Skip to content

Nieuwe dubbel cd ‘While my guitar gently weeps’ komt er aan!!!!!!

24 maart 2012

In mijn tournee While my guitar gently weeps speel ik zoveel nieuwe nummers dat het maken van een dubbel-cd natuurlijk niet kon uitblijven. De opzet van de tournee was in eerste instantie om een ode te brengen aan de meer dan 10 jaar geleden overleden ‘stille’ Beatle George Harrison. Ik begon daarom met een aantal klassiekers uit Harrison’s Beatles periode te bewerken voor gitaar. En omdat ik tijdens het arrangeren van deze nummers weer zo enthousiast raakte over de muziek uit die tijd besloot ik tevens een groot aantal nummers van The Beatles zelf, plus een heleboel nummers van andere artiesten die mijn muzikale leven hebben beïnvloed in de jaren ‘60, ‘70 en ‘80, er bij op te nemen.

Zo is mijn programma, en dus ook deze dubbel-cd meer dan een ode aan Harrison geworden. Er is een muzikaal tijdsbeeld ontstaan, dat loopt vanaf het moment dat ik op mijn zevende met mijn oor in de luidspreker van de radio zat tot aan het eind van de jaren tachtig. (Je moet ergens een streep trekken…). Dus buiten ‘The Beatles’-cd een tweede cd met nummers van The Shadows, Frank Sinatra en Mungo Jerry tot The Lovin’ Spoonfull, Jefferson Airplane en Fleetwood Mac, om er maar een paar te noemen…

Vrijdag 30 maart zullen we op deze site de officiële release datum bekend maken. Alle mensen die na afloop van mijn optredens hun e-mail adres op de lijst hebben gezet krijgen automatisch bericht.

Aankomende optredens:
 • 25 mei
WIJK BIJ DUURSTEDE
 • 01 jun
HEERENVEEN
 • 08 jun
GROOTSCHERMER
 • 11 aug
ROOSENDAAL
 • 24 okt
EMMELOORD