Skip to content

Harry Sacksioni – Oorsprong (2001, heruitgave)

28 februari 2011

1. Meta Sequoia
2. Lopend Vuur
3. Jessa
4. Eclips
5. De Ierse Kust
6. Veranda
7. Masai Mara
8. La Chanson Des Vieux Amant (instr. bew. )
9. Denktank
10. Axel F. : Toerist
11. Schaduw (instr. bew. ‘Schaduwlied’)
12. Vensters/Haifa
13. Dans Der Continenten
14. Amulet

“Persoonlijke en uiterst dierbare momenten”

Met de release van Oorsprong heb ik iets heel moois te vieren: ik treed dit seizoen zonder onderbreking dertig jaar op. Daarom heb ik ervoor gekozen om ook een vijftal composities uit mijn verleden aan deze CD toe te voegen, allemaal in een nieuw arrangement. De negen nieuwe stukken geven een beeld van waar ik de laatste drie jaar mee bezig ben geweest, waarbij vooral Jessa, De Ierse Kust en mijn bewerking van Jacques Brel’s La Chanson Des Vieux Amants (Liefde van Later) tijdens mijn optredens in Nederland en België grote respons kregen. De vijf vroegere composities vormen de selectie van een paar persoonlijke en uiterst dierbare momenten, waarvan Meta Sequoia nog eens een extra dimensie vertegenwoordigt, omdat dat het startpunt was van mijn muzikale loopbaan. Het is ook daarom dat dit album een zeer speciale versie van dit nummer herbergt…


Alle titels H. Sacksioni behalve: ‘La Chanson Des Vieux Amant’ – J. Brel / G. Jouannest (instr. bew. H. Sacksioni)

Klik hier om de CD te bestellen.


Aankomende optredens:
 • 11 aug
ROOSENDAAL
 • 24 okt
EMMELOORD
 • 26 okt
IJSSELSTEIN
 • 29 okt
DELFT
 • 01 nov
SCHIEDAM