Skip to content

Harry Sacksioni ambassadeur van Stichting Stoute Schoenen

24 december 2010

Stoute Schoenen

Stichting Stoute Schoenen is gevestigd in een vrijstaande villa op het bosrijke terrein van Berg & Bosch, nabij Bilthoven en is gespecialiseerd in het aanbieden van zorg op maat voor autistische kinderen en kinderen met een aan autisme verwante stoornis.

Gitarist, componist en tekstschrijver Harry Sacksioni leeft en ademt muziek. Muziek is zijn taal. Wat hij ervaart en beleeft zet hij, bijna als vanzelf, om in muziek. En met die taal weet hij velen te bereiken. Want de taal van de muziek is universeel.

Kinderen met autisme of een aan autisme verwante stoornis, hebben vaak moeite met het onder woorden brengen van hun gedachten en emoties. Muziek is echter de taal van het hart en die wordt door alle kinderen verstaan. Muziek luisteren en muziek maken is voor veel autistiche kinderen een fijne manier om zich te uiten en/of om juist rustig te worden.

Daarom zijn we enorm blij dat Harry Sacksioni zich aan onze stichting heeft verbonden en op zijn eigen manier autisme onder de aandacht brengt bij een breder publiek. Op zijn nieuwe CD Adrenaline staat het nummer Stoute Schoenen, wat het verband tussen Harry en onze Stichting nog bevestigt. Samen met Harry gaan wij zorgen voor een mooie samenwerking die de kinderen van onze stichting ten goede komt.

PERSBERICHT (December 2010)
Zie ook: www.stouteschoenen.nl

Muziek luisteren en muziek maken is voor veel autistische kinderen een fijne manier om zich te uiten en/of om juist rustig te worden. Daarom zijn wij blij dat Harry Sacksioni zich aan onze stichting heeft verbonden en op zijn eigen manier autisme onder de aandacht brengt bij een breder publiek. Op zijn nieuwe CD “Adrenaline” staat het nummer Stoute Schoenen, wat het verband tussen Harry en onze stichting nog bevestigt. Samen met Harry gaan wij zorgen voor een mooie samenwerking die de kinderen van onze stichting ten goede komt!

Aankomende optredens:
 • 01 mrt
DEN HELDER
 • 09 mrt
EINDHOVEN
 • 14 mrt
HUIZEN
 • 21 mrt
CAPELLE AAN DEN IJSSEL
 • 05 apr
OOSTBURG