Skip to content

Harry & goede doelen

1 januari 1900

Muziekids

Het doel van de non-profit organisatie Muziekids is om in heel Nederland in iedere provincie, in de plaatselijke ziekenhuizen, een Muziekids studio te vestigen waar zieke kinderen actief zelf muziek kunnen maken of passief hun favoriete muziek kunnen beleven.

Professionals zullen eenmaal in de week de zieke kinderen begeleiden, waardoor de kinderen meegenomen worden in de wereld van de muziek zodat ze even hun ziekte kunnen vergeten, al is dat maar voor een klein moment.

Harry is sinds 2002 achter de schermen betrokken bij deze organisatie.

Nationaal Jeugdfonds Jantje Beton

Jantje Beton vindt het heel belangrijk dat kinderen in hun vrije tijd spelen. Wanneer kinderen spelen, hebben ze op het moment zelf veel plezier. Harry componeerde, arrangeerde en musiceerde in samenwerking met Gideon van Aartsen voor meerdere projecten van Jantje Beton.

Het promotiefilmpje voor Jantje Beton ‘Kind van de Rekening‘ was in 2004 en 2006 te zien op de Nederlandse televisie. Harry Sacksioni maakte de muziek en de arrangementen en produceerde het nummer. De tekst van “Kind Van De Rekening” is van Gideon van Aartsen. Het lied wordt gezongen door Rob de Nijs.

www.jantjebeton.nl

Radiocommercial voor Jantje Beton met Rob de Nijs en Lenno Sacksioni (4 jaar):

Stichting Pallieter

Stichting Pallieter maakt zich sterk voor de zorg van zieke kinderen. Helaas kunnen niet alle ziektes bij kinderen genezen worden. Verzorging en verzachting is dan het enige wat nog mogelijk is. Harry is ambassadeur voor Pallieter.

www.pallieterhelpt.nl

Lees hier de column die Harry hierover schreef.

Aankomende optredens:
 • 11 aug
ROOSENDAAL
 • 24 okt
EMMELOORD
 • 26 okt
IJSSELSTEIN
 • 29 okt
DELFT
 • 01 nov
SCHIEDAM