Skip to content

Gastenboek

1 januari 1900

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
507 berichten.
Ed Deijkers heeft geschreven op 13 april 2021
Wat een leuke reactie, ik denk dat als Harry zijn teennagels op tijd knipt, hij in staat is hier ook nog iets mee te doen, echter, om het netjes te houden, 20 vingers is meer dan zat, meer houd ik niet bij:)
Lisette heeft geschreven op 11 april 2021
Vorige week het boek (gesigneerd!) ontvangen en in één adem uitgelezen. Fantastisch! Kleine anekdote van mijn kant. Het moet 1983 zijn geweest dat ik je toevallig tegen het lijf liep op Tenerife. Ik was daar een tijdje en zat er op het vliegveld te wachten op de broer van mijn vriendin die mijn gitaar uit Nederland mee had genomen. Toen ik de gitaar van hem in ontvangst had genomen liep je net voorbij. Toeval bestaat niet:) Ik had je platen grijs gedraaid en kon mijn bewondering wel uitschreeuwen, maar ik durfde niets te zeggen. Gelukkig groette je me vriendelijk toen je mijn gitaar zag. Mijn vriendin spoorde me aan je om een handtekening te vragen. Die handtekening zette je welwillend op mijn gitaarhoes. Je nodigde ons uit om je optreden te komen bekijken in TenBel meen ik, maar dat lukte me niet. De handtekening op mijn gitaarhoes is inmiddels vervaagd, maar de herinnering niet. Ik hoop je ooit live te zien spelen, want dat is er nog niet van gekomen. Niet alleen een meestergitarist, ook een buitengewoon aardig mens!
Ed Nederlof heeft geschreven op 2 april 2021
Boek is na 1 middag al uit! Wat een geweldig boek om gelezen te hebben, en jammer dat het nu al uit is. Leuk om dit soort anekdotes te kunnen lezen. Nogmaals dank en fijne Paasdagen.
Ed Nederlof heeft geschreven op 2 april 2021
Goede middag,
Gisteren je boek besteld en vandaag, gesigneerd en wel al in de brievenbus mogen ontvangen. Hartelijk dank voor de snelle verzending - Lekker de paasdagen lezen. Daarnaast heb ik vandaag enkele partituren besteld bij je, van onder andere Lappenballerina en Hagelslag. Vroeger heb ik les gehad van Gerard Boontjes die later gestart is met de Rockacademie in Tilburg, en Fingerstyle was hetgeen altijd mijn basis is geweest voor mijn eigen gitaarspel. Gerard was degene die mij jouw muziek toonde en als basis er bij mij inschopte 🙂 Zodra ik de partituren binnen heb, ga ik weer met volle zin en energie mijn gitaar oppakken en oefenen. Dank je wel voor je mooie muziek en hopelijk mag je dit nog heel veel jaren blijven doen. Fijne paasdagen en heel veel geluk en gezondheid voor jou en je familie.
Rinus van Schaik heeft geschreven op 8 maart 2021
Hallo Harry,

Wat een mooi maar ook aangrijpend gesprek met Matthijs. Uit het oog maar zeker niet uit het (voetbal)hart. Ik ga zeker je boek lezen.

Groet
Rinus
Mike heeft geschreven op 7 maart 2021
In mijn leven heb ik 2 helden: de eerste is Paul McCartney en de tweede is Harry.
Willie heeft geschreven op 7 maart 2021
Harry forever young . Wat een prachtige uitzending
gisteren bij Mathijs .Een ontroerend emotioneel
verhaal.
Han Rutgers heeft geschreven op 7 maart 2021
Wat een geweldig optreden op 6 maart 2021 bij Matthijs. En wat een fantastisch en menselijk gesprek. Ontroerend.
Andries heeft geschreven op 7 maart 2021
Beste Harry,
Sinds gisteravond ben ik fan van je geworden Harry. In de eerste plaats als mens, maar nog meer vanwege je muzikale kwaliteiten! Wat een top optreden gisteravond bij Mathijs. kippenvel!
AJH Muhren heeft geschreven op 7 maart 2021
Hi Harry,
Wat een geweldig optreden gisteravond bij Matthijs van Nieuwkerk. Ik heb er erg van genoten. Je speelt nog steeds met 20 i.p.v. 10 vingers. Je hebt toch gelijk gehad om van het gitaar spelen je beroep te maken. Maar met voetballen had je ook je brood kunnen verdienen hoor[ha-ha] Arnold Muhren [ex-voetballer]
Hannie heeft geschreven op 7 maart 2021
Hoi, gisteren enorm genoten van je aanwezigheid bij Matthijs, evenals enige tijd geleden toen je bij Podium Witteman was. Ik was geroerd door de manier waarop je vertelde over de vrouw die je stalkte. De openheid, je emotie, het authentieke van je persoon. En dat je ondanks alles de tragedie kan blijven zien. Het boek zojuist besteld en ik verheug me op de verhalen. Ook wij wonen buitenaf maar we zouden je best als buurman willen hebben. Hartelijke groeten, Hannie
Marc heeft geschreven op 7 maart 2021
Je bent een bijzondere man. Heb vanavond genoten van je optreden van Matthijs en van je ontroerende persoonlijke verhaal. Gelijk net je boek besteld. Ik hoop je ooit nog eens live te zien optreden. Na die corona die we ondertussen allemaal wel zat zijn.
Inge Lepelaar heeft geschreven op 6 februari 2021
Hoi Harry, we kennen elkaar van vroeger. Long time ago. Ooit etage in de Quellijnstraat gehuurd van je zus Loes. Ook bij je thuis geweest in de van Rijnstraat nog. Dus lang geleden. Ik zag en hoorde je spelen met Mike Bodé. Fantastisch weer. Je nummer over die mammoet boom, daarover wil ik je een tip geven. Als het je tenminste interesseert. Ik heb net her boek door Richard Powers 'Tot in de hemel' aan Wim en Paulien Mellink uit Wageningen gegeven, de ouders van Joost, die vroeger bevriend is geweest met 1 van je zoons. Hoe klein is de wereld. Ik vind her een waanzinnig mooi boek over bomen en dus ook jouw Sequoya(weet niet of ik het goed schrijf). Fijn om je weer op tv gehoord te hebben. Het gaat je goed. Groetjes, Inge Lepelaar uit Maarssen.
Peter de Rijk heeft geschreven op 5 januari 2021
Beste Harry,
De publiciteit rond je 70-project bracht me weer terug naar mijn tienerjaren en jouw concerten met Herman en daarna solo. Je was voor mij als jonge gitarist een vulkaan van inspiratie, ik heb je stukken verslonden tot het eelt op mijn vingertoppen begon los te laten. Dankzij jouw werk is mijn klassieke gitaar een belangrijke levenspartner geworden. Nu dik 40 jaar verder speel ik voornamelijk samen met zangers. Prachtige klassieke sopraan-gitaar aria's, Zuid-Amerikaanse liederen en ander moois. Ik besef dat muziek en gitaarspelen zo'n waardevol deel is in mijn leven en dat ik zonder het instuderen van jouw werk destijds die route waarschijnlijk niet gevonden zou hebben. Ik wilde je graag laten weten wat je voor me hebt betekend en daarvoor ben ik je erg dankbaar. Ik hoop post-corona weer eens naar een concert van je te komen. Gitaristische groeten, Peter
Harry Sacksioni
Dat is erg mooi om te horen Peter. Het doet mij altijd deugt als iemand iets in het leven vindt dat hem of haar veel plezier geeft. En als dat dan ook nog eens het maken van muziek betreft, dan is dat helemáál prachtig. Goed om te lezen dat ik daar in jouw leven een aanzetje voor kon zijn.
Groet! Harry
Ed heeft geschreven op 17 november 2020
Tja, Harry, 70 alweer. Wat een getal! Denkend aan dit getal....het lijkt een gewichtig getal.
Zelf voel ik dat niet zo, jij wel?
Ik zat afgelopen zondag met mijn schoonouders aan tafel bij ons thuis, in de veranda met de houtkachel aan. We aten mosselen met alle sausjes en stokbrood en andere verboden dingen. Witte Elsace Riesling erbij, kortom top! Er ontspon zich een gesprek tussen mijn vrouw, haar ouders en mij. Het was een heerlijk potje "ouwehoeren", lachen, grappen en wederzijds respect en beetje uitdagen. Heerlijke zondagmiddag!
Zo is zeventig een getal, mijn schoonouders zijn 72 jaar getrouwd en zijn respectievelijk 90 en 92 jaar oud, wonen zelfstandig in een eensgezinswoning. (Wij doen dan wel de zware klusjes) Schoonpa heeft net een nieuwe ipad en doet de financien netjes op zijn laptop, dan valt zeventig toch erg mee, vind je niet?
Henk Mosseveld heeft geschreven op 21 mei 2020
Naar mijn beste weten is dit geen gitaarnummer, maar wordt dit op een luit gespeeld.
wil heeft geschreven op 13 mei 2020
Hoi,

ben op zoek naar bladmuziek van het nummer "Menuet voor een drenkeling".
Vermoedelijk is daar geen bladmuziek van, want ik zie het nummer niet in de aangeboden gitaarboeken/partituren.Maar ik lanceer de vraag maar in de hoop dat iemand (of Harry zelf)
daar een antwoord op kan geven. Vind het een mooi gitaarnummer.

Groet
Wil
Martien Visser heeft geschreven op 19 januari 2020
Beste Harry,
Het was mijn idee om mijn zoon van 21 jaar, die inmiddels al een aardig stukje gitaar speelt, eens in aanraking te brengen met één van mijn guitarhero’s vanuit m’n jeugd. Dus trakteerde ik hem op een concert van jou, gisteravond in een klein zaaltje in De Bilt. Ondanks de problemen op technisch gebied en een zeer droog klimaat in de zaal, was het werkelijk een fantastische belevenis om je weer eens live te mogen bewonderen. De oude nummers als Elixer, Meta Sequoia (dat ik vooral kende als Harry-stuk) en Goofy zorgden ervoor dat ik me weer de jongen van 17 jaar voelde, die ademloos jouw eerste lp grijsdraaide. Maar ook het nieuwere werk als Stoute Schoenen, Amsterdam, je vertolkingen van diverse film- en televisieseriemuziek en je interpretaties van groten der aarde als JJ Cale en Stevie Wonder deden mijn hart sneller kloppen. Mijn zoon was uiteraard even enthousiast als ik en vond het prachtig om z’n oude vader zo te zien genieten. Vanzelfsprekend hebben we de ceedees Once Upon A Time en 65 gesigneerd meegenomen. Mijn zoon stelde voor om deze op de terugweg maar meteen te gaan beluisteren. Daar was ik natuurlijk niet op tegen!
Heel hartelijk dank voor deze onvergetelijke avond. We genieten nu thuis samen na van de prachtige cd’s!
Martien
Aad Schrama heeft geschreven op 16 januari 2020
Gisteravond weer (voor de ik weet niet hoeveelste keer) geweldig genoten van jouw muziek in de kleine zaal in Gouda.
Harry, bedankt voor al die geweldige muziek die je ons brengt!

En je hebt me wel heel nieuwsgierig gemaakt naar Timeline.
John Wijnhoven heeft geschreven op 12 januari 2020
genoten gisteravond in onze 2 hondjes theater .... Bedankt voor de fijne avond !! en tot snel
.....

Aankomende optredens:
 • 11 aug
ROOSENDAAL
 • 24 okt
EMMELOORD
 • 26 okt
IJSSELSTEIN
 • 29 okt
DELFT
 • 01 nov
SCHIEDAM