Skip to content

Harry voor ‘KidsRights’ in Carré

22 november 2007

KidsRightsTer gelegenheid van de Kindervredesprijs 2007 en het 120 jarige bestaan van Carré, is er een speciaal programma samengesteld waarbij een keur aan artiesten, waaronder Harry Sacksioni samen met Enny Lacet, Youp van ‘t Hek, Ramses Shaffy en Alderliefste,
Kinderen voor Kinderen, Bart Peeters en zijn band, en bekende Nederlanders zal optreden in het Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Deze avond staat tevens in het teken van de Internationale Kindervredesprijs. Deze prijs, een initiatief van KidsRights, wordt jaarlijks uitgereikt aan een bijzonder kind dat zich heeft ingezet voor de kinderrechten. In Carré zullen die avond de vier nominaties voor deze wereldwijde prijs bekend worden gemaakt in het bijzijn van de pers. De prijs zelf wordt op 16 december uitgereikt in de Ridderzaal. KidsRights reikt jaarlijks de internationale Kindervredesprijs uit aan een kind dat zich op een bijzondere manier heeft ingezet voor de kinderrechten. Kom dus ook en beleef deze bijzondere avond mee!

Maandag 3 december 2007, aanvang 19.00 uur
De toegangsprijs is voor kinderen tot 16 jaar gratis mits begeleid door een volwassene (max. 3 kinderen per volwassene), voor volwassenen € 10. Schoolklassen en groepen van minimaal 20 kinderen met eigen begeleiding zijn gratis mits minimaal 1 begeleider per 10 kinderen.

Aankomende optredens:
 • 25 mei
WIJK BIJ DUURSTEDE
 • 01 jun
HEERENVEEN
 • 08 jun
GROOTSCHERMER
 • 11 aug
ROOSENDAAL
 • 24 okt
EMMELOORD