Skip to content

Gastenboek

1 januari 1900

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
451 berichten.
Roland heeft geschreven op 10 augustus 2022
Hallo Harry,

Zojuist tijdens mijn vakantie in Denemarken jouw boek in één adem uitgelezen. Een prachtig boek! Wat me opviel is dat je helemaal niets zegt over de samenwerking in de five great guitars. Is dat bewust?

Vriendelijke groet,

Roland
Dennis van Heusden heeft geschreven op 6 augustus 2022
Hoi Harry,

Bedankt voor je inspiratie. Na lang twijfelen of ik het wel zou kunnen, uiteindelijk toch jouw Sacksioni methode aangeschaft. Perfecte corona bezigheidstherapie.

Complimenten voor de uitwerking. Je kunt inderdaad op een laag niveau instappen. De oefeningen bouwen zich langzaam op en met de DVD erbij zie/hoor je ook nog eens hoe je de oefeningen en stukken precies speelt.

De eerste hoofstukken van boek 1 waren behoorlijk zweten. Van pijnlijke vingers tot aan vlekken in je ogen van het constant focussen op de tablatuur. Tot en met de compositie ''Eclips'' was ik wel even zoet. Echter daarna ging het in een sneltreinvaart. Inmiddels heb ik boek 1 uit en heb ik vandaag voor het eerst het gevoel dat ik het hoofstuk ''De Kattendans'' lekker in de vingers heb. Het is fantastisch om te ervaren dat je spel en techniek per hoofdstuk blijft groeien en dat je met veel oefenen (en geduld) oprecht komt waar je wilt komen. Ik kijk uit naar het laatste hoofdstuk (I Wish).

Bedankt voor mooie en interessante lessen van afstand!

Met vriendelijke groet,

Dennis
Jan Gerritsen heeft geschreven op 5 augustus 2022
Kia Ora Harry
Op een knusse winteravond In Taupo New Zealand heb ik jouw album vensters opgezet die ik in de jaren zeventig heb gekocht. Mijn Nieuw Zeelandse partner Kerryn en ik genieten via een Bluetooth platenspeler van je titelsong. Bedankt voor deze mooie herinneringen aan mijn jeugd.
Ed Deijkers heeft geschreven op 20 juni 2022
In de aanvang van de jaren 2000 waren we bij een optreden van Harry in Wijk bij Duurstede, het was een “fan” optreden. Harry had in die tijd voor de fans een jaarlijks optreden georganiseerd, gratis en voor niets. Hier traden artiesten, naast Harry, op die zowel gevestigd als beginnend waren. Klein theater, ruwweg 100 man/vrouw en kinderen. Harry, vrouw en kinderen scharrelden tussen de fans door, is een echte familieband, Jessa, Lenno, allebei twintigers nu, scharrelden ook tussen de fans door. Fijn moment. Als er dan muziek met de naam Jessa en Lenno wordt gespeeld, smelten…….
Peter heeft geschreven op 12 juni 2022
Hoi Harry,

Ik ben al lang de tel kwijt geraakt van het aantal keren dat ik bij je concert mocht zijn. Het is een cliché maar waar; geen twee optredens zijn ooit hetzelfde en zelfs geen twee titels klinken ooit hetzelfde. Wat wel steeds hetzelfde is: je geeft alles en bent constant samen met het publiek in het moment. En ineens zijn we dan zo'n 3 uur en een fantastische avond (Wijk bij Duurstede) verder. "Uitgespeeld" was een pareltje en "1984" een aangename verrassing. Ik heb genoten, maar dat was vast al duidelijk.

Super bedankt, blijf gezond,

Hartelijke groet,

Peter
Joke heeft geschreven op 12 juni 2022
11 juni 2022
Toen ik zag dat je in Wijk in ons schattige theatertje kwam optreden, aarzelde ik geen moment. En terecht. Ik heb genoten van jou en je muziek. Als aimabel mens viel je me op bij Matthijs vN en je muziek heb ik nu pas goed leren kennen. In 1 woord geweldig, je hebt er een fan bij! Veel dank voor deze prachtige avond en uiteraard heb ik je boek besteld, online! Niks koffertje en voor lul op t trapje haha.....
John heeft geschreven op 11 juni 2022
Weer een geweldige avond gehad in Calypso WbD, bedankt
Maarrten heeft geschreven op 8 juni 2022
Hoi Harry,

Zaterdag as kom ik in Wijk BD naar je luisteren. Ik ben fan sinds klas 6 (1979-1980) van je en vroeg me af of het je zou lukken die oude tv-tune te spelen van de zesde klas. Voor mij echt jeugedsentiment en de reden waarom ik gitaar ben gaan spelen. Groetjes,

Maarten M uit B
Rob van Toledo heeft geschreven op 21 mei 2022
Hallo Harry,
Ik heb weer geweldig genoten van je optreden in Voorburg.
Het nummer 1984 was echt weer een verrassing om te horen. Was het niet nog dramatischer geweest als je het op je dubbelhals Gibson SG had gespeeld? Met bijvoorbeeld een zwaar phaser effect wat van links naar rechts swiped tijdens de apocalyps van het nummer? Om daarna de overgang naar paddentrek wat minder heftig te maken had je aansluitend op diezelfde gitaar ook “de lifter” kunnen spelen, de gitaar staat toch al in de open D mineur.
Waarom gebruik je ook geen loopstation? Lijkt mij ook een uitbreiding van je one man band 😉
Succes verder met je shows, ik hoop dat je heeeel gezond oud wordt.
R.H.U. Niklewicz heeft geschreven op 19 mei 2022
voorstel voor een kleine tekstcorrectie, niet zozeer iets voor het gastenboek.
L toevoegen in:
Mededeling m.b.t. de tourijst voor seizoen 2022-2023
Harry Sacksioni
Hartelijk dank. Het is aangepast!
Ger Huijs heeft geschreven op 17 mei 2022
Hoi, op jouw speellijst staat het concert the battle Rolling Stones vs Beatles in Arnhem op 30 oktober om 20.00 uur. Op het ticket dat ik heb gekocht staat 15.00 uur. Is de tijd op het ticket de juiste tijd?
Harry Sacksioni
Beste Ger Huijs, de tijd op jouw kaartje klopt. Het vindt plaats om 15 uur in Arnhem. We zullen het op de site corrigeren. Dank voor je bericht!
Marion heeft geschreven op 14 mei 2022
Beste Harry, wij Gerard en Marion waren gisteren te gast bij jouw optreden in Bergen op Zoom en hebben enorm van je muziek genoten. Wat jammer dat de bezetting zo belabberd was, echter alle lof voor jou, je hebt er een spetterend optreden van gemaakt en een geweldige toegift! Hartelijk dank Harry!

Warme groet, Gerard en Marion uit Etten-Leur
Henk Hoogcarspel heeft geschreven op 7 mei 2022
Wat ontzettend fijn dat ik eindelijk dan eens een optreden van je mocht bijwonen, terwijl ik al 40 jaar fan ben van je gitaarspel en je composities. Magnifiek optreden was het in Zoetermeer en 1984 werkelijk een subliem hoogtepunt, zo geraffineerd en mooi gespeeld, om te huilen zo mooi! blijf gezond Harry, blijf spelen tot je er bij neervalt en laat ons nog jaren genieten van je muzikaliteit!
Josée Stienstra heeft geschreven op 3 mei 2022
Dag Harry, met zo’n volle speel lijst is de kans klein dat je in november in Hollum optreedt, ben ik bang??? Zou heel jammer zijn
Groet
Josée Stienstra
Ria van der Ham heeft geschreven op 3 mei 2022
mooie website en weer even genoten van de aflevering van Podium Witteman. Nog helemaal in de sfeer na het concert van afgelopen vrijdag in de Agnietenhof in Tiel. Alle 50 jaren maakten mijn man en ik mee door veel concertbezoek. Ga zo door Harry. Altijd geweldig. Groet, Ria
Hans Geuzebroek heeft geschreven op 3 mei 2022
Mooie website en mooie foto Harry.
Groetjes Hans Geuzebroek
Peter Claes heeft geschreven op 2 mei 2022
Hey Harry,

Kom je ook naar Belgie (Antwerpen) ?

Vriendelijke groet,

Peter
Ed Deijkers heeft geschreven op 10 januari 2022
Hallo Harry,
Ik hoop dat je qua gezondheid, nog steeds on the run bent. Overigens geldt dat vanzelfsprekend ook voor je familie en diegenen waar je van houdt en op gesteld bent. Uiteraard, ik ben er zeker van, blijf je met muziek bezig en zult naar mijn overtuiging nog dagelijks je instrumenten bespelen. De waan van de dag is natuurlijk de pandemie die wereldwijd rondgaat, het onmogelijk maken van spelen voor publiek door de overheid, zonder oordeel, maakt het niet eenvoudig om als muzikant en ondernemer een bestaan te continueren. Ik hoop dat je toch gelukkig bent. Hoe is het overigens met Jessa en Lenno? Ik kan ze me nog herinneren rond het jaar 2000 of een paar jaar later… Doen ze het goed? Met zo’n vader en moeder kan dat qua opvoeding bijna niet anders. Veel geluk voor jullie allen en wellicht woon ik nog eens een optreden bij en hebben we persoonlijk contact. Groet, Ed
Monique Taillie heeft geschreven op 15 december 2021
Harry Sacksioni is de meest sympathieke, meesterlijke, guitarman on earth. Dat de jubileumconcerten toch alsjeblieft door mogen gaan in 2022, volgend jaar dus, zeker die in het Vestzaktheater in het zuiden des lands.
Conrad Dufour heeft geschreven op 22 november 2021
Hallo Harry,
we willen je nog bedanken voor het mooie optreden op Ameland en de leuke gesprekken in het café en in het hotel. Het boek hebben we inmiddels besteld en we kunnen niet wachten om het te lezen. Wellicht tot ziens bij een volgend optreden. Groeten, Conrad en Marije (de boekhouder en de glazenier)

Aankomende optredens:
 • 02 okt
EMMEN
 • 06 okt
EMMELOORD
 • 07 okt
HOOFDDORP
 • 08 okt
TIEL
 • 12 okt
RIJSWIJK