Skip to content

Love of my Life (Een ode aan de gitaar!)

19 april 2024

In augustus 2024 zal gitaarvirtuoos Harry Sacksioni opnieuw de studio ingaan voor de opnames van zijn nieuwe CD: Love of my Life (Een ode aan de gitaar!). Het album is een ode aan het instrument dat hem zoveel heeft gebracht: de gitaar.

Voor deze CD zal Harry een 15-tal nieuwe nummers opnemen waaronder ook de nummers Ode aan JJ Cale, Cruise Control, With or Without You, In The Mood, en Empty Nest waarvan Harry tijdens zijn optredens al af en toe iets liet horen. De verwachte releasedatum zal rond 1 oktober zijn.

Vanaf ⁠februari 2025 start de volledig nieuwe solo-theatertournee Love of my Life waarvan de nummers van de nieuwe CD de basis vormen! De speeldata vind je op www.harrysacksioni.nl/tour/.

Harry Sacksioni - Love of my life (verwachte releasedatum: oktober 2024)
Foto: Fred van Soest // Grafisch ontwerp: Poula Versantvoort
Harry Sacksioni – Love of my life (verwachte releasedatum: oktober 2024)
Foto: Fred van Soest // Grafisch ontwerp: Poula Versantvoort

LOVE OF MY LIFE is de titel van Harry Sacksioni’s nieuwste CD, waarvan de nummers de basis vormen voor dit solo-optreden. Je zou het kunnen zien als een ode aan het instrument dat hem zoveel heeft gebracht: de gitaar.

Buiten dat hij er virtuoos op speelt, is het in zijn leven zijn allergrootste liefde, mede omdat hij via de composities die hij op/met zijn verschillende gitaren schrijft, een scala aan gevoelens en originele inzichten in het leven weet te roepen: zowel op de akoestische- als de elektrische gitaar. En uiteraard zal ook tijdens dit optreden een aantal Sacksioni klassiekers niet ontbreken!

Met zijn indrukwekkende gitaartechniek, tezamen met zijn persoonlijke verhalen en zijn relativerende humor, weet Harry al vijf decennia lang, in zijn eigen land en een groot aantal andere landen, het publiek aan zich te binden.

Harry Sacksioni is niet voor niets dit jaar voor het 14de jaar op rij (!), verkozen tot Beste Akoestische Gitarist van de Benelux. Geen beter moment dus om de ‘love of his life’, in al haar glorie met u te delen!

Aankomende optredens:
 • 11 aug
ROOSENDAAL
 • 24 okt
EMMELOORD
 • 26 okt
IJSSELSTEIN
 • 29 okt
DELFT
 • 01 nov
SCHIEDAM