Skip to content

Harry Sacksioni Nieuwsbrief – Editie #2 – Harry vanavond te gast bij Matthijs gaat door!

6 maart 2021

Verstuurd op 6 mrt, 2021 via Revue (link)

Vanavond is Harry te gast bij Matthijs gaat door (NPO1, 21:45 uur) om te praten over zijn anekdotenboek ‘Dat kunnen ze allemáál wel zeggen…’ .De tweede druk van het boek is inmiddels verschenen, nadat de eerste druk vrijwel meteen was uitverkocht na de uitzending van Podium Witteman.

Harry te gast bij Matthijs van Nieuwkerk!

Op zaterdagavond 6 maart zal Harry te gast zijn bij Matthijs van Nieuwkerk in zijn programma ‘Matthijs gaat door’.

Onderwerp van gesprek zijn onder andere Harry’s 50-jarig optreedjubileum en zijn anekdotenboek ‘Dat kunnen ze allemáál wel zeggen…’, met speciale aandacht voor het onderwerp ‘stalking’. In zijn boek geeft Harry voor het eerst volledige openheid van zaken over de veertig jaren waarin hij slachtoffer van stalking is geweest, en de impact die dat op zijn leven en gezin had. Een fragment uit het boek hierover is hier te lezen.

Uiteraard is er ook ruimte voor muziek: Harry zal samen met de huisband ‘Sven Hammond Big Band’ een Stevie Wonder drieluik spelen.

Anekdotenboek – “Dat kunnen ze allemáál wel zeggen…”

Na de uitzending van Podium Witteman was de eerste druk van Harry’s anekdotenboek “Dat kunnen ze allemáál wel zeggen…” binnen de kortste keren uitverkocht. Inmiddels is de tweede druk van het boek verschenen. Deze is verkrijgbaar via https://shop.harrysacksioni.nl/.

De uitzending van Podium Witteman is hieronder te bekijken:

Harry Sacksioni bij Podium Witteman

Aankomende optredens:
 • 25 mei
WIJK BIJ DUURSTEDE
 • 01 jun
HEERENVEEN
 • 08 jun
GROOTSCHERMER
 • 11 aug
ROOSENDAAL
 • 24 okt
EMMELOORD