Skip to content

Gastenboek

1 januari 1900

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
507 berichten.
Merel Bechtold heeft geschreven op 30 juni 2024
Harry, Het was een waar genoegen om je te ontmoeten @ Gebouw-T. Hopelijk komen we elkaar nog is tegen.
Theo Otto heeft geschreven op 29 juni 2024
Harry wat weer een geweldig optreden gisteren in Bergen op Zoom, nog een mooie foto mogen maken!!!!
Jammer dat mijn zover niet bij kon zijn als grootste fan en mede gitarist maar volgende keer beter.

En zoals ik gisteren ook al zei, je bent een mooi mens

Groet
Loes Heuff heeft geschreven op 20 mei 2024
Toen ik na 28 jaar in het buitenland te hebben gewoond weer terug kwam, klopte de tijdlijn van mijn eigen land niet meer.
Er was ondertussen van alles veranderd waar IK niet bij was geweest, waar IK niets van wist, het werd MIJ niet gevraagd.

Ik kwam zo nu en dan wel even langs natuurlijk, maar er waren, voor mij onbemerkt, altijd wel dingen/mensen bijgekomen of verdwenen. Er vielen dus "gaten" in mijn tijdlijn.......

Toen ik definitief terug was, herkende ik alleen BN-ers van vroeger en ik vond al die nieuwe luitjes niet zo leuk, die zeiden mij niets. Zangers, muzikanten, presentators, nieuwslezers, politici, noem maar op........en ik word altijd weer blij als ik een "gouwe ouwe" ontdek die er nog steeds is.

Gelukkig ben jij er ook nog steeds en vorige week genoot ik eindelijk weer (voor het eerst sinds je Herman van Veen-jaren en één van je eerste eigen concerten) live van je muziek en van jou in Theater Ludens, Voorburg. Soms mijn ogen dicht en stiekem (een heel klein beetje) janken, niet om een speciale reden, maar gewoon omdat het zo ontzettend mooi was, heerlijk.
Ik kocht je boek, heb het gelezen.....mijn tijdlijn is weer wat bijgewerkt.
Dank je wel, je bent fantastisch......en tja......dat zullen ze allemáál wel zeggen! 😉

Warme groet
Loes
Hans en Carla heeft geschreven op 18 mei 2024
Beste Harry,

Wij waren bij je concert in Veenendaal. Voor ons een avondje uit. Hartelijk dank voor dit concert. Voor mij herinneringen aan een van mijn eerste LP’s die ik kocht. Het Dubbelleven van Holle Vijnman.
Mooi dat je na al die jaren nog met enthousiasme kan optreden. Echt top. Wij hebben ervan genoten. Wij wensen jou en geliefden alle goeds! Gods zegen!
Hans en Carla
Juko de Vries heeft geschreven op 17 mei 2024
Gisteravond 16 mei, Veenendaal. Lampegiet. Genoten van een prachtig optreden. Je speelde met je ziel en liet je niet uit het veld slaan door al te frivool reagerend publiek. Tja, die zijn er ook Harry, maar dat weet je als geen ander. Mijn lief, naast me fluisterde me toe:' Jij moet nog veel oefenen op je gitaar, eer je Harry's niveau haalt.' Daar kon ik het weer mee doen. Maakt niet uit we zagen je niet voor het eerst en zeker ook niet voor het laatst. Dank voor een mooie, hoogstaande muzikale avond. Blijf gezond en raak voorlopig nog niet uitgespeeld. Juko
Niels Beck heeft geschreven op 16 mei 2024
Hallo Harry,
We waren vanavond bij je voorstelling in Veenendaal en hebben ontzettend genoten. Behalve dat je je virtuoos gitaarspel liet horen, praatte je ook op een onderhoudende manier alles aan elkaar. Het was boven verwachting. We hebben respect voor het feit dat je daarnaast 2 uur en een kwartier solo op het toneel in je eentje presteert. Top! Nog vele fijne jaren!!
Niels en Jeanet Beck
Veenendaal
Mark heeft geschreven op 14 mei 2024
Hallo Harry,

Door jouw manier van spelen ben ik me meer gaan richten op de akoestische gitaar.
Je hebt een prachtige stijl ontwikkeld door de jaren heen.
Mijn interesse was ooit gewekt door demo's van Mark Knopfler en Tommy Emmanuel, die in feite ook eigen fingerstyle manier hebben.
Ik ga starten met jouw methode, eens kijken waar het mij brengt 🙂
Dolf heeft geschreven op 18 april 2024
Na 3 jaar nu in Heerlen jouw concert gisterenavond wederom perfect zaten vooraan.
Laatste keer in het Beauforhuis in Zeist waar we ook vandaan komen, gezien de omstandigheden nu in Landgraaf/Heerlen super huis maar zouden zo weer terug naar Zeist en omgeving Wageningen/ Zeis willen terugkeren........is helaas onbetalbaar
C.arel Raijmakers heeft geschreven op 18 april 2024
In de laatste nieuwsbrief is een filmpje opgenomen dat een impressie geeft ven het HS Methode weekend 2023. Op de achtergrond speelt er een mooi, lekker in het gehoor liggend nummer. Wat is de titel daarvan? Is daar bladmuziek of een tab van beschikbaar?
Angela & Dave Smeeth heeft geschreven op 17 april 2024
Harry,
Bedankt voor een geweldige avond in Heerlen
Frans en Henneke heeft geschreven op 13 april 2024
Wat een topavond gisteren in de Phil in Haarlem.
Super genoten van jouw geweldige gitaarspel
Jaap van Elst heeft geschreven op 10 maart 2024
Hallo Harry,
Allereerst dank voor de fantastische avond gisteren in Eindhoven. Je speelde gelukkig ook het nummer Amsterdam op je 12 snaren gitaar. Waar kan ik dit nummer vinden, niet op je CD's en je speellijst. Ik wil dit nummer graag hebben om tijdens de bijeenkomsten met mij geboren Amsterdamse vrienden te laten horen. Hier schrijft een 79 jarige, die 65 jaar geleden op 14 jarige leeftijd elke vrijdagavond de voetbaltoto van Neerlandia bij je vader kwam ophalen. Route Ad van de Gein, Gaaspstraat, later Rijnstraat, Sacksioni, de Watertoren bij Berlagebrug, motorfietsenzaak Bron, Utrechtse straat, KLM piloot Viruly/Dresselhuis, Churchillaan. Prive personen alleen bij vol formulier. Als ik het me goed herinner hoorde ik bij mijn bezoek aan de Rijnstraat je toen al op je gitaar spelen.. We hebben nooit samengespeeld bij Neerlandia, wel beide onder Joop Stoffelen. Mooie tijd. en hopelijk weer tot de volgende keer. Hartelijke groeten, Jaap
Michiel van Gessel heeft geschreven op 5 maart 2024
Volg hem zolang ik gitaar speel, vanaf 1976 begonnen met "The house of the rising sun (wie niet).... Daarna Elpees van Harry gekocht....en zijn lesboeken...............
Henk Kroonen heeft geschreven op 4 maart 2024
Beste Harry,
door een verschuiving van de viering van mijn 70ste verjaardag konden wij niet aanwezig zijn op 2 maart in Den Helder. de kaarten die wij hadden heb ik aan een goede buurman cadeau gedaan die van Harry Sacksioni nog niet echt gehoord had maar gek van muziek is. je hebt er nu dus een Fan bij! hij heeft genoten van jouw spel 🙂
Mei-Ling Knibbe heeft geschreven op 1 maart 2024
Beste Harry,

Wat goed, je hebt een gastenboek. Zo kan ik je een berichtje schrijven. Of je je mij nog kunt herinneren; het zou me verbazen, maar ik doe een poging. 40 jaar geleden paste ik met mijn vriend Rob een weekeind op je huis in Lienden, dicht bij de rivier. De foto’s heb ik nog…We kenden elkaar uit café van der Laan naast Carré.
Ik heb zojuist kaartjes gekocht voor je optreden in het vintage Ledeltheater in Oostburg. Midden in corona tijd ben ik met mijn lief hierheen verhuisd, weg uit Edam, de Randstad, nu dicht bij Brugge en de zee. Het huis is uit 1664 en een heerlijke stokoude plek, naast de poort van de oudste stad van Zeeuws Vlaanderen. You would love it.
Je zult me vast niet herkennen, want ook ik ben 40 jaar ouder met spierwit haar en niet meer de jonge blom van weleer.
We zitten vooraan, lekker dicht bij het podium. Zou leuk zijn je even te spreken, wellicht…..wie weet.
Ik zal het fotoboek meenemen.
Warme groet, Mei-Ling. (meiling.knibbe@gmail.com)
Ruud Swart heeft geschreven op 19 februari 2024
Ik was afgelopen vrijdag bij het optreden in Vianen. Je was zelf niet tevreden over het geluid, maar daar heb ik niets van gemerkt. Je legt de lat dus hoog. Complimenten voor deze muzikale reis vanavond van de afgelopen 50 jaar. De ode aan JJ Cale was erg mooi. We hebben na afloop nog even na staan praten. Ik ben die lefty die je probeert na te spelen dat soms lukt, maar meestal niet. Je hebt mij in ieder geval al jaren geleden geïnspireerd met jouw speelstijl en techniek. Keep up the good work!
ruud den bak heeft geschreven op 19 februari 2024
Ik was vrijdag in vianen en super concert en 2 nummer die ik niet kon de ode aan JJ Cale vond ik super en het nieuwe nummer. Komt er nog een nieuwe cd aan .
Deze 2 nummers zijn super gaaf
Rob Heimering heeft geschreven op 6 februari 2024
Dag Harry,

Jij was in de jaren 70/80 een van mijn grote voorbeelden.
Mede dankzij jou heb ik vele jaren mijn eigen muziek gemaakt. Als je het leuk vindt kan je me hier vinden :
https://open.spotify.com/artist/5wf11BhPucYNNH1MB9YrW8?si=qbXMEthNS_u0xyn4htc6_w
(Ook te vinden op alle andere streamingdiensten. Gewoon onder mijn eigen naam:Rob Heimering))

Hartelijk dank voor jouw inspiratie.
Rob heimering
Rinse heeft geschreven op 2 februari 2024
Als je houdt van de performance van Harry Sacksioni dan zul onderstaand artiest ook zeker kunnen waarderen

https://www.youtube.com/watch?v=ENJuNCkPfx0
Marcel Linskens heeft geschreven op 5 januari 2024
Geweldig ,prachtig ,zo mooi !!
Intens genoten van de Stones en Beatles Battle.
In Venlo

Aankomende optredens:
 • 11 aug
ROOSENDAAL
 • 24 okt
EMMELOORD
 • 26 okt
IJSSELSTEIN
 • 29 okt
DELFT
 • 01 nov
SCHIEDAM