Skip to content

Ook journalisten willen nu masterclass van Harry Sacksioni

26 oktober 2009

PlayboyHet kan geen toeval zijn. De Sacksioni Methode maakt veel los, want Harry werd binnen één week benaderd door twee journalisten, beiden uit een geheel verschillende hoek, met de vraag hen persoonlijk een masterclass te geven. Hun bevindingen staan gepubliceerd in de respectievelijke bladen waar ze voor schrijven.
Journalist Alrik de Jong onderging daarom een uur lang Harry’s fingerstyle aanwijzingen. Niet eerder heeft hij op die manier gitaar gespeeld, maar hij blijkt, mede door zijn gedrevenheid, een snelle leerling. Zijn verhaal staat te lezen in de oktober uitgave van, geloof het of niet, de PLAYBOY!

‘Altijd alles uit de klankkast halen’

Harry Sacksioni en Peter Borgers

Journalist Peter Borgers van het Eindhovens Dagblad kreeg ook een uur lang les van Harry. Peter speelt al jaren gitaar maar doet dat altijd met plectrum. Omdat hij ook steeds vaker met zijn broer Bertus Borgers (bekend saxofonist) optreedt, lijkt het hem fantastisch om zijn techniek uit te breiden door van Harry de grondbeginselen van het fingerstyle spelen te leren. Hoe hem dat verging stond te lezen in het Eindhovens Dagblad van maandag 5 oktober 2009.

Aankomende optredens:
 • 04 jan
VENLO
 • 05 jan
MEPPEL
 • 06 jan
NIJMEGEN
 • 10 jan
IJSSELSTEIN
 • 11 jan
HOORN