Skip to content

Gastenboek

1 januari 1900

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
505 berichten.
John heeft geschreven op 11 juni 2022
Weer een geweldige avond gehad in Calypso WbD, bedankt
Maarrten heeft geschreven op 8 juni 2022
Hoi Harry,

Zaterdag as kom ik in Wijk BD naar je luisteren. Ik ben fan sinds klas 6 (1979-1980) van je en vroeg me af of het je zou lukken die oude tv-tune te spelen van de zesde klas. Voor mij echt jeugedsentiment en de reden waarom ik gitaar ben gaan spelen. Groetjes,

Maarten M uit B
Rob van Toledo heeft geschreven op 21 mei 2022
Hallo Harry,
Ik heb weer geweldig genoten van je optreden in Voorburg.
Het nummer 1984 was echt weer een verrassing om te horen. Was het niet nog dramatischer geweest als je het op je dubbelhals Gibson SG had gespeeld? Met bijvoorbeeld een zwaar phaser effect wat van links naar rechts swiped tijdens de apocalyps van het nummer? Om daarna de overgang naar paddentrek wat minder heftig te maken had je aansluitend op diezelfde gitaar ook “de lifter” kunnen spelen, de gitaar staat toch al in de open D mineur.
Waarom gebruik je ook geen loopstation? Lijkt mij ook een uitbreiding van je one man band 😉
Succes verder met je shows, ik hoop dat je heeeel gezond oud wordt.
R.H.U. Niklewicz heeft geschreven op 19 mei 2022
voorstel voor een kleine tekstcorrectie, niet zozeer iets voor het gastenboek.
L toevoegen in:
Mededeling m.b.t. de tourijst voor seizoen 2022-2023
Harry Sacksioni
Hartelijk dank. Het is aangepast!
Ger Huijs heeft geschreven op 17 mei 2022
Hoi, op jouw speellijst staat het concert the battle Rolling Stones vs Beatles in Arnhem op 30 oktober om 20.00 uur. Op het ticket dat ik heb gekocht staat 15.00 uur. Is de tijd op het ticket de juiste tijd?
Harry Sacksioni
Beste Ger Huijs, de tijd op jouw kaartje klopt. Het vindt plaats om 15 uur in Arnhem. We zullen het op de site corrigeren. Dank voor je bericht!
Marion heeft geschreven op 14 mei 2022
Beste Harry, wij Gerard en Marion waren gisteren te gast bij jouw optreden in Bergen op Zoom en hebben enorm van je muziek genoten. Wat jammer dat de bezetting zo belabberd was, echter alle lof voor jou, je hebt er een spetterend optreden van gemaakt en een geweldige toegift! Hartelijk dank Harry!

Warme groet, Gerard en Marion uit Etten-Leur
Henk Hoogcarspel heeft geschreven op 7 mei 2022
Wat ontzettend fijn dat ik eindelijk dan eens een optreden van je mocht bijwonen, terwijl ik al 40 jaar fan ben van je gitaarspel en je composities. Magnifiek optreden was het in Zoetermeer en 1984 werkelijk een subliem hoogtepunt, zo geraffineerd en mooi gespeeld, om te huilen zo mooi! blijf gezond Harry, blijf spelen tot je er bij neervalt en laat ons nog jaren genieten van je muzikaliteit!
Josée Stienstra heeft geschreven op 3 mei 2022
Dag Harry, met zo’n volle speel lijst is de kans klein dat je in november in Hollum optreedt, ben ik bang??? Zou heel jammer zijn
Groet
Josée Stienstra
Ria van der Ham heeft geschreven op 3 mei 2022
mooie website en weer even genoten van de aflevering van Podium Witteman. Nog helemaal in de sfeer na het concert van afgelopen vrijdag in de Agnietenhof in Tiel. Alle 50 jaren maakten mijn man en ik mee door veel concertbezoek. Ga zo door Harry. Altijd geweldig. Groet, Ria
Hans Geuzebroek heeft geschreven op 3 mei 2022
Mooie website en mooie foto Harry.
Groetjes Hans Geuzebroek
Peter Claes heeft geschreven op 2 mei 2022
Hey Harry,

Kom je ook naar Belgie (Antwerpen) ?

Vriendelijke groet,

Peter
Ed Deijkers heeft geschreven op 10 januari 2022
Hallo Harry,
Ik hoop dat je qua gezondheid, nog steeds on the run bent. Overigens geldt dat vanzelfsprekend ook voor je familie en diegenen waar je van houdt en op gesteld bent. Uiteraard, ik ben er zeker van, blijf je met muziek bezig en zult naar mijn overtuiging nog dagelijks je instrumenten bespelen. De waan van de dag is natuurlijk de pandemie die wereldwijd rondgaat, het onmogelijk maken van spelen voor publiek door de overheid, zonder oordeel, maakt het niet eenvoudig om als muzikant en ondernemer een bestaan te continueren. Ik hoop dat je toch gelukkig bent. Hoe is het overigens met Jessa en Lenno? Ik kan ze me nog herinneren rond het jaar 2000 of een paar jaar later… Doen ze het goed? Met zo’n vader en moeder kan dat qua opvoeding bijna niet anders. Veel geluk voor jullie allen en wellicht woon ik nog eens een optreden bij en hebben we persoonlijk contact. Groet, Ed
Monique Taillie heeft geschreven op 15 december 2021
Harry Sacksioni is de meest sympathieke, meesterlijke, guitarman on earth. Dat de jubileumconcerten toch alsjeblieft door mogen gaan in 2022, volgend jaar dus, zeker die in het Vestzaktheater in het zuiden des lands.
Conrad Dufour heeft geschreven op 22 november 2021
Hallo Harry,
we willen je nog bedanken voor het mooie optreden op Ameland en de leuke gesprekken in het café en in het hotel. Het boek hebben we inmiddels besteld en we kunnen niet wachten om het te lezen. Wellicht tot ziens bij een volgend optreden. Groeten, Conrad en Marije (de boekhouder en de glazenier)
Henk Janssen heeft geschreven op 28 september 2021
Hallo Harry,
Ik ben helemaal weg van jouw nummer ELIXER en zou het graag zelf willen spelen. Ik speel helaas geen gitaar, maar piano. Mijn vraag is daarom: is er ook een pianopartituur van? Ik ben bezig geweest om te kijken of ik zelf de gitaarpartituur om kan zetten naar een pianopartituur, maar kom niet verder dan de eerste negen maten (de intro). Daarna gaat het tempo omhoog en raak ik het spoor bijster... Ik heb Mike Boddé al aangeschreven, maar die kon mij niet helpen. Hij antwoordde mij dat hij 'ook maar iets deed' , verwijzend naar het optreden met jou bij Paul Witteman destijds (wat hij als , ervaren. pianist makkelijk kan).
Ik hoop dat je mij kunt helpen. Groet, Henk Janssen
Ronald van Hoove heeft geschreven op 21 augustus 2021
Beste Harry,

Dat je fantastisch gitaar speelt en dat je muziek leeft en ademt, dat mag natuurlijk vaak gezegd. Maar des te meer bewonder ik je om je hart voor mensen. Je zet je in voor de kwetsbaren onder ons, maakt de wereld en hun wereld een beetje beter.

Zag op je website dat je o.a. verbonden bent met de stichting Stoute Schoenen en zo “autisme onder de aandacht brengt bij een breder publiek”.

In mijn eigen omgeving kom ik soms mensen met een vorm van autisme tegen. Ook mijn vriendin heeft een lichte vorm. Ik wilde er meer van begrijpen en zij raadde me o.a. aan een (fictief) boek te lezen over een jongen met Asperger.

Het is zeker geen wetenschappelijk of medisch boek, maar het verhaal laat je de wereld zien vanuit het perspectief van een autistische jongen. Dat het in dit geval om een savant gaat, iemand met bijzondere gaven, is niet het belangrijkste. De tragiek van “het anders zijn” en daardoor niet begrepen worden met alle pijnlijke gevolgen van dien, wordt voelbaar door dit verhaal. Het is ook met humor geschreven, een mooie combinatie, tragiek en humor..

Ik heb geen belangen bij dit boek, maar dacht dat het je misschien zou interesseren.

De titel is “The Curious Incident of the Dog in the Night-Time” door Mark Haddon.

Misschien ken je het al? Beter is het de Engelse versie te lezen, de oorspronkelijke taal.

Succes met alles en hartelijke groet!
Elly van Wissen heeft geschreven op 9 augustus 2021
Hallo Harry, voor mijn verjaardag in juli jouw boek gevraagd en gekregen. Fantastisch wat jij allemaal gedaan hebt. Toen jij op 25 oktober in Noordwijk optrad zat ik ook in de zaal. Zo mooi dat je André Kuiper even in het zonnetje zette! In 2019 had ik kaarten voor de “ Five Guitars” met jou erbij. Dit is toen verzet naar 2020, waar jij niet bij aanwezig zou zijn. Nu staat het gepland voor maart 2022. Ik hoop dat jij hierbij bent. Succes met TIMELINE.
Frans heeft geschreven op 20 juli 2021
Ken je dat, iemand uit het oog verliezen.
In de jaren 70 - 80 heel vaak naar optredens geweest van Harry en Herman van Veen.
Daarna Harry uit het oog verloren.
Vanavond Harry gezien met Hans Dorrestijn.
Gelijk zijn muziek opgezocht en weer gedraaid.
Nog nooit meegemaakt maar nog nooit zo gehuild omdat ik mij weer herinnerde hoe mooi jij kan spelen.
Prachtig. Ook gelijk de dubbel cd 'Vijfenzestig' besteld.
Bedankt.
Ed Deijkers heeft geschreven op 13 april 2021
Wat een leuke reactie, ik denk dat als Harry zijn teennagels op tijd knipt, hij in staat is hier ook nog iets mee te doen, echter, om het netjes te houden, 20 vingers is meer dan zat, meer houd ik niet bij:)
Lisette heeft geschreven op 11 april 2021
Vorige week het boek (gesigneerd!) ontvangen en in één adem uitgelezen. Fantastisch! Kleine anekdote van mijn kant. Het moet 1983 zijn geweest dat ik je toevallig tegen het lijf liep op Tenerife. Ik was daar een tijdje en zat er op het vliegveld te wachten op de broer van mijn vriendin die mijn gitaar uit Nederland mee had genomen. Toen ik de gitaar van hem in ontvangst had genomen liep je net voorbij. Toeval bestaat niet:) Ik had je platen grijs gedraaid en kon mijn bewondering wel uitschreeuwen, maar ik durfde niets te zeggen. Gelukkig groette je me vriendelijk toen je mijn gitaar zag. Mijn vriendin spoorde me aan je om een handtekening te vragen. Die handtekening zette je welwillend op mijn gitaarhoes. Je nodigde ons uit om je optreden te komen bekijken in TenBel meen ik, maar dat lukte me niet. De handtekening op mijn gitaarhoes is inmiddels vervaagd, maar de herinnering niet. Ik hoop je ooit live te zien spelen, want dat is er nog niet van gekomen. Niet alleen een meestergitarist, ook een buitengewoon aardig mens!

Aankomende optredens:
 • 25 mei
WIJK BIJ DUURSTEDE
 • 01 jun
HEERENVEEN
 • 08 jun
GROOTSCHERMER
 • 11 aug
ROOSENDAAL
 • 24 okt
EMMELOORD