u geprikkeld.
  Alles brengt een storm aan gevoelens met zich mee. Het laat een onuitwisbare indruk op ons achter. genieten met regelmaat van uw cd’s,maar een optreden van u, echt geweldig. Een volgende keer hopen wij er zeker weer te zijn.
  Met hartelijke groet,
  Bert.

 90. Chris Dusink says:

  Hallo Harry,
  Wat een mooie CD ! !
  Wat een mooie sfeer en wat een mooie composities.
  Alle CD’s van jou heb ik al, maar deze is zoals jezelf zegt de kers op de toch al verrukkelijke taart.
  Een prachtige herinnering aan een mooie avond.
  groet – Chris

 91. Irene Dimmers says:

  Dank je wel voor een geweldig mooie avond in Terneuzen. Erg genoten!
  Dat je ‘Sebastian’ er ook nog tussendoor deed, maakte het voor mij helemaal bijzonder.

 92. Erwin Van Damme says:

  Leuke, gezellige gitaaravond gisteren in Terneuzen! Blij dat ik er nog eens bij was. Was geleden van 1978 in Antwerpen met groot orkest. Gelukkige verjaardag en nog vele jaren in goede gezondheid. Het gaat je goed Harry en misschien tot nog eens.
  En bedankt voor de leuke babbel achteraf. Groeten van de drie gitaarvrienden, Romeo, Wim en Erwin.

 93. Jan says:

  Een geweldig optreden gisteravond in Voorburg.
  Leuke anekdotes en fantastische muziek.
  Wat een genot!

 94. Gerrit Boer says:

  Wat was het weer super vrijdagavond in het Bres theater in Brielle. Jammer dat te weinig mensen wisten dat je er was, maar het concert was des te intiemer. Ik kijk uit naar het uitkomen van je jubileum CD om nogmaals meerdere keren te genieten van je muziek. Nogmaals bedankt en tot gauw bij weer één van je concerten hier in de buurt.

 95. Maby Ron Lydia en Arie says:

  Hallo Harry
  Gisteren in Brielle weer genoten van een grandioos optreden wat beheers jij je gitaar zeg en met wat een gemak (althans zo lijkt het;-) We kijken uit naarje ieuwe CD Leuk cadeau voor de kerst en we blijven je volgen .. Oja en nog van Harte Gefeliciteerd met je 35ste.. Groeten van Arie en de D-snaar en de rest

 96. Herbert Form says:

  Beste Harry,
  Wij hebben vrijdag 16 oktober 2015 in Theater De Lampegiet in Veenendaal weer intens genoten van je solo concert, wat ben je toch een geweldige gitaarvituoos en performer.
  Je optreden was afwisselend ontroerend,ingetogen,dan weer heftig en ruig met heel veel passie.
  Heel mooi en ontroerend was het laatste nummer Eclips dat je samen( akoestisch) speelde met een jong meisje die dit nummer volgens de “Harry Sacksioni methode “had geleerd.
  Ik hoop dat je nieuwe dubbel CD binnenkort (november ??) op deze site te bestellen is.
  Wij kijken nu al uit naar je nieuwe tour in het clubcircuit WELCOME TO THE CLUB.

  Groet,
  Herbert Form (appelsapje ??)

  Binnenkort 65 jaar ach wat geeft het, elke leeftijd heeft zo z’n eigen charme en dwaasheid, vast Poficiat !!!

 97. Herbert Form says:

  Beste Gitaarvirtuoos,
  Na je optreden in IJsselstein en Wageningen kom je a.s. vrijdag 16 oktober 2015 ook weer in Theater De Lampegiet in Veenendaal ook nu zullen wij er weer bij zijn, wij kijken er naar uit.

  Groet,

  Herbert Form

 98. Lia Vogel says:

  Beste Harry,

  Heb de afgelopen dagen al een paar keer de reclame voor die grote bank gezien/gehoord, zo’n mooie uitvoering van Vincent. Zou je dit nummer ook in je 65-solo tour kunnen spelen? Lijkt me zo mooi om nummer te horen zonder gepraat er door heen.
  16 oktober komen we weer naar je luisteren in Veenendaal, we verheugen ons!

  hartelijke groet,
  Lia Vogel

 99. Henkjan Verbree says:

  Hallo allemaal,

  Ik ben op zoek naar bladmuziek van de bewerking van La Chanson Des Vieux Amants zoals op de CD ‘Oorsprong’ van Harry Sacksioni. Hier schijnt officieel geen bladmuziek van te zijn. Maar heeft iemand misschien iets op papier? Zou top zijn!

  Hartelijke groet,
  Henkjan

  • Job Ike says:

   Dag Henjan, ik zoek er ook al lang naar. Kom niet verder dan tabs. Heb jij inmiddels bladmuziek weten t bemachtigen?

   Muzikale groet Job

 100. Jean-Paul says:

  Dag allemaal!

  Kan iemand mij misschien helpen aan de partituur van Hagelslag?
  Ik wil graag weten of ik het eigenlijk wel goed doe 🙂

  Ik hoor het graag!

 101. Simon says:

  Hallo Sacksioni fans, ik ben op zoek naar de partituur ( noten en of tabulatuur) van ‘de opdracht’ . Een prachtig nummer maar het is niet te koop via de webshop. Ik hoop dat iemand dit leest die me verder kan helpen. Bedankt alvast.

  • Frank says:

   Een aantal jaren geleden heb ik een tab proberen uit te schrijven van ‘De Opdracht’ in de uitvoering zoals op de CD ‘Tijdgeest’, en deze onlangs nog wat verder gedetailleerd.
   Mail naar: fcstekelenburg@gmail.com

 102. Marcel Eckenbach says:

  20 april 2015, Kleine Komedie, Amsterdam.
  Vanaf pakweg mijn 12e jaar (plm.1974) luisterde ik al naar jou Harry. Als jochie probeerde ik jouw technieken na te bootsen maar raakte ontmoedigd. Ik verdwaalde van jouw methode en ben verworden tot een simpele rhythm gitarist bij een coverbandje die braaf zijn accoordjes mee speelt. Pas nu, nu je 65 bent ervaar ik je in levenden lijve. Natuurlijk als gitarist ongeëvenaard maar ook je subtiele anekdotes heb ik ademloos op me in laten werken. De passie en beleving spatte van het podium en de intimiteit die ik ervoer is op geen enkele wijze vergelijkbaar met het beluisteren van een CD. Tegen het einde van de voorstelling riep ik vanaf rij 2 nog wanhopig om “Blos”. Want hij zal Blos toch zeker niet vergeten ? Stond kennelijk niet op het programma. Het maakte de performance niet minder fantastisch. Na afloop in de lounge vroeg ik aan een lieve jongedame waarom Harry geen DVD’s produceert omdat de prachtige klanken een extra dimensie krijgt door toevoeging van beeld. “Dat is een goeie, ik zal het hem vragen” antwoordde zij. En ik werd alsnog op een prachtige blos getrakteerd. Beschouwde ik Harry voorheen als een unieke gitaarvirtuoos, ik durf daar sinds 20 april 2015 gerust een arrogantieloze wereldtopper aan toe te voegen.

 103. Micky en Grietje says:

  Beste Harry,

  Wij hebben zaterdag 18 april in de Oosterpoort te Groningen weer enorm genoten van jouw concert. Dit keer was het een Jubileumconcert met band. Het is een verademing om jouw op de gitaar te zien spelen en te horen. Een lust voor het oog en oor! Bedankt voor deze fantastische avond! En wij hopen nog meer van jouw concerten te mogen genieten.

  Groetjes,
  Micky van Asdonck en Grietje Takoma

 104. Bob de Boer says:

  Beste Harry,

  wat geweldig … deze avond (18/04/2015) in het afgelopen weekend in De Oosterpoort in Groningen!

  Veel dank voor jouw/jullie mooie muziek ‘in de loop van jaren’.

  En echt leuk om elkaar weer de handen te schudden!

  Met een hartelijke groet van

  Anna Kootstra en Bob de Boer*

  ex- NOB’er in de jaren 80/90… Coulissen etc.

 105. Hans en Jans says:

  Heel lang geleden kaartjes gekocht voor het optreden morgen in Amsterdam, en dan is het bijna zover.
  Dat wordt genieten in De Kleine Komedie. Wij hebben er zin in.
  Tot morgen Harry en consorten. Wij zitten op rij 2 🙂 Maak er een spetterende show van.

 106. Hannelore & Johannes Kleihauer says:

  Lieber Harry,

  Dein Konzert am 16. April in Lelystad war – mal wieder – ein Erlebnis besonderer Güte. Vielen herzlichen Dank für den genußvollen Abend und dafür, daß Du Dir anschließend die Zeit für ein Gespräch genommen hast.

  Beste Grüße aus Wilhelmshaven
  Hannelore & Johannes

 107. wilfred says:

  27 maart in Eindhoven
  het was een geweldig concert….zat zo goed in elkaar! Veel dank Harry….

 108. Corrine says:

  Jaren geleden al 2x een concert bezocht van Harry.
  In theater de Tobbe in Voorburg.
  Een intiem concert waarbij je het gevoel kreeg bij hem op visite te zijn.
  Het enthousiasme en het virtuoze gitaarspel
  waarbij hij je laat delen in zijn genot om voor je te spelen.
  Harry het was echt fantastisch vanavond in Zoetermeer.
  Wat een fantastische collega’s had je meegenomen.
  Een prachtige avond.
  Succes met de rest van je tournee. Ik kijk uit naar de dvd

 109. Cor says:

  Dank aan jou en je band voor een prachtige avond in Wageningen. Muziek zoals het gespeeld moet worden, met alles er op en er aan: afwisselend ontroerend, ingetogen, dan weer uitbundig, ruig, maar vooral passie uitstralend. Misschien wat vaste fans en volgers op het verkeerde been, na weer een prachtige passeerbeweging, :-). Klasse, blijf ons verbazen

 110. Henri says:

  Intussen ben ik de tel kwijt geraakt, dit is misschien wel de vijftiende keer dat ik je in het theater heb gezien. Jaren geleden met band (Ton Scherpenzeel, 1986) en verder vooral solo. Blijf dat laatste maar doen of omring je met een betere begeleidingsband. Bij een volgende solovoorstelling de zestiende keer! Prachtige ode aan Ramses in ‘Uitgespeeld’…

 111. Roland says:

  Vanavond in Wageningen bij de jubileumtour geweest. Ik vind het echt vervelend om te zeggen maar ik vond het de minste show die ik ooit van Harry heb gezien. Het begon al met de nummers Meta Sequia en Elixer die hij in mijn optiek erg vlak en zonder (vee)l dynamiek en (kleine) tempo variaties speelde. Dat heb ik in het verleden echt veel mooier gehoord. Jammer ook dat je Elixer niet op nylon snarig speelde vooral omdat die wel op het podium stond. De “band” die vervolgens op het toneel verscheen vond ik erg rommelig spelen. In sommige nummers was het echt tenenkrommend hoe slecht de timing was. Daar kwam bij dat de geluiden van de toetsenist erg nep klonken wellicht door de softsynth geluiden die hij gebruikte? De bassist die op een akoestische gitaar speelde met een oktaver was wel muzikaal maar speelde bas als een gitarist. Voor één nummer kan je dat wel doen maar hij speelde de hele avond zo en je mist dan echt de body en drive die je wel van een echte bas/bassist krijgt. 1984 vond ik als “band” nog het beste overkomen in de eerste helft. Waar ik na de eerste helft al bang voor was werd bewaarheid na de pauze. Harry had aangekondigd dat Vensters volgens het arrangement van Erik van der Wurf zou worden gespeeld maar daar heb ik helaas weinig van gemerkt. De meeste stukken werden te snel gespeeld en over het algemeen klonk het erg rommelig. De toetsen “arrangementen” deden geen recht aan het prachtige origineel en de toetsenist wekte bij mij de indruk dat hij op zijn tenen moest lopen om de verschillende geluiden op tijd paraat te hebben en ook om de partijen goed te spelen. Het “oktaven” stuk op piano klonk gehaast en daar zaten de nodige foute noten in. Ook hier was de onderling timing erg onder de maat. Erg jammer want ik vind het nummer qua compositie briljant maar op deze manier uitgevoerd vond ik het een trieste vertoning. De andere nummers die met de “band” gespeeld werden rammelden aan alle kanten qua timing en de man op de mandoline speelde erg veel onjuiste noten. Ik heb “band” bewust tussen aanhalingstekens staan. De chemie, strakheid en vanzelfsprekendheid die een goede band heeft ontbrak totaal. Het leek wel of de muzikanten voor het eerst samen speelden. Is er dan ook nog iets positiefs te melden? Ja gelukkig wel. Behalve de eerste 2 solostukken vond ik de overige solostukken van Harry erg mooi en zoals ik dat van hem gewend ben. Het laatste nummer “uitgespeeld” speelde Harry zeer intens en vol gevoel en dat raakte mij. Helaas kon deze laatste toegift mijn algehele gevoel over de avond niet meer redden. Nogmaals erg jammer want ik vind Harry een goede gitarist en draag hem al vele jaren een warm hart toe. De eerstvolgende keer dat hij alleen op het podium staat ga ik graag weer naar zijn show toe!

  • Adri says:

   Hey Roland, ik was er ook bij in Wageningen. Hoge verwachtingen na zijn weergaloze solo show te hebben gezien vorig jaar februari. Ben het wel met je eens: door de ‘band’, kwam Harry niet aan zijn zo geweldige spel toe. Op de laatste toegift na dan: met “Uitgespeeld” zagen we de Harry zo we die kennen en graag zien!
   Overigens was ik toch wel onder de indruk van ‘Lopend vuur” dat hij met band speelde.

 112. Tom says:

  Vrijdag 27 maart in Eindhoven het jubileum programma gezien. Prachtige avond gehad, met vele muzikale hoogtepunten, met een band in topvorm, schijnbaar moeiteloos spelend maar o zo verfijnd, professioneel en virtuoos. Solo van start, bruisend van energie, en solo eindigend, met het prachtige en ingetogen ‘uitgespeeld’. Hopenlijk geen stille hint..
  Een DVD van deze show is een absolute must, die gaat e rtoch zeker komen ?

  Tom

 113. Jose Sproncken says:

  Alweer een super-avond gehad met jullie in Heerlen ! Dankjewel ! Kan niet wachten tot volgend jaar……..

 114. harry oosterhof says:

  Hey Harry&band super wat een avond,had dit keer mijn zoon meegenomen naar jou optreden helaas is de opa van zijn vriendin overleden en had ik geen tijd meer jou persoonlijk de kaart te overhandigen.Wat ben ik blij dat ik naar het optreden ben geweest doet mij enorm goed ik hoop dat je de kaart ontvangen hebt die ik achter gelaten heb voor jou grtjes harry sittard limburg.http://www.harrysacksioni.nl/assets/images/gallery/new-folder/thumbs/thumbs_harry-oosterhof-in-venlo.jpg p.s je hebt mijn gitaar nog gesingneerd!

 115. harry oosterhof says:

  Hey Harry&band super wat een avond,had dit keer mijn zoon meegenomen naar jou optreden helaas is de opa van zijn vriendin overleden en had ik geen tijd meer jou persoonlijk de kaart te overhandigen.Wat ben ik blij dat ik naar het optreden ben geweest doet mij enorm goed ik hoop dat je de kaart ontvangen hebt die ik achter gelaten heb voor jou grtjes harry sittard limburg.

 116. Johannes Kleihauer says:

  Hallo Harry,

  vielen Dank für die superschnelle Übersendung des Anekdotenbuches und den lieben Gruß mit Signatur.

  Wir sehen uns in Lelystad am 16. April!

  Gruß
  Johannes

 117. Silvia says:

  Beste Harry,
  Gisterenavond genoten van jouw optreden in Breda. Veel bekende stukken, veel herinneringen van vroeger, allemaal even geweldig gespeeld door jouw alleen of met de band. Niet te geloven wat jullie hebben neergezet gisteren. Ik was benieuwd naar Vensters zonder groot orkest, maar deze uitvoering van Vensters was in één woord prachtig. Heel fijn was het om “1984” te horen, voor ons heel speciaal.
  Ik hoop dat deze jubileumvoorstelling uitgebracht wordt op CD of DVD, zodat iedereen er thuis nogmaals van kan genieten.
  Dank jullie wel voor de bijzondere avond,
  groeten van Silvia

 118. Joop Eijkelenboom says:

  Beste Harry en Band,
  Allereerst Harry van harte gefeliciteerd met je jubileum!
  Gisteren in Breda op het puntje van mijn stoel genoten van jullie fantastische concert!
  Wat een geweldige muzikale kwaliteit, veelzijdigheid en sfeer!
  Dat er nog veel concerten mogen volgen!
  Hartelijke groeten van Joop.

 119. Helma en Peter says:

  Hey Harry,
  Vanavond weer genoten in Breda. We hadden nog even op je gewacht na afloop om dit persoonlijk te zeggen maar het werd iets te laat dus maar even langs deze weg. Een band tour is beslist voor herhaling vatbaar! Solo is iets persoonlijker maar de nummers krijgen met een band nog meer body ( of hoe moet ik het uitleggen..) Vond het gitaargeluid van Digmon er mooi bij passen. Complimenten voor jullie allen en hoop dat er een vervolg komt.
  Hartelijke groeten uit Roosendaal

 120. Gerard Havik says:

  Ik heb een fantastische avond gehad in de Naald.
  Het ziet er zo makkelijk uit, alsof het vanzelf gaat. Af en toe geef je de indruk dat het allemaal niet zo moeilijk is, dat is voor jou waarschijnlijk ook zo, maar zelfs even uit de losse pols de akkoorden van Venus met precies het juiste vuur laten horen verraadt virtuositeit en heel veel oefenen. Petje af.

 121. Marie-José says:

  Wat een ontdekking! Ik had je wel eens op TV gezien en wist wel dat je goed gitaar kon spelen, maar ik had nog nooit een CD gekocht of een concert bezocht. Mijn man had je gezien bij DWDD en wilde wel naar je toe. Nou we hebben GIGANTISCH zitten genieten vanavond in Naaldwijk. Ik ga zo direct in je webshop rondkijken, want ik wil je vaker horen thuis. Succes verder, hopelijk blijf je nog lang touren, want de volgende keer komen we weer luisteren.

 122. Herbert Form says:

  Optreden (try-out) Jubileumtournee 65 in IJsselstein (Fulcotheater) donderdag 19-02-2015
  Beste Harry,
  Het was weer een geweldig optreden al vanaf het eerste nummer Meta Sequoia wist je mijn hiermee weer opnieuw te raken. Wat is een mens toch rijk als je een instrument kunt spelen waarin je al je emoties kwijt kunt.
  Tot nu toe steeds je solo optredens gezien dit keer met drie geweldige gastmuzikanten Michel Pagie (toetsen/percussie) ,Digmon Roovers (bas/gitaar), Marten Scheffer (mandoline/gitaar/viool/percussie) het was een geweldige belevenis om hierbij te zijn. Met name ook de vertolking van het prachtige Vensters heeft mij diep geraakt (met dank aan het arrangement van wijlen Erik van der Wurff). En de rest van het optreden moet men maar zelf gaan zien,horen en voelen.Het was in ëën woord subliem.
  Harry je bent niet alleen een virtuoos gitarist zonder ster allures maar ook een heel aimabel mens een echt mensen mens en die komen steeds minder voor.Ik hoop nog heel veel van je optredens te mogen meemaken.

  Ik hoop dat er snel een CD komt van deze Jubileumtournee 65 liefst een theaterregistratie i.p.v.een studieopname.
  Ook kijk ik uit naar een CD van String Dance ((heb ik helaas gemist) en over DVD opnames zal ik het niet meer hebben!!!!!!!!!!!! Tot ziens in april in Wageningen(Junushoff)
  Thanks for the music.

 123. Yvette de Bruin says:

  Vanavond bij jouw optreden in IJsselstein (Fulcotheater) geweest.Wat een beleving! Ik heb genoten van jullie gitaarspel. Het was ook heerlijk om naar de man links van jou te kijken die allerlei instrumenten bespeelde. Duidelijk een man die passie heeft voor de muziek.
  Ik heb een geweldige avond gehad en heb enorm genoten.
  Bedankt!!

 124. Johannes Kleihauer says:

  Hallo Harry,

  “toi, toi, toi” zum heutigen Start der Jubiläums-Tournee.

  Johannes

 125. Stef Herman says:

  Wanneer kom je naar België? Ik zit er op te wachten…

 126. Silvia says:

  Beste Harry,
  Woensdag 11 maart a.s. komen mijn 2 dochters en ik van jouw jubileumvoorstelling genieten in het Chasse theater in Breda. Toen wij nog in Amsterdam woonden ben ik samen met mijn man Peter enkele keren naar jouw optredens geweest, solo maar ook met Herman van Veen. Mijn man was, net als ik, een groot fan van je, mijn eerste cadeau van hem was een lp van jou. Zelf speelde hij op zijn gitaar mee met jouw platen thuis. Helaas dit keer naar jouw optreden zonder hem, hij is in 2012 tot ons grote verdriet overleden, net 59 jaar. Tijdens zijn uitvaartdienst hebben wij muziek laten horen die belangrijk was in Peter zijn leven. Dus uiteraard mocht jouw muziek niet ontbreken, wij hebben gekozen voor “1984” , heel erg mooi en indrukwekkend.
  Rond Peter’s sterfdag, 15 maart, hebben mijn dochters en ik tot nu toe iets speciaals gedaan ter nagedachtenis aan Peter en dit jaar komt jouw optreden op 11 maart als een geschenk uit de hemel. Dank je wel hiervoor.
  Succes met je jubileumvoorstellingen,
  Silvia

 127. Ied says:

  Beste Harry,
  Deze reactie gaat niet over je gitaarspel. Al enige tijd geleden schreef je in het gastenboek iets over jouw aanpak om de artrose de baas te zijn. Mijn man heeft net gehoord dat hij artrose heeft en las ergens dat jij een goede manier had gevonden om de artrose in je duim te beheersen. Een van de dingen die je in dit gastenboek noemde was smeren met Alpen Rumica. Maar ik heb geconstateerd dat dit niet meer in de handel is. Ik ben benieuwd of jij daar een goed alternatief voor hebt gevonden? Alvast dank voor je reactie!

  • Harry Sacksioni says:

   Helaas zou ik geen alternatief weten. Ik doe er blijkbaar heel lang mee want ik heb nog steeds dat eerste potje. Een alternatief arts zou misschien een goed idee hier over hebben.
   Ik wens je man veel succes daarbij.

   Groet, Harry Sacksioni.

 128. Rob Goes says:

  Hoi Harry,
  In navolging van Jaco wil ik je ook bedanken voor het geweldige Sacksioni-weekend. Niet alleen jij, maar ook dank voor Dolf en Martijn en de drie dames in de keuken! Ik kan geen minpuntje opnoemen. Je hebt me een nieuwe push gegeven om vooral door te gaan in de muziek. Buiten het feit dat je een geweldige gitarist bent, ben je ook een geweldig mens die er niet voor schroomt om emotie te tonen. Ook het gesprek dat we in een klein groepje hadden met jou, zaterdagavond laat, was niet te vergeten! Ik zal je nog vaak willen horen. Het leven kan zo mooi zijn en als de sfeer tijdens jouw weekend ook nog eens in de wereld kwam, dan kan er geen oorlog meer bestaan!
  Harry, nogmaals dank voor alles! De groeten van Rob (de man die een verkeerde diagnose kreeg!)

 129. Jaco says:

  Beste Harry, Dolf, Martijn, dames van de catering en alle aanwezige gitaristen: dank allemaal voor het geweldige Sacksioni methode weekend. Wat een goede sfeer, spel en creativiteit. De adrenaline gonst nog door mijn lijf. Groeten, Jaco Dekker

 130. Marc van Baal says:

  Tja, en toen was daar, geheel onverwacht, vanavond al de pakket-bezorgdienst met ……. De Sacksioni-methode.
  Zondagavond besteld … snel uitgepakt …..gevoel van respect bekruipt me ….imposant ook.
  Hier heb ik, fysiek, voor me liggen, tastbaar, het geheim van wat ik afgelopen zaterdag heb gehoord?
  Vastberaden ben ik om dit “geheim” te ontrafelen, mogelijk gemaakt vanwege het feit dat je dit überhaupt hebt willen delen.
  Goh, wat heb ik hier veel zin in.
  Schat geen tijd voor klusjes in huis !!! Ik heb andere dingen te doen !

 131. Marc van Baal says:

  Ook is was getuige van het laatste concert uit de “StringDance reeks”.
  En wat een bijzondere avond was het (weer).
  Je hebt me weer laten meemaken en VOELEN dat muziek pure emotie is: deze avond zat er vol mee.
  Een gitaar die niet wilde stemmen, een opmerking uit het publiek omtrent je vader die heel erg bij je binnenkwam en het nummer dat je, nadat je je vermand had zoals men pleegt te zeggen, dat nummer kwam binnen als geen ander.
  En dat is mooi en uniek om mee te maken.
  Zeer hartelijk dank voor deze mooie avond, en wederom ….. bij Old & Wise kwamen de tranen ….. hoe mooi …..

  Groet,

  Marc van Baal

 132. Frank Mul says:

  Gisterenavond samen met mijn zoon genoten van je laatste Stringdance concert in het Agora Theater te Druten.
  We zaten helemaal vooraan (naast de cameraman) en konden zo goed zie hoe je speelt Verbluffend en virtuoos ook je woordjes tussen de muziekstukken door maakte het een plezierige avond. Behalve dan toen je over je oudste dochter begon die haar eigen leven aan het bepalen is en nu ver weg in Suriname zit. Mijn zoon naast me gaat volgend jaar een paar maanden naar Canada….op stage en is vast van plan arts te worden een het verre Afrika. Je begrijpt dat toen jij dat nummer voor je dochter speelde ” ik” degene was met vochtige ogen. Harrry, nogmaals hartstikke bedankt voor deze puike avond en ik kom je volgen jaar zeker weer ergens in het land opzoeken tijdens je (65) jubileum tour.

  Groetjes Frank en Joeri uit Heteren
  Ps bedankt dat je toch nog Scarborough Fair voor me wilde spelen!

 133. Inez says:

  Net thuis van het concert in Deventer. Het was in één woord geweldig! Wat hebben we genoten.
  Harry bedankt.

  • carla says:

   wij waren 23 november in Theater Sneek – ook een geweldige show meegemaakt, eigenlijk is het geen show, maar een soort visite, waar de gastheer gitaar speelt – geweldig ! kijken er (mede dankzij de vele gemaakte foto’s) met heel veel plezier op terug !!! groetjes, Carla

 134. Helma Laanen says:

  Harry,
  Het was gisteren, zoals we gewend zijn, weer ontzettend genieten van jouw optreden. Leuk was het ook om je na afloop te spreken, want dat was alweer heel erg lang geleden!
  Ik moest even zoeken hoe ik in jouw gastenboek kon schrijven, misschien een tip om dit reactie blok boven aan te zetten?
  En… ik heb ook een gastenboek waar je een berichtje kunt achter laten…..mandalakunstopmaat.123website.nl
  Hartelijke groet en tot in Breda

 135. Richard en Marjan says:

  Mijn eerste kennismaking (live) met jou muziek en leuke wijze van vertellen, bedankt daarvoor.
  Persoonlijk raakte het electrische nummer voor JJ Cale mij zeer, op welke cd staat / komt dat nummer?

  Groet Richard en Marjan

  • Harry Sacksioni says:

   Dank voor jullie reactie. De nieuwe nummers zijn nog zo vers maar zullen zeker op de eerstvolgende cd komen.
   Maar voorlopig eerst nog de 65 jubileum tournee spelen en daarna zal ik pas de studio in kunnen. Ik verwacht de nieuwe cd dus pas eind 2015. Groet! Harry

 136. aukje stilma says:

  Fantastisch optreden gisteravond!
  genoten!
  de titel die je vroeg voor een nummer aan t begin, erg mooi gitaarspel trouwens….
  Terwijl je dat speelde zag ik vliegers die kleurig dansten hoger en hoger op.
  Dus mijn titel voor dat nummer: dansende vliegers…..
  Veel succes met je tour!

  Aukje

 137. ine says:

  Beste Harry,
  Gisteravond luisterden we met veel genoegen naar je concert in Austerlitz. Je vroeg suggesties voor je nog naamloze nieuwe stuk. Ik werd door de muziek meegevoerd naar het verleden, dus mijn titel zou zijn: time flies.
  Bedankt voor je muziek en tot ziens. Ine en Frans

 138. Toon Castelijns says:

  Een suggestie voor een naamvoor je nieuwe nummer dat je als eerste in Veldhoven speelde:Half Acht

 139. Hans en Jans says:

  Hoi Harry, Vanavond Austerlitz. Knusse kleine zaal, wij hebben er zin in. Op de valreep kaarten kunnen krijgen. Dank aan het Beauforthuis.

 140. margo verkooijen says:

  beste Harry,
  We hebben genoten,2 nov. in Veldhoven.
  Wij zijn in maart 2015 in Eindhoven erbij.
  Dank voor de geweldige avond.
  Groeten Mar-go en Ad.

 141. Christiaan Beijer says:

  Beste Harry, Gisterenavond samen met goede vriendin genoten van je virtuoos optreden.in Amstelveen Schouwburg. Prima afwisseling tussen muziek en onderhoudende verhalen. We kennen elkaar nog uit de jaren rond 1980 dat ik oprichter/voorman van het Gitaristen Kollektief in Amsterdam.was. Sedertdien heb ik regelmatig van je optredens kunnen genieten. Je JJ Cale tribute was gisterenavond een van de vele hoogtepunten. Prachtig gespeeld op de Fender.Tip: Denk ook eens aan het spelen van Albatros van Fleetwood Mac. Had ik zelf ooit ook op mijn programma staan. Het ga je goed, beterschap met hoest en snuitwerk en vooral DOORGAAN met de gitaar.. Groet Christiaan.

 142. Johan Gorissen says:

  Beste Harry,
  Van harte gefeliciteerd! Dat deze ‘speciale’ verjaardag een opmaat mag zijn voor alweer een prachtig muzikaal programma met band komend jaar. Ik kom zeker weer kijken en luisteren. Ik verheug me er nu al op!

 143. Johannes Kleihauer says:

  Lieber Harry,

  herzlichen Glückwunsch zum Geburtstag und alles Gute.
  Gespannt bin ich auf die Jubiläums-Tournee mit Band im nächsten Jahr. Meine Frau und ich haben schon Eintrittskarten für Dein Konzert in Lelystad am 16.04.2015. Bis dann.

  Beste Grüße
  Johannes

 144. Jetty Doeve says:

  Was mooi. Zondagmiddag jl. Genoten samen met zoon Gerard.MOI (hahaha)

 145. Patrick says:

  Wat een geweldig optreden in Veendam.
  Een ontspannen en intiem sfeertje met een topartiest. Het lijkt bijna onmogelijk wat je allemaal uit de gitaren tovert……. zelfs uit de sleutelhanger

 146. Paul, Lia, Mam & Pap says:

  Dank je wel voor de super (knusse) middag in Veendam. Alles was heel goed te volgen vanaf de tweede rij. 🙂 We hebben samen met mijn ouders énorm van je optreden genoten. Leuk ook zo je de verschillende nummers aan elkaar sprak, met leuke persoonlijke achtergrondverhalen. We zullen nog lang nagenieten van de gesigneerde CD’s. Als je het nog eens aandurft om in Veendam te komen, zullen wij zeker weer in de zaal zitten. Tot dan. Met hartelijke dank en vriendelijke groet van ons alle 4. XX

 147. Paul says:

  Hoi Harry, gisteravond heerlijk genoten van je optreden in Houten. Jammer dat mijn vriendin ziek was en niet mee kon, maar de door jouw gesigneerde CD maakte haar al een stuk beter. Excuses nog voor gebrek aan het juiste bedrag voor de CD. We gaan vast nog eens een concert van je bezoeken, tot die tijd genieten we van je CD.

 148. Ruud Schulze says:

  Gisteravond genoten van een prachtig concert in Theater Aan de Slinger in Houten. Oude en nieuwe muziek, soms ontroerende anekdotes, een intieme toegift. Dank je wel!

 149. Ian Luik says:

  Beste meneer Sacksioni,

  Ik was vandaag bij uw workshop op het Scala College. Het was erg leuk en u heeft me echt geholpen met de gedempte bas. Dus bedankt!

  Ian

 150. Bas Möllenkramer says:

  Mijn vrouw Thea en ik hebben fantastisch genoten van je concert gisterenavond in Den Bosch. Alhoewel we je platen al kennen sinds de eerste uit 1975, was dit de eerste keer dat we je live zagen. We genoten van het spel, de verhalen eromheen en het hartverwarmend mooie toegift van bijna een uur, zittend op de podiumrand, tegenover de notoire sms’er! Dank je wel Harry voor al die mooie muziek. Je hebt ons verrijkt!

 151. Juko says:

  Genoten gisteravond in Wageningen de Junushof. Ik vraag me af waar jij bent wanneer je helemaal in je muziek zit.
  Je laat de gitaar spreken en lijkt te verdwijnen als persoon maar in je muziek ben je zo ontegenzeggelijk aanwezig en dring je binnen bij de muzikale harten van je luisteraars in de zaal! Nogmaals ontzettend bedankt voor een fijne avond.
  Suggestie voor je naamloze nummer: De Muze is gelukkig.

 152. Rob Goes says:

  Hoi Harry, Mijn vriendin en ik hebben weer genoten van je optreden laatst in Zaandam. Meta Sequoia raakte me al eerder. Vooral in IJmuiden, nu 2 jaar geleden. Onze moeders zijn kort na elkaar overleden. Je emoties kon ik ten volle begrijpen en voelen. Je vroeg om een suggestie voor je nog naamloze nummer. Bij mij kwamen enkele titels op: Stilleven, Dagdromen of Terugverlangen.
  IJs en weder diendende zie ik je in de Methode Weekend in december (heb nou al de zenuwen! 😉 ).

 153. Erik says:

  Hallo Harry, heb zeer genoten van je concert in Voorburg, m.n. het nummer Ode aan JJ Cale dat mede dankzij de akoestiek van de kleine zaal een onvergetelijke impressie achterliet. Vraag: doe je met je toernee ook (Noord) Frankrijk aan ? Ik ben gaarne bereid een “try out” voor je te lobbyen als ik je daarmee naar Parijs (of omstreken) kan verlokken. Anders: tot een volgende keer in Nederland !

  • Katowee Holland says:

   Hallo Erik,
   Wat Frankrijk betreft geeft Harry ieder jaar een week lang wokshops in het zuiden. Frankrijk is, samen met Spanje, een van de weinige landen waar hij niet of nauwelijks optreedt. Mocht je goede contacten hebben, of mogelijkheden zien daar, dan graag een mailtje naar info@harrysacksioni.nl.

 154. Henk Kroonen says:

  Beste Harry, wederom hebben we ontzettend van je mooie muziek genoten op 11 april 2014 in Den Helder. het enige toen je na de pauze opkwam en een grote vloek gaf? dat past toch helemaal niet bij jou? je bent mi een gevoelsmens luister en kijk naar jezelf en je muziek en als je verteld over de muziek die je je moeder eerst liet horen, snappie? hartelijke groet van je nagelaanplakker in Alkmaar 2 jaar terug 😉

 155. André Veenbrink says:

  Balen van die kramp in je linkerhand gisterenavond. Ik weet hoe het voelt want ik heb dit ooit ook eens meegemaakt. Wees verstandig en koop zo snel mogelijk een stel standaards om de gitaren op te monteren, zodat je ze niet meer om je nek hoeft te hangen. En laat je nek en schouders nakijken.
  Sterkte en succes!

 156. Ruud Zonneveld says:

  Harry, je was vanavond in Nieuwegein weer weergaloos. We hebben zoals altijd weer van je genoten.
  Jammer van de kramp in je linkerhand. Ik hoop dat het niet al te ernstig is en dat je weer snel pijnvrij kunt spelen.
  Je zit waarschijnlijk niet echt op goede raad te wachten, maar een goede fysiotherapeut die met dry needling overweg kan, zou misschien uitkomst kunnen brengen. Mocht je geïnteresseerd zijn weet ik wel een hele goede. In ieder geval beterschap.

 157. Ingrid en ralph says:

  Vandaag voor het eerst naar een concert van je geweest in Nieuwegein. We hebben genoten en zijn op slag fan van je muziek. We hopen dat je hand snel weer beter gaat en dat je je lust en je leven in het spelen van je muziek kan blijven uitoefenen. We komen zeker naar je volgende concert!

 158. Jan en Lia says:

  Beste Harry,
  We hebben genoten van je virtuoze gitaarspel in De Kom in Nieuwegein. Helemaal in je eentje zorg je voor muzikale meesterstukjes die boeien, inpireren en ontroeren. Wat ons ook heeft ontroerd is hoe je reageerde op je plotselinge handblessure, waardoor je de voorstelling niet af kon maken. Wij hopen dat het snel beter met je gaat, zodat je zonder pijn weer kan spelen. Het ga je goed.
  En mocht je weer optreden in Nieuwegein, dan zijn we zeker van de partij.

 159. John de Pater says:

  Ha ha, die Sacksioni, is dat niet dat omhoog gevallen kereltje dat snel wegloopt als er even wat geluid is in de zaal ? Wel de volledige gage in zijn zak steken natuurlijk. Dat feit wordt stelselmatig ontkend door Niek Hester. Dat ontkennende gedrag zie je wel vaker bij blinde verering. Neem een voorbeeld aan onder andere Leo Kottke. Die gast speelt de sterren van de hemel, of ie nou in een jeugdcentrum speelt, of in de concertzaal. Het maakt hem niet uit. Een echte artiest is dat. Mij ziet anti-artiest Harry S. in ieder geval niet meer.

  • Johan says:

   Ja, ja….. Leo Kottke speelt ook zoooo vaak in een jeugdcentrum of concertzaal in Nederland…. Over BLINDE verering gesproken!! Gewoon wegblijven John, en stoppen met oordelen als je eigenlijk niet weet waar het om gaat.

  • Johannes Kleihauer says:

   Wenn ich ein Gitarrenkonzert besuche, dann empfinde ich Geräusche (Gespräche, rascheln mit Bonbonpapier usw.) als sehr störend. Wer mit anderen Personen sprechen will, sollte nicht in ein Konzert, sondern in eine Kneipe gehen.
   Und, John, bleiben Sie bitte sachlich!

 160. Michael says:

  Deze muzikant is op geen enkele manier te vergelijken met de echt goede gitaristen van deze wereld. Hier is een -10 factor nog heel coulant, ondanks alle branie van Harry. Op zijn 21e heb ik hem dat al verteld en gezien het voorgespeelde op deze site heeft hij dit niet tot zich genomen en is echt gaan studeren op het instrument. Zonde van het talent.

 161. Peter en Dave. says:

  Hoi, hoi, vandaag naar Stringdance met Harry Sacksioni in de Stadsgehoorzaal te Vlaardingen.
  ‘s Middags de soundcheck meegemaakt, toen Grieks eten gehaald en gezellig gegeten.
  ‘s Avonds een super voorstelling. Naast eerder werk ook veel nieuw werk, waaronder o.a. het prachtige Empty Nest, Ode to J.J. Cale en In the Mood. Harry blijft verbazen met geweldig gitaarspel en zijn onnavolgbare communicatie met zijn publiek. In dit geval publiek dat na elk nummer “normaal” applaudiseerde, maar in de pauze en na de voorstelling duidelijk liet blijken, hoe geweldig zij Harry Sacksioni vonden.
  Harry, je wordt weer bedankt voor een geweldige 22 maart 2014 !

 162. Liesbeth says:

  Beste Harry, wat hebben we afgelopen zaterdag genoten van je optreden in Leiden! Je bent niet alleen een groot gitarist maar ook bijzonder sympathiek, grappig en je weet de nummers perfect in te leiden. Een lange toegift was een onverwacht cadeautje voor alle aanwezigen! Dank hiervoor en het allerbeste gewenst. We komen snel weer naar je luisteren. Hartelijke groet

 163. Johannes says:

  Lieber Harry,

  “Bester Akustik-Gitarist der Benelux-Länder”: das ist mir schon lange klar!

  Herzlichen Glückwunsch.

  Beste Grüße
  Johannes Kleihauer

 164. christine says:

  Hoi Harry
  Zak je binnenkort ook eens af richting Belgie? Dan zoek ik mee een naam voor het vooralsnog naamloze nummer 🙂
  Roosendaal is ook al prima hoor, in muziek zijn er eigenlijk geen grenzen he.
  Alleszins welkom bij de buren!

  Christine

 165. Johannes Kleihauer says:

  Lieber Harry,

  meine Frau und ich sind wegen Deines Konzertes in Lelystad zwar ungefähr 600 km gefahren, aber jeder Kilometer hat sich gelohnt. Das war ein tolles Konzert und ein unvergeßlicher Abend. Auch Deine neuen Kompositionen, ob das Stück, das noch keinen Titel hat, oder die Ode an J. J. Cale, sind absolut hörenswert! Hoffentlich erscheinen sie bald auf einer neuen CD.

  Besonders bedanken möchte ich mich noch einmal dafür, daß wir uns nach dem Konzert noch so lange mit Dir unterhalten konnten und Du geduldig Autogramme geschrieben hast.

  Zu dem namenlosen Stück habe ich auch eine Idee. Wenn viele Vorschläge gemacht werden, wird die Auswahl sicher immer schwieriger. Wie wäre es dann mit “Zonder titel” oder “Zonder naam”?

  Viele Grüße und tot ziens
  Johannes Kleihauer aus Wilhelmshaven

 166. Ine says:

  Gisteren in het Agora theater hebben mijn zoon (rechts van mij) en ik (de rolstoelster) een geweldige avond gehad, echt heerlijk om je muziek te horen! Bij dat nummer, nog zonder titel, na “Ouverture”(?) zei ik tegen mijn zoon dat ik die wel elke keer voor het slapen gaan zou willen horen……”Wiegelied voor grote mensen”…..ideetje misschien? 😉

  • Harry Sacksioni says:

   Hallo Ine,
   Dank voor je suggestie. Ook deze titel voeg ik toe aan de lijst. Over een maandje neem ik dan een beslissing.
   Groet, Harry.

 167. Roland van der Horst says:

  Hallo Harry,

  Gisteren werd ik door mijn vrienden Roland Barentsen en Adri Dokter getrakteerd op het optreden dat jij gaf in Ermelo. Zij boden mij dit aan i.v.m. met mijn 50e verjaardag en het was voor mij een complete verrassing. Door jou ben ik op mijn 12e jaar geïnspireerd geraakt om de akoestische gitaar op te pakken en zelf te leren spelen door jouw nummers in te studeren. De avond kon voor mij al niet meer stuk maar er was nog meer….. Mijn vrienden hadden met jou geregeld dat jij mij tijdens de toegift naar voren hebt geroepen en hebt gefeliciteerd. Vervolgens bood je mij de mogelijkheid een nummer te spelen. Tsja… daar sta je dan met jouw gitaar in mijn handen terwijl de grootmeester himself op 1 meter afstand staat te kijken wat je doet. Door alle consternatie was ik de titel van het nummer vergeten (Blos) maar ik heb het wel gedaan want deze once-in-a-lifetime kans wilde ik niet voorbij laten gaan. Het was geweldig om te doen en het enthousiasme van het publiek heeft me enorm geraakt. Ik wil je nogmaals hartelijk bedanken dat je hier je medewerking aan hebt verleend en een stukje van jouw concert aan mij hebt gegeven want zo voelt het voor mij. Een levenslang onvergetelijk kado. Je bent een ongelofelijk goede muzikant maar bovenal een fantastische kerel. Graag tot een volgend concert en mocht ik je dan spreken dan hoop ik dat je mij herkend als de vent met de olijke kop:) Roland van der Horst

  • Ria says:

   beste Harry,
   We hebben genoten van je optreden gisteren in Ermelo.
   Het was een verjaardagskado voor onze 11 jarige zoon, die overigens al een keer of 3 is geweest.
   Mooie nieuwe ongetitelde stukken ! maar ook mooi om weer live adrenaline te horen. En natuurlijk het schitterende old en wise.
   bedankt voor weer een fijne avond!
   En wie weet zoeken we je in het voorjaar weer op. Eens horen hoe het programma er dan uit ziet.
   een hartelijke groet! Ria, Georges en Klaas Jan.

 168. Hans en Jans says:

  Hoi Harry,

  Vanavond komen we weer genieten van je mooie gitaarspel. Hopelijk speel je ook het nummer “Uitgespeeld”.
  Wij kijken er erg naar uit en hopen je na afloop ook even te spreken.

  Groet,
  Hans en Jans (Soesterberg)

 169. Helen says:

  Harry, Heeeeel erg bedankt nog voor 22 januari in Pepijn!!!
  We waren daar met z’n allen voor de derde keer (2009, 2011,2012)
  Je bent en blijft voor ons de beste gitarist van de hele wereld!!
  Tot de volgende keer in Pepijn!!!
  Mark, Milou, Lenny, Lilian, Theo, Helen

 170. Albert says:

  Hallo Harry

  We hebben weer maximaal genoten van jouw weergaloze gitaarspel hier ” Op Hodenpijl ” wat een fantastische avond.

  Bedankt

 171. Riek van Beek says:

  Beste Harry,
  We hebben erg genoten van je optreden in Wijk bij Duurstede afgelopen vrijdag. Wat een fantastisch leuke avond was dat! Bedankt en graag tot een volgende keer! Hartelijke groeten, Gerard en Riek van Beek

 172. duc says:

  Harry, Wat een geweldige try-out in Wijk bij Duurstede. We waren er met onze dochter van 15 die erg gedreven is met haar gitaar. Ze heeft genoten van de show en je hebt een diepe indruk gemaakt. Ontzettend bedankt Harry

  • Léonine van Deutekom says:

   Wat een weergaloze try out in PePijn in Den Haag, compleet met het eerste nummer dat gedeeltelijk opnieuw ‘moest’! Een échte try out dus met prachtige nieuwe nummers (gevraagde suggestie voor 3e of 4e serene nummer -nog- zonder titel – Bespiegeling), fraaie bekende nummers en mooie toegiften!
   Wat zijn we verwend vanavond. Neem het advies (tijdens radiosessie op Radio 2) om later in het seizoen nog een keer te komen zéker over! Reuze bedankt Harry (als ik dat zo mag zeggen) voor al datmoois en ‘tot ziens’.

 173. Arien says:

  Beste Harry,heb genoten van je optreden bij Jan Rietman(Radio5) en bij Max-TV,van je gitaarkunsten maar voornamelijk onder de indruk van het mooie mens Harry Sacksioni…

 174. Rijm Buitenhuis says:

  Leuk mini optreden gistermiddag/avond,ook voor de aandacht van de jongen met de mismaakte duim.Alleen had ik
  wel het verhaal achter je eerste gitaar willen weten,want hij komt er toch niet zo uit te zien,ook al speel je nog zo
  onconventioneel op,zelf had ik ook mijn eerste gitaar,die ik overigens niet meer heb,bewaart en alle begin is moei-
  lijk,en de snaren die breken wel eens,maar dat de halve kop er af ligt.

 175. Yvonne Knopper says:

  Hi Harry

  I just wanted to thank you for the great performance on the Max Maakt Mogelijk programs, where I had the opportunity to chat with you.backstage. I really enjoyed the chat and found you a very charming person with an incredible talent. I will take some of your music back to Australia with me.
  All the best for 2014.
  Love
  Yvonne

 176. Hannelore & Johannes Kleihauer aus Wilhelmshaven says:

  Lieber Harry,

  prettige Kerstmis en een gelukkig nieuwjaar!

  Wir freuen uns auf Dein Konzert in Lelystad.

  Beste Grüße
  Hannelore & Johannes Kleihauer

 177. Marij van Turnhout says:

  Hallo Harry,
  Namens Jasper ontzettend bedankt voor je optreden tijdens het Maxmaaktmogelijk kerstdiner van 15 december.
  Jasper heeft er nog dagen van genoten.
  Dank je wel.
  Vriendelijke groet Jasper en Marij

 178. Rob says:

  Ik werd gisteravond verrast door een maat van mij. Meegenomen naar het museum in Vianen. Daar speelde Harry voor 70mensen . Erg leuk en goed. Toch mooi om zo een master 2meter van je af te zien spelen. Ik zei nog tegen hem …. steek mijn gitaar maar in de brand. hahah…..maar goed ieder zijn vak. Maar dit is een kunst! Thanks Harry…

 179. Claudia Sondervan says:

  Lees: PvdA Noord-Beveland moet van Buma/Stemra video van internet halen
  http://www.pzc.nl/regio/bevelanden/pvda-noord-beveland-moet-van-buma-stemra-video-van-internet-halen-1.4098833

  • Harry Sacksioni says:

   Hoe kan het toch dat sommige kranten de feiten niet checken. Het bedrag dat genoemd wordt is minder dan de helft en de quote onder mijn foto is nog nooit uit mijn mond gekomen.

 180. Huib says:

  Harry, Harry, Harry, hoe kun je me dat nou aandoen? Niet alleen John’s mooiste nummer spelen, maar dan ook nog in een arrangement dat zoveel liefde en bewondering uitstraalt … Ik heb het niet droog kunnen houden toen ik het je in Middelburg hoorde spelen (je weet wel, die gast in het publiek die “If I Needed Someone” in de juiste toonsoort zong… :). En nu ik jouw uitvoering ook op YouTube heb teruggevonden stromen de tranen net zo hard over mijn wangen als twee weken terug. En ik zal er naar blijven luisteren. En ik zal blijven huilen. Dank, dan, dank, John Lennon en Harry Sacksioni!!!!

 181. Louis van der Zwet says:

  Ik zag net dit filmpje op youtube. Misschien leuk om even te bekijken!
  Met vriendelijke groet,http://www.youtube.com/watch?v=9UotQ5T-f1o
  Louis.

 182. René Wils says:

  Stringdance op 17-1-2014 in Wijk bij Duurstede is helaas (voor mij) geheel uitverkocht!

 183. Hannelore & Johannes says:

  Lieber Harry,

  herzlichen Glückwunsch und alles Gute zu Ihrem Geburtstag.

  Wir freuen uns auf Ihre Tour “Stringdance”. Am 07.02.2014 in Lelystad sind wir dabei. Bis dann.

  Viele Grüße
  Hannelore & Johannes Kleihauer aus Wilhelmshaven

  • Harry Sacksioni says:

   Vielen Dank Für die netten Worte.
   Wir sehen uns in Lelystad!

   Grüss Dich.

   Harry

 184. René Wils says:

  Zo’n 40(!) jaar volg ik Harry met enorm veel plezier! En ook nu weer was zijn concert in Zaltbommel (18-10-2013) weergaloos! Het begin staat mij nog steeds bij; in kleine theatertjes trad hij op, samen met Liselore Gerritsen en Laurens van Rooijen onder de naam ‘Klein concert’. In Sittard maakte ik dan mee, dat hij een solonummer had en ‘dat nog niet zo goed kon spelen’. Dat zei hij dan ook eerlijk :-). En zo is Harry nog steeds; één met het publiek en goed laten voelen, dat muziek emotie is. Ik kreeg er kippenvel van! Ik hoop dat we nog vele jaren kunnen genieten van Harry’s geweldige gitaarspel. Volgend seizoen naar je nieuwe programma; heerlijk moment om naar uit te kijken. Een diepe buiging!

 185. max oosterhof says:

  Een geweldige avond gehad gisteren in Zaltbommel,voor het eerst en op uitnodiging van mijn broer Harry je naamgenoot het was een bijzondere ervaring om iemand zo gitaar te zien spelen ,echt uit liefde voor muziek en gitaar ik heb bewondering voor mensen die via hun muziek instrumentanderen kunnen plezieren en emotie losmaken ,toen je ook nog bij ons op de rand van het podium al zittend een aantal nummers speelde hadden wij de avond om niet te vergeten dank je wel Harry groetjes en tot de volgende keer .max

 186. Harry Oosterhof says:

  wederom super genoten van het geweldig optreden van de Master Himself!Deze bijnaam behoort Harry toe ik zie hem als de meester gitarist waar ik trots op ben en hopelijk vele met mij.Daar ik 2 mensen had uitgenodigd om met mij mee te gaan is het altijd de vraag doe ik hen hiermee wel een plezier,tijdens het concert zag en bekeek ik hun reaktie,s en die waren heel positief ze vonden het helemaal te gek en raken er ook niet over uitgesproken.Het is mij dit keer dan ook gelukt mijn gitaar te laten singneren door de master himself Harry Sacksioni,met in mijn achterhoofd houdend als hij mijn gitaar singneerd hij mijn gitaar ook daadwerkelijk in zijn handen moet nemen,dus dit heeft voor mij een 2 tal bijzondere betekenissen.HARRY BEDANKT EENVOUD IN BESCHEIDENHEID TOP!!!!!!!!!bedankt voor het mooie concert het gaat jou&fam goed.

 187. Greetje van Bockel says:

  Bedankt voor de geweldige avond. Ik heb er van genoten.

 188. Harry Oosterhof says:

  Wat een dag,ben ik na 33 jaar trotse fan te zijn van Harry Himself voor het eerst naar een optreden geweest en wel op 13-10-2013 te Venlo Schitterend en dan ook nog mijn lieveling,s nummer here,comes the sun.Na afloop vertelde iets over mezelf aan Harry en voelde dat hij luisterde super eenvoudig en totaal niet uit de hoogte.Ik dacht bi jmezelf,wat een kerel!.Laat mij dan ook nog een een Kado van The Master Himself krijgen met de tekst Speciaal voor jou.Ik kan u zeggen mensen dat heeft mij behoorlijk geraakt hem te leren kennen als medemens die ook emotie,s en gevoelens heeft gezien mijn gezondheid,s beperkingen die ik heb vroeg mijn vrouw bij thuiskomst en geen pijnen meer ik zeg jawel die gaan nooit meer over.Maar gelukkig heb ik mijn gitaar nog waar ik mijn emotie,s pijnen en gevoelens,in kwijt kan en de inspiratie van Harry om te blijven spelen.Aanstaande vrijdag ben ik weer van de partij koste wat t kost uit en voor RESPECT voor The Master Himself HARRY SACKSIONI THNXXXX

 189. Rob de Haan, Baarlo ( Limburg ) says:

  Beste Harry
  Wat een geweldige middag in Venlo.
  Ik heb genoten van het hele repetoire o.a.ook George Harrison.
  Wat heeft George prachtige nummers geschreven ( Here comes the Sun ),
  en je hebt het prachtig, gevoelig gespeeld.
  Dat kunnen heel weinig gitaristen in de Wereld je na doen.
  Een aangrijpend verhaal van je moeder, het heeft me geraakt !
  Ik was de degene, die reageerde op de muziek van John Sebastian, summer in the city.
  Nederland mag trots op je zijn.
  vriendelijke groet Rob de Haan

 190. Hans says:

  Een geweldige avond gehad gisteren in Veenendaal. De CD heb ik besteld. Kan het in vier dagen? We gaan zeker naar Stringdance. Dank voor de prachtige muziek en vooral het prachtige spel.

 191. Lia Vogel says:

  Beste Harry,
  Het was gezellig gisteren in Veenendaal. Show voor de 3e keer gezien, blijft boeien!
  We hebben al kaarten voor Stringdance volgend jaar. ben benieuwd.
  Dankjewel dat je De Lifter toch heb gespeeld, mooie herinnering!

  Hartelijke groet,
  Lia Vogel uit Leersum

 192. Joris Merks-Benjaminsen says:

  Beste Sacksioni fans,

  Ik ben inmiddels een jaar of 15 geleden begonnen met gitaar spelen omdat ik graag nummers van Harry Sacksioni wilde kunnen spelen. Ik heb sindsdien flink wat nummers van Harry geleerd. Er zijn een paar nummers die ik nog steeds graag wil leren, maar maar ik tot op heden nergens tabulaturen van heb kunnen vinden (ik kan geen noten lezen).

  Dat zijn de volgende nummers:
  – Vensters zoals uitgevoerd op het album oorsprong
  – Nachtvlinder
  – 1984
  – Liefde voor later zoals uitgevoerd op het album oorsprong
  – Menuet voor een drenkeling

  Weet iemand waar ik tabulaturen van deze nummers zou kunnen vinden/kopen?

  Vriendelijke groeten!

 193. Roland says:

  Wie kan mij helpen aan de oude versie van de paddentrek
  bulborum@gmail.com

 194. Rob van Toledo says:

  Hallo Harry,
  Al toe aan een nieuwe uitdaging?
  Bekijk deze jongen eens: Martin Tallstrom
  http://youtu.be/bRSZt0VZoAw

 195. Vrank Prins says:

  Gisteravond (7-9) in Grootschermer voor het eerst naar een concert van Harry geweest. Op mijn verzoek speelde hij Here comes the sun van George Harrison, echt mooi. Tot de zomer van 1975 hoorde ik weleens muziek van Harry als mijn broer een LP van hem opzette. Een zeer aangename tweede kennismaking.
  Oh en Harry, aangenaam verrast door je bewerking van In the mood van Glen Miller. Zelf ben ik thuis ook opgegroeid met Glen Miller, mijn vader is daar gek op. Toevallig heb ik twee weken op vakantie in Roermond een bewerking voor Carillon van het Glen Millerstuk Tuxedo junction, ook heel bijzonder!

 196. Irma says:

  Jammergenoeg zal er geen bladmuziek verschijnen van de nummers op de cd ‘When my guitar gently weeps’ Is er iemand die Old an wise al heeft uitgeschreven? Daar zou je me heel gelukkig mee kunnen maken.

  • Frank Stekelenburg says:

   Zie http://www.youtube.com/watch?v=ipEzOVUbIHc&list=UUETRNN1ZgNYZuBjlnMsrFUg

 197. Frank Stekelenburg says:

  Beste Harry,

  Dankjewel voor het uploaden van de YouTube clips met opnames van je WMGGW tournee. Ik heb de afgelopen twee seizoenen meerdere keren een uitvoering van dat programma bijgewoond, dus mij doe je daarmee veel genoegen. Bovendien kan zo’n filmpje van pas komen bij het proberen te achterhalen van de speelwijze van betreffend nummer. Al met al hoop ik dat er – zoals je meldt van plan te zijn – nog meer filmpjes zullen volgen.

  Alvast veel succes toegewenst voor je nieuwe programma.

  Groeten, Frank Stekelenburg

 198. Walter says:

  Om de Hoek
  Wie kan mij helpen aan een oud exemplaar (of zelfs kopieën) van het muziekboek Om de Hoek uit 1980??
  Deze nummers hebben een tijdloosheid en blijven weergaloos!
  Vriendelijk bedankt, Walter

  • Frank Stekelenburg says:

   Walter,

   Aangenomen dat die uitgave niet meer langs officiële weg verkrijgbaar is, heb ik dat deel 4 uit de Harlekijn muziekreeks voor je beschikbaar in pdf formaat. Geef me indien gewenst je e-mail adres daartoe door.

   Grtn, Frank

  • Rob van Toledo says:

   Hallo Walter,
   Ik heb het originele boek. (bladmuziek)
   Ik kan je de pdf’s sturen.
   Mail naar: rvantoledo@gmail.com

 199. gert melse says:

  geachte lezer,
  langs deze weg wil een oproep plaatsen, daar de cd Venster niet meer word uitgebracht wil ik vragen of iemand afstand wil doen van de cd of een kopie ervan wilt maken tegen een vergoeding uiteraard.

  mvg Gert Melse

  • Anton says:

   Hallo Gert,
   Je bedoelt toch de dubbel LP “Vensters”?? Ik heb deze als digitaal bestand staan (dubbel CD).
   Ik zou ook graag het originele exemplaar willen hebben maar ben al tevreden. Geef me je e-mailadres maar door dan kan ik de bestanden via http://www.wetransfer.com aan je toezenden.
   Met vriendelijke groet,
   Anton van Wingerden

  • Rob van Toledo says:

   Ik heb alle originelen.
   Ik kan Vensters zo voor je rippen.

  • René Wils says:

   Heb zelfs nog de vinyl versie, maar die is niet te koop 🙁

 200. Vrijman says:

  Net weer eens geluisterd naar Nachtjournaal uit 1984, wat een goeie plaat en wat een briljant nummer ook.

 201. Peter says:

  Hee Harry,

  Het was gisteren in Cuijk voor mij weer een bijzondere ervaring om bij je concert te zijn. En dat is dan op zich weer bijzonder, want ik ben al heel vaak bij een optreden van jou geweest, en dat al sinds je bij Herman speelde. Het was dan ook niet de eerste avond met “een paar incidentjes”, zoals je het zelf noemde. Voorop, de muziek was weer van grote klasse, ik heb geweldig genoten, dit keer met mijn dochter. Maar wat ook blijft hangen is de intentie waarmee je al die jaren je liefde voor muziek bent blijven delen met ons. En daarbij stel je je kwetsbaar op, je brengt graag een uitwisseling met de zaal tot stand. Dat reacties niet altijd invoelend zijn neem je daarbij voor lief, en na afloop bedank je iedereen voor al die jaren van belangstelling. Ik heb in al die jaren nooit een concert meegemaakt waarin ik dat enthousiasme gemist heb, en dat kan ik niet van alle artiesten zeggen. Grote klasse, tel daarbij de fantastische muziek op en je begrijpt dat ik hier nog jaren van hoop te genieten. Ik sta voor de klas (voortgezet onderwijs) en er zijn wel wat paralellen te ontdekken. Ik hoop dat ik mijn leerlingen ook kan blijven inspireren voor mijn vak en alles wat daarbuiten de moeite waard is. Uit jouw voorbeeld zal ik af en toe even energie putten, als de leerlingen weer eens iets positiefs aangereikt moet worden (Here comes the Sun), ze verdienen het !
  Bedankt en veel succes voor de toekomst !

 202. Marten Dorenbos says:

  Hallo Harry,

  Afgelopen vrijdag in Drachten voor het eerst naar een concert van je geweest. Je hebt ons een fantastische avond gegeven. Wij hebben genoten, en als je nog eens terug komt zin wij ook weer present.

  Groeten Hanneke en Marten Dorenbos

 203. Joop en ilse says:

  Fantastisch concert afgelopen vrijdag!! We hebben ontzettend genoten en dank voor je lange toegift!! Je bent een hele bijzondere artiest!

 204. Henk Prummel says:

  Hallo Harry, minimaal ga ik een keer per jaar naar een concert van jou, Spiegelzaal Odoorn, jammer te weinig kaarten verkocht, zo een mooie ambiance met zo een goeie gitarist . Toch hoop ik tot gauw. Ik had er zo naar uitgekeken.:-(

 205. Eric den Hamer says:

  Gisteren in Bergen op Zoom samen met mijn vrouw op de eerste rij en in het midden gezeten. Bij de bisnummers zat Harry voor ons op de rand van het podium. Mijn vrouw is helemaal geen Beatlemuziek-fan, maar nu voor de eerste keer kon ze de melodieen waarderen door deze geweldige instrumentale versies!
  En wat een vakmanschap, concentratie en een techniek! Daar blijf ik als ,,kampvuur-gitarist” met verbazing naar kijken en luisteren. Een top-avond (de vorige keer dat we hem zagen was het geweldige optreden van Harry met de 4 andere gitaristen); deze cd’s zullen we grijs draaien! Onze rit uit Belgie werd meer dan ruimschoots beloond. Dank voor een geweldige avond.

 206. Lucia says:

  Gisterenavond Amstelveen. Wat is het toch bijzonder als je een hele zaal kan meenemen terug in de tijd. De herkenning duidelijk voelbaar in het enthousiasme of de emotie die zo’n klein nummer kan losmaken. Het was een fijne avond. Bedankt.

 207. Willem says:

  Het was gisteren in Lelystad weer een fantastisch optreden! Geweldig gitaarspel en heerlijk ontspannen. Met ontroering naar de uitvoering van “Meta Sequoia” geluisterd! De hele avond in één woord: TOP!

 208. Willem says:

  Op 14 december 2011 was ik bij je optreden in Lelystad. Het was de dag voor de begrafenis van mijn moeder. Eerst wilde ik niet gaan, maar toch maar gedaan. Tijdens deze fantastische en geweldige avond speelde je “Meta Sequoia” ter nagedachtenis aan je eigen overleden moeder. Voor mij een heel bijzonder moment en dat nummer heeft voor mij een bijzondere betekenis gekregen. Morgenavond ben ik wederom in Lelystad bij je optreden. Ik hoop dat je “Meta Sequoia” wederom speelt ter nagedachtenis aan jouw moeder en in mijn gedachten een beetje voor die van mij! Maar hoe dan ook, het wordt weer een avond genieten! Alvast bedankt!

 209. Hans Hes says:

  Dag Harry, wil je nog een keer bedanken voor een ongelooflijk mooi, ontroerend concert gisteren in het Beauforthuis en……je hulp bij het spelen van Blos. Ik zit na een dag nóg na te genieten.

 210. FFW Kouwenberg says:

  Harry, we hebben je gezien in Den Bosch, naderhand nog even het podium op om een exemplaar van je klassieke album “Vensters” laten signeren. Je attendeerde me op een tekeningetje dat je er destijds bij hebt gemaakt, leuk! Je bent niet alleen een goeie muzikant maar ook een warme persoonlijkheid.

  grtz,

  Franko en Rutger

 211. Paul & Annelies says:

  Zaterdag 6 april in Prismare in Enschede hebben we intens genoten van je optreden. Wat een geweldige avond! Leuk dat jij je publiek bedankt. Ik hoop je nog vaak te zien en te horen. Je dubbel CD is geweldig. Ga zo door! Dank!

 212. Halvard Berg says:

  Harry Sacksioni – de beste gitarist van Nederland!!!! – en zo’n leuke vent ook!
  Erg genoten van de concert in Enschede 6 april 2013.

 213. Michel Wennink says:

  Gisteravond naar je optreden geweest in Theater Prismare te Enschede, wat een geweldige avond, ademloos zitten kijken en luisteren naar je virtuoze spel., FANTASTISCH, heb enorm genoten.
  Thanx Harry..

 214. hanny en Lysanne says:

  Beste Harry, vanmiddag bij de workshop die je gaf in Harderwijk geweest.
  Na 2 jaar gitaarlessen begon bij Lysanne van 11 toch wat verveling op te treden, maar na de workshops van Wim en Lars en vooral die van jou, borrelt ze weer van inspiratie en plezier.
  Dank voor de leuke voorstelling, de sympathieke manier van doen en de inspiratie!

 215. Paul de Groot says:

  Wat een cadeau gisteravond in de Oosterpoort! . Paul & Mariette

 216. Leo Moeller, Groningen says:

  Beste meneerr Sacksioni, Fabuleus !!! en verder alle woorden ontstijgend !!!! 29 maart’13 in Groningen!!! Tevoren thuis nog weer eens de 1e LP uit ’75 gedraaid, heb ik nog steeds ! Even ter aanvulling op wat u zei over deze nummers: “Julia”-> is niet van mcCartney maar van Lennon, gaat over z’n tante Julia die hem opvoedde. En dan: “Piggies” is niet het enige nr van Harrison op die LP,dubbel “White”album , daarop ook van hem het serene “Long,Long,Long” en “Savoy Truffle”. Maar die weetjes vallen in het niet bij uw prachtige talent, heel mooi dat u velen daar zo van laat genieten. Dus: komt u svp snel weer bij ons terug met uw mooie gitaarspel !!!

  • Frits says:

   Beste Leo,

   Hoewel het inderdaad maar een weetje is, moet ik toch iets rechtzetten.
   John Lennons “Julia” is een verwijzing naar Lennons moeder Julia, die het opvoeden van John niet goed aankon en dat overdroeg aan haar zus Mimi. Julia kwam overigens in juli 1958 tragisch aan haar einde, doordat ze werd overreden door een dronken politieman-buiten-dienst.

 217. Giovannina Selva says:

  Beste Harry,
  Wij hebben zo genoten van je optreden gisteravond n de Oosterpoort! Het was in een woord geweldig!
  Het was een top avond en bedankt hiervoor!
  XxGiova(nina) en Gjalt

 218. Johannes Kleihauer aus Wilhelmshaven says:

  Lieber Harry,

  vielen Dank für die superschnelle Zusendung der bestellten CD. Besonders habe ich mich über die persönliche Widmung gefreut.
  Gruß Johannes

 219. heleen en bert says:

  Vrijdagavond naar tiel gereden en weer genoten van heerlijke muziek(beatles fan) op een zo,n mooie wijze gebracht ik wil alleen maar zeggen….bedankt
  Cd besteld want we hadden geen geld bij ons, moet ik hem op komen halen?
  Bert zegt dat je nog goed kan voetballen ook !
  Groetjes uit kesteren

 220. Corrie Vogel says:

  Beste Harry,

  Wat hebben we een fantastische avond gehad gisteren ( 22 maart ) in de Agnietenhof in Tiel.
  Geweldig wat een mooie muziek, je hebt ons diep geraakt.

  Dank je wel voor deze mooie avond, we hopen dat we nog vaak van je prachtige gitaarspel te mogen genieten.

  Vriendelijke groet,

  Reinoud en Corrie Vogel

 221. Hannelore und Johannes Kleihauer aus Wilhelmshaven says:

  Lieber Harry,

  welch ein grossartiges Konzert gestern in Hoogezand! Vielen Dank, auch fuer das angenehme Gespraech nach Ihrem Auftritt.

 222. Wim en Grietje says:

  Ontzettend genoten van de voorstelling in Hoogezand vanavond (21 maart 2013). Jammer dat de zaal maar voor de helft gevuld was.
  Als wij een opmerking mogen maken, dan vonden wij het gedeelte voor de pauze mooi, soms uitbundig, soms ingetogen, kortom kippenvel!
  Wij weten niet wat er in de pauze is gebeurt of dat het voorval met die knaap die aan het sms’en de reden was, maar na de pauze was het alsof er een andere Harry stond. Vloeken, schelden (kutviool, klootzakken). Kortom een veel hardere Harry dan van voor de pauze. Jammer, want de kwaliteit was ongeëvenaard en virtuoos.
  Gelukkig dat het eind (tijdens de toegift) weer heel intiem was.
  Een advies: hou het bij de sfeer van voor de pauze en van de toegift. (ook al zit er van alles tegen)
  Met vriendelijke groeten, Wim en Grietje Snel

  • Frits says:

   Soortgelijke ervaring…..

   Wij hadden voor wat betreft rauw taalgebruik van Harry een soorgelijke ervaring tijdens het optreden in de Groninger Oosterpoort op 29 maart.
   Toen vond Harry, als een soort “pseudo-Youp van ’t Hek”, het nodig iemand die kennelijk veel van de Beatles afwist een beetje voor schut te zetten (“zeikerd”) en later in de voorstelling moest een stel of misschien wel een echtpaar op de eerste rij zich nog een denigrerende opmerking laten welgevallen. Wij zaten er vlak bij, vandaar dat het toch is blijven hangen en het deed toch ook een beetje afbreuk aan het concert…..

 223. Julio Melio says:

  Weer een fantastisch optreden in Roosendaal gisteren, Prachtig gespeeld!

 224. Lia Vogel says:

  Beste Harry,

  We hebben genoten afgelopen maandag in Carre!
  7 april komen we weer naar je luisteren in Austerlitz, we verheugen ons!

  Hartelijke groet uit Leersum van Peter en Lia Vogel

 225. Ton C. van Es (65) says:

  Beste Harry,
  Ik was zaterdagavond 2/3 aanwezig bij je voorstelling in de Willem in Papendrecht. Ik begreep dat je het af en toe wat stroefjes vond lopen in de zaal, maar ik kan je verzekeren dat mijn vrouw en ik werkelijk genoten hebben van je fantastische optreden. Ook een aantal bekenden van mij waren aanwezig en ook zij hebben genoten. Zondag
  heb ik direct mijn gitaartjes uit het stof gehaald; wel bemerkt dat ik nog wat bij moet leren !!! Veel succes en ik zal zeker nog wel eens een voorstelling van je bijwonen. Reuze bedankt voor de fijne avond.

 226. A.G. Hol says:

  Beste Harry;
  Ik wist dat je goed bent, maar was er nooit toe gekomen om naar een voorstelling te gaan. Gisteravond (2-3-2013) was ik er eindelijk bij in de Willem in Papendrecht. Je bent nog beter dan ik dacht. Wat een geweldige gitaarvirtuoos en dat helemaal in je eentje op het podium. Ongelooflijk knap. Ik heb van je genoten. Na afloop gelijk een dubbel CD van je gekocht. Ik moet bekennen: Na heel veel jaren heb ik ongeveer een jaar geleden de gitaar weer opgepakt en dacht het met wat akkoorden al weer redelijk te kunnen. Na gisteravond besef ik dat ik nog niet in je schaduw mag staan of zelfs maar je gitaren mag dragen :-))
  Ik zie je spel toch vooral maar als een inspiratie om er zelf mee door te gaan. Mijn wens: Als ik ooit eens een klein beetje zo zou kunnen spelen. Bedankt !

 227. Joop Schaffels says:

  Je was weer super in vorm vanavond in Valkenswaard. En mooi dat je je direct aanpast aan het publiek. Naast fantastische arrangementen blijk je ook nog een begenadigd tonprater. Humor met een mooie flair. We hebben genoten. Jammer dat er geen geschreven muziek verschijnt van je programma, dat hebben ze helaas te goed geregeld die Beatles. Dan maar improviseren en luisteren, ook goed!

 228. Joop Schaffels says:

  Je was weer super in vorm vanavond in Valkenswaard. En mooi dat je je direct aanpast aan het publiek. Naast fantastische arrangementen blijk je ook nog een begenadigd tonprater. Humor met een mooie flair. We hebben genoten. Jammer dat er geen geschreven muziek verschijnt van je programma, dat hebben ze helaas te goed geregeld die Beatles. Dan maar improviseren en luisteren, ook goed!

 229. Rob van Toledo says:

  Hey Harry,
  Tip voor je programma:
  Autumn Almanac van the Kinks, prachtnummer met meerdere modulaties.

 230. Sanne Opstaken says:

  Hoi Harry, super leuke site. Ga zo door. Mvg Sanne Brocante

 231. Johan Dijkstra says:

  Hallo Harry.
  Zojuist je boek via de webshop besteld. Heb met vrouw en zoon ook waanzinnig genoten van de avond in Heerlen, 12 Jan j.l.
  Tijdens je performance dacht ik : ” wat een charismatische man”. Was al fan maar je hebt er een grotere van gemaakt en ik probeer je gitaarspel zelf ook al is dat niet zo snel ;-))Heb ook je mooie dubbel-cd tijdens die avond aangeschaft. Kan er niet genoeg van krijgen, zo gaaf. Mooi om te zien dat je, zelfs na jaren nog zo geniet van het spelen voor publiek. Chapeau.

 232. Mariette Boin says:

  Las net in Happinez je verhaal (met chakra’s). Wat ben je toch een leuke man! Paar maanden geleden nog zo zitten genieten van je gitaarspel (George Harrison) in theater De Vest in Alkmaar. Op een gegeven moment dacht ik: nu wil ik horen:”Here comes the sun”. Het was zo sterk, ik dacht: het komt eraan. Ik wilde het net gewoon roepen en toen: toen speelde je het. Wat was het mooi en intiem, zoals je daar zat, alleen met die gitaar, alle sterren van de hemel te spelen. Ik vergeet het niet. Heb nog cd met handtekening gekregen. Nou: dit moest ik even kwijt. Nog veel geluk en heel veel jaren!

 233. Ria says:

  Leuke foto van mijn zoon met jou in Zwolle. Ik geniet nu van de cd, was niet hij het optreden. Klaas Jan van 10 pikte mijn kaartje in 🙂 volgende keer met ons 3 en. Groeten!

 234. Wim says:

  Hallo Harry,
  Vanavond in Zwolle gaan we je concert bijwonen. Mag ik een verzoekje indienen? Wil je dat prachtige Killer Queen spelen? Tot straks.

 235. Simone de Graaf says:

  Hallo Harry,

  Ik gaf mijn muzikale neef een entreekaart voor jouw superavond in de Bussel, Oosterhout.
  Natuurlijk vroeg ik hem op het eind wat hij er van had gevonden.
  Nou Harry, let op! Hij zei: dit is mijn mooiste verjaardagscadeau OOIT!
  Ik vond het ook voor mijzelf een geweldig cadeau en zijn papa had ook zeer genoten.
  Grandioos bedankt voor al het moois wat je ons liet horen, zien en proeven!

 236. Elly van Asperen says:

  Beste Harry,

  Je hebt samen met “Make_A_Wish”, Mathijs en z’n ouders een fantastische dag bezorgd. Ze hebben genoten!
  Heel hartelijk dank hiervoor!

  Succes met je optredens!

 237. Marjan says:

  Hoi Harry,

  Mijn zoon Tim en ik hebben een geweldige avond gehad. Het was voor ons de eerste keer, maar zeker voor herhaling vatbaar. Ongeacht of we het nummer kenden, hebben wij genoten!

 238. Olga Campbell - Schoenmakers says:

  Hoi Harry

  Gisteren hebben Paddy Ma en ik genoten van je optreden in Oosterhout. We hebben nog even gewacht na de show, maar je was zo druk bezig met handtekeningen zetten ha ha. Jammer, want Ma had graag even met je gesproken. Misschien de volgende keer. XX Groetjes Olga

 239. Maudie says:

  Harry, wat kan jij leuk vertellen en geweldig spelen! We hebben genoten, dank daarvoor!

 240. Betsy en Johny Versluijs says:

  Net thuis van de avond in de Bussel Oosterhout 26-01-2013. Wat hebben wij genoten en wat kan ECHTE muziek toch heftig binnenkomen. Fantastisch, dank daar voor. Zelf toetsenist op een zwaar amateuristisch niveau, maar daar gaat het niet om. Muziek moet je ontspannen en je moet er plezier in hebben. Deze avond inspireert mij om verder te gaan met het maken van muziek. Dank en wij hopen nog lang van deze kwaliteit van muziek te mogen genieten.

  • Anja Baelemans says:

   Wat een fantastische mooie avond hebben mijn broer Jan en ik gehad in Oosterhout! Genoten van je optreden en na afloop genoten van je tijd en vriendelijkheid! Bedankt Harry! Jij weet het je fans naar hun zin te maken!

 241. Peter Marianne en Mathijs Stam says:

  Wat een onvergetelijke Make a Wish dag is het gisteren geworden in Zoetermeer!
  Dank voor je spontane lieve en humoristische manier waarop je de wens van Mathijs in vervulling hebt laten gaan,kippenvel en tranen bij I Wish…iets om nooit meer te vergeten!

 242. Yvonne & Hans Diederik says:

  Hi Harry,
  Wat een avond gister in Zoetermeer! De sfeer zat er meteen goed in en wij hebben genoten van de vaak ontroerende uitvoeringen. We vonden het hele programma trouwens indrukwekkend, met name zoals je de nummers aan elkaar praatte, heel persoonlijk! Een mooi geheel…. en natuurlijk meteen de CD gekocht.
  We blijven je volgen!
  Hans en Yvonne

 243. bianca says:

  Hallo Harry

  Stadstheater Zoetermeer:
  Wat heb ik genoten!…wat was ik ontroerd!, het maakte veel los bij mij…wat een geweldige avond…wat een grootheid ben je!!!..TOP!! Ik heb lang moeten wachten en er zo naar uitgekeken.Dit was voor mij een top avond.Na alle ellende even een x kunnen en mogen ontspannen.hartelijk dank daarvoor.

  Groetjes Bianca
  Ik ga nu snel de cd bestellen zodat ik thuis opnieuw kan beleven en genieten,want gister stom stom stom mijn portomonee vergeten door de haast.

 244. Dirk says:

  Harry,
  Gisteravond geweldig genoten van je optreden in Zoetermeer.
  Vorig jaar ook geweest en toch weer veel nieuwe fantastische nummers.
  In de auto naar huis gelijk je cd opgezet.
  Nogmaals mijn dank!

 245. Kees says:

  Hallo Harry,

  Vanavond was ik in de gelukkige omstandigheid om jou in Zoetermeer te zien en horen optreden. Je was in topvorm en je genoot er duidelijk van. Leuk dat je ook nog uitgebreid de tijd nam om je fans te woord te staan. (Ik was zelf een van de laatsten die vertrok.) Ik was ontroerd over je verhaal rondom Meta Sequoia en volgens mij jijzelf ook. Ik zal nog beter gaan oefenen op Blos, misschien doet mijn vrouw dan de deur van mijn kamer weer open. Bedankt voor de mooie avond.

 246. Familie Boers says:

  Hoi Harry,

  Je concert gisteravond in Nijverdal was weer vol met mooie, leuke en ontroerende arrangementen.
  Bewijst maar weer eens je veelzijdigheid! Veel plezier nog tijdens de rest van je tournee.

 247. Rob Visser says:

  Hallo Harry
  In een uitverkochte zaal in Alphen aan den Rijn hebben mijn vrouw en ik genoten van jou geweldige gitaarspel. Ga eindelijk zelf een gitaar aanschaffen en proberen mij iets eigen te maken en les te nemen. Behalve je gitaarspel maakte je ook als mens een overweldigende indruk op het publiek. Je openheid over wat je had meegemaakt vorg jaar met betrekking tot je gezondheid maakte grote indruk in de zaal. Je feedback met het publiek maakt van jou een zeer aaibaar persoon. Los daarvan vond ik het heel leuk dat je je tijd bij AJAX niet vergeten bent en dat je aansloeg bij de namen Henk HEIJT, Pim van DORD. Andere namen die ik mij nog kan herinneren zijn Jan KAMLAG, Sjoerd RUIJTER, Robbie OMBRE. De doorbrekers waren natuurlijk Johnnie REP en in iets mindere mate Gerrie KLETON. Beste Harry heel veel succes met alles wat je doet en zodra er weer een gelegenheid is zal ik zeker weer naar een concert van je komen. We hebben een heerlijke avond gehad. Groet Rob en Trudy

 248. Chrisja de Rooij says:

  Nogmaals bedankt voor de fantastische avond (12 januari in de Limburgzaal Schouwburg Heerlen).
  Ik ken jouw muziek al sinds eind 70er jaren en bezoek jouw concerten (in Limburg) al sinds 1987.
  Jouw muziek zal mij nooit vervelen en heeft mij toch al vaak door moeilijke momenten heen geholpen.
  Vele bands bewonder ik maar er is een band die voor mij vanaf 1980 nr. 1 is en dat ook zal blijven. U2.
  Ik had gelezen dat je “With or without you” ook wilde spelen maar ik had er geen idee van dat dat ook
  op die avond zou gebeuren. Grote verrassing voor mij dus. Ik heb er echt van genoten. Ik hoop stiekem
  dat je nog meer muziek van U2 zal gaan spelen. Hoeft natuurlijk niet , zou wel geweldig zijn voor zo’n
  grote U2-fan als ik. In ieder geval, dit pakt niemand me meer af. Nogmaals bedankt, blijf gezond.
  Groeten uit Hoensbroek, Chrisja de Rooij.

 249. Gemma lemmen says:

  Hallo Harry,

  Ik was gisteravond bij jouw concert in Heerlen.
  Ik zal eerlijk zijn, ik had nog nooit van jou gehoord [ erg he] maar mijn lief nam me mee. Hij weet echt alles van The beatles en alle aanverwante bands. Hij was die enthousiaste druktemaker op het balkon.
  Maar jee, wat heb ik genoten zeg……heb me mee laten voeren op je geweldige gitaarspel en al mijn zorgen waren even uit mijn hoofd.
  Eenmaal thuis speelde lief nog enkele liedjes voor mij met zijn gitaar.

  Harry, je hebt er een fan bij!!

  lieve groetjes Gemma

 250. Wouter Glastra van Loon says:

  Beste Harry,

  Nogmaals bedankt voor de geweldige avond gisteren in Castellum! IK ben nu nog heerlijk aan het nagenieten met je CD 🙂

  Tot een volgend optreden!
  Wouter

 251. Rob van Toledo says:

  Gisteren op de eerste rij genoten van een mooi concert in Alphen met een aantal gitaarleerlingen van mij.
  Het werd op het laatst extra mooi doordat je dicht bij het publiek ging zitten en nog uitgebreid de tijd nam om al je niet gespeelde nummers te laten horen 😉
  De zaal werd even muisstil toen je vertelde wat voor bijzondere betekenis het nummer Meta Sequoia voor jou had.
  Een emotioneel moment. Prachtig om te zien dat je dit soort emoties met een zaal deelt.
  Ik wist al 35 jaar dat je een bijzonder mens was, en eigenlijk is mijn bewondering alleen maar meer geworden.
  Ik hoop dat de pijn in je linkerhand van tijdelijke aard was en ik wens je veel succes met de verdere tour.
  Ik zie je dit jaar vast nog wel eens. (voor de 25ste keer inmiddels).

 252. Charelle Veldhuizen says:

  Hoihoi Harry,
  Heb je dit filmpje toevallig al gezien op Youtube?
  Harry Sacksioni & Charelle Veldhuizen La Vallee Verte Mei 2011
  Groetjes!

  http://www.youtube.com/watch?v=Xx-w_5nDbcM

 253. Angela Crott says:

  Beste Harry,

  In 2007-2008 heb ik samen met mijn gezin genoten van The Five Great Guitars en The City Talent Tour in Maldensteijn in Malden. Nog bedankt daarvoor (beter laat dan nooit!). Wat het laatste optreden betreft heb ik een vraag. Wie was de jonge gitarist die in deze voorstelling met je optrad? Was dat Wim den Herder?
  Hartelijke groet, Angela Crott

 254. Marion Wijburg says:

  Goedemorgen Harry,
  Heerlijk bij het ontbijt je terugblik te lezen. Dank je wel. Gefeliciteerd met je trein. Ik ben blij dat je de tour hebt verlengd. Kan ik er toch nog heen. Net geboekt voor Tiel. Voor jou en je dierbaren veel geluk in 2013.
  Hartelijke groet, Marion

 255. Peter says:

  Beste Harry,
  Met plezier je terugblik op 2012 gelezen en ik hoop dat 2013 ook weer een bijzonder jaar voor je gaat worden.
  De “Tour” die je nu verlengt is al een goed begin, alleen jammer dat je (nog?) niet terugkeert op enkele “oude” locaties, zoals Spijkenisse en/of Den Briel en/of Hellevoetsluis en/of Rotterdam.
  Mijn allerbeste wensen alvast voor 2013, Harry.

  Groet.
  Peter Heijnen (Hellevoetsluis).

 256. Verzuu says:

  Dag Harry, tijdens de uitzending bij Tineke sprak je over artrose in je duim en dat je daartegen een creme en pillen gebruikt. Misschien heb je geen zin om dergelijke dingen te beantwoorden, maar misschien ook wel. Zou je me willen vertellen wat voor pillen en creme je gebruikt? Iedere verlichting van de pijn van artrose (in de nek bij mij) is welkom. Alvast bedankt en ik geniet heel regelmatig van je muziek. Ook daarvoor bedankt!

  • ed says:

   ook ik luister net de uitzending terug in de hoop de naam van de pillen /creme te zien maar helaas

   als iemand het weet ?? heel graag

   • Dolf says:

    Harry heeft eerder in het gastenboek een antwoord gegeven op deze vraag.
    Deze reactie is hier terug te lezen: http://www.harrysacksioni.nl/gastenboek#comment-125

 257. joke piest says:

  Hallo Harry, bedankt voor de gezellige meet en greet in Kampen en voor een heerlijke avond muziek. vriendelijke groet Joke en Albert Piest

 258. Inge en Frans van Kesteren says:

  Hallo Harry,
  En weer hebben we een geweldige muzikale avond gehad!
  We zaten lekker vooraan in Druten, prachtig zo dichtbij.
  Het blijft verbazend gitaarspel met prachtige uitgevoerde nummers.
  Vandaag heerlijk nagenoten van de CD.
  Tot een volgende keer.
  Met muzikale groeten, Inge en Frans

 259. Gradus van Assen says:

  Vrijdagavond 14-12-12 in Kampen naar je optreden geweest. Fantastische avond gehad. Bedankt!

 260. Wim Sprick says:

  Vrijdag in de Stadsgehoorzaal Kampen de voorstelling gezien. Geweldig en virtuoos gitaarspel en bovendien een heel sympathiek mens. Twee cd’s gekocht: één voor een gitaar en contrabas spelend familielid. Toen ik je glimlachend zei: “Zet er maar op: Blijven oefenen.” , zei je een alternatief te hebben: “Henk, hoor de bas tonen!” Een avond om niet te vergeten en een aanrader voor elke muziekliefhebber!!
  Bedankt!
  Wim Sprick.

 261. Maja van Walderveen says:

  Gisteren zijn we in Kampen geweest en heb je ons een fantastische avond bezorgd.
  De passie waarmee je speelt, maakt dat ik erg blij wordt zo’n avond mee te kunnen maken.
  heel hartelijk dank, hopelijk ga je nog lang door met zulke optredens.
  groet Maja

 262. Hans van den Berg says:

  Hallo Harry,
  Ik heb enorm genoten van jouw gitaarspel in het Fulcotheater in IJsselstein. Het was in een woord geweldig en kijk uit naar een volgend optreden. Dank, het was fijn om er bij te zijn.

 263. Walter Jacobson (85 jaar Haha) says:

  Hallo Harry , ik heb volop genoten van jouw weergaloos en inspirerend gitaarspel gisteravond in IJsselstein. Naast een prachtige weergave van de jaren 60-70-80 was het een droomvlucht en wervelwind van muzikaliteit tegelijk.
  Kortom reuze bedankt en wat mij betreft tot eeen volgend optreden. Toi-toi-toi

 264. Ed Grimme says:

  Dag Harry, ik zag je laatst bi omroep max en dacht daar moet ik naar toe. Gisteravond in IJsselstein was het zo ver. Ik heb bewondering voor je groot talent en je bescheidenheid als mens. Met je spel heb je mij een aantal keren tot tranen toe beroerd. Echt prachtig. Geweldige voorstelling en zeker voor herhaling vatbaar. In Weesp ben ik er zeker bij.
  Sterkte met de duimproblemen en ik hoop van harte dat je nog lang op dit niveau kunt blijven spelen.

  groeten Ed Grimme.

 265. Carolina Heurter says:

  Vandaag 5 Dec Sinterklaas en mijn man blij gemaakt met de sacksioni methode boeken en dvd. Helemaal Top …
  Dank je wel hoor ! Een mooi pakket met prachtige boeken en dvd.. Top kwaliteit.. Hij zal er zeker van gaan genieten.. Groetjes van Carolina Heurter

 266. Arie says:

  Hallo Harry, Hartelijk dank voor het fantastische concert in Breda van 29-11. Je muziek en je verhalen over je drijfveren en je relatie met je moeder hebben ons diep geraakt. De avond betekende voor ons een hernieuwde kennismaking met jouw enorme talent. Vooral het intiemere gedeelte na het “officiële” concert zullen ons nog lang heugen.
  Bedankt!

 267. Jeannie ten Horn en Titia Vuister says:

  Niet te geloven! Het grandioze concert gisterenavond in Breda heeft zelfs nog de halve nacht in mijn dromen doorgeklonken! Kun je je voorstellen wat we genoten hebben. Geweldig bedankt namens mijn dochter en
  die mevrouw met de gekke schoenen op de eerste rij.

 268. Cees en Wilma Eijgel says:

  Het was gisteren een fantastische avond in Breda.
  De complimenten van ons uit Sint-Michielsgestel.

 269. Wiep says:

  Mijn vader en ik vonden het gisteren in Ulft heel erg mooi!!!!We luisteren in de auto steeds naar alle nummers en mijn zingt helaas ook soms mee. Tot de volgende keer en ik ga goed oefenen,groetjes Wiep

 270. Bennie Koster says:

  Heb echt genoten van het optreden in Ulft. Ik vond het publiek niet tam hoor. Juist door de beslotenheid van deze ruimte heb je heel direct contact met deze fenomenale gitarist. Als publiek wordt je dan heel stil en kunt alleen maar kijken en luisteren. Prachtig verhaal en ontzettend mooie muziek. Dank daarvoor.

 271. Dorien says:

  Ik hield ‘t trouwens ook niet droog hoor

 272. Dorien says:

  In een woord grandioos. Wat heb ik genoten van je optreden in Ulft vanavond. Ik vroeg om het nummer Elixer, maar je speelde in plaats daarvan Meta Sequoia. Er kwamen herinneringen aan je moeder die vorig jaar overleden was naar boven en er kwamen veel emoties los . Muziek is emotie, dat is toch het mooie van muziek!! Meta Sequoia heb ik ooit in een ver verleden ook gespeeld. Het was en is mijn favoriete nummer. Ik zou het gitaarspelen graag weer eens oppakken, ben weer helemaal enthousiast. Het publiek was dan wel rustig maar dat wil niet zeggen dat we niet genoten hebben, Ik tenminste wel!!!!!!!!

 273. Wouter says:

  Beste Harry,

  Het concert in Abcoude was formidabel !!
  Heb nog nooit zo’n gitarist gezien en GEHOORD.

  Prachtige CD ! Ben blij dat ik er gelijk maar 2 heb gekocht.
  Luister elke dag naar de CD en wel 3 x naar Old en Wise en word er elke keer weer stil van…
  Old and Wise : Ik hoop het te worden met deze muziek !

  Veel succes en bedankt, Wouter

 274. Dineke de Haan says:

  Hay Harry, dank je wel weer voor de superavond in Abcoude én natuurlijk de kleine afterparty waar ik weer een beetje met je mee mocht zingen, heerlijk! De CD is weer een echt kado’tje, hartelijke groeten Dineke.

 275. Anita says:

  Wat een geweldige avond was het in Abcoude, ik ben echt wel fan en niet alleen mijn moeder hoor haha. Kus groetjes van het bar meisje!

 276. Marcel says:

  Hé Harry, wat een geweldige avond gisteren in Nijmegen. En dat ondanks rondvliegende fluimen en afbrekende nagels haha; karakter man. Super bedankt voor je passie, weergaloze techniek en enkele chicken skin momentjes. Daarnaast ben ik volgens mij getuige geweest van de langste toegift ooit; als ik nog bij moet betalen, hoor ik het graag. Ik had graag nog een cd bij je gekocht maar de rij was iets te lang; ga hem nu maar via internet bestellen.
  Groet en beterschap,
  Marcel

 277. Timon says:

  Ik vond het een top optreden in de Vereeniging in Nijmegen. Erg mooi om te zien dat je nog heel gretig was om veel te spelen, ondanks je hevige verkoudheid. Verre van afgeraffeld. we hebben genoten! Je met tegenzin meegezeulde koffertje heb ik even met rust gelaten want je cd staat op mijn sinterklaaslijstje. Tot snel en bedankt voor een heerlijke avond.

 278. Anja says:

  Beste Harry, We hebben weer genoten afgelopen zaterdagavond in Leersum. Erg mooi dat je op de begrafenis van je moeder hebt gespeeld. Je bent een mooi mens en een super gitarist!

 279. Anneke Paulides says:

  Harry, Hartelijk dank voor het mooie muzikale kado wat je hebt gemaakt met je nieuwste CD. Ben er heel verguld mee. Hoop dat je nog een keer in Rotterdam komt.
  Vriendelijke groet,
  Anneke

 280. Ina den Breems says:

  G’avond(o.i.d.) Harry,
  Wij kennen elkaar niet persoonlijk, maar ik heb je in ‘t -weliswaar verdere- verleden vaak bewonderd(en genoten van) tijdens de voorstellingen van/met Herman v.V. De laatste tijd zie ik je -gelukkig- regelmatig op TV verschijnen en spelen. Zojuist weer zó mooi bij ‘Max’…dus wéér dík genoten…complimenten!
  Fijn dat de voorstelling verlengd is, want dat opent hopelijk perspectief om er eindelijk een keer bij te kunnen zijn(‘k ga gauw kijken bij de tourlijst en hoop op Zwolle of Drenthe)..
  Nogmaals dank voor al ‘t moois!
  Ga goed, met h.groet,
  Ina den Breems(te Diever)

 281. Paul Verdonk says:

  Ha die Harry!
  Zaterdag genoten van je optreden in Zevenaar (Musiater, weet je wel..) Even een aanvulling op je verhaal over Something. Patty Boyd was op dat moment gewoon getrouwd met George, maar Eric Clapton was helemaal weg van haar, en schreef Layla voor deze toen nog onbereikbare liefde. Volgens de overlevering is het Ray Charles verhaal waar, en is de opdracht aan Patty voortgekomen uit de video die erbij geknutseld werd. (Bron Wikipedia; gevaarlijk maar passend in wat ik er al van wist).
  Overigens, los van alle geneuzel over tussendoorverhaaltjes, wat blijft het genieten van jou gitaarspel. Als fan van het eerste uur (mijn zus kocht jou eerste elpee, en ik heb stiekum op haar gitaar mezelf leren spelen) zie en hoor ik je al jaren af en toe langskomen, zowel op plaat, tv als in de vingers (ja ik ben blijven gitaarspelen).
  Het was erg gaaf je na al die jaren weer eens LIVE te zien en horen.
  Nogmaals heel hartelijk dank!
  Paul Verdonk

 282. Maxine van der Klauw says:

  Beste Harry,

  Wat ben ik ontzettend blij met je CD. Ik heb net kaartjes besteld voor je show in Amstelveen. Ik neem mijn opa mee die verder nooit meer het huis uit gaat. Hier maakt hij graag een uitzondering voor. DAT is hoe goed jij bent.

  TOPPER.

 283. Rob says:

  Beste Harry
  Mijn zoon en ik hebben gisteren ( 31-10-12, Arnhem) van jou genoten van je geweldig gitaarspel en muzikaliteit en zeker ook van je verhalen en anekdotes. Dank daarvoor, Het was een heerlijke avond.

 284. Johan says:

  Hoi Harry, dank je wel voor een heerlijke avond in Arnhem. Je hebt me weer weten te raken!

 285. Monique Rutgers says:

  Beste Harry,
  Dank voor je prachtige gitaarspel op 26 oktober in Eindhoven! Mijn vriend en ik luisterden bijna ademloos naar jouw klanken maar ook naar jouw uitleg, je enthousiaste verhalen en je emotie.
  Wat fijn dat het zaallicht niet helemaal uit was, het gaf een soort van warm huiskamergevoel. Knap hoe je zo dicht bij je publiek weet te komen.
  Mijn vriend, hij is inmiddels 73 jaar, speelt sinds 1 jaar gitaar. Vroeger was er nooit tijd maar vorig jaar kocht hij een gitaar en begon. Als ik hem, met ietwat stramme handen, zijn nu nog eenvoudige melodietjes hoor tokkelen weet ik weer hoe belangrijk muziek in een mensenleven is.
  Jij hebt ons geraakt…

 286. Joop Eijkelenboom says:

  Beste Harry,
  Wat een geweldig concert heb je gegeven in het Muziekcentrum van Eindhoven op 26 oktober 2012!
  Hoe jij met zoveel passie en inzet de gouwe ouwe hits en niet te vergeten je eigen composities, nieuw leven in weet te blazen op de gitaar, overweldigend goed! Virtuoos, met zoveel gevoel en met een prachtige interactie met je publiek! Geweldig bedankt, dat je dit talent nog lang mag delen met al je fans!
  Hartelijke groeten van Joop Eijkelenboom.

 287. Caroline Gravekamp says:

  Hallo Harry,

  Ook wij hebben genoten gisteren in de Muze, Bij old en wise werd ik bijna emotioneel, zo mooi vond ik het. Ook wij waren helemaal “in de roes¨
  Verder was het natuurlijk een heel bijzondere avond door hetgeen wat je vertelde. We delen je blijdschap.
  Hartelijke groet
  Gerco en Caroline

 288. Peter van der Meulen says:

  Wat een mooie speciale avond in Noordwijk.

  Hoi Harry,
  Wat hebben we genoten van je enorme warme muzikale klanken in Noordwijk.
  Fantastisch om een groot gitaar mens van zo dichtbij en met zo veel overgave te horen en te zien spelen….en erg speciaal om getuige te zijn geweest van je emoties van dit mooie leven.
  Nogmaals onwijs bedankt!!!
  En ehhhhh als ik je nagel nog een keer moet helpen plakken mail je maar 🙂

  Groeten, Peter

 289. John Ton says:

  Hoi Harry,
  Nog gefeliciteerd met je verjaardag.Wel wat laat ,maar toch!
  Ik wens je een gouden jaar toe!
  Groetjes John

 290. Lia Vogel says:

  Beste Harry,

  Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag!!

  Groeten van Peter, Lia, Daniel en Lucas Vogel uit leersum

 291. Josine says:

  Hi Harry, or some one else… die de cd’s stuurde! Bedankt… het was toch nog gelukt om ze te bestellen 🙂 …
  Still don’t know what did go wrong…en de cd’s waren er heel snel! Dank ook voor het signeren,..!
  Herman was aangenaam verrast…had ook De Wereld draait door nog niet gezien…!
  Heerlijk genoten, …mocht ik lekker nog een keer kijken….daarna de cd’s opgezet en nog MEER verrast, wat een KNAP gitaarspel alweer!….
  Alsof er meerdere mensen gitaarspelen, ik begrijp het niet, hoe zoiets kan…!
  Het was een HEERLIJKE zaterdagavond thuis,…daarna nog zelf wat gitaarspelen en zingen, want hoe dan ook….jij INSPIREERT mensen!
  Je bent vooral ook een heel aardig mens …., ….zelfs voor een behoorlijke leek voor wat muziekstijlen betreft was ‘t goed overgekomen hoor, hoe BBKing speelde en wat daar achter zat, maar je moet dat vooral daar in zo’n programma op een toegankelijke, gezellige manier doen en dat deed je!
  Wij allebei,…. 56 en 57 jaar, laten ons graag inspireren …dus GA ZO NOG LEKKER EVEN DOOR!
  Wel jammer dat je nu toch nog een koffie met appeltaart hebt gemist! 🙂
  Josine.

 292. Harm says:

  Hallo Harry, Gisteren genoten van je optreden in de Boerderij in Huizen. Mooi dat je in zo’n kleine setting je zo kwetsbaar durft op te stellen. Dank!

 293. Jos says:

  Waarom nodigt Mathijs van Nieuwkerk (DWDD/BB King) in hemelsnaam (vriendje) Sacksioni uit.
  Je kunt een blik met fantastische Nederlandse gitaristen opentrekken bijv. Erwin Java/Julian Sas enz.., die tenminste wel in staat zijn om de BB King sound/blues techniek behoorlijk te demonstreren……
  ..…….wat een amateuristisch gepruts!
  http://www.youtube.com/watch?v=SUyA1_NGNI4&feature=related

 294. Bert en Riek says:

  Beste Harry,
  Ook wij hebben 4 oktober enorm genoten van je optreden. Daarvoor waren wij speciaal uit Drenthe naar Deventer gekomen, maar het was de moeite meer dan waard. Tsja, als Mohammed niet naar de berg komt……….. 🙂 Misschien mogen we je op termijn ook nog weer eens in Hoogeveen treffen?
  een hartelijke groet,

 295. Helma Laanen says:

  Tijdje niet op de website gekeken en dan mis je ineens vanalles!
  Harry zou met een chakra-interview in de Happinez staan?
  Tja moest vanochtend toch boodschappen doen dus meteen het blad maar gekocht.Het heeft zo moeten zijn, want ik had het laatste tijdschrift, mazzel want het oktober nummer lag er natuurlijk al!
  Mooi interview Harry en het waren 2 vliegen in een klap, want ik maak zelf geregeld mandala’s (zie http://members.home.nl/hlaanen )en hier stond het een en ander in ter inspiratie.
  Lieve groeten en tot in Roosendaal.
  Helma

 296. Gejo de Weerd says:

  Beste Harry,

  Het was gisterenavond in Deventer in één woord geweldig!
  groeten, Frank en Gejo

 297. Edward en Marjoleine says:

  Dag Harry,
  We wilden via deze mail je bedanken voor een ontzettend leuke avond in de Vest (Alkmaar). Echt genoten.
  Je hebt er twee fans bij!
  mvg Edward en Marjoleine

 298. Tjitske Dost says:

  Wat een prachtig interview in Happinez! Heel bijzonder.
  groetjes, Ad en Tjitske Dost

 299. Lia Vogel says:

  Beste Harry,

  Mooi interview in Happinez!
  Leuk dat je in november naar Leersum toekomt, wij hebben al kaarten! Tot dan.
  Hartelijke groet,
  Lia Vogel

 300. Peter van Hilten says:

  Na het bezoek aan Harry in het Thalia theater gisteren de cd van nachtjournaal via fonos.nl ontvangen.
  Kan zelf niet van lp naar cd omzetten maar via fonos heb ik hem nu toch en wat is hij mooi !!!!!!!!!!

 301. jelle says:

  beste harry,
  ik kon je niet vinden op spotify. is dat bewust? of toevallig?

 302. hans says:

  Hallo Harry,

  Vergeet niet om kaarten voor Colin Blunstone te bestellen! 8 november Junushof Wageningen.

  Vriendelijke groet
  Hans

 303. Peter Heijnen says:

  Ha, die Harry,
  Je zult nu wel genieten van je welverdiende vacantie (Toscane?).
  Ik heb je ooit eens iets horen vertellen over de geur van een gitaar.
  Ik heb iets gevonden, waar je je in zult herkennen dan.
  http://www.acousticguitarforum.com/forums/showthread.php?t=261848
  Groet, Peter.

 304. Carlo Luijten says:

  Hallo Harry,
  Ik zat net wat te grasduinen op de site van Gitarist, en zag toen onderstaand filmpje over Bob Taylor en de resterende voorraad ebbenhout in Kameroen, waarvan hij eigenaar blijkt te zijn. Moest natuurlijk meteen aan jouw mooie gitaar denken, die ik tijdens de clinic in mei even mocht vasthouden en bewonderen! Zie
  http://www.gitarist.nl/nieuws/newsItem.php?n01ID=10683&type=26
  Misschien ken je dit verhaal al, maar zo niet, het is een mooie opbeurende en duurzame boodschap!
  groetjes, Carlo

 305. Vincent van Kleef says:

  Leuk dat mijn foto’s op de site terecht zijn gekomen! Ik heb er zelf ook eentje op mijn fotoblog gezet:

  http://pixandthoughts.wordpress.com/2012/07/07/in-the-moment/

 306. Laura says:

  Beste Harry,

  Ik hoor net je interview op Radio Gelderland.
  Leuke uitleg bij het nummer ‘Penny Lane’ over de gelaagdheid van de uitwerking en om er vervolgens naar te luisteren!
  Hartelijke groet,
  Laura

 307. Anne-Mieke Penders says:

  Hallo Harry,
  Min of meer toevallig was ik bij je optreden in de tuin van kasteel Middachten. Ik kende je werk natuurlijk wel, maar had je nog nooit life horen spelen. Werkelijk fantastisch, wat een muzikaliteit, wat een virtuositeit. Wauw! Het mooiste moment was misschien wel toen tijdens Blackbird de vogels begonnen te tjilpen. Bijval vanuit de hemel. Bij de Beatles was het gemonteerd, bij jou was het echt!
  Dank voor je optreden.
  Anne-Mieke Penders

 308. Sonja Spierdijk says:

  Hoi Harry,
  Bedankt voor de leuke clinic bij gitaarkamp,
  ik heb er heel veel van geleerd.
  En begin hem nu aardig door te krijgen!!!
  Ik kom 15 september naar uw optreden in Grootschermer!!

  Groetjes Sonja (P.s. ik ben dat meisje van 1 die een handtekening in haar schrift wilde:P)

 309. Henk van Zwam says:

  Harry: vanmorgen in de zon in de tuin van Middachten. Geweldig genoten van je noten en het gezang van je snaren. Je speelde “here comes the sun” en de zon kwam achter de wolken vandaan. Hoe krijg je het voor elkaar. Je hebt ons een onvergetelijke ochtend bezorgd. Dank je wel.

 310. wim sparreboom says:

  super avond gehad in het bres theater in brielle (daar zat dat mens van goeree overflakkee)
  jammer dat je niet in de buurt komt met je 2013 tour
  groetjes

 311. Daphne says:

  Leuke website en erg mooie muziek, bovendien vind ik de foto in de header erg mooi. Groeten

 312. Rick Geldman says:

  Bedankt, Harry, voor de mooie muziek gisteravond in de Kleine Komedie. Al direct na jouw eerste moeizame woorden voelde ik spanning, uitend in uitgelatenheid en kleine foutjes waar je je zichtbaar aan ergerde. Aan het slot kwam de verklaring; Harry is ook mens. Van mijn, 0nlangs overleden moeder, die ik als kind kon verblijden met het spelen van jouw muziek, kreeg ik jouw gitaarmethode om me na 35 jaar verder te bekwamen. Dat doe ik met veel plezier maar met nog meer plezier luister ik naar jouw gitaarspel en mooie vertolkingen van prachtige muziek. Ben erg benieuwd naar wat je komend seizoen allemaal gaat spelen. En hou U2 er in alsjeblieft!

 313. Jan says:

  De sfeer bij Harry thuis opgetekend door zijn zus!
  http://www.zuidelijkewandelweg.nl/index.php/ingezondenverhalen/77-231-de-winkel-van-harry-sacksioni

 314. PAULINE & GERARD VLIETSTRA says:

  HEBBEN MET VEEL GEVOEL EN PLEZIER NAAR JE GELUISTERD EN GELACHEN, WIJ ZIJN AL JAREN (25) FAN VAN JE MAAR TOT ONZE SPIJT NIET EERDER IN STAAT/GELEGENHEID OM JE LIVE TE BEZOEKEN, NU DUBBEL SPIJT MAAR OOK BLIJ MET JE COCERT/OPTREDEN IN DE KLEINE KOMEDIE GISTEREN.
  HET MOOISTE MOMENT WAS JE ODE AAN JE MOEDER, EN ZEG NOOIT DAT HET JE SPIJT ALS JE DAAR OM HUILT, DAT DEED IK NML. GISTERAVOND OOK. HET WAS HET MOOISTE OPTREDEN DAT WIJ TOT NU TOE GEZIEN/GEHOORD HEBBEN EN OOK HEEL PERSOONLIJK, JIJ AAN HET EIND ZITTEND OP HET TONEEL!!
  HARRY, WELL BE BACK !!

 315. Ruud en Francine says:

  Wat een geweldig laatste optreden in de kleine komedie! Ronduit genieten was het vanavond. We hopen dat het je lukt om de CD snel uit te brengen, dan kunnen we nogmaals genieten van de stukken die je vanavond hebt gespeeld. Wat bijzonder dat je vader in de zaal aanwezig was!! Een sfeervol optreden in één van de leukste theaters die ik ken, groeten van Ruud en Francine

 316. John de Pater says:

  Altijd al geweten dat die Sacksioni een kleinzielig kereltje was. De reacties die in zijn straatje passen blijven op deze site staan. Kritische reacties worden echter verwijderd. Kinderachtig mannetje dus. Een anti-artiest.

  • Niek Hekster says:

   Beste meneer John de Pater,
   Wij hebben uw bericht uit het gastenboek gehaald omdat u blijkbaar behoefte heeft om niet op waarheid beruste berichten over Harry Sacksioni de wereld in te sturen. En áls u al problemen heeft met de persoon Harry Sacksioni, dan is het toch vreemd dat u dat via de media laat weten en niet in een persoonlijk briefje.
   Wij wensen u oprecht sterkte met uw leven.

   Niek Hekster, Katowee Holland

   • John de Pater says:

    Die Niek Hester is klaarblijkelijk een fan van HS. Het is er wel een die niet veel van hem afweet. Kennelijk is ie getroubleerd door blinde adoratie. De heer of mevrouw J. Vermeer: Van mij mag HS z’n dingetje doen hoor, hij doet z’n best maar. Maar op dit forum wordt ie afgeschilderd als een soort messias, terwijl ik andere ervaringen met dit inderdaad infantiele narcistische kereltje heb. Maar ik zal zeker eens gaan luistern naar Tommy Emmanuel.

    • Anna says:

     Harry, ik heb genoten van je optreden in de uitverkochte kleine komedie …je moet je maar niks aantrekken van sommige negatieve reacties op dit forum , temeer omdat ik je heb leren kennen als een zeer betrokken persoonlijkheid en een warm mens . Ik ben fan van zowel Tommy Emanuel en ook van jou, waarom zou dat niet naast elkaar kunnen bestaan, het is toch geen wedstrijd? ( ook weet die negatieve ( jaloerse??)meneer waarschijnlijk niet dat je heel goed contact hebt met Tommy en ook wel eens samen speelt? Blijf lekker jezelf , zodat we nog heeeeel lang van jouw prachtige gitaarspeler kunnen genieten! Groetjes van Anna

  • J.Vermeer says:

   Ik begrijp je reactie volledig John, maar laat Sacksioni toch lekker z’n dingetje doen joh.
   Hij maakt af en toe mooie nummers en is een goede gitarist, maar is en blijft nu eenmaal een infantiele narcist.
   Richt je aandacht eens op bijv. Tommy Emmanuel, dat is pas een echte topper. Wereldwijd 300 concerten per jaar(volle zalen!), een enorme persoonlijkheid, een uitmuntende techniek met een gigantische diversiteit aan muziekstijlen.
   Groet en succes met je muzikale leven (haha)

   • Jan says:

    We leven in een rare wereld. Waarom vindt iemand als John de Pater dat zijn mening zo belangrijk dat een artiest het op zijn website moet laten staan?! Gelikkig ben ik niet gezegend met een gastenboek, maar wat er bij mij in de brievenbus valt en me niet bevalt hangen we toch ook niet op in de gang, dat gaat gewoon bij het oud papier. Ik snap ook best dat sommige artiesten niet eens de ruimte bieden om positieve reacties publiek achter te laten, in dat opzicht is Sacksioni nog een lefgozer!

 317. Mark van der Zouwen says:

  Beste Harry,
  vorige week zaterdagavond in Chassé staat in mijn hart gegrift als absoluut onvergetelijk. Zoals ik je zei je danste op je snaren, betovert en vervoert.
  Als klap op de vuurpijl het complot van mijn a.s. schoonzoon/floor manager Martijn en mijn vrouw Jacqueline die geweldig heeft gewerkt. Ik had echt het gevoel dat we als oude vrienden met elkaar spraken over vroeger en nu, vooral wat passie voor jou en mij betekent. En dat je er gewoon zo de tijd voor nam was fantastisch. Straks heb ik in Israel 3 passies te delen: mijn lieve vrouw, mijn smakelijke werk in de meloenen en het spel op mijn gitaar om jouw methode te leren spelen. Je boeken zijn echt heel mooi gestructureerd en uitgewerkt. Een levenswerk.
  Nogmaals hartelijk dank en mocht je straks in dit land willen kijken en misschien musiceren laat het me maar weten.

 318. fatti says:

  Harry,
  je hebt op een dinsdag 12 februari…. in zaal Vooruit te Gent opgetreden, we hebben daar nog een affiche van
  maar we weten niet meer welk jaar dat dat was…
  weet jij dat nog?
  groetjes, Fatti & Joris

 319. Jan Janssen says:

  Hallo Harry,

  Gisteren ben ik samen met mijn zoon naar je optreden in het Koningstheater in Den Bosch geweest. Een fantastische avond gehad met prachtige muziek.
  Bedankt en we gaan je weer zien volgend jaar met het vervolg van “While my guitar gently weeps”.

  Groeten Simon en Jan

 320. jan en angelique visser says:

  Wat een grandioos optreden, super genoten samen met mijn dochter van 15 jaar!!!!
  Zij heeft ook getwitterd en antwoord gekregen van de meester op de gitaar!!
  Hier uit blijkt dat niet alleen Harry Sacksioni een super artiest is ,maar ook een fijn mens is!!!!!!
  Gewoon : geweldig!!!!!!!
  Met zeer veel respect,

  Jan en Angelique Visser

 321. Stephanie says:

  We zijn al 4x naar een optreden van je geweest en naar je volgende programma van “while my guitar…” bezoeken we ook zeker!

 322. Henk den Daas says:

  Na zoveel jaren eindelijk Harry live gezien ( in Spijkenisse ( of all places : ). In 1 woord geweldig!
  Niet alleen gitaarvirtuoos maar ook met veel humor en een warm mens!

 323. Ferry, Doron en Wout says:

  Hallo Harry,

  Wat hebben wij enorm genoten van jouw optreden gisterenavond in Spijkenisse!!
  Fantastisch gitaarspel en leuke verhaaltjes tussendoor!!
  Volgende keer in de buurt, wij komen gegarandeerd weer !!
  Groeten, Wout, Doron en Ferry

 324. Maby says:

  Hallo Harry,
  Je hebt er 2 fans bij Lydia en ik! Ron en jawel ARIE waren het al en wij moesten zuchtend mee!
  Maar wat een fantastische avond heb ik (en Lyd ook) gehad wat kan jij spelen zeg en je brengt het nog leuk ook!
  Een en al respect!!! Spijkenisse 11 mei 2012

  • Lydia says:

   Hoi Harry,
   Ik ben het helemaal met Maby eens. We hebben een geweldige avond gehad en volop genoten.
   Tot de volgende keer.

 325. Truus Lagerwerf says:

  Net terug van een hartverwarmend optreden van jou, Harry Sacksioni….Dat was weer genieten…. In Spikecity!!Je vroeg me hoe oud ik was,toen ik vrijwel elke muziektune goed geraden had,maar je vraagt een vrouw niet naar haar leeftijd! Haha….Samen met mijn man op de voorste rij en je speelde zelfs door tot ongeveer 23.15 uur,je gaf je zeker voor 200%….een ongekend gitaarvirtuoos!Vooral het laatste (intieme ) gedeelte raakte me diep!Bedankt voor deze mooie avond Harry Sacksioni! X Truus

 326. peter van hilten says:

  Heb pas geleden weer genoten van prachtige gitaarmuziek in het Thalia theater in ijmuiden.
  Ben al heel lang op zoek naar een (copie van ?) de cd van Nachtjournaal (met Raymond van ‘t Groenewoud) maar kan hem nergens vinden……. wie o wie (pvanhilten@hotmail.com)

 327. Cathy says:

  In Carré: Ik was erbij, ik heb het gezien en ik zal het nooit vergeten. Genoten gisteravond in Gouda. Ik was je eigenlijk een beetje uit het oor verloren. Ik moet nog een CD hebben met het geweldige nummer Goofy. Eén van de kinderen misschien meegepikt? Zou zo maar kunnen………

 328. Henk Westerop says:

  Je optreden gisteren in Gouda was weer één groot muzikaal feest; en de “after-party” was echt eindeloos knus ! Had van mij nog best wel langer gemogen…

 329. Willem says:

  Gisteravond met mijn zwager naar het optreden in de Goudse Schouwburg geweest en voor de zoveelste keer geen teleurstelling. Wat een super programma is “While my guitar gently wheeps”. Van George H, Beatles, Yes, tot Jefferson Airplane enzovoorts.
  Wat een gitarist van absolute wereldklasse!!!

 330. Harry Koppen says:

  Afgelopen zaterdag met mijn zoontje Jan (10jr) naar het concert in Enschede geweest. Echt genoten! Uiteraard van het indrukwekkende gitaarspel, maar ook van de manier waarop Harry met Jan omging. Toen Jan ook nog de bloemen kreeg en Harry vlak bij hem op de rand van het podium zittend nog een aantal nummers toegift gaf, had Jan de avond van zijn leven. Dat Harry een fantastische gitarist is weet ik al een jaar twintig. De interactie tussen Harry en Jan maakte deze avond tot onvergetelijke mooie ervaring. Harry, bedankt!!

 331. W. Seffelaar says:

  Met vrouw en zonen waarvan er een zelf basgitaar speelt in een band genoten van het optreden van gisteravond in Enschede; had de voorstelling al eerder gezien in Den Haag en heb toen onmiddelijk kaarten voor Enschede besteld, een erg goede beslissing.
  Het optreden in Den Haag was al super maar Harry is duidelijk van deze voorstelling gaan houden en is gegroeid in het programma.
  Heel erg bedankt.

 332. Rudy en Nieneke Dam says:

  We waren vanavond in Enschede bij je geweldige concert! Ademloos geluisterd…… Onze zoons Joel en Stijn waren ook helemaal onder de in druk! Fijn he dat je dus ook de jeugd kunt raken. Het was heel vet ,om met hun taal te spreken…. Wat een groot compliment is van de boys en nee niet dik, je bent juist heel slank ;0) Nogmaals bedankt en snel weer komen in ons twenteland!! Groetjes Rudy en Nieneke

 333. Familie Beijk says:

  Vanavond 21-04-2012 een TOP avond in Enschede. Zelden hebben wij Harry zo ontspannen zien spelen. De zaal was diep onder de indruk en er was een geweldige interactie. Mensen, deze tour moeten jullie gezien hebben. Met één woord…..GEWELDIG!!! Harry bedankt namens ons allen. Familie Beijk

 334. Marga Bult. says:

  Harry, fantastisch dat je bij RTV OOst te gast was in het programma EDNED. Prachtmuzikant en bijzonder mens ben je. Dank voor je aanwezigheid, veel succes met de tour en wie weet tot ziens. Warme grt. :-))

 335. corrie says:

  Hallo Harry, bedankt voor het prachtige concert in Leeuwarden gisteravond. Het was geweldig. Voor mijn man was het de eerste keer en hij heeft genoten. Zelf volg ik je al vanaf Herman in de jaren 70 en nog steeds ben ik onder de indruk van je fantastisch gitaarspel en de emotie in de stukken. Corrie

 336. Hans Zwart says:

  Harry vriendelijk dank voor het zeer geslaagde concert van gisteravond in Leeuwarden, fijne muziek en een geweldige avond en tot slot als laatsten nog even op de foto met je,, nogmaals dank voor deze fantastische avond…Hans

 337. Rolf says:

  Dag Harry,
  bedankt voor weer een geweldig concert in frys-enthousiast Leeuwarden.
  De volgende keer toch weer eens Groningen? Ik hoop het, tot dan!

 338. D. Melein says:

  Super optreden in Leeuwarden!
  De gitaar als de verteller , veel emotie in gitaarspel.
  Bedankt voor de leuke avond.

 339. Jan says:

  Gisteravond genoten van je concert in het Thaliatheater in IJmuiden.
  Als enige Yes-Fan in de zaal was ik verbaasd hoe je “The Clap” van Steve Howe ten gehore bracht.
  Grote klasse!!

 340. Machteld says:

  Na een prachtig concert in Sittard, vandaag de dvd gekeken die al lang op mijn verlanglijstje stond.
  Ik herinnerde me ineens weer heel goed dat ik je lang geleden bij Herman van Veen zag spelen en daarna je lp’s ging beluisteren. Vanaf dat moment wist ik dat er muziek is die geen tekst nodig heeft. Bedankt!

 341. Tineke says:

  Sittard
  Dank voor de avond vol met je heerlijke gitaarspel.
  Ondanks (of dankzij?) de niet volle zaal speelde je de sterren van de hemel.
  Meta Sequoia blijft mijn favoriete stuk

  • Jos Roch says:

   Na de intieme avond eind vorig jaar in The Curve in Echt weer een heerlijk avondje mogen beleven samen met de (te) weinige liefhebbers. Zelfs onze Poolse gaste, die helaas de vermakelijke en ontroerende anekdotes niet kon volgen, had een fantastische avond, dankzij het fenomenale gitaarspel.

   Dzienkuje bardzo.

 342. Tineke says:

  Sittard
  Dank voor de avond vol met je heerlijke gitaarspel.
  Ondanks (of dankzij?) de niet volle zaal speelde je de sterren van de hemel.
  Metesequoa blijft mijn favoriete stuk

 343. Fer Dijkstra says:

  Hallo Harry,
  Genoten van je optreden in Sittard. Je makte er ook een fantastisch slot aan, Voor degenen die er niet waren: jammer, jammer, jammer. Kijk uit naar de CD.

 344. Nieke says:

  Precies zoals ik me het had voorgesteld…
  SUPER!
  Ik heb altijd naar ‘Oorspong’ geluisterd, erg leuk om er nu een (nog beter) beeld bij te hebben, een stuk persoonlijkheid dat naar voren kwam en het volle geluid door de zaal.
  samengevat…You rocked!

 345. René says:

  Hallo Harry,
  Net terug van je voorstelling in Sittard. We hebben genoten van je mooie optreden. De zaal was dan wel niet helemaal gevuld maar was wel vol van jouw muziek. Op de terugweg al genoten van je CD Adrenaline. Verheug mij al op jouw nieuwe CD. Bedankt voor mooie avond!

 346. Harm says:

  Hallo Harry,
  SUPER bedankt voor een geweldige avond in Sittard. De zaal was dan wel half vol, maar jij hebt hem met je enthousiasme “vol” gespeeld, want ik durf rustig te zeggen dat iedereen DUBBEL genoten heeft !!
  Hopelijk tot ziens in Limburg
  Harm

 347. marcel kah says:

  Hallo daar, waneer kom je Harry naar Finland,Pori jazzfestival,gitaar in de koffer…ja menoks!!

 348. Guido says:

  Hey,

  Ik heb al wat andere wegen geprobeerd maar ben tot nu toe nog nergens een fatsoenlijke versie tegengekomen van “de Ierse kust”. Als iemand hier een tab van weet te vinden zou ik daarmee zeer geholpen zijn! Het is een prachtig nummer en ik zou het graag oefenen, maar helaas ben ik nog niet meesterlijk genoeg om zelf de tabs te maken, god knows i’ve tried:D

  Alvast bedankt!

 349. Jeroen says:

  Afgelopen week een avondje heerlijk genoten van je gepassioneerde spel en je enthousiaste verhalen. Super!

 350. Jolanda van Dam says:

  Bedankt voor de heerlijke muziek en de gave toegift. Het was weer een avond genieten in Gouda!!!!
  Nu nog even wachten op je nieuwe cd, maar als deze uit is ga ik hem zeker bestellen.
  Tot de volgende keer.

 351. fam. vermaas says:

  hallo heer sacksioni, ik wilde je bedanken voor je onwijs gave klanken gisterenavond bij het benefietconcert in alphen. ik en mijn vrouw hebben zeer genoten van jou en je gitaarklanken. en gaaf hoe jij dat doet. ik was degene die in de rolstoel zat en buigend met mn handen naar voren voor jou applaudiseerde. wij vonden jou fantastisch!!!! bedankt meneer de gitaarvirtuoos. bedankt voor de fijne avond. groetjes van de fam. vermaas

 352. Henk says:

  Dag Harry liefhebbers,

  een oproep!

  ik kreeg de tip van Niek Hekster (naaste medewerker van Harry) het volgende verzoek hier te plaatsen. Wie kan mij helpen aan een digitale uitvoering van het prachtnummer Hoogste tijd, van de lp Nachtjournaal (1983), gezongen door Raymond van het Groenewoud? Als mp3. Ik beken; ik wil het mijn lief in het verre Australie sturen. Via Niek begreep ik dat het inderdaad niet digitaal (cd, iTunes) te verkrijgen is. Wie o wie zie kans het nummer ‘over te zetten’? Bij voorbaat dank. Mijn mailadres is henkmeulenbeld@planet.nl . Leve de muziek, leve Harry. Gegroet! Henk

  • Ron says:

   Henk,

   >Via Niek begreep ik dat het inderdaad niet digitaal (cd, iTunes) te verkrijgen is.

   Zie: http://www.fonos.nl/winkel/product/harry-sacksioni-nachtjournaal
   Niek kan natuurlijk niet alles weten 😉

   Of moet het per se een mp3’tje zijn van alleen maar Hoogste Tijd ?

   Groet,
   Ron

 353. Dennis says:

  Hallo Harry,

  Thanx voor de geweldige ervaring afgelopen zaterdag! Helaas moest ik voortijdig afblazen vanwege mijn energiehuishouding maar ik heb van elke minuut genoten. Ik wil je nog een vraag stellen maar niet hier over het gastenboek. Kan ik mijn mail het beste sturen naar info@harrysacksioni.nl?

  Groet, Dennis

 354. Harry Sacksioni says:

  Beste mensen,

  Wat betreft de artrose heeft het volgende – tot nu toe – gewerkt: Van dr Vogel een flesje met pillen genaamd: Glucosamine + Alchemilla (Aanmaak kraakbeen en Smering gewrichten). Er zit een hoge dosering Glucosamine in. (De prijs is ca 30 euro en er zitten 90 tabletten in). Ik neem 3 x per dag voor iedere maaltijd een pil in.
  Daarbij masseer ik het duimgewricht iedere dag een aantal keren in met Alpen Rumica (spier en gewrichtsbalsem). Is te koop bij De Tuinen. Deze twee middelen samen hebben er tot nu toe waarschijnlijk voor gezorgd dat ik op dit moment weer vrijwel pijnloos kan gitaarspelen.
  Ik hoop zeer zeker dat het ook voor u verlichting zal geven.

  Met vriendelijke groet,
  Harry Sacksioni

  • ed says:

   bedankt ga het gelijk halen morgen

  • Verzuu says:

   Hartelijk dank, ik woon in Z.Frankrijk maar ik ga vrienden vragen het op te sturen. Ik zou zo verschrikkelijk blij zijn als het zou werken, want de pijn wordt langzaam maar zeker verschrikkelijk.
   Groet,
   J.Verzuu

 355. Kitty Lexmond says:

  Goedemiddag, ook ik kan de naam niet vinden, wel dat ‘t pillen zijn en een alternatieve gewrichtszalf, maar geen naam?
  Wilt U dit a.u.b. doorgeven BVD

 356. Marijke van der Werff says:

  Graag zou ik de naam van het medicijn tegen artrose willen ontvangen.
  U speelt nu weer als vanouds.
  Bij voorbaat mijn dank.
  Hartelijke groeten van Marijke

 357. alina hendriks says:

  beste heer Sacksioni
  Helaas heb ik de naam van de pillen tegen artrose niet kunnen vinden, ik ben al jaren fan van u en gelukkig voor u dat u uw handen weer kunt gebruiken misschien kunt u alsnog melden wat voor pillen u heeft gebruikt dan doe ik het ook. Ik ben kunstschilder en wordt ook geplaagd door zere handen. hartelijke groet Alina D

 358. Mw. R de Jong says:

  Geachte heer Sacksioni.
  Ook ik zou graag de naam van het middel tegen artrose ontvangen.
  Heb op de website van RTV Noord-Holland gekeken, maar helaas staat het daar ook niet.
  Bij voorbaat dank.
  Mw. R de Jong

 359. Arie Smit says:

  Beste Harry
  Ik zou ook erg graag de naam van het middel tegen artrose willen weten; op de radio werd gezegd dat we het op de site konden vinden, maar helaas zie ik het nergens.
  met vriendelijke groeten, Arie Smit

  • Lies Stam says:

   Heb ook op de radio gehoord over middel tegen artrose,heb gezocht op de site maar kan niets vinden.
   vrienelijke groet Lies Stam.

 360. Peter Sol says:

  Beste meneer Harry geef mij A.U.B. de naam van de pil
  om mij van atrose in enkel af te helpen
  bij voorbad dank Peter Sol

  • G. Bouwmeester says:

   Ik zou ook erg graag de naam van het middel regen arthrose willen weten; op de radio werd gezegd dat we het op de site konden vinden, maar helaas zie ik het nergens.

 361. Joёlle says:

  He hoi, kom je wel eens naar Australiё? Iedereen aan wie ik vertel wat/van wie ik speel alhier kijkt zeer neutraal en onwetend. “Maar zing je er niet bij dan? Oh een beetje ala Tommy Emmanuel? Zijn naam klinkt niet Nederlands…” Dus. Gewoon komen, ok? Heb je wel eens met Tommy gespeeld? Lijkt me waanzinnig! (In ieder geval, bij dezen onwijs bedankt voor je inspiratie en heerlijke muziek. Mooie website is dit.)

 362. John van den Boogert says:

  Zaterdag 4 februari 2012 in het theater-op-huiskamerformaat CAMUZ in Leidschendam heb ik weer eens kunnen genieten van weergaloos gitaarspel en prachtige muziek, perfect gespeeld en uiterst onderhoudend aan elkaar gesproken door een fenomenaal artiest. Dank voor deze prachtige avond, Harry. Natuurlijk ben je de beste gitarist van Nederland en verre omstreken (ik heb in elk geval nog nooit een gitarist gezien met een technische perfectie zoals jij die hebt), maar dat hoeft nog geen garantie te zijn voor een spetterende theateravond. Dat wordt het wat mij betreft namelijk pas als de optredende artiest speelt vanuit de ziel. En dat doe jij! Jouw liefde voor muziek en de gitaar spreidt zich als een warme deken uit over het publiek. Dan wordt het genot in het kwadraat! Nogmaals dank, veel succes en tot een volgende keer.

 363. Saskia says:

  Wat een geweldig concert in het schattige theater Camuz in L’dam zaterdagavond! De eerste keer dat ik je live mag horen! Mijn ouders draaide jouw muziek vroeger altijd al en ik vond het toen al prachtig maar nu ik zelf ook gitaar ben gaan spelen waardeer ik het nog meer. Wat een virtuositeit! Zeer inspirerend! Vooral de toegift was heel bijzonder. Ik wacht met smart op je nieuwe cd!
  Veel dank voor de heerlijke muziek en het ga je goed!

 364. Alfred van den Hoven says:

  Wat heb ik vanavond genoten van jouw virtuositeit in theater Camus. Ontroerend, fragiel, intiem en innemend. Je toegift maakte het helemaal compleet! Geweldig!

 365. Simon le Bon says:

  Harry, heb je dit mannetje al eens gezien?
  http://youtu.be/wS2ns1UPlx8
  Ik weet zeker dat hij dolgelukkig zal zijn met een reactie van jou.

 366. Ben en Trude Cats says:

  Bedankt voor het geweldige optreden in Zoetermeer.
  Ik hoop dat je een rustige nacht hebt gehad en dat de buikgriep niet verder is doorgezet.
  Top dat je ondanks dat griepje er toch was!
  Groetjes en zeker tot volgend jaar in het Stadstheater. Trude

 367. Marco says:

  Hoi Harry,
  Wat waanzinnig tof dat je gisteren te gast wilde zijn bij de voorspeeldag van mijn gitaarleraar Frans Sieswerda in Zoetermeer. Ik ben degene die Chanson speelde en moest stemmen! 😉 Ik heb je zelf al diverse keren zien spelen en ik vind dat je je fantastisch inzet voor het gitaarspel. Echt top! Enorm bedankt nog!!

 368. Jans & Hans says:

  Hoi Harry,
  Het was weer een fantastische avond in Ermelo. Vooral de toegift vonden wij erg leuk. Had wel veel langer mogen duren. We kijken nu al weer erg uit naar de nieuwe CD. Hopelijk staat Norwegian Wood er ook op. We waren ook erg blij dat je na afloop ook nog even tijd voor ons had, zoals altijd veel te kort. Mijn broer en schoonzus heb je er in ieder geval als fan bij. Tot snel. Groetjes Jans & Hans

 369. André says:

  Gisteravond in Ermelo…..het openeningsnummer ( While My Guitar Gently Weeps van George Harrison) en
  het nummer voor de pauze (Old and Wise van Alan Parson)…..gewoon KIPPENVEL !!!!!
  en een geweldige toegift.
  Bedankt Harry…..(laat alleen die krachttermen achterwege…heb jij echt niet nodig)

 370. Ingeborg en Ad says:

  Hoi Harry dank voor de super avond in de dialoog in ermelo. Je bent en blijft een geweldige artiest. Ik hoop volgend jaar dat het wel gaat lukken om kaartjes voor de voorste rij te regelen, wou dat dit jaar doen vanwege dat mijn vrouw 40 werd en helemaal verslaafd is aan jouw gitaarspel, dus nu hopen dat dit volgend jaar gaat lukken. Mijn dank was groot voor het signeren van de drieluik en de sacksioni methode geen probleem wordt nu per direct besteld via jouw webshop hoop dat je die ook even kan signeren.
  Heel veel succes met deze mooie tournee was een grandiose avond.
  Groetjes van Ingeborg en Ad uit Garderen

 371. Marja says:

  Dank Harry, voor de fantastische avond in de Dialoog in Ermelo!
  Door jouw warmte en charme krijgt je fenomenale gitaarspel een extra dimensie, die een optreden van jou tot een feestje maakt.
  Succes nog met je tournee en kom je volgend jaar weer naar de Veluwe?

  Groetjes,
  Marja

 372. Jans & Hans says:

  Hoi Harry,
  Mooie nieuwe website, ziet er erg goed en overzichtelijk uit. Wij zien erg uit naar het optreden in Ermelo aanstaande vrijdag, het is al weer lang geleden dat we elkaar hebben gesproken. Ik hoop dat we elkaar na afloop nog even kunnen ontmoeten. Toi toi toi en tot vrijdag 27 januari. Groet, Jans & Hans

 373. karin says:

  Harry, prachtig concert in wijk bij Duurstede. Mijn vent is vroeger gitaar gaan spelen toen hij jou Meta Sequoia hoorde. in alle opzichten een byzonder nummer. Ontroerende afsluiting van een mooie avond!

 374. Joop Schaffels says:

  Ik mocht vandaag één van je eerste boeken ontvangen per post met je bekende personal ‘note’, waarvoor dank. Na een periode van 20 zonder guitaar heb ik de snaar weer opgepakt en ben al weer enkele maanden aan het lessen en het spelen. Eind jaren ’70 speelde ik je eerste nummers (Vensters, Blos etc….) en gelukkig komt het nu weer allemaal terug en begint ook de snelheid weer enigszins terug te komen. Stijve vingers en mis coördinatie links / rechts, beginnen mij gelukkig te verlaten. Je muziek blijft mij, ook na al die jaren, inspireren. Gewoon lekker die typische combinatie van swing, melodie en gevoel. Naast veel schitterende nummers van o.a. Bach, Tarrega e.v.a. en algemene flamenco, is het toch vooral ‘Sacksioni’ die mijn tokkellust beheerst.

  3 februari ben ik bij je concert in Weert, heb zojuist geboekt. Zie er naar uit.

  Het ga je goed. Groet,

  Joop Schaffels

 375. Yvonne & Ruud says:

  Ook wij hebben erg genoten van je geweldige gitaarspel in het Zaantheater. De zaal was helemaal vol maar toch leek het een prive-concert. En wat kan je leuk vertellen, echt heel bijzonder. Bedankt.

 376. Jan Drenth says:

  Mijn vrouw en ik hebben genoten van uw optreden in Wijk bij Duurstede, werd echt gepakt door de manier waarop u de Beatles en andere nummers speelde.

  Hartelijk dank,
  Jan en Yvonne Drenth

 377. R says:

  Dag Harry, dank je wel voor die bijzondere avond in het Zaantheater, met dat ontroerende einde!

  Mijn recensie van dit concert zou kort maar krachtig zijn:
  Harry Sacksioni in het Zaantheater: kon ik maar zo spelen!

  Dank je wel!

 378. LOES says:

  Ik heb de hele avond ademloos zitten luisteren en kijken naar uw vakmanschap en passie voor de guitaar. Het was overweldigend! Het was mijn eerste keer live en zat vooraan recht tegenover u ook met tranen in mijn ogen bij het laatste nummer.

 379. rob says:

  Ik heb je nooit zien spelen, wel vaak gehoord. Ik ben een liefhebber van goede gitaarmuziek en passie voor de Beatles. Gister in het Zaantheater zag en hoorde ik je voor het eerst spelen. Wat een fantastische hobbie en wat een passie. Ik heb genoten!!
  groetjes, rob.

 380. Willem says:

  Dank voor je geweldige optreden gisteravond in het Zaantheater. Heerlijke muziek gebracht met veel passie en liefde. Wij werden heel stil op het eind en hebben Meta Sequoia nog nooit zo intens gehoord.
  Overweeg zeker je Beatles arrangementen te publiceren. Zo mooi gedaan. Volgende keer komen we weer genieten van je hobby! Groet, Willem.

 381. Ekke Plasschaert says:

  Het was gisteravond in barendrecht een geweldige avond. We hebben zoals gebruikellijk weer zitten genieten van je gitaarmuziek en je optreden. We zitten nu volverwachting te wachten op het uitbrengen van de CD en het vervolg van dit concert. Nogmaals bedankt

 382. Ellie Smelik says:

  Wat een geweldige avond gisteren in Baredrecht.

 383. Annet says:

  Een fantastische avond gisteren. En wat een aardige artiest. Dank je wel Harry!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *