Skip to content

Harry Sacksioni in de Dialoog in Ermelo

27 januari 2012

Op 27 januari bezocht ik voor de tweede keer in een maand tijd een theater voorstelling van Harry Sacksioni. Ook hier weer een volledig uitverkochte zaal. While my Guitar gently weeps (of sleeps ??). Zoals mijn zwager bij een eerdere voorstelling al zei: Het is me niet gelukt om in slaap te vallen, terwijl hij daar toch zeker een zekere reputatie voor heeft. Nee sterker nog, ook hij had van het begin tot het eind genoten en vele nummers herkend.

Ik heb al eerder het genoegen gehad om Harry te mogen ontmoeten en fotograferen. Ook vandaag was mocht ik dat met toestemming van Harry en het theater doen, vanaf de 1e rij. Vanzelfsprekend zonder het publiek te storen.

Ik kan het iedereen van harte aanbevelen en de speellijst vind je hier.

Frans van Viegen


Foto’s: Frans van Viegen

Aankomende optredens:
 • 02 dec
HENGELO
 • 06 dec
WAGENINGEN
 • 07 dec
DRACHTEN
 • 04 jan
VENLO
 • 05 jan
MEPPEL