Skip to content

Harry sacksioni schrijft ‘De Sacksioni junior Methode’

25 november 2010

Het grote succes van De Sacksioni Methode heeft Harry doen besluiten om De Sacksioni Junior Methode te schrijven, speciaal voor kinderen vanaf 6 tot en met 10 jaar die al bij een gitaarleraar les hebben of dat van plan zijn te doen. Anders dan tot nu toe gangbaar was, gelooft Harry namelijk dat het mogelijk is om kinderen van die leeftijd al de grondbeginselen van het ‘meer partijen tegelijk spelen’ aan te leren.

Dat doet hij op een zeer toegankelijke manier met liedjes die de kinderen allemaal van school kennen. Welk kind zou het niet geweldig vinden om op zijn moeders verjaardag een optreden te verzorgen, door Lang zal ze leven – melodie en begeleiding tegelijk (!) – voor zijn moeder te spelen! Maar ook nummers als Drie maal drie is negen, Berend Botje, Schipper mag ik overvaren en Vader Jacob etc. legt Harry maat voor maat uit in een voor kinderen zeer begrijpelijke taal.
Het ligt in de bedoeling dat de Sacksioni Junior Methode in het voorjaar van 2013 zal verschijnen. De exacte datum van uitkomst zal rond die tijd op deze site bekend gemaakt worden.

Aankomende optredens:
 • 21 apr
DRIEL
 • 10 mei
UTRECHT
 • 11 mei
VOORBURG
 • 16 mei
VEENENDAAL
 • 25 mei
WIJK BIJ DUURSTEDE