Skip to content

Harry te gast op 20 december bij Tineke op radio 5

19 december 2012

Radio 5 NostalgiaOp donderdag 20 december is Harry van 17.15-17.50 uur te gast op Radio 5 Nostalgia in het programma van Tineke de Nooij. Hij praat daar o.a. over zijn laatste cd While my guitar gently weeps, over zijn highlights uit het verleden en wat er in de naaste toekomst op stapel staat.

Harry Sacksioni, een van de beste gitaristen van ons land, is te gast.
Radio 5 NostalgiaGitarist Harry Sacksioni zit al meer dan veertig jaar in het vak, maar blijft vernieuwen. Op dit moment is hij bezig met het werk van Beatle George Harrison. Tineke praat met Harry over zijn uitverkochte zalen, de artrose aan zijn duim en de trein die naar hem vernoemd is.

De voorstelling ‘Cafe Lehmitz’ was in de jaren negentig een ijkpunt in het Nederlandse theaterlandschap. Nu brengt theatergroep Carver de voorstelling opnieuw met het oorspronkelijke team.

Uitzending
donderdag 20 december 2012 16:00 uur, Radio 5

Gast: Harry Sacksioni
Harry Sacksioni is een van Nederlands beste gitaristen. Hij zit al meer dan veertig jaar in het vak, maar blijft vernieuwen. Op dit moment is hij bezig met het werk van Beatle George Harrison. In de jaren zeventig wordt Harry bekend om zijn akoestisch gitaarspel, vooral in zijn samenwerking met Herman van Veen. Hij brengt zijn platen uit op zijn eigen label, uit protest tegen de hoge cd-prijzen. Tineke praat met Harry over zijn uitverkochte zalen, de artrose aan zijn duim en de trein die naar hem vernoemd is.

Aankomende optredens:
 • 11 aug
ROOSENDAAL
 • 24 okt
EMMELOORD
 • 26 okt
IJSSELSTEIN
 • 29 okt
DELFT
 • 01 nov
SCHIEDAM