Skip to content

Gitaarclinic Zuid-Frankrijk 2011

5 december 2010

Peter van ElswijkOp 1 t/m 6 mei 2011 organiseert Gitaarschool Peter van Elswijk voor de derde keer op rij een gitaarclinic op camping La Vallee Verte in Zuid-Frankrijk: “Heerlijk de hele dag met de gitaar bezig zijn op prachtige locaties in het mooie Frankrijk”. Net als de afgelopen twee jaren zullen zowel Harry Sacksioni als flamencogitarist Eric Vaarzon Morel ieder een eigen masterclasse geven. Peter van Elswijk geeft les op 1 mei, Harry 2 en 3 mei, Eric 4 en 5 mei en Peter sluit op 6 mei af.

Iedere ochtend wordt er verzameld op het barterras van de camping vanwaar er vertrokken wordt naar de locatie voor die dag. Tot ongeveer 16.00 uur vinden de gitaarclinics plaats, waarna iedereen weer vrij is. ’s Avonds na het eten zal er plaats zijn voor optredens.
Peter van ElswijkHeb je interesse en wil je je opgeven voor deze unieke gitaarervaring mail dan naar petervanelswijk@gmail.com en kijk op de site van Peter van Elswijk voor verdere info of kijk naar de foto’s en filmpjes van vorige jaren.

Secrets Answers & Questions
Daarnaast heeft de organisator van dit evenement, Peter van Elswijk, onlangs zijn derde cd (‘Secrets Answers & Questions’) uitgebracht met daarop een combinatie van eigen composities en vertolkingen van het werk van anderen. Een recensie van de cd is te lezen op de Pulling the Strings-site (te bekijken door leden van Pulling the Strings).

Aankomende optredens:
 • 25 mei
WIJK BIJ DUURSTEDE
 • 01 jun
HEERENVEEN
 • 08 jun
GROOTSCHERMER
 • 11 aug
ROOSENDAAL
 • 24 okt
EMMELOORD