Skip to content

Harry speelt op benefiet voor slachtoffers schietpartij Alphen a/d Rijn

2 februari 2012

CastellumOp 22 maart a.s. zal in het Castellum in Alphen a/d Rijn een benefietavond plaatsvinden om financiële steun te geven aan de slachtoffers van het vreselijke schietincident dat vorig jaar april in winkelcentrum de Ridderhof in diezelfde stad plaatsvond. Veel slachtoffers krijgen hun behandelingen niet vergoed en een aantal heeft een dusdanige financiële status dat ze een aanvullende ziektekosten verzekering niet kunnen betalen.

De directeur van theater Castellum in Alphen biedt de zaal van 750 mensen gratis aan. De binnenkomende gelden zijn een tegemoetkoming aan de slachtoffers en dat wordt gecoördineerd in goed overleg met de gemeente Alphen en het Schadefonds Geweldsmisdrijven van het Ministerie van Justitie.

De avond begint om 20:00 uur. Voor de pauze is het podium aan de Alphense bands Danjil, Jessica, Murphey’s law en Fremar. Na de pauze is het de beurt aan voormalige leadzanger van de band Daryll-Ann: Jelle Paulusma. Als laatste zal Harry een half uur lang zijn kunnen vertonen.

Aankomende optredens:
 • 25 mei
WIJK BIJ DUURSTEDE
 • 01 jun
HEERENVEEN
 • 08 jun
GROOTSCHERMER
 • 11 aug
ROOSENDAAL
 • 24 okt
EMMELOORD