Skip to content

Harry Sacksioni Masterclass 2020

7 oktober 2020

Wachtlijst – De masterclasses van Harry Sacksioni die vanwege corona dit jaar in de plaats zijn gekomen van het Sacksioni Methode Weekend, kregen zoveel respons na de aankondiging op Harry’s Facebook pagina, dat alle masterclasses nu al vol zitten. Vanaf dit moment is het wel mogelijk om je op de wachtlijst te laten zetten. Stuur daarvoor een mailtje naar: info@harrysacksioni.nl

We hebben lang gewacht en gehoopt, maar vanwege de coronarisico’s hebben we helaas toch moeten besluiten om het Sacksioni Methode Weekend dit jaar niet in de gebruikelijke vorm door te laten gaan. Maar… daar staat een zeer bijzonder alternatief tegenover!

HARRY SACKSIONI GEEFT UNIEKE MASTERCLASS!

Smoky StringsHarry Sacksioni geeft in december drie kleinschalige, zeer persoonlijke masterclasses! Per masterclass zijn slechts 6 plaatsen beschikbaar. In totaal kunnen hier dus 18 mensen aan deelnemen. De drie masterclasses vinden plaats op zaterdag 12, zondag 13 en zaterdag 19 december. Een unieke kans om samen met Harry aan de slag te gaan om je techniek te verbeteren!
De masterclass-dagen zullen plaatsvinden op een locatie in het dorp Lienden (Betuwe), waar Harry woont. In tegenstelling tot de eerdere weekenden, willen we nu in de masterclasses mensen van ongeveer hetzelfde niveau clusteren. Op die manier kunnen we iedereen efficiënt de instructie, aandacht en ondersteuning bieden die hij/zij wenst. Daarom heeft iedere masterclass in de basis een eigen niveau. Het is inclusief ruim voldoende drinken, een uitgebreide lunch en een afscheidsborrel. Een masterclass-dag ziet er als volgt uit:


09.30 – 10.00 Ontvangst met koffie/thee
10.00 – 11:00 Clinic I
11:00 – 11.15 Koffie/thee pauze
11.15 – 12:30 Clinic I (vervolg)
12.30 – 13.30 Lunch
13.30 – 14.45 Clinic II
14.45 – 15.00 Koffie/thee pauze
15.00 – 16.00 Clinic II (vervolg)
16.00 – 16.30 Afscheidsborrel

De inhoud van de masterclass wordt bepaald aan de hand van de nummers die als suggestie binnenkomen. De te behandelen partituren worden ruim van te voren naar iedere deelnemer verstuurd, zowel in tab als in notenschrift. De kosten bedragen 250 euro per persoon.

Uiteraard wordt er tijdens de hele masterclass rekening gehouden met de veiligheid met betrekking tot corona. Er is voldoende ruimte om continu de juiste afstand te houden. Deelname is alleen mogelijk wanneer de deelnemer voorafgaand aan en tijdens de masterclass geen symptomen heeft die gerelateerd kunnen zijn aan Corona en niet in aanraking is geweest met personen waarbij COVID-19 is vastgesteld.

Aankomende optredens:
 • 25 mei
WIJK BIJ DUURSTEDE
 • 01 jun
HEERENVEEN
 • 08 jun
GROOTSCHERMER
 • 11 aug
ROOSENDAAL
 • 24 okt
EMMELOORD