Skip to content

Muziekpakhuis049 met kunst en muziek

11 november 2008

SOMEREN – Komend weekeinde houdt Muziekpakhuis049 een open dag in Galerie ten Roode in Someren.

Er zullen dan proeflessen worden gegeven met de nieuwe leermethode van Harry Sacksioni, waarvoor iedereen zich vrijblijvend kan inschrijven. Muziekpakhuis049 (met hoofdvestiging In de brouwerij in Asten) verzorgt hier sinds enkele maanden lessen, waaronder gitaar (akoestisch en elektrisch), zang en keyboard. De docenten doen dit volgens de eigen Muziekpakhuismethode (www.muziekpakhuis049.nl).

Zaterdag en zondag is er in Galerie ten Roode, aan de Laan ten Roode 15, een expositie van werken van Michel van den Einden. Er is een overzicht te zien van werken van de beroepskunstenaar, waaronder modern en traditioneel werk en ook grotere werken van moderne en traditionele landschappen. Van den Einden staat vooral bekend om zijn peellandschappen; de moderne werken zijn hier dan ook op gebaseerd. De tentoonstelling is zaterdag open van 10.00 tot 21.00 uur en zondag van 12.00 tot 17.00 uur.

Op 6 december geeft de bekende gitaarvirtuoos Harry Sacksioni in het kader van de introductie van zijn leermethode een gitaarclinic bij Muziekpakhuis049 in Asten. Deze gitaarmethode is in Nederland en België zo’n succes dat de eerste druk binnen enkele weken was uitverkocht.

Eindhovens dagblad

Aankomende optredens:
 • 11 aug
ROOSENDAAL
 • 24 okt
EMMELOORD
 • 26 okt
IJSSELSTEIN
 • 29 okt
DELFT
 • 01 nov
SCHIEDAM