Harry Sacksioni bij Matthijs gaat door

Cover anekdotenboek Dat kunnen ze allemáál wel zeggenOp zaterdagavond 6 maart 2021 was Harry te gast bij Matthijs van Nieuwkerk in zijn programma ‘Matthijs gaat door’. Onderwerp van gesprek was onder andere Harry’s 50-jarig optreedjubileum en zijn anekdotenboek ‘Dat kunnen ze allemáál wel zeggen…’. Er was speciale aandacht voor het onderwerp ‘stalking’. In zijn boek geeft Harry voor het eerst volledige openheid van zaken over de veertig jaren waarin hij slachtoffer van stalking is geweest, en de impact die dat op zijn leven en gezin had. Een fragment uit het boek hierover is hier te lezen.

Uiteraard was er ook ruimte voor muziek: Harry speelde samen met de huisband ‘Sven Hammond Big Band’ en zanger José James een Stevie Wonder drieluik.

Het volledige programma is terug te kijken op de site van NPO Start.

Het anekdotenboek ‘Dat kunnen ze allemáál wel zeggen…’ is te bestellen op shop.harrysacksioni.nl.
Harry Sacksioni – Forever Young (‘Matthijs gaat door’)

Warning: Use of undefined constant Link - assumed 'Link' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/harrysacksioni.nl/httpdocs/wp-content/themes/sacksioni/functions_sacksioni.php on line 36 Warning: Use of undefined constant mediapresent - assumed 'mediapresent' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/harrysacksioni.nl/httpdocs/wp-content/themes/sacksioni/functions_sacksioni.php on line 37
Bericht geplaatst op: 06 maart 2021

Nieuwste berichten:

Anekdotenboek: Dat kunnen ze allemáál wel zeggen…
Speellijst 2021-2022
Inschrijving Sacksioni Methode Weekend 2021 geopend!
Harry Sacksioni bij Matthijs gaat door
Harry Sacksioni bij Podium Witteman

This entry was posted in TV. Bookmark the permalink.

Comments are closed.